НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 11:21 pm Вижте мненията без отговор
Имаме ли Нужда от Религия - Истинска и Фалшива Ре - Лигия!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Орлин Баев




Регистриран на: 06 Авг 2007
Мнения: 40
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 11:40 am
МнениеЗаглавие : ????? ?? ????? ?? ??????? - ???????? ? ??????? ?? - ?????!
Отговорете с цитат

Как мислите - какво представлява Религията? Има ли място за нея в съвременното общество и начин на живот и мислене? Нужна ли е тя на човека въобще? Не може ли да се замести изцяло от науката и изкуството например? Какво значи самата дума Религия?

До какви отклонения се стига най-често известно време след змаинаването на основателите на религиите? Защо? Нима отклонените насоки на
първомачално чистото учение могат да се нарекат религия? Църковността религия ли е? Какво с какво свързва религията?

Има ли място в бъдещето (да речем след известно време) за разпокъсани късчета различни религии? Дали съществува Универсална(от Универсум-Вселена) религия? От къде идват религиите, водачите им свързани ли са с някаква земна или Космическа организация? Какви са методите за развитие на религиите?

Ако дадена школа изисква сляпа мъглява вяра, тя религия ли е? Изисква ли се емпиризъм в Религията? Каква е нуждата от лична опитност в процеса на ре - лигиозното развитие? Каква е връзката между понятията Религия, Всемирно Братство, Йерархия на Светлината?

В своят източник религията разделя ли нещата на добро и зло, или не? Основателите на религии обикновени хора ли са, хора които са развили естеството си повече от масите, или същности от по-висш план, спуснали се с някаква цел сред нас?

Какви са целите на религията отнесени към отделният човек, към земното човечество като цяло и към вселенският организъм в по-голям мащаб? Кой има нужда от религия? Защо? А кой няма нужда от религия?


Какво е религия: идва от латинската дума religare, която значи свързвам. Свързва какво с какво? Според нейната собствена терминология свързва човекът с душата и духа му. Свързва го със знанието за себе си и за вселената .

Или според когнитивната психология – свързва тези три процента с които мозъкът ни функционира с останалите 97% от неразработени участъци в мозъка ни.

Религията в чист вид няма нищо общо с църковността, с ритуалите и догмите, възникнали впоследствие, и които винаги изопачават една религиозна система и я затварят в тесните рамки на примитивизма, на ограниченото мислене.

Църковността е по-скоро политическа организация и действително, както се твърди, е средство за контрол над масите и опиум за народа! Истинската религия е наука !

Каква е нуждата от религията в съвременният живот и общество? Голяма! Защо? Защото въпреки техническите постижения качеството на съзнанието не се е променило ни на йота и човекът в частност и обществото като цяло си остават същият дивак какъвто е бил и преди и вместо да гони мамутите по поляните с копията си ги гони на компютърният си екран.

Защо човек е дивак? Защото е същият егоист и роб на страстите си примитив, какъвто е бил и преди хиляди години и второ, защото познанието му за самият себе си и Вселената качествено не се е изменило. Изменило се е количествено – това са научните открития, но качествено, тоест качествен скок в това познание няма…

Изложение: Ползата от Религията:
1) Mорално етични ценности които никоя друга форма на човешкото общество не може да предложи, поради простата причина че тези ценности са не само общочовешки, но и житейски, като тук разбираме живота в целокупността му, в космическият му пулс. А само религията – истинската религия има връзка с този живот, поради причината че основателите на религиите я имат!

Ценности: Братство, Любов, Състрадание, Единство, Красота, Хармония, Мъдрост, Саможертва в името на нещо по-велико от малкият индивид, трудолюбие, Взаимопомощ…


2) Вътрешно себепознание - религията е наука, и като такава, тя предлага методи и способи за познание – но това познание е познание на самият себе си – ортодоксалната наука се занимава с описание и изследване на процеса на живота извън човека, но не и на огромната бездна която представлява самият човек – едно междинно звено между външната наука и религията представляват философията и психологията.

Психологията е един вид съвременна религия от най-научен и обоснован тип – но тя е в самото начало на развитието си …

Чрез способите си на вътрешно познание: медитация, съзерцание, работа с вътрешните сили, самонаблюдение и самоанализ, религията води човека до директно емпирично познание за вътрешните му структури, за вътрешните му носители на съзнание – това което в психологията се нарича много неясно и мъгляво несъзнателно, в някои религиозни системи като Йога, като Северните Будистки школи, като езотеричните християнски школи: розенкройцерството, богомилите, исихазма, е било подробно изследвано от дълги поколения изследователи, било е експлорирано, класифицирано, преживяно!

Религията нарича тези си открития вътрешни структури, тела на човека, душа, дух, и ги определя като една по-истинска част от това, което наричаме Човек! Ако си служим с понятията на когнитивизма, тези структури са неразработените мозъчни зони и области!

3) Познание за живота, за Космоса, за мястото на човека в световният, космически организъм! Религията твърди че Космосът не е празно пространство от бездушни небесни тела, но че е обитаем, и то на различни степени на вибрационно равнище, понастоящем наричани измерения. Твърди че животът в целият Космос е свързан в хармонична единна структура, наричана от религията всемирно братство, и твърди че човекът, като недостатъчно развит и съзнателен, засега не се допуска в тази вселенска структура.

Нашето човечество прилича на малка жабка, квакаща гордо от малкото си блатце – аз знам всичко, моето блато е всичко, аз съм най-великото творение на битието. Или, по местен шопски маниер: от Искъро по-дълбоко нема, тоест от моите малки тесногръди разбирания по-истински няма…!

Какво е религията? За повечето хора, дори и запалените "вярващи", тя е нещо доста субективно мъгляво, далечно непостижимо! Религията като цяло се е проваляла досега - колко индивиди са успявали да постигнат това ресвързване - нищожно малко! Може би епохите са били такива, може би човечеството ни е умишлено захлюпено с тежкият щит на незнанието, но факт е че дори и сега - дори и следвайки най-висшите от Учителите, резултатите често остават желани, но непостигнати!

Търсещият се моли, медитира, осъзнава вътрешните си енергии, канали, центрове, води морален живот, докато събратята му лишени от същият морал пуснат здрави корени в земята, той често витае в облаците, но само в тези на мечтите си, а не в тези на Небето ... Казва му се че това е нормално, че въпреки това той залага семена на причинно ниво и за в бъдеще те ще прорастат - винаги в бъдеще, в някой друг живот, може би!

Една е несъмнената полза - появява се и се утвърждава тази естествена връзка със собствената душа на търсещия - макар и само като връзка, а не като реално преживяване. И все пак той чува за Ученици достигнали много по-далеч в пътя, за Ученици Виждащи, Лекуващи, Пътешественици в Безкрая! ПОнякога този търсещ, кандитат Ученик, си дава равносметка и се пита - ако направи ясна преценка и спре да вярва, но поиска доказателство - лично, опитно - какво ще му остане - не остава много - и се пита дори - а какво ако тези Учители не са част от цялата схема за манипулиране - какво ако материалистите са прави - защо не - какво струва вярата без знанието - нищо!

Но тогава в ръцете му попада книга, текст, който му показва стъпка в пътя, пробива лъч в копнеещата бездна на съзнанието му, отваря дупчица в затвора на ума му - и Истината - жадуваната, бленуваната Свобода, Знание биват зърнати за миг от окото на душата му - затворник! И той събира сили и става и продължава стремежа си - всред мрака на адските вертепи, наречени живот и общество...


По мое лично субективно и никого неангажиращо с твърденията си мнение, Истинската Религия е тази която синтезира противоположностите:Добро, Зло; Мъж, Жена ... Съвместява ги - не ги противопоставя, а определя мястото им в битието и индивидуалната психика! За такава приемам школата на Беинса Дуно например. А и всички езотерични школи, които стоят на същият синтетичен принцип!
За фалшива религия приемам тази, която разделя противоположностите, противопоставя ги в сблъсък и отречение. Тя е пълна с неразрешими противоречия и ги засилва до безкрай. Такава религия внася в психиката на човека разделение - буквално го разболява.

По принципът "разделяй и владей", с който тя си служи, тя създава жестоко противоречие в човека и после му дава някакви насоки за действие, манипулира го! Това е принципът на управление и в политиката също така! Разделяй народите, насъскай ги един срещу друг, и после управлявай и двата лагера!

Това е механизмът на възникване на всяка болест - и причина за много болести е именно фалшивата религия: човек обособява в себе си едно ядро - това което му се внушава да бъде - да е добър, светъл, чист ... и всичко друго което се появи в съзнанието му или на пътя му той отхвърля като нечисто и грешно. Да, но тъй като подсъзнанието на всеки е хилядократно по-силно от съзнанието, "лошите" мисли нападат постоянно!

Ако успеем да ги отхвърлим в будно състояние, проникват в сънищата ни! Ако продължаваме да следваме тази наистина черна политика на борба със злото и себеразцепване(което си е пряк механизъм на болестообразуване), ако имаме по-силна воля да си наложим да мислим само чисти мисли и водим само чист живот, ттова неминуемо разболява човек - защото подсъзнателните мисли, нагони и желания биват

[/B]изтласквани в подсъзнанието от редакцията на морала ни. Ние продължаваме да се [/B]съпротивляваме [B], да не ги осъзнаваме, да отричаме че са част от нас, и те ни разболяват - водят до неврози, шизофрения, рак, до всички видове болести(излиза че собствениците на лекарствената индустрия са много доволни от тази политика-а те са същите които ч поддържат на различни нива - Илюминати, другата ложа)!

Разделяй и владей - раздели, разцепи човешкото съзнание и го владей - ето каква брилянтна сатанистка тактика, мили приятели!

С последното в никакъв случай не агитирам никого към разгулен живот - моля да не бъда разбиран грешно. Ще се поясня с пример: Имаме двама Ученика, вървящи по пътя - външно, по поведение и двамата следват един и същ живот - на въздържание, пост, медитация, доброта! Но само външно! Тънката вътрешма разлика е че единият подтиска, отрича и се саморазрушава, а другият приема реално ставащото в съзнанието му на всички нива, както и в света около него и трансформира, сублимира импулсите на подсъзнанието си!

И резултатът в първият случай е неизбежен провал и разболяване(изпитал съм доста от кошмарната стратегия на разцепването -и вие също, сигурен съм!), а във вторият растеж и себеовладяване! Nosce te Ipsum - Опознай Себе си! Ом Шанти!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 1:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много хора отъждествяват религията точно като сбор от постулати,правила и норми,включително и ритуални,т.е. с установеното от съответната църква.От там и вярата си,т.е. в какво да вярват и в какво не,имам предвид тези,които се афишират като "вярващи".А вярата е по-широко и всеобхватно явление и понятие - може да се смяташ за християнин,но да вярваш в прераждането например,нищо,че "официалната" религия го отрича.Иначе се стига до абсурда - питат един човек:"Вярвате ли в прераждането?",а той:"Не,аз съм вярващ,вярвам в Бог"/иска да каже,че е християнин в конкретния случай,но може хипотетично да е и мюсюлманин/.Аз лично не виждам какво пречи да вярваш и в едното и другото,нито се изключват,нито си противоречат - освен официално догматично,но това е ограничителната страна на религиите - "вярвай в това,не вярвай в онова,това е истина,а онова е лъжовно".Мисля,че човек сам трябва да стигне до нещото,в което да вярва,а не да му заповядват.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 3:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"РЕлигията е опиум за народа!".Казал го е Ленин,но въпреки,че е модно да се отрича всичко от 'юкомунистическото минало",то съм напълно съгласен с тези му думи.
Живях и преди и след 10.11.1989г.Свидетел съм как преди казваха:"Ти работи,Партията мисли!".Хората работеха...криво-ляво и псуваха зависим,остта си от Партията.
Обаче дойде "Демокрацията".и не слкед дълго хората беха свободни,но те изпаднаха в ужас."Ама как така свободни?!Сега кой ще се грижи за нас?" Shocked и... от правоверни комунисти за съвсем кратко време станаха правоверни християни.Сега пак има кого да псуват,а как работят ли?ами по старому,че как иначе?!Wink

Когато четях за Тот и останалите "богове",които пристигнали от Запад,от "Зеленото море",а после сравнявах стила на древните с по-новите текстове и мисъл,ми хрумна,че бовете са хора с много знания.После,обаче,някои учени превърнали науката в религия,а те й станали жреци.
Това е според мен религията-модифицирана система от науката за целите на определен кръг знаещи с цел управляване на останалите,защото "хората са стадо и не може всичко да знаята"

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 3:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Те хората/болшинството/ и не заслужават да знаят всичко, защото го обръщат против самите себе си,което значи,че не сме дорасли още.Каквото трябва да знаят достиго по различни пътища.Каквото не трябва - за него пътищата им се затварят,когато се опитват да достигнат до него.Ще започнат да знаят повече,когато узреят за това,както казваше НВСВ "когато му дойде времето" Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 3:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Rolling Eyes Те хората/болшинството/ и не заслужават да знаят всичко, защото го обръщат против самите себе си,което значи,че не сме дорасли още.

ЮТук не съм съгласен.казват,че щастлив е глупакът,защото нищо не знаел.аз допълвам,че щастлив е и топзи,който знае всичко..а нещастни са недостатъчно знаещите,защото незнанието им поражда страхове,а те-всичко останало от злото.

Сиреч аз смятам,че ВСЕКИ!!! трябва да има възможност да знае ВСИЧКО!!!
Съгласявам се само за "когато му дойде времето",но това често е субективен фактор,но не на търсещия знания,а на разполагащият с ъс знание0Не се наемам да определям количеството и вида споделено знаниое-то е индивидуално и ...моментно решение....

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 3:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма такова нещо,като "знаене на всичко",щото няма граница на "всичкото",това е субективно.А и колкото повече знае човек,толкова знае,че още повече не знае.Далеч съм от мисълта да си тънем в невежество,но и знание,за което не сме подготвени,може да ни убие.Просто всичко си идва когато трябва,вклюцително и знанието,т.е.полагаемата се част от него.Може да става на "час по лъжичка" за някои,на куп изневиделица за други,но кой както и колкото си го е заслужил.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 8:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По отношение на обществото религията е необходима, тъй като тя регулира взаимоотношения на ниво, което законите не могат да направят.Чисто теоретично, ако обществото е достатъчно развито, а това значи болшинството в него да са достигнали определен по-висок етап на осъзнаване, религия не би била необходима.Но това си е чиста теория.На практика е друго.Що се отнася до отделния човек, то всеки решава сам за себе си дали има нужда от религия или не.Често и тези решения се променят в рамките на живота и под влияние на обстоятелствата.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Орлин Баев




Регистриран на: 06 Авг 2007
Мнения: 40
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 10:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като вляза в някой храм, виждам само символика. Символи, които с времето са се превърнали в догматични абстракции и отвлечености, но в началото са били ясни и конкретни обективности.

Цялата църква или джамия отвън прилича на космически кораб. Изрисуваните по стените космически йерархии - ангели от различни класове, са чисто и просто по-развити космически жители, човечества от космическото братство, федерация, както и да го наречем... Човечества, но толкова по-развити, че съществуването им е възможно да протича в различни от нашите тела, различни носители на съзнанието - по-фини, които могат да уплътняват или изфиняват по желание.

А голяма част от символиката в един християнски храм е свързана точно с конкретна космическа цивилизация, планетата странник Нибиру и нейните обитатели, планетата която пресича космоса и се врязва в слънчевата ни система. Както се казва в еврейската книга: "И боговете ходеха по земята". Ходели са при последната обиколка на планетата си, очаква се скоро пак да се приближи тази планета. Вероятно и сега имат посланици, които движат делата на високо ниво от Шамбала и Агарта. Интересното е, че умишлено ни затварят очите - с манипулиране на съзнанието и държането му на примитивно ниво. Вероятно са различни фракции - оттам и митовете за богове и противниците им (сатани)...
не знам как ви се струват тези редове, но ако човек прочете това онова - например Рамаяна и Махабхарата, пък и стария завет, а да не говорим за древно Шумерските записи - фактите за коит оспоменавам стават от ясни по-ясни!

_________________
Бъдете здрави!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 15, 2007 10:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много съм съгласна с това.Преди години обичах да чета книги от рода на тези на Ерих фон Деникен.Бяха фимирали първо "Спомени от бъдещето",след няколко години "Посланието на боговете",страхотни документални филми - да се видят всички предполагаеми/дори явни/ доказателства за това,че през различните епохи земята е посещавана от извънземни и хората според нивото си на развитие са документирали тези посещения с по различен начин - главно чрез рисунки,скулптури,ритуални предмети и пр.Нарисувани от първобитните хора по пещерите космонавти със скафандри и антенки и космически кораби например,най-различни подобни фигурки - това във всички краища на света.Създателите на единия филм си бяха направили експеримент - долетели със самолет до едно диво племе,което веднага ги беше възприело като богове.Докато са чакали да ги посетят отново бяха направили макет на самолета в релни размери от нещо като пръти и слама, старейшините на племето даваха дежурства да гледат небето и да чаклат "боговете" кога ще долят./Тази част сигурно много ще се хареса на Аудан,той си мечтае племето Балум-Ба-лумба да го провъзгласи за Бог и да му се кланя/.За другите доказателства няма да говоря,че много дълго ще стане.Понеже бяха много нашумели филмите/беше преди повече от 20 г./,трябваше и официалните идеолози да се произнесат,та един капацитет,наш писател-фантаст представете си да се изтупанчи във "Всяка неделя" и да каже,че това са глупости.Аргументът - ами те извънземните като са толкова умни и напреднали защо им е трябвало като дойдат на Земята да дялат камъни.Като че ли не е ясно - компютри ли да връчат на едни първобитни хора дето ходят голи,пък и дяланите камъни носят послание,за който може да го разчете.А може и да не са били просто камъни,ама и ние още не сме го разбрали.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 12:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Интересна, много интересна темичка ... но ще побеседвам с вас върху нея в по-свободното си време! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 12:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Свободният човек няма нужда от религия!
Но малцина имат смелостта да са свободни.Не ги коря,ни съдя.Това е техният им път-прав или крив,но техният си.А в индия казват,че е по-добре да изживееш своя живот зле,отколкото да подражаваш на чужд добре.Съгласявам се с индийците по този въпрос.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes И кой е свободен,колко хора на земята са действително са свободни,каква е дефиницията за свободен човек? Може би този,който се е оттървал от всички земни привързаности и условности,от всички емоции и зависимости и не зависи от нищо и никoй/и от него нищо не зависи/.Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да.права си,че "свободен" е различно понятие с много значения .Но аз влагам в случая следното-човек,който има смелостта да поеме отговорност за мисли,чувства и дела.Да не се крие зад чужди доктрини и да си купува контрибуции.
Смятам,че се изясних.Smile

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Колкото повече мнения чета,толкова повече се обърквам!За това ,ще си кажа моето направо!
Аз разграничавам религията и вярата в Бог!За мене това са две различни неща!Религията я приемам,като научено,нещо което съм чела,нещо за което съм чувала и слушала.Вярата е всичко онова,което ме прави "близка" с Бог.С вяра се моля,с вяра обичам Бог ... на нея никой не ме учил,сама избирам до къде да стигне тя!Вярата заема много по-голяма част в живота ми ,в сърцето ми ,от колкото религията!
Когато бях на 15ет год. една моя приятелка много ми говореше за Бог и ми казваше ,че колкото повече вярваш в Бог,толкова повече Дявола те изкушава.Разказваше ми най-различни случки за срещата на нейни познати с дявола.Малко по-късно тя ми спомена и за църквата ,в която ходи.Тяхната РЕЛИГИЯ няма нищо общо с източно-православната!След време разбрах,че това е секта,но за нея беше религия и все още е!
За това мисля,че на човек не му е толкова нужна религията,колкото вярата...!Религията винаги може да е"лъжлива" (не я отричам,да не ме разберете погрешно) ... но вярата не може...ти я имаш в себе си,ти я носиш...чувстваш я,живееш с нея!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 16, 2007 1:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Аз разграничавам религията и вярата в Бог!За мене това са две различни неща!

Подкрепям Вашето мнение,Didi!

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov