|
Автор |
Съобщение |
uze
|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 1:31 pm
Заглавие : zdrave
|
|
|
Здравейте Маг Селена
Аз се казвам Нели Николаева Пантева и съм родена на 23/02/84г.
Тъй като майка ми е в чужбина, а знаете как се работи там и как трудно се живее, живо ме интересува дали тези силни болки които ги има в кръста са нещо сериозно на което тя трабва да обърне внимание, а някакви други болести има ли, нещо, което да е много сериозно..? Майка ми се казва Ценка Иванова Пантева и е родена на 3.11.1958г.
Може би и на мен ще се скарате, че не съм запозната с правилата на форума, но за нея питам аз защото пак казвам, че в чужбина се работи много и тя няма просто време пък и физическата възможност да седне и да ви пише
Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите.. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 2:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, uze!
Определено Вашата майка има проблеми с бъбреците и кръстцовите гръбначни прешлени.
Изумих се от въпроса Ви "... дали тези силни болки които ги има в кръста са нещо сериозно, на което тя трябва да обърне внимание?"
Той буквално е напълно и абсолютно излишен!!!
Майка Ви незабавно трябва да потърси помощ от уролог и ортопед!!!
Тя също така не е добре с функцията на мозъка - има лошо оросяване, както и високо кръвно налягане и най-вероятно става въпрос за ранен стадий на атеросклероза.
Това също е опасно за нея и поради тази причина естествено трябва да потърси помощ от невролог!!!
Това е. Желая Ви лек и приятен ден! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|