НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 6:58 pm Вижте мненията без отговор
ШИЛАДЖИТ "БОЖЕСТВЕНАТА СИЛА"
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 13, 2008 11:16 am
МнениеЗаглавие : ШИЛАДЖИТ "БОЖЕСТВЕНАТА СИЛА"
Отговорете с цитат



ШИЛАДЖИТ "БОЖЕСТВЕНАТА СИЛА"

най-мощният стимулант за пълно укрепване на организма

Единственият оригинален в България!!!

Още от най-древни времена шиладжитът е използван преди всичко за общофизическо укрепване, за подмладяване, стабилизация на кръвната захар, при лечение на наранявания, сексуална слабост, за тонизиране на уринарния тракт, за подобряване на функцията на мозъка, за зарастване и подсилване на костите, за възстановяване и лечение на бъбреците, подсилване на имунната система, при артрити, повишено кръвно и наднормено тегло и в ред други случаи. Както се посочва в множество лечебни справочници, надали има болест, при която шиладжитът да не може да помогне.

Шиладжит „Божествената сила“ наричан още и мумийо, е най-мощният подмладител, известен на човешкия род.

Ако се изкачите високо в Хималаите, ще видите изобилие от смолиста паста, сякаш изтичаща от най-високите скали. Това е Шиладжитът (мумийо) - най-мощното подмладяващо средство в неизчерпаемата фармакопея на Аюрведа. Древните медицински трактати отреждат на шиладжита специално място, заради неговите благотворни резултати върху здравето и го наричат "Победителят от планината и унищожителят на слабостта".

Шиладжит „Божествената сила“ ускорява процесите на протеиновия и ядрения киселинен метаболизъм и стимулира енергията, осигуряваща реакциите. Притежава невероятното свойство да увеличава основната енергия, като съдейства за увеличаване на сексуалната и духовната ви мощ. Шиладжитът (мумийо) е широко известен като индийската виагра.

Противодейства на диабета и регулира равнището на кръвната захар, успешно пречиства кръвта, подобрява функцията на панкреаса и подсилва цялата храносмилателна система.

Освен това Шиладжит „Божествената сила“ улеснява усвояването на минералите, особено на калция, фосфора и магнезия в мускулната тъкан и в костите. Стимулира имунната система, нормализира процесите на хормоналния обмен и спомага за бързо възстановяване след физическо и психично натоварване, като противодейства на немощта и общата отпадналост.

В дословен превод от санскрит „шиладжит“ означава "като скала" - той притежава мощта да направи тялото устойчиво като скала, като го укрепва и му помага да издържи на опустошителния ход на времето. Шиладжитът (мумийо) има неповторимата и впечатляваща способност да спре и обърне хода на процесите на стареене.

Има множество изследвания, доказващи че шиладжитът (мумийо) може да помогне при широк спектър от здравословни страдания, заболявания и недъзи. Има и множество документирани свидетелства на хора, приемащи шиладжит (мумийо), при които резултатите са надхвърлили първоначалните им очаквания.

Шиладжит „Божествената сила“ съдържа 84 минерални разновидности в естествената им йонна форма, които са изключително съществени за поддържането на баланса на енергийния метаболизъм на тялото. Минералите в шиладжита нямат аналог сред минералните добавки, предлагани на пазара. Тези минерали са в йонна форма и преди това са били част от богат растителен живот, а след това са се върнали отново в земята и именно поради това са изключително лесно и напълно усвоими от клетките на тялото.


Шиладжит "Божествената сила" се внася директно от Индия, от "Аюрсидха", Гургаон, специално за "Селена Рикампенс" ЕООД, разрешен е от МЗ и има сертификат

Името на шиладжит "Божествената сила" е запазена марка на"Селена Рикампенс" ЕООД

Приложен в съчетание с "Хормоностим (за жени)" и “Диабеталин” дава невероятни резултати!

За сега можете да поръчате продуктите само при нас чрез наложен платеж:

тел. 02/832-25-21
GSM 0885/412 405, 0898/625 403


www.zdravoslovno.biz



Допълнителна информация можете да получите на горепосочените телефони от 10 ч до 18 ч.


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov