НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:24 pm Вижте мненията без отговор
РАЗВРАТА ДАМГОСВА ЗАВИНАГИ ПОТОМСТВОТО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 2:25 pm
МнениеЗаглавие : ???????? ???????? ???????? ???????????
Отговорете с цитат

СПОРЕД ТЕОРИЯТА ЗА ТЕЛЕГОНИЯТА ЦЯЛАТА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГЕТИКА НА ИЗВЪНБРАЧНИТЕ И СЛУЧАЙНИ ПОЛОВИ СНОШЕНИЯ ОСТАВЯТ СЛЕДИ ВЪВ ВАГИНАТА НА ЖЕНАТА ЗАВИНАГИ.

Още през XIX век учените заговарят за необикновеното явление телегония. Според тях тя представлява "влияние на предходния самец върху наследствените признаци на потомството на следващите мъжки индивиди.

Явлението е присъщо на всички организми, които се размножават по половпът". В наши дни - колкото и парадоксално да е това – официалната наука гледа на телегонията "с едно наум", но не я отрича.

ЖЕНАТА Е БОЖЕСТВЕН СЪД
"Повечето мъже са агресори и потребители", спокойно заявява моят помъдрял от опита събеседник. И поради факта, че в нашето женско съзнание отдавна са пуснали корени простовати "пословици" от сорта "Всички мъже са свине", аз му вярвам. Безусловно.

- Влечението на половете, в което от детство е заложена презрителна ненавист - продължава моят събеседник, - не може да бъде хармонично и съзидателно. В какво обаче е причината за тези взаимоотношения? З

ащото, както свидетелстват най-хубавата световна литература и най-важната книга на православните християни - Библията, те трябва да бъдат чисти, искрени и целомъдрено- романтични.

Запомнете: мъжете винаги са примитивни. Желаейки да имат жената, те не й мислят нищо добро. Обикновено мъжете нямат за цел да живеят с жената добродетелно, да се грижат за нея, да я пазят, да носят отговорност за нея, да й посветят живота си. И забравят основната истина, че всяка жена е божествен съд, а мъжът във всички случаи - само потребител.

Нима съвременният самец ще седне да се замисля за това, че партньорката му в момент на близост може да забременее и ще й се наложи да вземе нравствено нелесното, мъчително решение да направи аборт, или да остави детето от почти случаен човек? Кой се интересува от този въпрос?

Единствено самата жена, и то не всяка, защото соцобществото не учеше жените да се грижат за себе си. След ударите върху института на православието жената сякаш престана да бъде истинска жена, тя загуби своята божествена същност, ставайки "равноправен член на социалистическото общество".


ЕЯКУЛАТИ АГРЕСОРИ
И така, позовавайки се на думите на моя събеседник, пожелал да остане анонимен, нека поразсъждаваме за мъжете в живота на всяка жена. А също за това, за което в нашето общество не е прието да се говори гласно.

- Думите ми сигурно ще ви се сторят невероятни, но цялата отрицателна енергетика на извънбрачните, случайни полови отношения оставя следи във вагината на жената завинаги. И дори след години се отразява на потомството й не по най-добрия начин.

Порядъчен син /дъщеря/ ще стане само оня човек, който се е родил в любящо го семейство, от обичащи се родители, непознавали други партньори.

Мнозина не разбират и не приемат на честна дума тази проста истина поради това, че след социалистическата революция много морални ценности загубват своята значимост. Развратът както телесният, така и духовният, е най-голямото "достояние" на всяка революция.

И така. В момента на оплождането на жената, която преди това е била с няколко мъже, редом с лидиращия сперматозоид и яйцеклетката присъстват частици от чужда сперма. Теорията, че сперматозоидите във влагалището на жената загиват, не е съвсем вярна.

Сред тях има много издръжливи екземпляри, които, дори без да са оплодили яйцеклетката, се смаляват милиарди пъти, внедряват се в матката и затихват временно. И става така, че колкото мъже изливат сперма, толкова различни еякулати се настаняват в благоприятната среда - матката на жената.

В момента на оплождането на яйцеклетката микроскопичните съперници еякулати се държат като истински убийци, пречейки с всички сили на процеса на зачеване и нанасяйки по този начин непоправима вреда на плода.

Да се махнат еякулатите от женския организъм е почти невъзможно. Те дори не могат да бъдат видени със супермощен микроскоп, ето защо официалната наука не признава тази теория. Те може да се забележат само ако бъдат увеличени милиард пъти.

Преди няколко десетилетия в тогавашния СССР съществувал любопитен Институт по генетика и антропология. Той разполагал с опитен резерват за маймуни, клиника и най-модерното оборудване в света, направено по поръчка в Япония.

Учените ползвали и супермощен електронен микроскоп. Те провеждали сеанси по пречистване на организма на жени. Не, не ги правели девствено чисти, а почиствали матката им, доколкото това било възможно, от следите на предишните им интимни партньори.


ВГЛЕДАЙТЕ СЕ В ДЕЦАТА СИ
- Но и това още не е всичко. Децата, родени от партньори със случайни и несистемни връзки, винаги имат много недостатъци. Такива деца, без сами да знаят защо, често са неудовлетворени от себе си и от околните.

Те страдат от разочарование и объркване, а когато пораснат, през цялото време си търсят партньори. С времето твърдо започват да вярват, че за объркания им живот са виновни именно родителите им.

Скритата им агресия може да си кротува у тях, а може и да се излее в престъпление срещу майката или бащата. Вгледайте се внимателно в децата си. Ако откриете у тях черти на характера, неприсъщи нито на вас, нито на съпруга ви, знайте, че това е подарък от еякулатите.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 8:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Бях чела преди време за това явление.Забелязано е при животни,че поколението носи различни генетични характеристики,впоследстие за проведени редица изследвания и при хората и е забелязано,че понкога децата носят наследствени белези освен от двамата си родители и други такива.

Децата може да приличат на предишни сексуални партньори на жената,с които не е имала контакти много време преди зачеването,понякога дори по външни видни физичеки белези.

/Какви са били последствията в битов и социален план в миналото на семейните жени и децата им,когато още науката не била на ниво да се доказва бащинство чрз кръвен,а по-късно и ДНК-анализ,можем да се досетим - обвинения в несъществуващо прелюбодейство/.

В тези случаи анализите безспорно доказват бащинството на действителния родител,защото основните характеристики при пробите са негови, въпреки наличието на допълнителни чужди такива.


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 9:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Гореспоменатата теория е много интересна и аз приемам,че може и да е вярна.Но продължавайки в същия дух,ми се ще да обърна внимание и на информационния обмен..

Какво имам впредвид.Дори нито един сперматозоид от предишен партньор да не е оживял,то неговата информационна матрица е била в контакт с евентуалната майка.

Преди време имаше доста информация за опитите на един съветски китаец,който след облъчване на кокоше яйце с "пача информация" излюпваше хибрид.
Нещо повече!!!Облъчи паче яйце със ... СВОЯ информационна матрица. Shocked Излюпи се пате с черен пух (китаецът имаше точно такава на цвят коса!!!).

Сиреч децата получават генетична информация от ВСЕКИ предишен партньор!!!а ми се струва,че и от всеки,който е имал особено силно въздействие върху майката *но това си е моя хрумка).

Мое хрумване е също,че ако осиновите бебе,то чрез вашата информационна матрица може да промените неговото ДНК и всъчщност то,наистина,да е ВАШЕТО дете.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 10:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аудане, трябва да ти кажа, че твоята хрумка не е никаква хрумка!

Става въпрос за информацията, която се запечатва в детеродните органи на майката при всеки един нейн полов контакт, с който и да било мъж.

И се получава нещо като "мини акаша хроники" в утробата й. И когато вече е заченат зародиш той като попивателна попива наистина цялата онази информация, която е съхранена в нея.

Браво на теб! И друг път недей да викаш на истината "хрумки" ...... Cool

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 10:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съвет към мъжете!!!

Колеги,
спокойно изслушайте набелязаната за "докато смъртта ви раздели" с кого е била и какво е правила.Ама много добре да я изслушате.а после...ако трябва й благодарете за откровеността (наум,разбира се) и измислете някакъв повод за раздяла,така че тя да се мисли за инициатора за раздялаWink

А вие продължете към следващата кандидатка...стига да се смятате,че сте за семейство,де

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 10:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Много правилно ... но като се има впредвид и ищаха на мъжете да "оставят семката" си на всякъде и във всяка една утроба, нека и жените помислят дали да им позволяват подобни сексуални волности, забавления и ... преди всичко тотално увреждане на здравето на самата жена, както и нейното бъдещо поколение!!! Twisted Evil

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 13, 2007 10:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да,ама като някои мъже ходят де с която им падне,то нека не забравят,че бидейки с "общественоактивни жени",получават инфото и на "колегите'' преди тяхWink

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 2:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Съвет към мъжете!!!

Колеги,
спокойно изслушайте набелязаната за "докато смъртта ви раздели" с кого е била и какво е правила.Ама много добре да я изслушате.а после...ако трябва й благодарете за откровеността (наум,разбира се) и измислете някакъв повод за раздяла,така че тя да се мисли за инициатора за раздялаWink

А вие продължете към следващата кандидатка...стига да се смятате,че сте за семейство,де


Rolling Eyes Абе,Ауди! Те "колегите" ти мъже,ако уважават себе си не биха тръгнали да създават семейство с жена дето се раздава безразборно и безтговрно и без да ги съветваш,просто инстинкт не биха го сторили.Но ако в живота търсим някой,който не е имал никакви контакти,рискуваме да останем сами /особено ако не сме на по 20 г./.И ако човек е преценил,че е срещанл правилния партньор,едва ли би позволил миналото му да бъде някаква пречка за бъдещия съвместен живот.Никой не е безгрешен,всеки може да е имал някоя несполучлива или неудачна връзка,която му е дадена да си извлече съответните поуки.И ако някой е бил лоялен да отговори с поисканата от него откровеност,защо пък да не му се благодари не само наум,в крайна сметка сигурно не е лесно и е достатъчно болезнено да си разкрие преживяванията,дори знаейки,че в момента по този начин си рискува настоящата връзка,ровейки се в миналото. Rolling Eyes


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 3:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Да,ама като някои мъже ходят де с която им падне,то нека не забравят,че бидейки с "общественоактивни жени",получават инфото и на "колегите'' преди тяхWink


Разбира се, че и това е така ... но мога ли да попитам аз някой кара ли ги насила да се съвъкупляват с подобни "общественоактивни жени"???!!!

Хак им е ...!!! Evil or Very Mad

Щото като видят гол тумбак с пъп на него, пищно разголени рамене и цици, които се виждат почти изцяло навън, нещо не могат да си обуздаят мераците - като, че ли?!

Ами човек, който не може да бъде отговорен за действията си, кой му е виновен за постъпките, които са му сринали здравето и живота?! Cool

Или кефчето и сладострастието са по-важни от тях, пък и от поколението, което зачеват после, и което е с абсолютно сринато здраве в много от случаите, но ... това е един друг разговор, за който също ще кача един ден тема???!!! Twisted Evil

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Колега Лорд, те навремето и рицарските пояси не са свършвали работа, та сега ли....Не храни илюзии.Ако ще искаш да имаш потомство, то ще е омешано с "информационните гени" на предишните и едновременно с теб пребиваващите.Другото са илюзии.Ама пък понякога от миксовете стават и хубави работи.Например - при кучетата, тези които презрително наричаме "помияри" са всъщност най-здравите и интелигентните.Освен това, кой е казал, че еди кой си ген е толкова най-добър и ценен, че не трябва да се смесва с никой друг?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 11:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka,аз не съм съгласен,че 'помиярите" са по-интелигентни от 'породистите",Просто първите са по-опитни,поради многото зор ежеминутно и който изздържи-издържи.

Но и вторите не са възникнали и останали "чиста раса".Съвременната Немска овчарка,например е на неповече от 200г и произлиза от Старонемскатаовчарка,която на външен вид прилича на кръстоска на съвременна и Коли.

Но,че девстеници няма или са рядкост е "обществена тайна".Чудя се,обаче,дали една "истинска обич" би "изтрила инфото" на предишните Question Question Question Rolling Eyes

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 14, 2007 11:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Чия обич? Тази на жената ли? Ако ти искаш и да е "дусевно" девствена,да си първия когото обича или пък да заличи предишните си любовни спомени/не сексуалните,а тези за чуващвата си/би ли могъл да гарантираш същото от своя страна? Всяко преживяване оставя някакви следи,включително и любовните връзки и благодарение и на тях се учим на взаимоотношения.Понякога човек с опит е по-добрия вариант,защото се стреми да не повтаря грешките си от минали връзки и да не ги пренася в настоящата.Така,че инфо винаги ще има на всякакво ниво.Останалото е утопия.Ако искаш девственица,ще трябва да се ориентираш към "прокурорската" възраст, но след това може да се породи желание за "наваксване" или ориентиране към по-подходящ,защото човек израствайки възрастово си променя изискванията към живота и хората,вкл.и партньора/не става въпрос за материални изисквания/.


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 12:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Исках да кажа,че една Обич би зитрила,навярно,"малформациите' от миниакашата Rolling Eyes

А и аз не се страхувам от опитни умни и мъдри жени.Пък и ''съветът'' беше към тия мъже,дето искат да си "сложат таралеж в гащите",сиреч-да се оженят.
Ама аз не съм от тях Razz

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati




Регистриран на: 30 Дек 2006
Мнения: 4761
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 1:16 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дали ше се оженят или не,все някога човек взима решение да се събере с някого,пък макар и без подпис. Ти ако си решил за себе си добре,ама не се "меси в чуждата каарма".Нека всеки решава сам за себе си,няма света да спре да се възпроизвежда я/освен ако не пропагандираш да се размножават свободно и необвързано,а жените и децата им да се оправят сами кой как може,докато мъжете са свободни като волни птичкi


_________________
Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 15, 2007 6:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Практиката доказва, както и привидната действителност, че "кръстоските" от множеството съвъкупления при жената не са верилни изобщо, ама в никакъв случай - дори и само на едното физическо ниво!!!

Пък за психическото да не говорим ... там просто е тоталната деградация ... е, какво да се прави?! -
"хромозома 6", тази на агресията и още една такава хромозома с така наречените "начупени рамене", която пък е основната причина да се раждат болни от Даун и аутизъм!!!

Така, че няма наистина да е зле да спре това безразборно, безотговорно и ... безбройно размножаване на подобни индивиди.

Така мисля аз. Rolling Eyes

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov