НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:30 am Вижте мненията без отговор
Сексуално програмиране
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 10, 2012 4:57 pm
МнениеЗаглавие : Сексуално програмиране
Отговорете с цитат

Тъй като навън се води война и то не каква да е, а скрита, неосъзнавана от масата хора, от жизнено значение е да се знае крайната цел на илюминати и средствата, които използват, за да я постигнат. В тази връзка бих желал да споделя с вас една моя лична логика, която години наред вече използвам. (Както знаете, илюминати използват изключително рептилоидния мозък, познат като мозъчния ствол, най-старата част в мозъка, което ги прави страшно предвидими при положение, че долните им три чакри са силно развити за сметка на горните четири).

Та логиката е следната: когато се чудя кое би ми било от помощ за каквото и да било, просто виждам какво се тиражира най-много и кое въобще не се споменава. Винаги избирам последното. Примерите са безброй. За да се пробие цялата тази помия, която се хвърля върху хората, единственото нещо, което е необходимо да се осъзнае е, че това, което е най-важно, ТЕ го изопачават най-много.



Нищо не е било по-изопачавано от секса

Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички нисшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план. Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души.

Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Разбира се основна заслуга за това, както и за повечето злини по този свят, има вина медията, която е неспирен поток от сексуални образи, които програмират съзнанието в необходимата за тях посока. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли.

Най-голяма е атаката срещу жените чрез всички модни установки и егрегори, които се създават изкуствено с цел създаване на раса от биороботи, развити от корема надолу – не от корема нагоре. Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя.

Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят. Затова те разбили нормалните взаимоотношения между половете – мъжът е бил трансформиран в сегашното си положение чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влязла в програмата – да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа.

Жената и женската енергия са били сведени до ниво физическа поддръжка и интерес – робиня на новосформирания егрегор. Блузка до пъпа, разголен кръст, огромни слънчеви очила, закриващи цялото лице, тежък грим, къса пола, изрусена коса, дълбоко деколте и всичките други атрибути? Защо? Нужно ли е това, за да се покаже изначалната женска красота? Това не е нужно никому, освен на кукловодите, които искат да разширят сексуалния център в мозъка на човека и последният да измества работата на другите центрове. Нещо, което реално се върши от години.

Друг един сигурен начини да се контролира човечеството е, като се дисбалансира енергията Кундалини (в йога се представя като заспала змия в областта на първата чакра, която, когато се събуди, активира останалите чакри и се постига най-висшето състояние). По този начин хората нямат достатъчно енергия, за да достигнат до по-висшите нива от своята духовна същност и по този начин да се свържат със своя Висш Аз. Това разбира се би развалило плановете на илюминати.

Цялата медийна пропаганда с изкуствено създадената красота се прави, за да си създадем лошо мнение за самите нас, като по този начин нашата подсъзнателна представа създава обстоятелства, потвърждаващи нашето мнение и това води до един зловещ цикъл, който разбира се силно дисбалансира Кундалини.

Когато се подтискат сексуалните чувства, тази съзидателна енергия се подтиска и става дисбалансирана. (“Не съм достатъчно добър/добра в секса, не ми е достатъчно голям, не са ми достатъчно големи, не се пипай там, долно е, я виж той/тя колко е хубав/а, слаб/а, а ти какъв/каква си грозен/грозна и дебел/а” и други подобни саморазрушителни оценки, които са ни втълпени още от най-ранна възраст и са толкова болезнени, че въобще не ни се занимава с тях, а предпочитаме да се разсеем с нещо, било то алкохол, цигари (силно увреждат шеста и седма чакра), храна, телевизия (променя мозъчните вълни от Бета на Алфа и по този начин имплантирането на мисли е детска игра).

Това се проявява и по други начини: чрез насилие, изнасилвания, ярост, престъпност, войни и депресия. Когато на хората им се позволява и се окуражават да изразяват собствената си уникалност, Кундалини тече балансирано и в хармония, а вътрешният и външен конфликтът просто спират! Хвърлянето на хората във фабрики и офиси, притъпяващи ума, създава предпоставките за вътрешно разочарование и по този начин за външна дисхармония и конфликт, тъй като съзидателната енергия се подтиска.

Но когато подтискането на съзидателната енергия води до престъпност, насилие и дисхармония, какъв е отговорът на обществото? Да наложи още по-стриктни закони и повече ограничения, като по този начин още повече подтиска съзидателната сила и води до повече престъпност, насилие и дисхармония. Когато съзидателната сила се подтиска, тя става разрушителна. Това важи особено по отношение на секса. Когато Кундалини е в хармония, ние сме по-чувствителни и по-будни, любознателни и открити. Тя стимулира способността да се задържа информация.

Съзидателният ни потенциал се извисява. За да премине обаче нагоре и да ни свърже с по-висшите нива на самите нас, Кундалини трябва да мине през втората (центърът на нашата сексуалност. Демонът на тази чакра е вината) и през третата чакра (центърът на нашите емоции. Демонът на тази чакра е срамът).

Това преминаване може да бъде такова масово отричане, страх и негативни емоции, че да подейства като една вибрационна язовирна стена, която да върне Кундалини обратно назад и да създаде много кризисни преживявания в долната част на стомаха, което доста често се проявява като физическа болест. Тези язовирни стени също пречат на мощната Кундалини да активира потенциала на по-високите чакри: сърдечната, гърлената, третото око и коронната, като по този начин прави невъзможна връзката с по-високи духовни измерения на нас самите.

Така ползваме микроскопична част от потенциала си и манипулацията става детска игра. Хората в това състояние (огромното мнозинство) са нито от Земята, нито от Духа, а са на някаква измислена територия. Един от начините, по които това се постига, е чрез секса. Илюминати са създали религиите, както и порнографската индустрия. Тези две на пръв поглед коренно различни системи на вярвания имат една и съща цел – да затворят първата чакра, да дисбалансират втората и третата и да спрат потока на Кундалини, който, ако бъде оставен, ще активира и свърже всички нива в едно ЦЯЛО.

Ефектите върху живота ни, идващи от невежеството ни за секса, са били фундаментална част от нашето страдание. Това е създало един порочен цикъл на страх, вина и омраза. Ето един сценарий, за да се изяснят нещата. Ако даден мъж или жена усеща интуитивен подтик да се сближи с друг човек, освен съпругата/съпруга, партньорката/партньора, той/тя или може да подтисне този подтик, защото се страхува от последствията в едно общество, което не разбира, или може да го направи и да се чувства страшно виновен/виновна, защото на него/нея също им е било втълпено да вярват, че това е много грешно.

И в двата случая техните първи три чакри изпадат във вибрационен смут и потокът на Кундалини се намалява и дисбалансира. Когато партньорката/партньорът разбере за другата връзка, той/тя ще прелива от омраза и тъй като омразата е свързана със сексуалността, неговите/нейните първи три чакри се затварят и дисбалансират Кундалини. Това не само ще окаже влияние върху сексуалността на тримата, но ще ги отслаби емоционално, интелектуално и духовно, тъй като други чакра центрове ще изгубят тяхната мощна връзка с енергията, която ги изстрелва във физическото – Кундалини.



И все пак не че тези сексуални връзки са правилни или погрешни, те просто са. Те са част от уникалното пътешествие на учене и преживяване за всички, които участват в тях.

Ако Кундалини се подтиска заради сексуалните подтици, които тя стимулира, това създава една енергийна “война” между Кундалини, която иска да се разгърне, и умът и емоциите на човека, които се опитват да я бутнат назад. Този вибрационен конфликт може да се прояви като една силно дисбалансирана сексуалност, умствена и емоционална дисхармония.

Това, което важи за църквата, важи в пълна степен и за медиите и за порнографската индустрия. За последната смятам, че коментарът е излишен, но все пак искам да кажа истинската й цел: да се превърне сексът в ежедневие, като се прави навсякъде, с всеки, по всяко време и без всякакъв повод. С други думи, както казва Стюърт Суердлоу: “Все едно че е прозяване или кихане”.

Вече програмирани от лостовете на Матрицата, хората искат да бъдат желани с надеждата, че по този начин ще се повиши сексуалната им привлекателност. Така хората започват да разделят на части погледа си. Вместо да гледат на себе си като на едно ЦЯЛО, което започва отвътре и блести навън, те еднообразно преглеждат част по част тялото си, за да определят какво “не е както трябва” и как могат да го поправят с операция, грим, илюзия, дрехи, диети или с комбинации от тези. Когато хората не харесват телата си, те развиват срам, отвращение и се чувстват неудобно, както и се дистанцират емоционално. И ако някой се чувства по този начин облечен, представете си как човекът се чувства съблечен!!!

Това със сигурност изключва възможността човекът да открие истинската същност на сексуалния съюз. С такава нагласа и възприемане на нещата е много по-лесно да се преживее секс “за момента” или защото “е гот”. Да се отиде отвъд това ниво на сексуална активност, означава да се пробият умствени и емоционални блокажи, както и човек да се изправи срещу личните вътрешни огледала. С модел на Съзнанието, при който човек се ненавижда буквално от началото, повечето хора просто не могат да направят това.

Сексът по този начин остава в долните чакри, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.

Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави.

Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата).

Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения. Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.

Друг “парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!

Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание.

Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателят и Шестата раса.

И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация.

За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.

Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!



Автор: Н.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 20, 2017 10:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Страхотна публикация! Адмирации!!! Виждам себе си в написаното и откривам обяснение на редица свои въпроси! Бихте ли обяснили по-обстойно Законът на Двамата и как в тези сурови условия може да се реализира, с оглед оцеляване, личностна промяна и противопоставяне на наложения от тях отвратителен "ред и порядък"!
Предвид написаното, означава ли, че "ключът" за по-добро се държи от жената и до нейното лично осъзнаване, като поведение, сила и не на последно място, като "стойност"?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 20, 2017 11:01 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мога да ти отговоря на въпросите Родолюб, но нека да е през празниците, тогава уж съм решила да обърна повече внимание на форумите,ако е рекъл Богът на Словотои Богът на Здравето! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 27, 2017 11:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В същия този контекст се интересувам от следното! Предвид многообразната и заливаща ни от всякъде информация, целяща преди всичко нашето объркване, немалко хора твърдят, че всички ние, обитаващи тази реалност, сме само биомашини лишени от свободна воля и разполагащи едиствено със свободата да "експериментираме" с живота си в търсене на някаква истина! Чисто и просто лабораторни мишки, вкарани в някакъв вид матрица и подлъгвани по много фин и ефикасен начин с "чисти" идеи и илюзии за светло бъдеще! Правилно ли е едно такова съждение и въобще този начин за възприемане на света, тъй като за мен това звучи ужасяващо! Най-малкото факта да се възприемам като машина и да бъда третиран като такъв! Поставям този въпрос, тъй като доста усилено напоследък се тиражира и информация, че всички ние ще бъдем заменени от машини или поне в някакъв следващ етап от нашето развитие ще бъдем някакво подобие на работи! Автори, като Кавасилас и книги, като "Матрицата 5", причисляват ли се към така нареченият Ню Ейдж?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 02, 2018 8:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Привет!
Промених решението си, тъй като тези отговори ги давам в моята малка академийка за обучение в духовна насока.
А съм решила да не изнасям, все още тази информация на показ.
Съжалявам...

Иначе всеки може сам да потърси и намери информация в това направление в славянските сайтове...

Ето нещо по въпроса: http://slaviy.ru/slaviy/slavyanskaya-semya/

Тук също има много богата информация в това отношение: http://radogost.ru/semja-u-slavjan.html

Традициите на славянското семейство:
http://xn----ctbjypmbbheq3i7a.xn--p1ai/slavyanskaya-semya

ТРАДИЦИИ НАШИХ ПРЕДКОВ СЛАВЯН СВЯЗАННЫЕ С ОТНОШЕНИЯМИ. КАК ТВОРИТЬ ЛАД В СЕМЬЕ, О МИЛОВАНИИ, ЛИКОВАНИИ, ПИЕТЕТЕ И ПОЧИТАНИИ, БОЖЕСТВЕННАЯ ЛЮБОВЬ И БОГОТВОРЕНИЕ.
https://lubodar.info/tvorim-lad-v-semye/

Славянская семья - выбор своей половинки:
http://pravotnosheniya.info/Slavyanskaya-semya-vibor-svoey-polovinki-802.html

От тук може да се научи много не само за секса, но и за правилния начин на живот между жената и мъжът

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
родолюб




Регистриран на: 11 Сеп 2017
Мнения: 7
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 04, 2018 5:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

БлагоДаря, Селена! Уважавам решението ти! БлагоДаря за информацията, която си публикувала! Все пак трябва да се пазиш от непознати и недоброжелатели! Навярно си разочарована в последно време от повечето от нас, но и на мен ми е доста трудно да намеря "правилния път" в тази толкова подвеждаща и лъжлива реалност, която обитаваме и да не се влияя от това, което виждам около себе си! БлагоДаря, че си сред нас и ни показваш неща, които не можем да видим и да разберем! Но не ми е никак лесно да се осъзная напълно и да устоявам на трудностите и "измамните изкушения" около нас! Не ми е лесно да бъда "затворник" в този свят! БлагоДаря отново!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov