|
Автор |
Съобщение |
Лунна
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 6:46 pm
Заглавие : ????? ?? ???????....
|
|
|
Искам да споделя нещо с всички вас, което ми се случи преди около две години и половина.....
....сякаш получих някаква духовна връзка с Луната и през мен започнаха да протичат рими само за Луната....в мисълта ми се визуализира една жена, като Лунна Принцеса с много дълга бяло-руса коса....и останах с усещането , че ТЯ е покорвителката ми, така дойде в мислите ми.
Мислите ли, че звездите и планенетите могат да бъдат наши покровители и че можем да имаме духовна връзка с тях? |
|
_________________ С безмълвие Луната ни говори,
за Мъдростта на вечните простори,
където е Домът ни роден,
където се намира изначалния ни корен.... |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 7:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Лошо няма.Само не разчитай прекалено много на тази покровителка.Просто си бъдете приятелки. А иначе - луната, особено по пълнолуние, наистина е много силно въздействаща. |
|
|
|
|
|
Лунна
|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 11:51 am
Заглавие :
|
|
|
Приемам съвета ти, благодаря |
|
_________________ С безмълвие Луната ни говори,
за Мъдростта на вечните простори,
където е Домът ни роден,
където се намира изначалния ни корен.... |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 12:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Всеки човек има Ангели Пазители, Ангели Покровители и т.н. от този род.
Но ... по-скоро това, което визираш ти Лунна, е твоят Духовен Водач - не Учител, а Водач, защото има много голяма разлика от едното до другото.
Това не е твой Пазител или Покровител ...
Тя (Духовният ти Водач) е Астрална Същност, намираща се в малко по-високите нива на Астралните Селения. Там, където пребивават така наречените Учени духове, а по-точно в Селенията на поетите - на творците, свързани с изкуствата по-точно казано.
Няма значение под каква външност я визуализираш въпросната астрална същност, защото всяка една форма подлежи винаги на изменение, всъщност тя непрекъснато се мени.
А що се отнася до планетите и звездите те естествено ни оказват много силни влияния, но в никакъв случай не са наши покровители!
През последните 47 години настъпиха качествени и количествени изменения свързани именно с планетите и звездите, които оказаха огромно влияние върху хората - естествено.
Но ... в по-големият си процент тези влияния се отразиха повечето като вредни и пагубни, отколкото като ползотворни ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|