НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 2:56 pm Вижте мненията без отговор
Искам да споделя....
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Лунна

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 6:46 pm
МнениеЗаглавие : ????? ?? ???????....
Отговорете с цитат

Искам да споделя нещо с всички вас, което ми се случи преди около две години и половина.....

....сякаш получих някаква духовна връзка с Луната и през мен започнаха да протичат рими само за Луната....в мисълта ми се визуализира една жена, като Лунна Принцеса с много дълга бяло-руса коса....и останах с усещането , че ТЯ е покорвителката ми, така дойде в мислите ми.

Мислите ли, че звездите и планенетите могат да бъдат наши покровители и че можем да имаме духовна връзка с тях?

където се намира изначалния ни корен....
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 7:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лошо няма.Само не разчитай прекалено много на тази покровителка.Просто си бъдете приятелки. LaughingА иначе - луната, особено по пълнолуние, наистина е много силно въздействаща.
Лунна

Пуснато наПуснато на: Нед Окт 28, 2007 11:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Приемам съвета ти, благодаря Smile

където се намира изначалния ни корен....
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 28, 2007 12:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всеки човек има Ангели Пазители, Ангели Покровители и т.н. от този род.

Но ... по-скоро това, което визираш ти Лунна, е твоят Духовен Водач - не Учител, а Водач, защото има много голяма разлика от едното до другото.

Това не е твой Пазител или Покровител ...

Тя (Духовният ти Водач) е Астрална Същност, намираща се в малко по-високите нива на Астралните Селения. Там, където пребивават така наречените Учени духове, а по-точно в Селенията на поетите - на творците, свързани с изкуствата по-точно казано.

Няма значение под каква външност я визуализираш въпросната астрална същност, защото всяка една форма подлежи винаги на изменение, всъщност тя непрекъснато се мени.

А що се отнася до планетите и звездите те естествено ни оказват много силни влияния, но в никакъв случай не са наши покровители!

През последните 47 години настъпиха качествени и количествени изменения свързани именно с планетите и звездите, които оказаха огромно влияние върху хората - естествено.

Но ... в по-големият си процент тези влияния се отразиха повечето като вредни и пагубни, отколкото като ползотворни ... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта