НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 2:26 am Вижте мненията без отговор
Да подредим пъзела - валутни кризи, земетресения, напрежение
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2012 12:25 pm
МнениеЗаглавие : Да подредим пъзела - валутни кризи, земетресения, напрежение
Отговорете с цитат

Усещате ли геополитическия пулс на света – всякаш с наближаване на летните жеги се увеличава?

За да се ориентираме в геополитическия върпот, който неумолимо завърта света, първо трябва да се информирате за скритата конфронтация между двете фракции на глобалния елит на света – едната представлява Изтока и се нарича „Общество на Белия Дракон” (Китай, Япония и фракции от Русия(Путин)), а другата – „Западния кабал” (американските и немски нацисти, европейските кралски фамили и хазарските ционистки банкери). За по подробна информация за дълбочината на тази колосална битка тук.


Разковничето на битката им е контролът върху световните запаси от злато и усвояването на лизинговите такси от неговото ползване. Централните банки по света частично привързват портфейлите си към злато, което обаче не им принадлежи и за това трябва да си плаштат. В момента Изтокът държи контрола върху златото, а от Западният кабал отказват да си плащат таксите – в резултат доларът и еврото са отрязани от подкрепа. Сега те наистина са купчина безценни хартийки.

За да тушира ефекта от този негатив, Западната шайка прибягва до следните трикове:

1) Насилва националните правителства да вземат заробващи заеми с нечовешки лихви(пример Гърция), изплащането на които от страна на обикновеите граждани като нас компенсира неконтролируемото печатане на пари. За да ви е по-лесно да го разберете предствете си, че по време на Жанвиденовта хиперинфлация някой задължаваше всички граждани да плащат огромни данъци, маскирани под формата на лихви – така всички необезпчени пари веднга щяха да бъдат усвоявани от тези, които са ги напечатали. Такава банкова система обаче се нарича гангстерска или банскстерска, тъй като по механизъм по нищо не се отличава от изнудването и рекета, само че е облечена в по-лъскав костюм и схемата е усложнена, за да не могат обикновените граждани да се усетят, че са жертва на нагло престъпление.

2) Вдига изкуствено цените на стоки от първа необходимост(храни, горива, лекарства), които контролира чрез шепа гиганстки тръговски концерни-прекупвачи (като „Била”, ”Шел”, „ОМВ”, „ГлаксоСК” и т.н.), като по този начин принуждава да им върнем безценните хартийки обратно, които обаче все по трудно можем да заработим с ценната на робски труд през месеца. Ето обяснението защо в банките е пълно с пари, докато огромна част от света мизерства и едва оцелява. Сега този канибалски модел застигна и по принцип привилегировани райони като Европа и Северна Америка. Усещаме го и ние, нали?



Какво всъщност направиха ирландците ? – послушаха „Обществото на Белия дракон”, че еврото няма никаква стойност и реално „ЕЦБ” е в състояние на технически фалит. (По-добре е да разбреш, че икономиката ти се гради на нищо и да започнеш наново, отколкото да прължаваш да редиш пирамидата с необезпечно евро), какво всъщност правят гърците ? – следват примера на ирланндците, какво правят италианците и испанците ? – подготвят се за същото.

Къде е мястото на земетресението в София и Перник в пъзела? – и в Изтчона Европа трябваше да се усети мощта на Западния кабал(Хазарските банкерски фамили, Нацистите и англо-саксонските кралски фамилии). Защо пък точно София – ами сигурнос сте чули, че България трябваше да плаща едни 2 млд. лева по външния дълг. Само че пред българските ръкводители стоеше въпроса на кого да ги изплатят - на тези, които държaт “C.A”(институцията, контролираща световния златен резерв) или на банкерите на Западния кабал.

Типично по български те заеха кратка изчеквателна позиция – ХААРП мегабийтът им зададе коригиращ курс. Още повече София е достъчно близко до Гърция, за да видят гръцките политици какво може да се случи с Древна Атина, ако продължават да упортства и защитават интересите на собствента си страна и не подпишат новите заробващи споразумения с „МВФ” и „ЕЦБ” и продължавата да се опитват да откопчат страната си от мъртвта прегръдка на еврото.

В Италия процесите са почти идентични, макар и да няма толкова голям процент обществено участие. Там постепенно започнаха „Чисти ръце”. Началото се положи като свалиха клонинга Берслускони от власт, а апогея достигнаха преди няколко седмици с арести на видни банкери във Ватикана. Разбира се ХААРП отговорът не закъсня.

А Сирия и Иран къде са? Сирия и Иран са перфектният враг и повод за Трета световна война. Още повече, че елитът на Иран и Израел са комбина – състои се хазарски евреи. Войната ще бъде кредитор от последна инстанция за Западния кабал и контролираните от него „Федерален Резерв” и „ЕЦБ”. Когато цента на еврото започне да пада под критичните минимуми, което със сигурност ще става и ще бъде трайна тенденция, тогава ще започне война в Близкия изток.

Освен мистичния привкус на кутувата 2012г. и кабалистичните препратки към войната на „Гог и магог” един такъв конфликт ще постигне и една чисто прагматчина цел – ще се вдигне цената на петрола, което ще облагодетслтва Западния Кабал, тъй като техните нефтени компании са основен доствчик за САЩ и ЕС. Какво ще постигнат с това? Вдигайки изкуствено центата на петрола те ще могат да изтеглят максилално количество от обезцененото си евро и по този начин да запазят курса му висок. Да не забравяме и за данъците (пак във евро), които ще се отклонят от всеки един потребяващ гражданин и ще се налеят във Военно-промишления комплеск (също контролиран от Кабала).

"Проклинам те да живееш в интересни времена" Китайска поговорка.

Това е блиц версията на: alchemicaltechnologies.blogspot.com, място, където ще научавате новините зад новините.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov