НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 10:23 pm Вижте мненията без отговор
Нумерология
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 17, 2007 9:30 pm
МнениеЗаглавие : ???????????
Отговорете с цитат

ПОСТА НА ТАЗИ ПОТРЕБИТЕЛКА Е ИЗТРИТ ПОРАДИ ПРИЧИНАТА, ЧЕ НЕ Е СПАЗИЛА ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА, А ПО-ТОЧНО:

ТУК СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА И НИКОГА НА ЛАТИНИЦА - ПО НИКАКЪВ ПОВОД ИЛИ "ИЗВИНИТЕЛНИ" ПРИЧИНИ.

ОТ МОДЕРАТОРА
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 18, 2007 6:01 pm
МнениеЗаглавие : Chislata
Отговорете с цитат

Здравейте,можете ли да ми кажете защо 11 и 22 не се свеждат до прости числа и какво е тяхното влияние и значение? Например аз съм родена на 20.06.1983,сбора е 11,чела сам че в този случай 11 не се разглежда като 2! Бих искала да знам повече по темата.Благодаря!Здраве и късмет на всичкиSmile
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 18, 2007 8:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Bcички сложни числа без изключение могат да се редуцират и свеждат до едноцифрени. Няма никакъв проблем за това. Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 19, 2007 7:10 pm
МнениеЗаглавие : Re: Chislata
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Здравейте,можете ли да ми кажете защо 11 и 22 не се свеждат до прости числа и какво е тяхното влияние и значение? Например аз съм родена на 20.06.1983,сбора е 11,чела сам че в този случай 11 не се разглежда като 2! Бих искала да знам повече по темата.Благодаря!Здраве и късмет на всичкиSmile

Числата 11 и 22 са сакрални числа, но едва ли бих Ви посветила в самата им сакралност, а и по принцип в сакралността, която е създала всичко съществуващо във всички възможни Вселени. Rolling Eyes

Странна работа, не знам в кои "книжки" сте чела, че числата 11 и 22 не се редуцират?! Та това е пълна глупост и несъстоятелно твърдение на невеж човек, които определено не е запознат изобщо с нумерологията, и магията на числата.

Тези две числа също се редуцират!!!

Редуцират се в определени позиции и цикли, но това си е моя професионална тайна, и много съжалявам, но няма да Ви я кажа.

АЗ НЕ СЪМ УЧИТЕЛ, поне на този етап от живота си, пък и едва ли бих желала да ставам такъв.

В този случай и в тази позиция наистина числото 11 не се редуцира, но не бих Ви казала какво означава - казах, това си е моя професионална тайна.

Но тук то може да определи да речем Вашето предопределение, съдба, характерови качества, здраве, навици, желания и т.н.

Нещото, което, мога да Ви кажа още е това, че числата 11 и 22 в нумерологията са много тежки, неотменими и силно кармични числа.

Лично аз не бих желала да присъстват в моята психоматрица и за мое щастие те наистина не присъстват в нея.

Желая Ви и приятна лека вечер!

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 5:15 pm
МнениеЗаглавие : takiva kakvito sme!
Отговорете с цитат

Питах за информация от най общ характер
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2007 8:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дадох Ви я! Smile

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 1:53 pm
МнениеЗаглавие : 11
Отговорете с цитат

Кaрмично,неотменно?? Толкова ли е зле това число Laughing Laughing Разбира се от учители нужда нямам,още повече че са малко хората от които мога да науча разни неща!!! Пак и има достатъчно писано черно на бяло,което се продава на всеки ъгъл! Но има и други въпроси в природата ли ни е да си бием контра на учтивите фрази,така да се каже и да се слагаме над другите със покритие или без няма значение когато всичко може да е далеч по простичко,лесно и приятно, това не е апел конкретно към някои,въпросът е глобален и касае радостта от дребните неща в живота и дали има място за сърдене когато сме си ние такива каквито сме!!! Smile
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 2:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

То книги има,вярно.Но разминаванията са понякога на 180о...
Помня как,на младини,когато бях запален по астрологията си купих 2 книги с таблици-за периодите 1950г-2000г и 2000г-2050г.Макар да бяха по една система на едно издателство и един и същи автор,имаше разминавания за данните на Луната за 2000-та година...
Може и други разминавания да е имало,но това бе най-фрапиращият гаф.

Та не се осланяйте на мъдростта от книгите по ъглите много-много.Като имате впредвид ,че в тайните служби по света се изучава астрология,нумерология и останалите науки,то дали те ще позволят да се изнасят бисери сред масите?Защото информацията е сила и властниците много добре разбират това.

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 4:01 pm
МнениеЗаглавие : Re: 11
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Кaрмично,неотменно?? Толкова ли е зле това число Laughing Laughing Разбира се от учители нужда нямам,още повече че са малко хората от които мога да науча разни неща!!! Пак и има достатъчно писано черно на бяло,което се продава на всеки ъгъл! Но има и други въпроси в природата ли ни е да си бием контра на учтивите фрази,така да се каже и да се слагаме над другите със покритие или без няма значение когато всичко може да е далеч по простичко,лесно и приятно, това не е апел конкретно към някои,въпросът е глобален и касае радостта от дребните неща в живота и дали има място за сърдене когато сме си ние такива каквито сме!!! Smile
Имам брат на Вашата възраст и познавам доста от връстниците му. Правите странен коментар за млада дама. Всеки човек, който срещате по пътя си Ви носи определена информация, дано можете да я разберете, а ученето то е до края.
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 5:45 pm
МнениеЗаглавие : 11
Отговорете с цитат

Все си мисля че преди човек да дава мнение първо трябва да е разбрал за какво става въпрос!!! Razz С най добри чувства ви желая приятен ден
Smile Smile Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 6:36 pm
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Кaрмично,неотменно??

Толкова ли е зле това число Laughing Laughing

Разбира се от учители нужда нямам,още повече че са малко хората от които мога да науча разни неща!!!

Пак и има достатъчно писано черно на бяло,което се продава на всеки ъгъл!

Но има и други въпроси в природата ли ни е да си бием контра на учтивите фрази,така да се каже и да се слагаме над другите със покритие или без няма значение когато всичко може да е далеч по простичко,лесно и приятно, това не е апел конкретно към някои,въпросът е глобален и касае радостта от дребните неща в живота и

дали има място за сърдене когато сме си ние такива каквито сме!!! Smile

Кармата е НЕОТМЕННА за всеки човек, които е носител на негативизъм и то в голяма доза! Кармата е неотменна, когато човека живее в собственото си невежество и заблуждения! Кармата е неотменна тогава, когато човек робува на собствения си ограничен ум изпълнен открай до край единствено и само с негото присъщо Его.

Но ... кармата винаги е отменима, когато човек я отработва правилно, с правилното разбиране на живота като един цялостен механизъм, като цялата необозримост на Космоса с всичките Вселени в него. Кармата е отменима, когато опознаваме себе си и Бога в себе си, и се себеусъвършенстване духовно, резонирайки на Божествената любов.

Опознайте тези закономерности, уважаема tarizanova!!!

Няма нито едно "зло" число, но за сметка на това има безбройно много зли и злобни хора, които не разбират първо себе си, а камо ли другите хора.

Това просто е сакрално число и ... толкова. Ако не знаете какво точно означава
сакрално, то това означава просто СВЕЩЕНО.

Останалото е ПОЗНАНИЕ НА ПОСВЕТЕНИЕТЕ, а Посветените, ако и това не знаете, дават обет за мълчание да не разкриват СВЕЩЕНИТЕ ПОЗНАНИЯ!!!

Веднага ще Ви апострофирам, че това не е никакъв егоизъм, нито пък ефтина надменност или високомерие, това просто отново са закономерности, а явно Вие живеете извън всички тях.

А това, че нямате нужда от Учители е пълна лъжа и самозаблуда, защото всеки разбиращ и духовно посветен, поне в някаква степен, вижда и разбира, че имате въпиюща нужда от учител, но явно от учител, който да започне да Ви учи още от първи клас - още от А, Б, В ... и т.н.

То затова и не срещате Учител в живота си, и най-вероятно никога няма да го срещнете поне в този Ви живот, защото мислите по този начин - изпълнена с озлобление и ярост.

Учителят отива при Ученика само тогава, когато Ученика е готов да го посрещне чрез търпението и смирението в себе си. Тогава Учителят сам го намира. Поне с мен беше така.

Там е работата, че можете да се учите от всеки един човек или животинска твар, можете да се учите от всяко едно природно проявление - можете да се учите дори от мъничката мравка, стига да не я възприемате за толкова незначителна, защото не е никак незначителна.

Ами защо тогава не се научихте от това "достатъчно написаното черно на бяло", дето се продава на всеки ъгъл, а се настанихте първо в този форум, а после в онзи с "великите чудеса", от който вероятно пък не сте получили и толкова информация, колкото Ви дадох самата аз?!

В природата, особено на българина, е залегнало онова нещо наречено тънкообида, поради факта, че този същия българин, странно защо, е решил, че всички са му длъжни и видите ли, винаги трябва да удовлетворяват ЖЕЛАНИЯТА И ПРИЩЕВКИТЕ МУ, щото той може да бъде или да стане много "страшен и нападателен" и още повече пък НЕВЕРОЯТНО ЗЪЛ!!!

Българина първо трябва да си наложи модел относно собствения морал - и то без да държи каквато и да било сметка на когото и да било другиго, че не притежава същия.

"Не съди, защото съден ще бъдеш."

Нищо не е нито толкова "простичко", нито толково "сложничко". Всичко е до вътрешни възприятия, нагласи, схващания, виждания и РАЗБИРАНЕ, а на Вас явно последното Ви липсва най-много.

Никой не Ви пречи да се радвате на дребните неща в живота си, но няма да Ви позволя да държите подобен тон в този форум, нито пък да правите емоционални изнудвания и да държите нравоучения, на когото и да било в него!!!

Тук никой на никого не се сърди, никой на никого не се обижда, всеки приема другия такъв, "какъвто си е" и свободно изказва собственото си мнение по въпроса, което след това всеки коментира и и по този начин всеки се учи от другия.

Останалото, което мислех да Ви кажа, са го казали потребителите, които са влезнали преди мен. Ако не Ви е комфортно тук, при нас, то моля, повече не влизайте във форума, за да внясяте зловредни нотки в него.

Много Ви моля!

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:55 pm
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Все си мисля че преди човек да дава мнение първо трябва да е разбрал за какво става въпрос!!! Razz С най добри чувства ви желая приятен ден Smile Smile Smile

Искате да спорим или ...? Все си мисля колко нездраво любопитство трябва да има човек, който напада само защото не е успял да хване края на някакви си там числа. Аз пък считам че темата, която сте открили е не само безсмислена, но е и напълно излишна! Exclamation Нали искахте само най-обща информация и нищо повече? Но май ви хареса да се навъртате тук - с тайната надежда да отнесете още някоя безплатна информация. Wink Но ние сме до тук. Никой по никакъв начин не е длъжен да ви дава безплатни отговори! А на всичко отгоре имате и нахалството да давате съвети на тези, които могат да ви ги дадат!
tarizanova

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 1:45 pm
МнениеЗаглавие : 11 i drugite neshta
Отговорете с цитат

А-а-а обет за малчание и аз бях сигурна че трябва да е нещо такова Smile Не знам от коя религия или "сбирка" си черпите информацията!?
Христос е раздавал знание,мъдрост,сила и светлина защото това е Богуугодно а не защото му е било комфортно да го разпъват на кръста!!!
Иначе по форумите никаква информация не получих,само обичайните заподозрени.....
Wink И така защо мислите че питам защото не знам??? Razz
11 и 22 правят изключение защото са така наречените царски или господарски числа и ако ги нямате това е съвсем нормално! дават се на мнoгoкратно прераждалите се. 22 е самото съвършенство ако може така да се каже,тези числа носят силен заряд- съчетание от знание,сила и доблест. Е това е най общо!
Няма повече да ви се пречкам във форума.Останете си със здраве
Smile
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 2:55 pm
МнениеЗаглавие : Re: 11 i drugite neshta
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
И така защо мислите че питам защото не знам??? Razz
11 и 22 правят изключение защото са така наречените царски или господарски числа и ако ги нямате това е съвсем нормално! дават се на мнoгoкратно прераждалите се. 22 е самото съвършенство ако може така да се каже,тези числа носят силен заряд- съчетание от знание,сила и доблест. Е това е най общо!
Няма повече да ви се пречкам във форума.Останете си със здраве
Smile

Ако искаше да покажеш колко знаеш и да ти ръкопляска някой,ми да беше си го казала.Щях да ти плесна поне веднъж Cool
Това,което написа за 11 и 22 го има и в книгите по ъглите.сиреч всеки го знае.

а за "Христос" не ми говорет, не сте свидетелка,та не ми казвайте какво казвал и правел.В т.нар. "Нов завет" има куп глупости,та за мен,не е правдоподобен извор.Когато религия и политика се омесят,не очаквайте правдоподобни "Свещени поисания'...да обяснявам ли защо?

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 25, 2007 5:08 pm
МнениеЗаглавие : Hristos
Отговорете с цитат

Не мога да повярвам как някои може да се осмели да отрече Христовото дело!!!
Ако някога в далечни времена е живял благороден самарянин,то трябва да е бил Христос
И дори да не е получавал факс от отвъдното,както много към днешна дата твърдят то е направил най глобалната положителна реформа каквато историята познава!!! И ако на някои не му достига нещо да разбере това дело то може и да не си го набави Sad
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта