НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 1:17 pm Вижте мненията без отговор
ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 13, 2008 10:54 am
МнениеЗаглавие : ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ
Отговорете с цитат



ХОРМОНОСТИМ (за жени)
незаменим стимулатор и модулатор на ендокрината система


Революционна формула в хормоналната фитотерапия

Водещите фактори и качества при употребата на мощния растителен екстракт „Хормоностим (за жени)“ се крият в тайната на широкото му профилирано действие с неповторим хормонален ефект, осигуряващ пълен баланс и синхронност в организацията на хормоналното възпроизводство в организма на жената.

Още в дълбока древност отделните негови растителни съставки са били широко известни и популярни и прилагани поотделно при различни видове заболявания на женските полови органи. Понастоящем за първи път те се предлагат под формата на хранителна добавка свързани в изключително сполучлива комбинация, подбирана и допълвана в продължение на много години, за да достигне до вас като съвършено завършен продукт с мощно и пълноценно въздействие върху цялата ендокринна система.

Растителните съставки на „Хормоностим (за жени)“ притежават способността да повишават продукцията на лутеинизиращия хормон и пролактина. Те могат дори да регулират и менструационния цикъл в случаите, когато е налице обилно кървене, честа менструация или кръвоизлив. Техният спектър на влияние не се ограничава само до тук.

Освен това те стимулират синтеза на хормона прогестерон, като в същото това време регулират и естрогена. Могат да регулират и командват предменструалният синдром отстранявайки последващите болки при него, както и да възпрепятстват цялостно разрушителните процеси протичащи в организма на жената при климактериума.

„Хормоностим (за жени)“ се използва много успешно за отстраняването на фиброзни тумори и възпаление на влагалищната лигавица, като може сполучливо да възстановява нормалната овулация. Той хармонизира патологичната полова възбуда, като еднакво добре повлиява , повишава и възстановява либидото в неговите нормални граници. Едновременно с това се използва и като изключително сполучливо средство за отстраняването на безплодието при жените.

Вторичното въздействие на растителните му екстракти в резултат на сполучливото им съчетание повлияват изключително добре нервната система като ефикасно снижават вътрешното напрежение и регулират благоприятно психичната устойчивост на жената.

Отстранява безпокойството, безпричинната тревожност и умората, като същевременно възстановява физическите сили и бодрост. Осигурява пълноценен и спокоен сън. Не на последно място „Хормоностим (за жени)“ изпълнява функцията на много ценен и мощен имуномодулатор.


"Хормоностим (за жени)" е регистрирана към МЗ хранителна добавка от екстракт с гарантирано качество, запазена марка и сертификат!

В комбинация с шиладжит „Божествената сила“ дава невероятни резултати!

За сега можете да поръчате продуктите само при нас чрез наложен платеж на:

тел. 02/832-25-21
GSM 0885/412 405, 0898/625 403

www.zdravoslovno.biz



Допълнителна информация можете да получите на горепосочените телефони от 10 ч до 18 ч.




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Мар 18, 2010 4:19 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 14, 2008 11:34 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имате невероятният шанс да се разминете с тежката форма на климактериума!

Имате невероятната възможност да не се разболеете от рак или туморни образования по време на климактериума!

Изборът е изцяло ваш!

------------------------------------------------------------------

Критичната възраст на жената (Климактериум)

Прогестерон

Значителна част от жените имат твърде погрешна представа за критичната възраст, поради което някои съвсем не се интересуват от нея, а други я приемат едва ли не трагично с неоправдан страх и душевен смут.

В същност климактериумът е възрастов период от развитието на организма на жената, през който настъпват определен промени в психичното и физическото състояние.

В развитието на женския организъм, се наблюдават няколко фази:

Детство
— времето от раждането до началото на половото съзряване (до 10-годишна възраст).

Пубертет — периодът на половото съзряване (при нашите условия 11—14-годишна възраст).

Полова зрялост — времето на пълно физическо, полово и психично развитие, когато жената става годна да изпълни основното си предназначение — да стане майка. Това е възрастта на третото и четвъртото десетилетие.

Климактериум — възрастовият период, през който постепенно отпадат половите функции на жената, отслабва способността й да забременява и ражда, намалява хормоналната Дейност на яйчниците до пълно прекратяване, има промяна и понижение на жизнените функции.

Менопауза — периодът на климактериума, който на-стъпва след окончателното прекратяване на менструацията.

При нашите условия климактериумът започва около 45-ата и завършва около 55-ата година от живота, така че средната му продължителност е 10—12 години, от които около 2/з се падат на менопаузата. Понякога обаче климактериумът и менопаузата могат да настъпят значително по-рано — преди 40-годишна възраст или по-късно — след 50- и дори след 60-годишна възраст.

Климактериумът, макар и регресивен, е физиологичен процес, поради което може да настъпи и протече спокойна и незабелязано — без рязко нарушение в характера и ритъма на жизнените функции и само с единствена манифестна промяна — разредяване и пълно прекратяване на менструалните цикли. Това е характерно за нормалния климактериум.

В други случаи обаче навлизането в климактериума може да има истински кризисен характер, да се съпътствува от неприятни симптоми, които могат да надхвърлят границите на физиологичните промени и да преминат в болестно състояние или да маскират признаците на други опасни заболявания, развиващи се в тази възраст. Това е характерно за патологичния климактериум. В този смисъл климактериумът наистина може да се окаже понякога „опасна възраст" за жената.

Най-ранните и типични признаци на критичната възраст са разстройствата в менструалния цикъл — най-често удължаване на менструалния интервал и намаляване на времетраенето и количеството на менструацията.

Рядко менструациите се прекратяват изведнаж. Обикновено те стават обилни след нормален или удължен интервал, а времетраенето се удължава.

При всички случаи обаче интервалът между две менструации остава чист. Всяка жена трябва да запомни това. Неправилните, макар и много оскъдни кръвотечения в интервалите между менструациите не се дължат на критична възраст. Те налагат незабавна консултация с гинеколог.

През климактериума (макар и бавно и постепенно) настъпват регресивни промени в половите органи и вторичните полови белези.

Гърдите загубват своя тургор и еластичност или силно наедряват поради натрупване на мастна тъкан. Окосмяването и тургорът на външните полови органи намаляват, нерядко се появява бяло течение и сърбеж или сухота на влагалището.

Характерни за критичната възраст са и невро-вегетативните промени, от които особено чести и неприятни са т. нар. горещи вълни - усещане на топлина, разливаща се по цялото тяло и понякога последвана от обилно изпотяване. Нерядко се явяват главоболие, безсъние, липса на апетит, запек, натрупване на газове в червата и подуване на корема, коликообразни коремни болки, често уриниране и др.

Промяната в обмяната на веществата по време на климактериума често води до затлъстяване или отслабване, до промяна във фигурата и външния облик на жената, до намаляване гъвкавостта и грацията на женското тяло.

Промените в хормоналното равновесие при някои жени водят до смущения в психосексуалния живот — отслабване на половото желание и удовлетворение до пълна полова студенина, а в други случаи — изострено полово влечение и психосексуална неустойчнвост, които могат да станат повод за семейни конфликти.

Макар и рядко, при психично лабилни жени могат да се наблюдават и психични смущения — лесна раздразнимост, емоционална лабилност, безпричинна склонност към сълзи, апатия, меланхолия и пр. Честа причина за психични смущения е неоправданото чувство за малоценност, за отлитаща младост и неизбежно застаряване.

Всяка съвременна жена трябва да бъде готова да посрещне критичната си възраст спокойно, без неоправдан страх и смут. Тя трябва да помни, че след пищното лято идва мъдрата есен на живота и че от нея зависи да отсрочи старостта.

Жената никога не трябва да забравя, че спирането на менструацията не е начало на старостта, защото още дълго време след това яйчниците продължават да отделят хормоните, определящи женствеността на женския организъм, половия нагон, половото удовлетворение. Освен това творческите интелектуални възможности остават още дълго време ненакърнени.

Редом с това жената трябва да помни, че критичната възраст (независимо дали протича като нормален или патологичен климактериум) задължава всяка жена да бъде под системния профилактичен контрол на женската консултация. И още нещо!



Естрадиол

Всяко неправилно кръвотечение, независимо дали е обилно, оскъдно или има характер само на „кръвенисто замърсяване", налага незабавна консултация с гинеколог, защото зад него могат да се крият сериозни заболявания.

Когато критичната възраст на жената протича без субективни или само с леки субективни оплаквания, които не нарушават нейните семейни, трудови, съпружески и обществени задължения не се нуждае от лечение.

Правилният диетичен режим с разумно ограничение на въглехидратните храни и мазнините, с изобилие на плодове и зеленчуци, с ограничение на алкохола, тютюнопушенето пикант-ннте и консервираните храни е важно профилактично мероприятие както за предотвратяване на климактеричните смущения, така и за тяхното лечение (когато съществуват).

Разумният режим иа труд и почивка, на бодърствуване и сън, на полов живот без ексцесии е важен фактор за нормалното протичане на климактериума.

Мощните общоукрепващи природни фактори - слънце, въздух и вода, съчетани с лечебно оздравителна физкултура, туризъм и спорт, са в състояние не само да предотвратят, но и да възстановят нарушените функции през критичната възраст. Рационалните козметични грижи, прилагани разумно, са в състояние дълго време да не допуснат появата на неприятните вънщни прояви на възрастта.
----------------------------------------------------------------------
kak-da.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 14, 2008 1:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Климактериум

Климактериумът е естествен период от живота на всяка жена. Това е преходен етап, свързващ плодоносната възраст с неизбежната старост. Продължителността му е индивидуална, но обикновено надхвърля десет години.

Климактериумът протича в три фази.

Предменопаузата е фаза, през която яйчниковата дейност постепенно намалява. Първоначално, през втората половина на менструалния цикъл, количеството на един от яйчниковите хормони — прогестерон — е недостатъчно. По-късно спира и отделянето на годна за оплождане яйцеклетка. През целия цикъл се отделя само един вид яйчникови хормони — естрогени.

Проблемите, възникващи пред жената през тази фаза от климактериума, са свързани главно с нарушения в менструалния цикъл. Отделянето от яйчниците само на естрогени предизвиква силно и неправилно разрастване на маточната лигавица (ендометриум).

Най-често след забавяне на очакваната менструация настъпва обилно и продължително маточно кръвотечение. Това са т.нар. неправилни маточни кръвотечения, дължащи се на намалената яйчникова дейност. Консултацията с вашия гинеколог и ендокринолог е наложителна. В тази възраст преустановяването на кръвотечението и точното му диагностициране се извършва най-често с кюретаж. След получаването на резултата евентуално се провежда заместително хормонално лечение.

Менопаузата е едногодишният период без менструален цикъл, считано от последното маточно кървене, предизвикано от нормално произведените в яйчниците хормони.

Менопаузата може да се определи само ретроспективно. Непосредствената причина за приключването на менструалната функция е изтощаването на ендокринната функция на яйчниците. Това окончателно бележи и края на възможностите за забременяване. При около половината от жените менопаузата настъпва около 50-ата година.

Следменопаузата (постменопаузата) е последната фаза на климактеричния период, през която настъпва пълното или почти пълното угасване на яйчниковата дейност. Продължава няколко години.

Болестно протичащият климактериум е този, при който са налице неправилни маточни кръвотечения или комплекс от невро-психически и невро-вегетативни симптоми.

Може би най-типичното оплакване след менопаузата са т. нар. топли вълни. Наблюдават се в различна степен при около 80% от жените в климактериума. Започват като внезапна атака на затопляне на лицето, врата и гърдите.

Продължават най-често 1-2 минути и са съпроводени с видимо зачервяване на кожата. Броят на топлите вълни за денонощие е различен - от 2-3 до няколко десетки. Могат да продължат до 5 години след менопаузата. Към невровегетативните оплаквания спадат изпотяванията, главоболието, световъртежът и безсънието.

Често се срещат и невропсихически оплаквания — при всяка четвърта жена. Тук доминират меланхолията, депресията, плачливостта, повишената раздразнителност и немотивираното безпокойство. Жените, занимаващи се с умствена дейност, съобщават за трудна концентрация на вниманието и отслабване на паметта.

Ниското ниво на половите хормони е причина за настъпване на различни атрофични процеси в пикочо-половата система. Променя се кожата на външните гениталии. Лигавицата на влагалището изтънява, по-лесно се травмира и кърви. Загубата на повърхностния защитен слой и намаляването на киселинността са причина за снижаване на защитните бариери на влагалището. Поради сухотата му се явяват и смущения в половия живот.

Сексуалното влечение намалява. Започва постепенно отпускане и на тазовата мускулатура. Зачестяват позивите за уриниране. Атрофични промени настъпват в уретрата и пикочния мехур. При физически усилия, кашлица или смях самопроизволно се отделя урина (инконтиненция).

Поради изчерпване на естрогените се нарушава равновесието между процесите на изграждане и разграждане на костната тъкан. Преобладаващото разграждане довежда до загуба на костна тъкан и рязко намаляване на минералното костно вещество, главно калциевите соли.

Този процес се нарича остеопороза.

Всяка година след менопаузата жената губи 1-2% от костната си маса. Лесно може да се пресметне, че възрастна жена на около 75 години е загубила поне 30—40% от костната си тъкан. Остеопорозата довежда до тежки последствия — счупвания, инвалидизация и смъртни случаи.

Прогресивната загуба на костно вещество, спонтанните счупвания на гръбначни прешлени и отслабването на мускулите с възрастта причиняват и промяна в стойката — т.н. ”вдовишка гърбица”, водеща до намаляване на ръста. Не по-малко от 4 от 10 жени след 50 годишна възраст са с риск от поне една остеопоротична фрактура до края на живота си.

През плодоносната възраст естрогените предпазват жените от сърдечно-съдови заболявания чрез правилното регулиране на мастната обмяна. Те потискат образуването на ”лошия” холестерол и по този начин предотвратяват развитието на атеро-склерозата. След менопаузата поради липсата на естрогени предпазващият ефект изчезва.

Атеросклеротичният процес прогресивно се развива, което довежда до сърдечно-съдови заболявания, вкл. инфаркт на миокарда. Сърдечно-съдовите заболявания са най-важната причина за заболеваемост и смъртност, а развитието на атеросклерозата при жените е в пряка връзка с менопаузата и хормоналния дефицит.
--------------------
sedianka.info

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 25, 2009 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тук ще качвам вече отзиви за тази хранителна добавка от наши клиенти, които са изпратили до нас мейли за това как са се почувствали след като са се възползвали от нея.


Иванка Соколова
гр. Исперих


"Уважаема Селена,
Чувствам се бекрайно щастлива, че попаднах на Вашия сайт. Така започна нашата кореспонденция и консултация относно моето влошено здраве. Така и попаднах в онлайн магазина Ви. Възползвах се от Вашият растителен продукт хранителната добавка "Хормоностим за жени".

Честно казано вече бях се отчаяла съвсем и на никого не вярвах - нито на лекар, нито на всякакви мошеници, които даваха големи надежди с благи приказки и гръмки реклами, че ще се оправя. Когато бях на 27 год. изведнъж месечния ми цикъл прекъсна.

Това се случи след един голям стрес. Къде ли не ходих, какви ли не изследвания ми бяха направени и какви ли не лекарства и всякакви други илачи изпих - от традиционната и нетрадиционната медица. Дори преди няколко месеца стигнах и до психиатър. Нищо не ми помогна.

Когато попаднах на Вашите сайтове не възлагах вече никакви надежди, не вярвах на никого и в нищо, още повече във Вас, ама все пак реших да опитам за последно.

И - о, чудо! Още на третата капсула почувствах някаква промяна в тялото си, сякаш в мен се събуждаже живота. Това ме окуражи и продължих да пия "Хормоностим"-а. На втория месец вече нервите ми се поуспокоиха, а не третия ми дойде мензиса. Отново започнах да се чувствам нормално, като жена, като човек.

Искам да искажа своята благодарност пред Вас, защото няма по-голямо щастие от това, човек да се чувства здрав!

Благодаря ти, Селена, макар че думите на благодарност са нищо пред това, което давате на хората!"



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 06, 2009 2:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Искам да ви съобщя, че тази тема вече можете да я следите с любопитство във ВЪЛШЕБНИТЕ БИЛКИ






_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Michaela




Регистриран на: 15 Май 2010
Мнения: 1
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 08, 2011 10:37 am
МнениеЗаглавие : ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ
Отговорете с цитат

Бих желала да изкажа благодарността си към Вас Маг Живин и към Вас Маг Селена и за това, че ми помогнахте да преодолея труден период, препоръчвайки ми ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ и имуностимулиращи хранителни добавки, като съпътстваща терапия на традиционната заместваща терапия при тиреоидит на Хашимото.
От една година употребявам ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ и бих желала да споделя опита си, тъй като страдащите от това автоимунно заболяване никак не са малко.
Мисля, че кратка информация са сътоянието ми преди и по време на приема на ХОРМОНОСИМ ЗА ЖЕНИ би била полезна. Изследвани са: FT3, FT4, TSH, Anti TPO (MAT), Anti Thyroglobulin (TAT) и CRP; давам информация само за стойноти извън нормите. Започнах да приемам L-tyroxin и Сefasel при стойности на TSH 32 (range 0.4 – 4.0) и Anti TPO (MAT) 2440 (range 10 – 35). След едномесечен прием на L-tyroxin и Cefasel TSH се понижи до 6.8, но антителата продължиха да се увеличават и Anti TPO достигна 8680, а Anti Thyroglobulin се повиши до 87 (range 20 -40). Общото ми състояние беше силно влошено – неработоспособност (умствена и физическа), сърцебиене, силен косопад, лесна поява и трудно зарастване дори и на малки ранички, както и други, по-рядко проявяващи се проблеми. В това ми състояние успоредно със заместващата хормонална терапия (L-tiroxin или Eutirox), започнах да приемам ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ и имуностимулиращи хранителни добавки. След шест месеца Anti TPO се понижи до 200, а TSH – 1.8 и устойчиво запазват нивата си към настоящия момент. Предполагам, че употребата на ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ ме предпази от съпътстващото това заболяване увеличаване на теглото, и спомогна да възстановя до голяма степен активността си.
Пожелавам успехи на екипа, разработил тази хранителна добавка!
Михаела Михайлова
Януари 2011 г.
гр. София
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 11, 2011 2:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много се радвам за теб, Михаела!

Чувствам се истински щастлива, че съм ти помогнала... Very Happy



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov