НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Апр 19, 2024 1:17 pm Вижте мненията без отговор
БРАКЪТ С ВАМПИР Е ПЪТЕШЕСТВИЕ В АДА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 12:08 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ? ?????? ? ??????????? ? ???
Отговорете с цитат

Хайде да коментираме и тази ситуация,защото твърде много бракове бимат разтрогвани именно порада тази причина!

Кой всъщност от съпрузите в повечето случаи е енергопиец и кой- - донор?!

Брачният съюз сключен по любов, може да се разпадни само за броен имесеци, ако в двойката има енергиен вампир или пък ... и двамата партньори са такива.


Съществуват няколко вида енергийни вампири. Ролята на жертва в съюза играе този, който е послаб. Не си въобразявайте, че ако вие самите сте вампир, от вас не може да се изсмуква енергия. Може, и още как!

Но само в случай, че токущо сте обядвали и имате какво да споделите. Напразно се надявате, че самите вампири са защитени от енергоизтичане.

Винаги се намират посилни представители от същия клас. Обикновено те се държат по следния начин: атакуват жертвата, когато тя съвсем не очаква.

Правят без причина скандал, буря в чаша вода и изсмукват и последното, добито с непосилен труд. После се успокояват - сити и доволни.

Но в този момент се изправя на нокти изцедената като лимон жертва. Сега тя започва да крещи и да затръшва вратите. Друг изход просто няма - тя с всички сили се опитва да си върне откраднатото.

Ако сте разпознали себе си в това описание, в никакъв случай не се самообявявайте за злодеи, защото вие сте само вампири.

До последната капка

С поред теорията за енергийния обмен всички ние се делим на два типа - вампири и донори. Не бъркайте първите с буквалните кръвопийци - става дума за енергийни кражби.

Представете си, че човекът е вместилище на енергия. Но откъде, пита се, се взема тя у него? У едни съществува пряка връзка с космоса, оттам те черпят жизнена сила.

У други такава връзка няма, затова те крадат енергия от други, които я получават от космоса. Първите са донори, вторите - вампири. Съотношението им сред нас е 50/50.

Смята се, че вампирите подсъзнателно си търсят спътник в живота сред донорите, а донорите - сред вампирите. Защото съюзът донор - вампир е най-удачният.

Много злобните вампири изсмукват цялата енергия до капка, но те не са никак много. В такава връзка всички са и сити, и доволни.

Понякога обаче стават гафове и в брак встъпват донор и донор. На тях им е просто скучно. Изпълват се с енергия от космоса, а не могат да я споделят помежду си.

Налага се да търсят обект за изливане на енергията някъде навън. И оттук – изневерите и прочие неуредици в семейния живот.

Впрочем положението може да се поправи - да се намери общ приятел вампир и излишното да се дава на него.

Идеалният вариант е вампирка тъща или свекърва.

Удар в камък

С ъюзът вампир и вампир обаче вече не е гаф, а коса, ударила на камък. Двамата съпрузи, без да знаят, са енергийни вампири. Гладният вампир е доста злобен.

А вампирът, женен за вампир, постоянно е гладен и бесен. Енергийното гладуване не носи радост в живота, затова и двамата се превръщат в истински злобари. Изливат негатива си един върху друг.

Резултатите са свади, скандали, а понякога дори и побоища. И не си мислете, че се карате, защото сте много различни. Напротив - вие дори много си приличате. И двамата сте вампири.

Актив и пасив

Е нергийните вампири се делят на активни и пасивни. Пасивните са найбезобидните, те са мнозинство. Изобщо не са гадни създания, просто така са устроени. Притежавайки много ниско енергийно ниво, те са при нудени някъде да го попълват.

Такива често има колкото искате сред роднините и познатите ви. Те вечно хленчат, изискват съжаление. Обърнете ли им внимание, веднага се нахранват за ваша сметка. И мирясват.


Докато не огладнеят отново. Но те не ядат много. Защото вампирстват, без да знаят. А тегленето на енергия става на принципа на скачените съдове - нивото на течността в двата се изравнява.

Така и пасивните вампири вземат точно толкова, колкото им е нужно, за да живеят, но така, че да остане и за другия. Така че в този случай не бива да бъдете скъперници.

Акивните вампири обаче са зло на злините. Те имат една цел - да изпият всичко до капка. След контактуване с тях започваш да бледнееш и да посърваш, а те разцъфтяват видимо.

Те търсят отвор в нашата аура /енергийна обвивка/ или сами я пробиват, прилепват се и пият, пият, пият. Ако живеете с такъв човек, трябва да го разконспирирате.

Това ще ви помогне да се защитите от атаките му. То е особено небходимо, ако го обичате и не искате да го загубите. Ако той непрекъснато и втренчено ви гледа в очите, с което ви омайва, значи е активен вампир.

Очите са фиксирани в най-мощният канал на енергообмен и най-добре да не влизате в зрителни дуели с любимия си.

Активните вампири предпочитат отрицателно заредената енергия, защото преди да се напият с нея, те докарват човека до кондиция.

Той се сърди, дразни се, и при това положителната енергия се превръща в отрицателна - суперделикатес за приактивния вампир.

Ако забележите от страна на своя спътник в живота подобно нещо, направете следното: представете си, че между вас има непробиваемо стъкло. През него вампирът не може да стигне до вас.

А ако искате да го накажете подобаващо, си представяйте огледало. Така всички удари, нанасяни от вампира по вашата енергийна обвивка, ще се връщат към него, и той, а не вие, ще ходи с пробита аура.

Клюн или пипала?

В сички вампири си имат свои оръдия за пробиване на чуждата аура и изсмукване на енергия. Това са кука, лък със стрели, клюн и пипала като на октопод. Всички те са мислени и ефимерни.

С куката мислено и на подсъзнателно ниво се разкъсва аурата в областта на главата. Как изглежда това? Например той се мъчи да предизвика спор и при това сипе логически обосновани доводи, на които трудно може да се опонира.

Ако вие сте донор, моментално ще се хванете на психологическата въдица. Ще поспорите пет минути и ще се предадете, когато вампирът се засити.

Но ако сте вампир, ще спорите до последно, доказвайки с пяна на устата своята правота. Тогава току-виж спорът стигнал и до юмручна разправа.

Клюнът пък е по женската част. Представете си следната ситуация: вие се прибирате вкъщи разбита и нещастна, сядате сама някъде в ъгъла и започвате демонстративно да тъжите.

Партньорът ви проявява съ чувствие, интересува се какво ви е. А на вас точно това ви и трябва.

Но до някое време се държите в ръце, не кълвете, а скромно благодарите за съпричастието, разказвате как в службата всички са ви изтормозили.

С една дума, приспивате неговата бдителност, а после с точен удар на клюна пробивате аурата му.

Ако той е донор, всичко ще мине благополучно - няма дори да забележи. А ако е вампир, кълването ще прерасне в свада, защото вие кълвете, а си оставате гладни. От глада така ще се закълвете взаимно, че ще ви се стъжни.

Пипалата са атрибут на грижовния вампир. Той увива вас /или вие него/ в ласкателства като с пипала, а после незабелязано разкъсва аурата ви. Такъв вампир октопод винаги е добър и нежен.

Ти се изпълваш с благодарност към него, започваш да откровеничиш, а той само чака удобен момент. Ако неговият спътник в живота е донор, двамата биха живели чудесно.

Но с вампир такъв номер не минава. Давайки си сметка, че всичките му усилия са безплодни, октоподът започва да се вбесява и пристъпите на нежност свършват със скандал.

Лъкът и стрелите се използват с различно предназначение. Например вампирът намира слабите ви места и пуска по тях стрели - словесни, не истински. А вие нали знаете как острите думи нараняват чувствата.

При това те правят пробиви в нашата аура, от тях вампирът пие ене ргия. В случай че става дума за донор, всичко би минало по мед и масло, но с вампир е по-сложно.

Постарайте се да разберете какъв тип е вашият вампир. Ако той използва въдица, по време на предизвиканите от него спорове си представяйте, че главата ви е скрита под стъклен похлупак.


Ако той е с лък, мислено се облечете в непробиваема броня. А ако има клюн, си представяйте, че седите под стъклена сфера, която пази аурата ви. Ако пък живеете с октопод, представяйте си се като бодливец.

(автор - "неизвестен"!!!)


А ако искате да се защитите от енергиен вампир, то подходите са доста по-други и ... "няма глупави игрички" с представите на ума за обличане в някакви си там защитни брони - това са пълни глупости.

Има съвсем други техники ... и ако някой от вас се досеща за тях нека си каже мнението.

А ако не се сеща, то поне нека изкаже предположения как би могъл да се защити от енергиен вампир - все пак сте чели доста неща във форума и "Публикации"-те на сайта ни за тези неща. Cool

Очаквам мненията ви .. Smile


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Ное 15, 2007 6:06 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 3:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много интересна информация!Позамислих се...!
Наскоро прочетох една книжка "Енергийни вампири" подарена от едни много скъпи хора за мен!В тази книга пише за всички видове вампири и тъй като е много дълго ще изброя само няколко вида вампири и защитата срещу тях!

Параноиден вампир
1.Опознайте ги ,проучете миналото им и помнете целта си.
Параноидните вампири ще направят всичко възможно ,за да докажат своите гледни точки,да докажат че само тяхното мнение е вярно.Ако повярвате ще последват чудовищни изкривявания!Целта ви е да можете да направите разликата!

2.Снабдете се с независима оценка
Параноидните идеи започват да се вмирисват на тъмно.Те трябва да бъдат извадени на дневна светлина и да бъдат подложени на оценка.Този вид вампири ще приемат това за предателство..Верността към тях означава да пазят тайните им.Не им вярвайте ако цените здравия си разум!

3.Правете това което те не правят!
Ако този вид вампири казват ,че еди кое си е просто,вие търсете сложното и обратното!Тези вампири са много ядосани просто защото никой не прави нещата като тях!

Едно от нещата които параноидните вампири желаят е да бъдат разбрани.Вие можете да им дадете това,но без да бъркате слушането с послушанието!

4.Обръщайте внимание на действията,а не на думите!
Истината е че параноидните ,както и повечето вампири се държат като деца.Те искат малкото хора на които се доверяват ,мигновено да задоволяват нуждите им и ако не го направят си плащат жестоко за това.Фокусирайте се върху това,което те правят ,а не върху това което говорят!

5.Научете се да разпознавате хипнозата.
Този тип вампири вечно търсят простички отговори на сложните въпроси.Те създават алтернативна реалност ,а от вас се очаква да преструктурирате живота си така,че да отговаря на техните строги правила .Ако не се подчините параноидните вампири го приемат като обида..Ако не ги спрете те ще ви заливат с въпроси какво мислите и какво правите.Те често си мислят :"Ако не мислиш така както аз,значи ме мразиш".За параноидните вампири самостоятелното мислене е предателство.
За да задълбочат транса,параноидните вампири се опитват да ви изолират от различни източници на информация!Колкото повече им позволявате да ви изолират,толкова по-лошо става!
За да се защите трябва да им откажете да им сътрудничите още в началото и по този начин поставяте този вид вампири в затруднено положение.
Накараите този вид вампири да дадат обещание за това,което ще правят и за това,което няма да правят!Добрата страна на техния строг морален кодекс е че те се чувстват длъжни да спазват своите обещания.Ето няколко обещания ,които да получите от тях още в началото на връзката ви:определено време през седмицата,с което няма да сте заедно,никакви ограничения при избора ви с колеги,вяра във верността без въпроси за това къде ходите и какво правите.
Параноидните винаги ще дадат обещание да спазват изискванията ви,но в последствие ще се чувстват длъжни да ги изпълнят..Помнете КОЛКОТО ПО-МАЛКО ДЕЙСТВАТ ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ПАРАНОИДНИ ЧУВСТВА ИЗПИТВАТ.

6.Подбирайте битките,които водите.
Битката,която никога не можете да спечелите е че може да ви се има доверие,това oбаче параноидните сами трябва да го променят.НАСТОЯВАЙТЕ да го направят!
БОРЕТЕ се за идеята,че доверието зависи от тяхното съзнание,а не от вашето поведение!
Трудна битка,но можете да я СПЕЧЕЛИТЕ!

Малко по -късно ще продължа и с другите начини на защита от вампири!

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 4:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Продължавам с параноидните вампири

7.Заложете на предпазните мерки
Можете например да кажете "Ако продължаваш да ми задаваш въпроси за това,къде съм била и какво съм правила ,ще отида в другата стая,за да се успокоим и двамата."
Често най ефективния аргумент срещу мисленето на Параноидните е мълчанието зад затворени врати!НАЙ ВАЖНОТО Е да прекъсните техните тиради ,а не да ги възнаграждавате за тяхното поведение ,като ги слушате и спорите с тях!Параноидните вампири обичат да спорят,могат да го правят с часове,без да се изморят или да научат нещо!НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ДА ГИ СПРЕМ Е КАТО НЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ДА започнат!
Те мислят,че е ваш дълг да чуете всичко,което казват,мислят и искат да направят!Те ще се опитат да ви убедят ,че това ,че не искате да ви крещят насреща е вид предателство.НЕ ОСТАВАИТЕ ПРИ ТЯХ ,за да спорите!

8.Подбирайте думите си ,също толкова внимателно както битките си!
НИКОГА НЕ ПИТАЙТЕ ЗАЩО!Те могат да дадат обяснение за всичко и няма да ви оставят на мира,до като не приемете това което те казват,само защото сте се изтощили.
Много са чувствително към критиките ,но за разлика от другите вампири биха се заслушали и дори биха се поучили от тях!.Те наистина биха искали да бъдат хора,от които вие и те самите се възхищават!
Онези ,които не са толкова добродетелни ,биха постигнали резултат ако попитат въпроси от рода :
"Как бихме могли да излезем с чест от тази ситуация?" , "Любовта не предполага ли да прощаваш?" или "Верността изключва ли възможността да не се съглася?".С тези въпроси можете да отворите параноидното съзнание.Ако този вид въпроси не дадат резултат,може би си имате работа с друг вид вампир!

9.Не обръщайте внимание на избухванията
Сълзи,лекции,проповеди,несвързани обяснения и т.н. ... веднъж започнат ли избухванията на параноидните,обикновенно продължават цяла нощ!АКО отстъпите ще продължат цял живот!
Спрете това преди да е започнало!

10.Знайте собствените си граници
Параноидните вампири са едни от най-трудните и най-опасните !Те биха се грижили за вас,биха били вашата светлина в живота..Всичко,което искат в замяна е абсолютна вярност..И помнете преди да опитате да разберете един Параноиден вампир ,трябва първо да опознаете себе си!

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 4:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Признавам ,че когато започнах да чета книгата не вярвах,че може да са около мен....НО МНОГО СЕ ЛЪЖЕХ!Те са навсякъде ,съвсем сериозно говоря!
Енергиен вампир открих в продавачката в магазина за хранителни стоки,в съседите,в приятлите ми дори и в хората,които така силно обичам...дори и в себе си!
За това четете,помнете и се пазете! Smile

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 4:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз не мога да кажа със сигурност какви техники за неутрализиране на вампирски атаки има.Сблъсквала съм се с вампири iv най-близкото си някои проявления съм успяла да се справя действайки интуитивно,с други много важни - не много успешно,а на моменти и аз съм се проявявала по този начин като че ли по времето,когато не бях и чувала за това явление и понятие,слава Богу успях да балансирам нещата със себе си/поне така мисля/.

Много е затормозяващо да си имаш в семейството такова чудо в по-тежките му форми.Ако знае човек как да се справи с това е полезно,а още по-добре е да разбере нещата преди връзката да се е задълбочила и да се спасява,докато е време,но ако не е запознат явлението няма да може да знае на какво му предстои да се подложи.Добре е да знае и дали самият той не попада в някоя от групите и да работи върху себе си по някакъв начин.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 4:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз имах едно такова гадже Smile))) ... Все се налагаше,все спорихме ,карахме се ... стигахме до какви ли не абсурдни решения,а след това се чувствах като изцедена....буквално не можех да стоя на краката си.Прозявах се и заспивах след всеки наш разговор.Слава Богу този човек е далеч от мен,именно защото разбрах че е точно такъв и се отдръпнах от него.
Близък мои роднина също е енергиен вампир...обожава да спори и често отстъпвам,защото просто с него разговора е невъзможен!

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 4:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Усетила си го навреме.Преди 20 и повече години си нямахме и хабер за тези неща,нито инфо,а като се прибави младостта и неопитността за взаимоотношенията,и ако си влюбен,много лесно може да сбъркаш някои аспекти от поведението като проява и доказателство за голяма любов,за отдаденост,за вярност,за това колко много държат на теб и на семейството,което евентуално създавате.Не,че наистина не присъства тази любов, но тя трябва да те кара да се чувстваш добре и когато ти я даряват,а не да те подтиска,иначе се превръща в мъчение и за двамата - единият си мисли,че не го обичаш достатъчно,щом не му го засвидетелстваш по начините,по които той иска,а теб те наляга чувство за вина,че не даваш достатъчно,въпреки,че на практика даваш толкова от себе си,че започваш да се изтощаваш и накрая се мислиш за неспособен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 5:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Усетила си го навреме.Преди 20 и повече години си нямахме и хабер за тези неща,нито инфо,а като се прибави младостта и неопитността за взаимоотношенията,и ако си влюбен,много лесно може да сбъркаш някои аспекти от поведението като проява и доказателство за голяма любов,за отдаденост,за вярност,за това колко много държат на теб и на семейството,което евентуално създавате.Не,че наистина не присъства тази любов, но тя трябва да те кара да се чувстваш добре и когато ти я даряват,а не да те подтиска,иначе се превръща в мъчение и за двамата - единият си мисли,че не го обичаш достатъчно,щом не му го засвидетелстваш по начините,по които той иска,а теб те наляга чувство за вина,че не даваш достатъчно,въпреки,че на практика даваш толкова от себе си,че започваш да се изтощаваш и накрая се мислиш за неспособен.


Много си права!Много....! Rolling Eyes

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 7:10 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????? ? ?????? ? ??????????? ? ???
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Понякога обаче стават гафове и в брак встъпват донор и донор. На тях им е просто скучно. Изпълват се с енергия от космоса, а не могат да я споделят помежду си.

Налага се да търсят обект за изливане на енергията някъде навън. И оттук – изневерите и прочие неуредици в семейния живот.

Впрочем положението може да се поправи - да се намери общ приятел вампир и излишното да се дава на него.

Пък на мен ми хрумна друга идея...
Сигурно сте чували,: "Любовта не е двама души да се гледат един друг,а в обща посока!".
Сиреч ако тия двама хора с космическа енергийна връзка се заемат с "народополезно дело''.то биха могли да имат чудесни резултати.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 7:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абе то излиза, че всички май сме вампири.Който не е вампир, е донор.Лоша работа.Същото, което писах и в темата за конете.Хората възприемат другите хора като "манджа" /извинявам се за терминологията, но това е командата, при която Кали почти винаги идва при мен, а да знаете, че хич не е лесно едно хъски да дойде при теб/.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 26, 2007 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka,още когато прочетох за конете-математици,телепати,ясновидци и лечителли,си навих на пръста един интересен материал,ма чакай да свърша тая пуста "Царичиа'' и ще ти дам малко идеи как да разбереш по-добре и по-лесно Кали,а от там и как да дойде при тебWink

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
flysilf




Регистриран на: 10 Ное 2007
Мнения: 27
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 6:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А какво мислите за късите поли,грима и всякакви такива други форми на залагане на капани-нима това не е също така проява на хитро завоалирана и общоприета че дори и одобрявана повсеместно форма на събиране на внимание и енергия от нежната половина на населението ни?...

Нима модата не е всъщност изложение на най-новите модели капани за енергия?...

Случайно ли Учителя Беинса Дуно дава ясно и точно определение как трябва да се облича една жена примерно?

И дали това не е свързано именно с това за което
говорим?..Изобщо на енергийно ниво стават доста ужасяващи неща-културата ни е доста ниска в това отношение.

Някой усещат за какво става дума,но болшинството е фокусирало вниманието си върху всичко друго не и върху този обмен на енергии помежду ни.

Пишете какво мислите
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 9:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм!Мда-а-ам!Това,че дрехите са капан за енергия,май ще да е истинно.Така,че Ви подкрепям.

И все пак да не забравяме,че "доброто поведение" при аборигените,които ходят само с прашки е по-на ниво,отколкото сред добренавлечените дворцови среди на Средновековна Европа,например.


Някогашните българи имали обичай да се къпят заедно голи,но изнасилванията не са били нещо обичайно,дори напротив.
та голотията е проблемна за "нисшите духом".
Тя беше интересна за доста хора,докато беше забранена,но не че са имали нужда от нея,а защото това изразяваше протест.Сега голотията е навсякъде и протестът е да не я търсим! Cool

Същото е и положението с музиката от типа "Лепа Брена" и с още много други неща...

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 6:04 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????? ? ?????? ? ??????????? ? ???
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Маг Селена написа:
Понякога обаче стават гафове и в брак встъпват донор и донор. На тях им е просто скучно. Изпълват се с енергия от космоса, а не могат да я споделят помежду си.

Налага се да търсят обект за изливане на енергията някъде навън. И оттук – изневерите и прочие неуредици в семейния живот.

Впрочем положението може да се поправи - да се намери общ приятел вампир и излишното да се дава на него.

Пък на мен ми хрумна друга идея...
Сигурно сте чували,: "Любовта не е двама души да се гледат един друг,а в обща посока!".
Сиреч ако тия двама хора с космическа енергийна връзка се заемат с "народополезно дело''.то биха могли да имат чудесни резултати.


Хеееее ... Еврика! Браво, Аудане!!!

Най-после някой да открие "нещото" ... Това, който и да го е написал - съжалявам, ама в някои сайтове не си слагат истинските автори на материалите - изобщо е нямал представа за енергийните потоци и кой откъде и с каква енергия се зарежда, и по какъв начин.

Какво по-хубаво от това да бъдат и двамата партньори така наречени "донори"?!

Всъщност ... при такива партньори става въпрос не за "донори" , а за хармонични личности с балансирана енергетика.

И нито единия, нито другия имат нужда да отдават същата на когото.

Те просто пулсират в едно цяло, в което цяло става взаимообмен на енергия, без каквото и да било разхищение нито при единия, нито при другия партньор.

Такива партньори живеят в пълно единение и нямат нужда - ама в никакъв случай от "приятел"!!!

Това са простотии на някой невеж и недоучил "окултист - колега" ... Razz Laughing

Сигурно затова материала е и безименен - за да не му се смеем на измишльотините ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 6:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

flysilf написа:
А какво мислите за късите поли,грима и всякакви такива други форми на залагане на капани-нима това не е също така проява на хитро завоалирана и общоприета че дори и одобрявана повсеместно форма на събиране на внимание и енергия от нежната половина на населението ни?...

Нима модата не е всъщност изложение на най-новите модели капани за енергия?...

Случайно ли Учителя Беинса Дуно дава ясно и точно определение как трябва да се облича една жена примерно?

И дали това не е свързано именно с това за което
говорим?..Изобщо на енергийно ниво стават доста ужасяващи неща-културата ни е доста ниска в това отношение.

Някой усещат за какво става дума,но болшинството е фокусирало вниманието си върху всичко друго не и върху този обмен на енергии помежду ни.

Пишете какво мислите


Ееееее ... най-после някой да каже нещо смислено по отношение на "модата" и голотиите, дето са плъзнали като змийорки навсякъде!!!

Разбира се, че си е чист капан, ама като има невежи глупаци, които се хващат на "красивите им въдици" ... Rolling Eyes

Хората, особено българите, са много мързеливи по отношение на учението за енергиите. Те предпочитат да си тънат в дълбините на невежеството, а нека другите да им решават проблемите, а "енергийните смукачи" пред това време ще си смучат жизнени сокове от най-различни донори ... Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov