НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 10:00 pm Вижте мненията без отговор
Феноменa Царичина
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 3:26 pm
МнениеЗаглавие : ???????a ????????
Отговорете с цитат

"През 1990 година екстрасенси и висши военни започват търсенето на тайнственото съкровище на цар Самуил. Скоро след началото на операцията става ясно, че в Царичина се намира гробницата на първото разумно същество, населявало Земята. Тази информация е изпратена от извънземна цивилизация, с която екстрасенсът Е. Л. поддържа телепатичен контакт."
Това е съвсем кратка история за феномена Царичина!
Честно да си призная ,бях чувала за този феномен,но едва преди няколко дена гледах и документалния филм и точно това ме предизвика да пусна тази тема!
Вие вярвате ли на всичко,което казват и доказват в документалния филм?Мислите ли,че наистина извънземни са помогнали да открият съкровището на Цар Самуил?Ако е така,следователно те трябва да са много добре запознати с историята ни?За какво им е на тях да ни помагат да откриваме съкровището на Самуил?
Говори се ,че прикриват истини и какво точно се е случило в Царичина.Много ми е интересно да чуя и вашите мнения и разсъждения по темата!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 3:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool В темата за "тракийските храмови могили" бегло засегнахме и тази тема,а по-подробно може би ще се произнесат домакините.Иначе много се изписа навремето за това,но нищо съществено като информация.Ако имам нещо наистина любопитно,то то е засекретено не само от страна на властите,ами и като забрана за достъп чрез невъзможност да се проникне от страна на тези,които са го замислили/извънземни или каквито и да са/,понеже на тоя етап още не сме дозрели за подобна информация и знания и разполагайки с такива ставаме опасни за самите себе си.Та много загадъчност и мистика витае около тази "дупка". Rolling Eyes Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да,именно!Аз и за това я пуснах тази тема,да по разсъждаваме,да помислим,да обсъдим!
Както казваш,има много мистика около тази "дупка"
Очаквам и мненията на домакините разбира се ....
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 4:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Местните не ходят там.Казват, че който ходи или умира, или се разболява тежко, или му се случва нещо друго лошо.Едва ли е само суеверие.Аз може да си падам по приключенията, но луда не съм, та и аз не смея да отида.
Didi

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 5:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Местните не ходят там.Казват, че който ходи или умира, или се разболява тежко, или му се случва нещо друго лошо.Едва ли е само суеверие.Аз може да си падам по приключенията, но луда не съм, та и аз не смея да отида.

Ама ти сериозно ли?Е това за първи път го чувам!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 6:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е.Л. нещо й понакуцва инфото, ама там е една, тааа ... не е за разправяне ... просто съм изморена и не ми се говори много-много.

Там просто преди мнооооггоооо ... хилядолетия е катастрофирало едно НЛО ... и т.н.

На това място се излъчва силна радиация от НЛО-то, което е под земята, а още повече, че там е имало вероятно и някаква странна база.

Там също така се намира и тялото, а може би и телата, на извънземни, които са безполови.

Познавах едно момче навремето, войниче, което е участвало в разкопките ... та се сприятелихме с него и поразбрах някои нещица.

Освен това с очите си видях и с ръцете си пипнах една голяма тухла от същите тези разкопки, която трябваше да тежи доста сериозно, а тя беше лека като перце, въпреки нейната плътност и обем ... Shocked

Местните разказват, познавам хора и от тях, че там се случват много странни неща от различен характер. Виждали са от така наречените "зелени човечета" и не само ... виждали са и от "високите хора", в плътни по телата комбинезони ... и т.н. странности, значи.

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 6:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing А като стана дума за НЛО,та по новините - видяли днес над Несебър такива,поне на това са ги оприличили... Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 6:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тепърва много неща ще се видят от днес нататък, ама аз няма да говоря сега за това ...

Да, това наистина са били НЛО-та ...

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 6:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз току що чух същото по новините!...
Аз имах съмнения ,че случея с Царичина е фалш и измама ... но след това,което ни разказа Селена ,разбирам че е истина!
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 7:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Фактът,че изведнъж се замълча по случая след всичката шумотевица...говори или че има нещо,което трябва да се скрие и не е за простосмъртни,или,че военните много са се изложили и са пръснати сума пари и труд за нищо,но второто не е,както се опитаха да го изкарат някои Cool
Didi

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 7:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз започвам да си мисля ,че там има нещо тайно...а и вече Селена сподели някои неща,от които става ясно ,че не е просто фантасмагория на журналисти и различни медии!
Просто е строго секретно,някои хора няма да го приемат нормално,други ще започнат да ровят и да търсят информация,която не трябва да се знае все още...ей такива неща!
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 7:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диди, изобщо не се майтапя.Така си е, или поне местните всичките вярват, че е така, а на който му стиска може да провери сам.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 7:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Диди, изобщо не се майтапя.Така си е, или поне местните всичките вярват, че е така, а на който му стиска може да провери сам.

Колко дават? Cool

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 8:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никой нищо не дава, а даже - взема.Нещата се свеждат просто до дух на първооткривател.Ако се навиеш да осъществиш магическа защита - отиваме!
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чакай сега, те първооткривателите не загинаха ли вече

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите