НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 12:56 pm Вижте мненията без отговор
"повличане " от починал близък
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
telec

Пуснато наПуснато на: Нед Окт 21, 2007 10:50 am
МнениеЗаглавие : "????????? " ?? ??????? ??????
Отговорете с цитат

Здравейте,
Преди 1 година почина майка ми,след дълго боледуване. Двете бяхме много близки и аз трудно преживявам смъртта и. Всичко в живота ми тръгна назад без някаква видима /поне за мен/ причина. Казаха ми,че трябва да ми се лее восък, заради стреса който съм преживяла. Направих го при една жена от нашия град, и след ритуала тя ми каза че се е получило "повличане" - т.е. майка ми ме тегли назад и затова в нищо не ми върви. Бих искала да попитам някой знае ли повече за това и дали това е възможно да се случи. Задавам си доста въпроси...защо, и как е възможно....Какъв е изхода от подобна ситуация?
Ще се радвам, ако във форума получа малко повече яснота по въпроса.
Благодаря предварително.
Аз се казвам Росица /5.05.1961/.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 21, 2007 11:12 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, telec!

Значи изпратете много поздрави от мен на "восъколеячката", при която сте била и й кажете да се откаже от тази си "дейност", докато не се сдобие поне с малко Познания относно подобен род окултни неща.

Защото ... няма нищо вярно от това, което Ви е казала!

По-вероятно е духът на майка Ви да се измъчва от неоснователните обвинения на "восъколеячката", че видите ли, тя (майка Ви) Ви е "повлякла късмета" ...

Майка Ви приживе е била любвеобилен човек и едва ли ще Ви желае злото на някого намирайки се в отвъдното, още повече, че тя пребивава в едно от добрите места на Астралните Селения, откъдето едва ли би могла да Ви вреди по какъвто и да било начин.

Това за "повличането" за просташки и неуки брътвежи на въпросната "восъколеячка", която поради собственото си незнание заблуждава хората.

В оня момент (когато майка Ви е починала) просто сте се намирала в слаб цикъл от живота Ви.

Стреса е свършил останалата работа - просто сте допуснала грешки поради разконцентрирането на вниманието Ви, които грешки са довлякли в събитийният Ви житейски план така наречените "самонавлечени събития", които са сигурна индикация за новообразувана карма - и нищо повече.

През месец февруари има невероятно благоприятна тенденция за пълна промяна в положителна насока при Вас, тъй като вече навлизате в нов цикъл от живота си, който изцяло ще го промени.

Но ... ще е необходимо и Вие самата да промените себе си в някой аспекти относно Вашите характерови слабости и особености, за да се получи един пълен синхрон, и резонанс за много добър просперитет в по-нататъшния Ви живот!

Е ... съгласете се, че не тук ... вече ... е мястото да Ви дам точни изходни позиции как да направите тези промени в характеровите Ви слабости, тъй като ще се наложи да посоча къде са те - а това не е особено приятно!

Ако желаете подобна помощ, то сте наясно как може да се осъществи желанието Ви!!!

Лек и приятен ден! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Окт 21, 2007 11:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ви Маг Селена за бързия отговор. Благодаря, че изтрихте съмненията, които ме измъчваха относно случващото се с мен и евентуалните причини за него. Колкото до мен самата....знам си "характерчето", което често вместо да ми изпише вежди ми избожда очите Confused Все пак има някаква надежда "скоро" да порасна и да озъптя поне малко рогатия си нрав. Тогава със сигурност нещата ще започват да се случват Smile А до февруари....то почти не остана,Знам че нищо не пада отгоре и че ще трябва да се потрудя, за да гополуча.Желая ви спокойна неделя и бъдете здрава.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 21, 2007 2:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти, Телец! Very Happy

Как можа да го измислиш това за "характерчето" с "рогатия нрав"?! Laughing

Да знаеш, че много се смях ... чак до сълзи Laughing Crying or Very sad, за което най-искрено ти благодаря, защото такъв смях носи много здраве ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Още веднъж ти благодаря!

Лек и приятен ден ... и много, много здравословен смях! Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта