НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Май 14, 2024 4:18 pm Вижте мненията без отговор
Тъгите на България идват от зодията й
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 11:05 am
МнениеЗаглавие : ?????? ?? ???????? ????? ?? ??????? ?
Отговорете с цитат

Днес се ровех из интернет ,за да си намеря някоя интересна книжчица ... и се натъкнах на ето тази статия ....

"Астроложка обяснява причините за робствата и мечтите на българите

Зодията на България - Козирог, предопределя ярко и мрачно бъдеще на тая страна, твърди астроложката Весела Якимова от школата на покойния шаман Дойчо Русев. Според нея вечният сблъсък между потенциалния стремеж към успех и мазохистичното развиване на песимистичното начало, характерен за зодиакалния знак, е причината за всички беди на България.

Под знака на Козирога са България, Ирландия и Индия. Общото между тия държави е това, че се домогват до всяка цел, която са си поставили, както и задръжките и липсата на самоувереност, неутрализиращи целта. Светлият стремеж към достигане на доброто и осъществяването на амбициите се комбинира с тъмния песимизъм и липсата на воля за промяна.

Тази двойственост, типична черта на Козирозите, е в корена на разбирането, защо страната ни никога през изминалите 1320 години не е била приятно място за живеене, каза Якимова. Благодарение на търпеливостта на представителите на зодията, българите са минали през всичките си робства: гръцкото, турското, после руското, комунистическото, както и робството на администрацията, под чийто гнет сме в периодите преди 9 септември 1944-а и след 10 ноември 1989-а, обясни астроложката.

Подобна била съдбата и на Индия, и на Ирландия.

Установяването на това, коя държава от коя зодия е, ставало чрез анализ на положението за звездите към датата, на която е основана тя, аналогично на деня на раждане на хората.

Лесно е да се търсят прилики между страни и хора от един знак, твърди Якимова. Това, което важи за хората, най-често важи и за техните държави-съзодийници. За всички Козирози е характерно вроденото чувство за хумор, което наистина строго контрастира със склонността им да мърморят и в повечето случаи да бъдат недоволни. Смеейки се, ние преодоляваме нещастията и кризите, а мърморейки, отказваме да разберем, че сме най-хубавата страна на Балканите, даже по-напред и от Гърция, каза астроложката.

Самият зодиакален символ на този знак търси за опора здравата грапава скала на върха. Това съчетание между неистовото желание за стабилност и търсене на изява по върховете на духа води държавата ни до често изпадане в крайности. Тук е и отговорът на въпроса, защо хем се имаме за най-интелигентната нация след еврейската, хем и никога не можем да си оправим положението, тълкува народопсихологията звездната гадателка. Българският народ наистина е предназначен да бъде на върха, на духовния връх на човечеството, само че това ще бъде постигнато, едва след като се освободим от негативизма и черногледството си. Българският хумор трябвало най-напред да се изчисти от мрачните си нюанси, за да може той да стане катализатор на навлизането на по-ведри мисли в Сатурновия характер на страната. А Сатурн, както знаем, е знакът на отчаяните, болни аутсайдери.

Всичко това обаче е поправимо, тъй като зодиите само предполагат някакво развитие, но личната воля за промяна е онова, което формира съдбата ни, твърди Весела Якимова.

И двете години - на Девети септември 1944 и Десети ноември 1989, носят знака на числото 9, символ на покълналото зърно, обясни неотдавна богословът Ваклуш Толев. След събирането на цифрите на тия дати - 1+9+4+4=9+9=18 и 1+9+8+9=9+9+9=27, дават числа, кратни на 9, чиито цифри, събрани, отново дават числото 9 (1+8=9 и 2+7=9). Повечето важни български дати са под знака на деветката, помислете върху това, призова прочутитят пловдивчанин. "

Ако имате нещо ,което бихте искали да добавите или коментирате ... давайте ! Smile

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Зодията на България - Козирог, предопределя ярко и мрачно бъдеще на тая страна, твърди астроложката Весела Якимова от школата на покойния шаман Дойчо Русев.

Под знака на Козирога са България, Ирландия и Индия.


Да започнем с първите противоречия на Весела Якимова ...

Какво означава ярко и мрачно бъдеще?! Безумен израз ...

Нещото, което виждаме всички ние до този момент на съществуването на България е това, че тя е силно акцентирана относно упадъка й на всички нива - до такава степен, че няма друга държава, която така ярко да се откроява в света с главоломния си срив в най-низшите нива на развитие.

Българина отдавна вече не може да чете и пише на родния си език, той изгуби културата си и възприе фолкаджийския "дух" на съществуване, което означава изключително мрачно бъдеще, защото фолкаджийството е жмелак от нисшите вибрации на много култури и националности взети на куб.

Но ... забележителното е, че тези култури и националности като отделни институции са запазили своя облик, макар и в по-нисшите нива на съществуване, докато българина отдавна е изчезнал, претопил се е в тяхната безлична съвъкупност.

Под знака на Козирога, казва астроложката, са и Ирландия, и Индия. Добре ... но и двете държави са белязани с ярка индивидуалност и силно присъствие като такива на всички равнища.

А България не е ... така, че място за сравнение просто няма.


Didi написа:
Благодарение на търпеливостта на представителите на зодията, българите са минали през всичките си робства: гръцкото, турското, после руското, комунистическото, както и робството на администрацията, под чийто гнет сме в периодите преди 9 септември 1944-а и след 10 ноември 1989-а, обясни астроложката.

Подобна била съдбата и на Индия, и на Ирландия.


Българите са минали не благодарение на търпеливостта си под всичките тези робства, а благодарение на своето безотговорно безхаберие, надценяване над другите и себелюбие.

Какво значи "подобна е била и съдбата" на Ирландия и Индия?!

Защо астроложката не изброи под колко робства са били тези държави и в продължение на колко време или разчита на безпросветността на българина?!

Казвам робства. Няма в света народ като българския, който винаги да бяга от отговорности, като предпочита да бъде ръководен, защото този, който ръководи обикновено поема тези отговорностите.

Българина носи просто безхаберна, мързелива робска душа - това е.


Didi написа:
Установяването на това, коя държава от коя зодия е, ставало чрез анализ на положението за звездите към датата, на която е основана тя, аналогично на деня на раждане на хората.


Това е един много грешен подход, защото не държавата е тази, която е определящия фактор за и в нея, а нейният народ!!!

Нещо не разбирам защо астроложката не "бръкне" по-надълбоко в древния произход на българина и да види, че той не е нищо изключително, защото там откъде води собствения си произход произхождат и всички останали народи по света.

Още повече, че Българии е имало много-много пъти и на най-различни места.

Така, че коя е водещата като начало от всичките преди тази България, последната, и коя от всичките е определящата нейна константа?!

Или пак разчита на българската безпросветност и невежество?! ...

... или я гони дивия, български нарцисизъм ...


Didi написа:
Самият зодиакален символ на този знак търси за опора здравата грапава скала на върха.

Това съчетание между неистовото желание за стабилност и търсене на изява по върховете на духа води държавата ни до често изпадане в крайности.


Да, българина винаги е търсил стабилност и опора, а никога не си е създавал сам такива. Ноооо ... на върха няма нито здрава, нито грапава скала, нито пък каквато и да било ... опора.

И той затова е и връх! Иначе щеше да бъде една плоска равнина, равна и еднообразна, без каквито и да е препятствия по нея - сиреч сигурна. Смехотворно, нали!

Неистовото желание и възприемане за величие, водещи до надменност и високомерие са онова, което хвърля българина в крайности.


Didi написа:
Тук е и отговорът на въпроса, защо хем се имаме за най-интелигентната нация след еврейската, хем и никога не можем да си оправим положението, тълкува народопсихологията звездната гадателка.


Българинът се има за най-интелигентния, защото е най-високомерния, най-невежия, най-заслепения и най-заблудения. В противен случай би забелязъл неминуемо собствената си нищожност.

Именно и поради това той никога няма да излезе от положението, в което е изпаднал, защото в него няма никакво желание да разбере кой е всъщност и докъде се е докарал сам.


Didi написа:
Българският народ наистина е предназначен да бъде на върха, на духовния връх на човечеството, само че това ще бъде постигнато, едва след като се освободим от негативизма и черногледството си.


На духовният връх на човечеството може да бъде само един -Твореца!

И най-радващото тук е, че този Творец за щастие не е българин.

А българинът точно никога няма да се освободи от своето черногледство и негативизъм, защото неговия нарцисизъм винаги ще го заслепява и заблуждава на всички нива.

Така той никога няма да попадне в общата константа от потока на живота и ще стои винаги изолиран от нея, защото се има за много велик. И това просто ще го довърши!!!

Didi написа:
Българският хумор трябвало най-напред да се изчисти от мрачните си нюанси, за да може той да стане катализатор на навлизането на по-ведри мисли в Сатурновия характер на страната. А Сатурн, както знаем, е знакът на отчаяните, болни аутсайдери.


Българина няма отдавна хумор, тъй като той е превърнал същия в ехиден и злобен сарказъм, а между едното и другото има огромна разлика.

Астроложката пак пропуска нещо много важно относно планетите - Сатурн е планетата на смъртта,
на забавяне на прогреса и се отличава с една от най-тежките планетарни енергетики.

Просто е очевадно, че онзи "велик" българин, който е провъзгласил в определения ден България като обособена и утвърдена държава явно е пропуснал да се консултира първо с нумеролог, а после - естествено - с много по-вещ астролог от г-жа Весела Якимова.

Иначе щеше да избере най-подходящия ден за тази цел, който да не попада под влиянието на Сатурн!!!

Didi написа:
Всичко това обаче е поправимо, тъй като зодиите само предполагат някакво развитие, но личната воля за промяна е онова, което формира съдбата ни, твърди Весела Якимова.


Вече е непоправимо, защото българина така се е "пуснал по пързалката" и е набрал невероятна скорост, че спиране просто няма, защото благодарение на собственото си безхаберие, безотговорност, бездушност, нехайство и духовен мързел просто е изгубил най-ценния приоритет за него - личната воля.

А нейната липса предполага и липсата на правото на избор.

А това вече означава край - нищо друго.

И този българинът, който все още е запазил някаква частичка от тази лична воля и право на избор бяга от "кошарата-осарник" наречена България, за да търси убежище в по-надеждни страни.

И с пълно право!!!

А който иска да потъва и загива в блатото на ленността, невежеството и най-великата бездушност нека си остава тук - във "велика българия" - просто е смехотворно да се твърди и говори за каквото и да е величие българско, защото това вече си е чисто, и просто диагноза.


Didi написа:
И двете години - на Девети септември 1944 и Десети ноември 1989, носят знака на числото 9, символ на покълналото зърно, обясни неотдавна богословът Ваклуш Толев.

След събирането на цифрите на тия дати - 1+9+4+4=9+9=18 и 1+9+8+9=9+9+9=27, дават числа, кратни на 9, чиито цифри, събрани, отново дават числото 9 (1+8=9 и 2+7=9).

Повечето важни български дати са под знака на деветката, помислете върху това, призова прочутитят пловдивчанин. "


Винаги съм твърдяла, че Ваклуш Толев е една високо просветена личност!!! Просто е невероятен човек - нннеее, не очаквайте да кажа "българин" ...

Той се опитва да накара българина да мисли, но това не се получава явно, защото българина в главата си няма мозък, а има само надменност, високомерие, невероятен нарцисизъм и ... тотална деградация.

Г-н Толев иска да каже следното: "Покълналото зърно е през своя край, пред своя свършек! Помислете върху това!" - моли той.

Защото 9-та е число на завършването, на приключването, на края.

А след него идва новото начало, началоот на 1-та, ама не на старото зърно, а естествено на новото.

Та ... помислете върху това?! Какво зърно ще покълне след свършека на деградиралия тотално българин?!

Май никакво ... защото на негово място ще дойдат други народи.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 1:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря Селена !

Аз също не бях съгласна с мнението на тази астроложка .Не можех да си обясня точно защо и какво породи това чувство в мен и за това предпочетох да обсъдим тази тема малко по - подробно и се радвам ,че сподели мнението си ... предвид заетото време и забързано ежедневие !

Много пъти сме обсъждали поведението на българина и изобщо живота тук в България !

Само ,че има и един неприятен факт ... дори и да има хора ,които искат да заминат и да се спасят от тоя селения тука ... рядко се случва ,защото вече на чужденците им настръхват косите ,като чуят българин !

Наистина е трагично и става още по зле ... аз за това и не гледам нито новини ,нито пък искам да знам ... Всеки ден се случват ужасни неща и още много подобни случки за които дори не се пише и не се говори !

И това не е заради зодии или някакви подобни неща ... така сме си го направили ,така сме решили да живеем .

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
...защото вече на чужденците им настръхват косите ,като чуят българин !


А и не само на чужденците ... Confused

Пребиваващите и спасилите се там българи от тукашните деградати, настръхват при мисълта, че някой душевен български урод отново ще се появи в живота им и в чужбинско ... Shocked Sad

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Didi




Регистриран на: 29 Авг 2007
Мнения: 1542
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е ... най-вероятно ! Very Happy

_________________
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 2:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е, защото непрекъснато го чувам от българите, с които работя и които работят в чужбина.

А всеки ден контактувам с най-различни такива ...

И те всички до един твърдят, че няма по-злостно завистливо и злобно човече от българина по света, който има изключително високо мнение единствено и само за себе си.


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Авг 11, 2008 9:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 4:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мдааа.. Напълно се присъединявам към казаното дотук.

А конкретно към статията имам още една критика: при положение, че все още не е ясно кога точно е основана българската държава, как може да се определи зодията и?! Коя дата е взета за тази цел?!

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 7:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А ние, дето оставаме, какво? Да мрем ли, щото такова било нивото? Crying or Very sad Май са доста крайни тези позиции. Никога нищо не е чак толкова чисто черно, както не е и лъчисто бяло. Не виждам защо трябва да се фаворизира Индия и Ирландия. Тези две страни си имат своето духовно богатство, своите възходи и падения и своята карма. Защо да трябва непрекъснато да се сравняваме с някой? Нима във високо духовната Индия съвсем наскоро не бяха прегазени до смърт 68 човека от тълпата в екзалтирана религиозна церемония? Карма, ще кажете? Е, къде е разликата?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В начина на разделното мислене и разбиране. Там е разликата.

В начина на възприятията, кой от кого е по-по и най-велик.

Иначе няма разлика, ама никаква - точно никаква.

Няма и никакви крайности. Просто се нанасяме във нискочестотната вибрация на въпросната астроложка и показваме как и какво не бива да са прави.

Той Ошо е правил почти същото - затова се е стигнало и до отравянето му с талий.

Мигар не е знаел, че ще свърши така?!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абе и аз не се чувствам никак комфортно тук, но няма да се обезнадеждаваме, я! Very Happy След като аз - такава агресивна гайда, можах да се попроменя, значи не е нито невъзможно, нито чак толкова
трудно. Wink Дано да не й трябва и на България да стигне чак до дъното, че от там да започне изтласкването. Гадничко е някак, да учиш нещата все по най-трудния начин.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 10:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз пък не се надявам на нищо и нямам никакви очаквания.

Каквото има да става - ще става. Отдавна се отказах от безплодните си напъни да променям хората.

Нека си направят те труда за това, мога да променям единствено и само себе си.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
radea




Регистриран на: 01 Май 2008
Мнения: 586
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 11, 2008 11:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Такааа.. Някой тук (т.е. аз) май не е внимавал в картинката, т.е. в изказването на маг Селена, и не е видял, че тя вече е поставила под въпрос начина на определяне на нашата зодия българска. Ами така е, като имах работа, която ме разсейваше Razz Иначе след като се прибрах, се порових малко по този въпрос из нета и намерих нещо интересно, но ми се иска, преди да го пейстна, да направя още някой и друг коментар на текста:

Didi написа:
... защо страната ни никога през изминалите 1320 години не е била приятно място за живеене...


Хайде деееее... Много голяма изцепка си е позволила госпожа астроложката... 1320 години ад... За всички... Да, не им е било лесно на българите през всичките тея години, страната ни и в момента не е най-"приятното" място за живеене, но много ми се иска да попитам авторката какво е то "приятно" и дали тя може да даде една общовалидна за целия етнос дефиниция. Защото всички познаваме хора, които и сега си живеят доста "приятно" в България...


Didi написа:
Благодарение на търпеливостта на представителите на зодията, българите са минали през всичките си робства...Подобна била съдбата и на Индия, и на Ирландия.


Първо, търпеливостта - не, по-скоро търпението - е по-характерна за една друга зодия, коята, според Михаил Левин, би трябвало да се счита за зодия на българския етнос. Но за това след малко. Второ, само човек, който си няма никаква представа от историята и народопсихологията на ирландците, би могла да ги определи като търпеливи роби. За разлика от нас, те са си извоювали независимостта на държавата, в която сега живеят (визирам Северна Ирландия), докато на нас са ни я подарили, за да попречат на евентуална руска хегемония на Балканите.

Didi написа:
За всички Козирози е характерно вроденото чувство за хумор...


Laughing Laughing Laughing Съжалявам, обаче това не само, че за пръв го чувам, а и е много смешно, та чак невярно Laughing Laughing Laughing Аз съм Козирог, между другото Laughing Laughing Laughing И тук напълно се присъединявам към мнението на маг Селена за хумора на българина.


Didi написа:
...че сме най-хубавата страна на Балканите, даже по-напред и от Гърция...

И това ако не е нарцистично избиване на комплекси... Ако знаете как ми е писнало от това типично българско "Ние сме за всичко най-най!"!

Didi написа:
Това съчетание между неистовото желание за стабилност и търсене на изява по върховете на духа води държавата ни до често изпадане в крайности.

Shocked Shocked Shocked Дааа, тя нашата държава от векове се рее из духовните висини... Тук нямам предвид отделните духовно извисени личности, които безспорно ги е имало и ги има и сега. Става въпрос за държавата.

Didi написа:
Българският народ наистина е предназначен да бъде на върха, на духовния връх на човечеството...

Shocked Shocked Shocked Връх сме, да, спор няма... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


Хайде стига толкова тъпизми.

Нега сега да ви споделя нещо относно зодията на българския етнос, което прочетох в едно интервю с друг един български астролог, Любомир Червенков, правено/публикувано на 16. май 2006:

- Една от целите на сегашното ви идване в България е да защитите астрологичната карта на българския етнос, разработена от видния руски астролог Михаил Левин. За какво по-точно става дума?
- Както се прави астрологична карта на отделен човек, в която излизат наяве всички негови положителни и отрицателни качества, така може да се направи карта и на съответния етнос - от момента, когато той е възникнал.

- Кога е възникнал българският етнос?
- Това е моментът на сливането напрабългарите и славяните. Прабългарите са минали Дунава и тук е извършен мистичен ритуал - сливане на прабългарския и славянския етнос. Това не е станало по сегашния маниер - двете страни сядат на една маса и подписват
договор. Извършено е от върховните жреци на двата етноса чрез принасяне в жертва на две животни. Кръвта на жертвените животни се смесила и това символизирало смесването на кръвта на двата етноса.

- Кога точно е станало това?
- Според картата на Левин това е станало на 24.04.680 г., една година преди официалното признаване на държавата ни от Византия, в 23 ч и 56 мин, т.е. почти в полунощ - този акт има дълбок мистичен смисъл.

- Според традиционните астрологични схващания зодиакалният знак
на България е Козирог, а от тази карта следва, че е Телец.

- От картата на Левин е видно, че зодиакалният знак на България е Телец, а изгряващият й знак, т.е. асцендентът й е Козирог. Луната й също е в Козирог. В Козирог има още две планети. С други думи, Козирог е много силен знак в астрологичната карта на България. Телецът дава практичността, обичта към земята. Българинът е привързан към земята си, към корените си.

- Защо харесахте именно астрологичната карта на Левин? Доколкото зная, български астролози също са съставили подобни карти, но те се различават от тази на руския им колега.
- Разгледах всички карти и установих, че тази на Левин съвсем точно отразява народопсихологията на българския етнос.

- Може ли да прогнозирате кога България ще бъде приета в Европейския съюз?
- По картата на Левин излиза, че точно на 1.01.2007 г. Слънцето застава на 10-ия градус в Козирог. А това е точният асцендент, т.е. точният изгряващ знак на България и означава, че датата на приемането на страната ни в Европейския съюз ще е точно на 1.01.2007 г. Според мен на България няма да бъдат наложени съществени предпазни клаузи. Ще има предпазни клаузи, но няма да са изключително тежки.
(и точно така стана!)

- Възможно ли е докладът на Европейската комисия, който ще бъде огласен на 16 май, да не съдържа конкретна дата за приемане на страната ни?
- Възможно е. Но независимо от това кога ще бъде обявена точната дата, тя е 1.01.2007 г. Това, което ще стане тогава, пак ще е генерална промяна като тази на 10.11.1989 г. - но това не означава, че българският етнос ще изчезне, той ще съществува още много, много го-
дини. Пет века сме били под османско робство и не сме изчезнали
като етнос, сега също няма да изчезнем.

- Кой астрологичен фактор е от най-голямо значение за запазване на българския етнос по време на петвековното османско робство?
- Планетите, които имаме в Козирог, и изгряващият знак Козирог са предопределящите фактори за това. Козирог е изключително земен,
изключително устойчив знак. Той дава голяма стабилност - нещата стават бавно, но щом станат, се получава много солидна база.

- Какво очаква България през 2006 година?
- В астрологичната карта на България за тази година има един благоприятен аспект между Венера и Юпитер, който започва през 1996 г. и ще завърши през 2010 г. Той означава изключително добри връзки на страната ни с другите държави. Авторитетът на България ще се подобри, за нея ще се отворят нови възможности в политическата, икономическата и културната сфера. И Венера, и Юпитер са свързани с пари - материалното благосъстояние на народа ни ще се повиши. Тенденциите за България като цяло са положителни. От всеки българин зависи как ще ги оползотвори в личен план.

- Има ли негативни аспекти в картата на страната ни за 2006-а?
- Има един негативен аспект - опозиция между Марс и Нептун. Това означава, че независимо от признанието, което българският народ ще получи отвън, независимо от постиженията му, ще има неудовлетворение във вътрешен план, че постигнатото е недостатъчно.

Марс иска нещата да стават бързо - сега и веднага. А с Нептун нещата се случват по-бавно. Затова е добре българинът от време на време да се поглежда с очите на чужденеца. Той не бива да се отчайва, трябва да вярва в собствените си сили.

- Правителството на Сергей Станишев ще изкара ли целия си мандат?
- В края на 1999 г. в астрологичната карта на България имаше един аспект между Венера и Плутон, който е слабо негативен и означава реорганизации и промени. Точно по това време т о г а в а ш н и я т премиер Иван Костов смени някои министри в правителството си. Но той остана на власт. Абсолютно същият аспект излиза на астрологичната карта на България в края на юли и началото на август 2006-а.
Сергей Станишев ще остане премиер, но в кабинета ще има сериозни промени.


Цялото интервю можете да прочетете тук.[/b]

Та какво ще кажете за това?

_________________
Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov