НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 4:43 pm Вижте мненията без отговор
Семинар с лечителски сесии на Жоао де Деус
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 23, 2012 5:30 pm
МнениеЗаглавие : Семинар с лечителски сесии на Жоао де Деус
Отговорете с цитат

Казвам се Кармен Лазарова и се обръщам към всички, които изпитват нуждата от осезателна духовна промяна в живота си и към онези, които имат нужда от изцеление.



Живеем в динамично време, което все повече налага нуждата от разширяване диапазона на нашите умения и коригиране моделите ни на поведение. Нашето тяло все по-често алармира за възникващи проблеми, за много от които сме били продължително време глухи и слепи. Ако сте от хората, които търсят положителна промяна за себе си на всички нива, това предложение е актуално във всеки един момент. То ни помага да израснем с помощта на Същности извън нашата материална реалност, които многократно са доказали отношение на пълна подкрепа към хората.

При изключителен интерес най-известният медиум в света - Жоао де Деус провежда лечителски сесии в Бразилия и три пъти в годината в Европа. Бразилският лечител е изцелил директно и индиректно до 15 милиона човека през своята над 50 годишна практика. Роден като Жоао Тишейра де Фариа на 24 Юни 1942 година в малко селце в Бразилия, той става популярен в цялата страна още като младеж, когато се отключва дарбата му. Хиляди хора търсят ежедневно помощта му.

В Каза де Дон Игнасио той приема повече от 40 години хора от цял свят, където по време на лечителските сесии Духовни-лечители от невидимия свят въздействат чрез транс-медиума върху присъстващите. Въздействието е приятно като възприятие и оставя усещането за получена безусловна любов. Повечето от невидимите лечители са същности на действително живели личности, които любящо служат на хората.


Жоао де Деус

( Жоао Божий ) е името, което медиумът получава от благодарните изцелени още в неговата ранна лечителска дейност. Той е изключително скромен човек, който заявява : „Аз не лекувам никой. Господ е този, който лекува и с неговата безкрайна доброта позволява на духовните същности да лекуват и утешават моите братя”.

Същностите подпомагат цялостно личността на духовно ниво и крайният резултат е не само по отношение на здравето, а и в промяна на качеството на живот и цялостното светоусещане. Всеки, който е присъствал на семинар на Жоао или е бил в Бразилия при него, споделя, че е имал физическо усещане при невидимите операции, които са му били направени.

Повечето от хората усещат непрекъснато потока от енергия и след срещата с Жоао. Въздействието продължава докато имате нужда, в един индивидуален и съобразен процес с вас. Голяма част от хората се обръщат към Жоао, когато лекарите са се отказали от тях. Ако имате сериозен здравословен проблем, не се колебайте, а си дайте шанс да се излекувате докато е възможно. При всеки човек въздействието преминава по различен начин и с индивидуална продължителност.


Аз, Кармен Лазарова,



Съм дъщеря на Каза от 19 март 2007 г, а от 13 март 2008 г. медиум и официален водач. Аз съм единственият водач с български език, който живее в България, което ми дава възможност пряко да бъда на разположение на всички нуждаещи се от подкрепа. Водя групи в Бразилия и на семинари в Европа. Под ръководството на Духовните Лечители помагам на тези, които желаят активно да участват в собственото си изцеление, да преосмислят и променят моделите си на поведение. Съдействам за изпращане на снимки и получаване на лекарства от Бразилия. Провеждам индивидуални консултации.

Същностите не налагат да изберете свой водач, но избират хора, които могат да ви подкрепят в този нов път на общуване с тях, за да можете правилно да вникнете в същността на случващото се, за да можете максимално бързо да настроите съзнанието си за духовната промяна и физическото изцеление.

Данни за контакт:
e-mail: carmenjoao@abv.bg,
website.: www.karmen.bg
моб. тел.: +359 878 621 377
стац. тел.: +359 2 957 87 20/21

Предстоящо: Семинар с лечителски сесии на Жоао де Деус в Австрия през ноември 2012 г. (23.11.2012 – 25.11.2012). За повече информация:
http://www.elfytours.com/Excursions/view.html?oid=1114485

А ето тук можете да прочетете повече за Жоао де Деус:
http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=3353

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov