НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Май 03, 2024 2:09 am Вижте мненията без отговор
За ангелите...
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
niiiiia




Регистриран на: 01 Фев 2007
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Чет Фев 01, 2007 7:46 pm
МнениеЗаглавие : ?? ????????...
Отговорете с цитат

Възможно ли е ангелите да ни посещават на сън и като хора ли изглеждат? Крилата им всъщност игра на светлината ли е? Сънувах, че има деца - ангели, които са ръководени от архангел на децата - ангели. Вярно ли е това?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тук ще си позволя да пейстна по-голямата част от писмото на Ния до мен, получено по ел.пощата ми, за да разберете за какво точно ще говоря все пак!
Цитат:

Ами това което сънувам вече три пъти са ангели. Те са полупрозрачни на цвят и нямат крила, а светлината която излъчват им образува крила. В първият сън това беше една неизвестна на Църквата група ангели - децата - ангели, с най - нисък чин от йерархията на ангелите. С по - висок чин деца - ангели няма. Та според съня ми децата - ангели са всички деца, които са добри и умират още като деца. В Рая, те остават винаги на възрастта на която са починали и се превръщат в деца - ангели. Те казаха, че ще ме избавят от депресията ми и лапите на Сатаната. В друг сън летяхме с децата - ангели до едно измерение на небесносините хора. В трети сън, сънувах ангели от висшата йерархия - херувими и мисля, че и престоли. Благодарих на Господ, че ме срещна с престоли и херувими и го помолих да се срещна с най - висшите ангели - серафими и Господ ми каза, че не съм достатъчно чиста, трябва още да се изчистя. Според поредица от няколко съня, усещах подсъзнателно, че брат ми, който е починал като бебе е архангел на децата - ангели, а сестра ми която също е починала като бебе е добър дух, който ме пази. Според съня ми брат ми ми е и ангел - хранител от 18. 12. 2006 година ( преди не съм имала ангел - хранител ). Господ е избрал архангел да ми е ангел - хранител и то точно началника на децата - ангели, защото ми е много тежко положението. Искам да ви попитам ангел - престол ли съм сънувала, като съм видяла ангел огрян във всички цветове? И какво има предвид Господ под думите, че не съм достатъчно чиста за да видя най - висшите ангели - Серафими? Благодаря ви предварително. Желая ви само щастие и успехи.


Здравей, Ния!

Човешкият ум и човешкото въображение могат да създадат всякакви илюзорни светове, както в низшия астрал, така и на всякъде около него!

До толкова, до колкото лично аз съм запозната с Библията, Кабала и някои доста по-мастити окултни трудове, никъде в тях не се споменава за деца-ангели! Такова понятие няма ... Rolling Eyes

Аз прочетох много внимателно мейла ти и приложения файл към него и останах очудена от факта, че ти допускаш, че аз не съм запозната с йерархичната стълбица, която ми беше изпратила! Sad

Знаеш ли обаче колко дълъг е пътя докато стигнеш до втората степен на Посвещение, където човека е просто ученик - естествено на съответен жив (от плът и кръв!!!) Духовен Учител от по-низшите нива на духовно развитие?!

А ти си все още в онази степен на посвещение, която се именува "стремящ се" ... Rolling Eyes

За да имаш директен контакт с Ангеличните представители трябва поне да си стигнала Посвещение в шеста степен - това са така наречените Възнесени Учители, един от които е и Исус Христос!!!

Сама прецени къде се намираш ти самата!

И тъй като няма деца-ангели, ти просто си видяла това, което си искала да видиш, защото по принцип имаш психически проблем свързан с детството ти, който те е накарал да изработиш в умствените си представи подобни образи, като в същото време умът ти изиграва номер ... т.е. по време на сън той сътворява и архангел на децата-ангели - нещо невъзможно и несъществуващо - до толкова, доколкото не го сътвори нечий неразбиращ ум! Обяснавам ти само механизма на твоя проблем ... не искам да се чувстваш обидена и засегната!!!

Всеки човек по принцип има ангел-хранител, но той е подопечен на по-високостоящи нему в Ангеличната Йерархия. А тези хора, които са напреднали доста в духовното си усъвършенстване имат много по-голям брой ангели-хранители от един ... Не напразно хората казват: "Много са му силни ангелите на този човек!"

Ти имаш само един ангел-хранител ... този, който си видяла в съня си!

Да, Ангелите изглеждат така, както ги описваш ти ... но той ти се е явил, за да успокои твоя объркан ум, той не е контактувал на този етап от живота ти с теб ... Rolling Eyes

Така, че забрави за контактите ти със Серафимите ... До онзи момент имаш още прекалено много прераждания!

А що се отнася до твоята "чистота", то тук става въпрос за това, че ти живееш в големи увствени заблуди, живееш в илюзорните си светове, създадени от самата теб. Когато излезеш от собствените си заблуди и илюзии, което е един много бавен духовен процес на самоусъвършенстване, тогава ще постигнеш и ДУХОВНАТА СИ ЧИСТОТА!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
niiiiia




Регистриран на: 01 Фев 2007
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:14 am
МнениеЗаглавие : 7
Отговорете с цитат

Благодаря ви, за изчерпателният отговор Маг Селена. Smile

Послепис: Сигурно се чудите, защо съм сложила като заглавие числото седем... Ами защото числото седем ми е любимо. И винаги слагам като заглавие в е-mail или форум числото седем. Чрез това свое действие символично моля Господ и Ангелите да ме избавят от негативите на психиката си, разбира се, след като сама си помогна за това. Пожелавам ви, все така да помагате на хората и да живеете до 123 години, дай Боже. Аз вече съм на по - горно ниво от духовното си израстване мисля. До вчера, правих различни неща, включително и писах дадено нещо по много пъти, тоест имах циклични мании, както аз ги наричам и затова спряха да ми пишат на е-mail 17 души. Днес мечтата ми, не е свързана с мен, а е свързана с надеждата всички безкрайно много форми на живот от безкрая да са щастливи, да няма войни и престъпления, да се обичаме всички, непознати хора да прегръщат непознати по улиците, да можем да плачем, като знак на съпличастност, когато чуем как наш приятел страда, да разширим хоризонтите си и да смятаме всички безкрайно много форми на живот, които не правят зло за приятели, да вдъхваме самочувствие на ближните си и да им говорим с нежност. Това са все неща, които смятам, че Господ ми е вдъхнал чрез Серафимите, които аз не мога да видя, защото още съм недостойна. Wink Wink Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Фев 02, 2007 12:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имам послание за теб, niiiiia!

То не е точно от Серафимите, а е от духовните ми Учители.

Посланието гласи следното:


"Това, което се случва с Ния, се нарича ПАРАПСИХОЛОГИЧЕН СЪН, който е свързан с религиозни мотиви, поради причината, че това дете има сериозни вътрешно-душевни проблеми! За него няма кой да се грижи с любов и не се е грижел никой с любов за него още от ранните му детски години! Ти не можеш да го изведеш от заблужденията му и не го прави ... За психичния рецидив на Ния ще се погрижи някой друг!"

И тъй като аз рядко получавам подобни послания, които впоследствие винаги излизат истински, то аз смятам да не се занимавам повече с теб!

Ще се вслушам в посланието на духовните си Учители!

А ти си контактувай с когото искаш, както искаш, когато искаш, квалифицирай си нещата и живота както искаш ... Това не ме интересува повече!

Попита ме - отговорих ти! И до тук спирам ... Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov