НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 01, 2024 2:34 am Вижте мненията без отговор
СТРАХЪТ ЛИ ДВИЖИ ЖИВОТА ВИ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
eollor

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 16, 2008 3:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не я познавам!
Бог ми е свидетел,че съм се сблъсквала с много зло от както съм се родила и е свидетел как съм се борила.

Имам и бивше гадже,което има невероятна силна мисъл и съм била като зомби(само дето мислите бяха невероятно приятни Laughing )т.е по трудно преодолими от злобните и съм усещала когато са вредни и тнт.И съм се противопоставяла!Аз съм 22 годишно момиченце,което се опъва и усеща кое е редно и кое не е,а какво оставя за дете ИНДИГО

Не гледам през наивен прозорец!Гледам през прозореца на обикновен човек,който усеща нещата и се старае да се развие.А аз даже съм в началото на развитието си и спрямо това мисля,че това"индиго" е подвластно на Катероника и наистина не е индиго или наистина има своите причини да стои до нея!И в това няма наивност,а само разбиране.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

eollor написа:
И в това няма наивност,а само разбиране.

В постъпките на въпросното "индиго" няма нито наивност, а още повече пък разбиране.

В тях има само едно отмъщение.Нищо повече. И поради това е синхронно до крайност с енергетниката и разбиранията на Катероника. Затова стоеше до нея и се надяваше тя да ме размаже.

Не бих желала да заключвам темата, все пак ...

Но тя е "Страхът ли движи живота ви", нали така!

Еолор, не ти ли хареса в "Маджик аура"?!
Cool

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Охооо виж ти ... Confused хубав форум ... ха ... с хубави хора ... ха-ха !

Пуснато наПуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мъхъммммм ... Cool

Пуснато наПуснато на: Пон Ное 17, 2008 5:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не исках да излизам от темата извинявам се,а за маджик аура знам от този форум и този форум по принцип много ми харесва
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Ное 17, 2008 11:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чудесно! Smile

Защото ми се стори, че ти видях профила някъде там. Sad Confused

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 04, 2009 10:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Страхът от незнанието около събитията около теб е най-тормозещ според мен.Аз съм много наивна личност и приемам нещата на околните много лично,от което си патя най-вече аз самтата/такива страхотии ми минават през главата,че още по-вече ме обзема стаха/.На всичкото отгоре си помагам да се случат много от страховете ми-те затова хората казват,че от което те е страх най-много точно то се ти случва.
Lu

Местожителство: София/Варна
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 06, 2009 8:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лелееее, мен почва да ме хваща страх да не приложат и върху мен психотронно въздействие.
Когато се регистрирах не пишеше, че форума е потенциално опасен. Sad

Laughing

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 06, 2009 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Техният форум, Лу, на Маджикаура имам впредвид изобщо не е опасен, нито пък смятам за интересен - лично аз.

Затова не го и коментирам изобщо тук.

Нашият също не е опасен.

Но ... има нявсякъде около нас хора, които ни въздейюстват на сляпото подсъзнание.

Така например страхуваш ли се като гледаш телевизия?! Като ходиш на кино?! Като излизаш навън из града пълен със всякакъв вид реклама - безмислена и прекомерна вредна?!

Страхуваш ли се като бродиш из необятното пространство на нета?! Ами като говориш по телефона?! Ами като слушаш фолк-музика (най-вече), харт рок, метъл и т.н. подобна?!

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 07, 2009 11:38 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това за форума беше шега. Smile

Страхувам се, естетствено. Не познавам хора, които не се страхуват от нищо. Може и да има такива, но не са в моето обкръжение.

Страх ме е от земетресения. Страх ме е да се прибирам вечер сама. Страх ме е, да не се случи нешо лошо с близките ми. Страх ме е от грешни мои решения. Абе като цяло по принцип ме е страх от доста неща. В мигове на просветление се успокоявам с мисълта, че всичко се движи така както трябва и не бива да се страхувам от тия работи, защото всичко е следствие и с цел. Обаче аз съм само човек и не мога да изключа тия усещания.

Като малка имах един период много ме беше страх да излизам навън. Май отдавна го преодолях де. Ама още имам моменти на силна тревожност без видима причина. Това обаче мисля, че съм го наследила от майка си, тя е същата. Това за тревожността е интересно, забелязала съм по себе си (и по познати), че когато предстои нещо важно сме склонни по-скоро да се тревожим, отколкото да се отпуснем и да чакаме спокойно. Сякаш даваме нервите си в замяна на положителен резултат.

Иначе като слушам музика не ме е страх, подбирам си я внимателно (уж). Ако ме кара да се чувствам зле я спирам и не си я пускам.

Телевизия почти не гледам от 2 години може би, повечето неща, които се излъчват те карат да деградираш. Разликата се усеща чак като спреш да гледаш. Наскоро гледах по-сериозно телевизия за 2-3 дни, защото се бях прибрала при нашите, ама не изтраях. Те 95% от предаванията са правени все едно за дебили. Smile

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 07, 2009 12:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Lu написа:
Те 95% от предаванията са правени все едно за дебили. Smile

Много е вярно, ама като че ли е нарочно - да помага за всеобщото ни опростяване, явлението не е само родно, болшинството от "дебилизиращите" предавания са побългарени чужди формати, според разните пийпълметрии доста успешни откъм рейтинг в уж "белите" държави... Rolling Eyes Confused

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Lu

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 07, 2009 12:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да бе, много ясно. Аз не казвам, че това е само в България. Smile Глобално е.

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 07, 2009 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Някога се удивявахме на ограничената обща култура на средния американец по география и истори например, уж нация - най-голямата световна сила, а ние бяхме подковани в училище - знаехме наизуст всички столици на Латиноамериканските и Африканските държави, докато някои от тях не знаят къде се намира Париж, или пък си мислят, че Европа е държава. Laughing Но ето, че сега успешно ги настигаме - Пример /има още много подобни/ - би било смешно, ако не беше тъжно и тревожно...Rolling Eyes Sad

За да не се отклонявам от темата за страха, мисля си, че това явление също буди страх - накъде вървим... Rolling Eyes Sad

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 17, 2009 4:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има и нещо друго .... То че има страхливци ... има ги ,че са много ... много са , но лошото е че вредят и на другите .Един страхливец винаги ще направи всичко възможно за да заблуди онзи който е тръгнал в правилната посока ,защото онзи дето е на прав път говори истини (с изключения) ,а един страхливес винаги и най много го е страх от истината ,нали ? Smile

Селена сега разбирам защо някои хора толкова искат да се махнеш !

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 17, 2009 5:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Lu написа:
Това за форума беше шега. Smile

Страхувам се, естетствено. Не познавам хора, които не се страхуват от нищо. Може и да има такива, но не са в моето обкръжение.

Страх ме е от земетресения. Страх ме е да се прибирам вечер сама. Страх ме е, да не се случи нешо лошо с близките ми. Страх ме е от грешни мои решения. Абе като цяло по принцип ме е страх от доста неща. В мигове на просветление се успокоявам с мисълта, че всичко се движи така както трябва и не бива да се страхувам от тия работи, защото всичко е следствие и с цел. Обаче аз съм само човек и не мога да изключа тия усещания.

Като малка имах един период много ме беше страх да излизам навън. Май отдавна го преодолях де. Ама още имам моменти на силна тревожност без видима причина. Това обаче мисля, че съм го наследила от майка си, тя е същата. Това за тревожността е интересно, забелязала съм по себе си (и по познати), че когато предстои нещо важно сме склонни по-скоро да се тревожим, отколкото да се отпуснем и да чакаме спокойно. Сякаш даваме нервите си в замяна на положителен резултат.

Иначе като слушам музика не ме е страх, подбирам си я внимателно (уж). Ако ме кара да се чувствам зле я спирам и не си я пускам.

Телевизия почти не гледам от 2 години може би, повечето неща, които се излъчват те карат да деградираш. Разликата се усеща чак като спреш да гледаш. Наскоро гледах по-сериозно телевизия за 2-3 дни, защото се бях прибрала при нашите, ама не изтраях. Те 95% от предаванията са правени все едно за дебили. Smile

Лу напомни ми преди 1на година колко много се страхувах от тъмното и какви паранои ме гонеха ... сигнали всякакви ... беше от рода \\\"Звездите ми го говорят\\\".Сега ми е смешно ...

Вчера до като си говорихме с един приятел точно за тези наши страхове и оп ... изгасна тока Smile) Почнах да се смея ... защото вече не ме беше страх .Вечерта беше много приятна .Блока се намира точно в една тиха уличка ... и се разнасяше миризмата на липата ... абе чудно ... дори и на тъмно Smile

Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта