НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 5:27 am Вижте мненията без отговор
tedi
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
tedi




Регистриран на: 10 Окт 2007
Мнения: 2
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 10:31 am
МнениеЗаглавие : tedi
Отговорете с цитат

Простете за пропуска ,неволно съм го направила,съпругът ми се казва Асен Венциславов Попниколов с егн 7803310001, а сина ми Венцислав Асенов Попниколов с егн 0347236282. Моля да ме извините още веднъж за допуснатия пропуск. Благодаря!

ДОБРЕ Е КОГАТО ПИШЕТЕ ВЪВ ФОРУМА И ЗАДАВАТЕ ЕДИН И СЪЩИ ВЪПРОС, ЗА ЕДНА И СЪЩА ТЕМА, ДА ГО ПРАВИТЕ ИМЕННО И ТОЧНО, И САМО В НЕЯ. БЛАГОДАРЯ!

Затова пействам тук първият Ви пост!

ОТ МОДЕРАТОРА


Здравейте,благодаря Ви предварително че ще отделите време и за моите въпроси.Казвам се Теодора Валериева Кежова и по съпруг съм с фамилия Попниколова ,родена съм на 09.01.1980г,моите въпроси са за семейството ми . В последно време имаме само разногласия ,неразбирателства,моля ви кажете ми ще се намери ли разрешение за нас и ще останем ли семейство и ще се отделим ли да живеем самостоятелно?Ще си сменя ли работата ?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, tedi!

Що се отнася до Вашият въпрос мога да Ви кажа следното:

Двамата със съпругът Ви сте с изключително несъвместими характерови особености.

Вие сте прекалено взискателна, претенциозна, желаете в дома Ви да има и от пиле мляко, умеете да драматизирате най-малкото нещо, като от мухата правите слон, имате невероятен стремеж към материалните облаги и парите - съжалявам за това, което Ви пиша, но то просто е истина - имате големи и нереалистични амбиции, властолюбива сте и се стремите към върховенството, т.е. лидерство в семейството ви.

Вашият съпруг е с твърде лабилна психика и е подчернато параноиден тип личност, която не би Ви позволила да го разигравате по начина, по който се опитвате да го правите. Той на всяка цена ще се опита да Ви подчини изцяло на неговите виждания, схващания и разбирания за живота, ако трябва ще го направи и го прави, чрез ловко псиманипулиране, а в крайна сметка и чрез физически натиск, ако не успее с първия. Той е с твърде лабилна психика - има здравословни проблеми свързани с функцията на мозъка, щитовидната жлеза , нервната система и страда от бързо изтощаване на психичните сили.

Това, което вижадам е, че: през 2008 год. в живота Ви ще се появи нов партньор, с който ще създадете извънбрачна връзак, през 2009 год. ще имате втора извънбрачна връзка, а през 2011 год. ще попаднете на трети партньор в живота си. До този момент семейният Ви живот с настоящия Ви съпруг ще се превърне в още по-голям ад, защото той няма истински намерения да се развежда с Вас.

Най-вероятно Вие ще сте тази, която ще се разведе с него евентуално през 2011 год., но... с много големи материални и финансови загуби за самата Вас и прекалено разбито здраве, както и големи затруднения с юридическите власти.

Ако желаете помощ в тази насока просто се обърнете за помощ към маг Живин!!!

Желая Ви лек и приятен ден! Smile

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov