НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Юни 22, 2024 12:54 pm Вижте мненията без отговор
Квантовият преход и трансформацията в нашия организъм
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Сеп 01, 2010 9:32 pm
МнениеЗаглавие : Квантовият преход и трансформацията в нашия организъм
Отговорете с цитат

Квантовият преход и трансформацията в нашия организъм

В момента на Земята протичат усилени процеси на трансформация на нейните обитатели. Човешкия род е предвиден да се преобрази и да премине в следващия отрязък от своята еволюция. По спиралата на еволюцията се движат и всички, които са в съответствие с изискванията на основните закони на Всемира.



Предстоящия период е доста динамичен и сложен, но с помощта на всички онези същества, които са дошли в орбитата на Земята, ще се осъществят предвидените от Твореца извисяващи съзнанието процеси, а едновременно с това светлината ще преобрази човешкия геном, който ще промени състоянието на материалните носители. Следващите енергийни трансформации представляват сложен механизъм на промяна в системите на човешкото тяло.

Всяка клетка ще промени своята структура и механизъм на действие. Ще се преобразуват всички структури в организма, като преминат в следващата енергийна октава. След преобразуването на човешкия геном всички промени ще бъдат зафиксирани в матрицата на човешкия организъм и това ще се осъществи по съответните канали, които са в ползотворна връзка с полето на човешкия организъм.

От Космоса към Земята протичат енергийни потоци, които са предвидени в плана на Творческия експеримент и всички, които са в състояние да откликнат на променения енергиен фон на земята, ще променят съответно и своя интензитет. С навлизането на енергиите на сътворението в човешкото тяло, всяка клетка променя интензитета си.

Клетъчните структури започват да отделят неусвояваното до момента поле, което се е натрупало по каналите на клетката и е създало своеобразни тапи, които затрудняват обмена на съединенията в плазмения компонент, който е градивния материал използван от Твореца при изграждане и развитие на човешкия индивид.

Всички „полутечни секрети” в полетата на човешкото тяло ще бъдат изведени от наслояванията, които са се образували и ще започне тяхното изтласкване навън, чрез силата на новото високо енергийно ниво на трептене. Там ще се създаде информационен код, който възпрепятства създаването на нови такива и ще затрудни изграждането на „слузести обструкции”, които поставят в сложна ситуация човешкия организъм и създават предпоставка за блокажи на неговия енергиен организъм.

Слоя на енергийното поле в системата, отговарящ за създаване на ядрена компонента, излъчваща звучащото енергийно поле, което създава енергийния фон се залага в последователни участъци в ДНК молекулите по строго определн ред.

Всяка молекула се активира от сътветното вибриращо ядро и всеки код се задейства от сложен механизъм на звучащия рефрен от полето, включено в участъка на нишката на Днк молекулата. След като се активират всички заложени в процеса комлекси, новия енергиен фон се включва в полето на индивида и се създава интензитета на съзнателния освободен от „слузестия секрет” участък.

Така се слагат новите компоненти в сложната система от молекулни комплекси и се създават слънчевите участъци в човешкия организъм, които следват програмата, която отговаря на новия ритъм на слънчевия поток.

След като се уравновесят енергиите отвън и във вътрешността на клетката в нея ще настъпи един интензивен процес на трансформация в клетъчното ядро и там с помощта на вложения ядрен заряд ще се осъществи комплементарен ядрен слой, който ще въздейства върху депата на сложния кодон на ДНК молекулите, а те от своя страна ще променят своя интензитет, което последователно ще се предаде и на слоевете от подвижния ядрен състав.



Тази енергийна трансформация ще предизвика образуването на ядрени комплекси включени в програмата на развитие на човека. Те ще предизвикат едновременно и освобождаване на включените от вечността ядрени сили в програмния код, който е заложен в ДНК и тази квинтесенция на ядрото на човешкия геном ще се преобразува в поледователни слънчеви заряди, които са построени и освободени от съзнанието на самия ядрен център в човешкия организъм.

След приключване на тази интензивна промяна в човека ще се освободят наслоените мисловни импулси от съзнанието му в процеса на ядреното му интегриране с Източника и така се свързват енергийните депа с ядрените кодове в системата на Източника. Следва един конгломерат от сложни вътрешни преобразувания, които водят до следващото енергийно състояние на изграждане на нов човешки геном, по-устойчив и по-извисен по отношение на честотното трептене.

Другото, което предстои в момента на тази планета е да се включат в системите ви всички онези ядрени полета, които са излъчени от Абсолюта и ви се подават в съответствие с изискванията на човешките индивидуални прояви. С други думи всеки човек е изложен на най-равномерно и фино въздействие от страна на Космоса. Всеки е включен в програмата на Сътворяващия отдел и се възприема като отделен само защото е възприел собстеното си органично естество като ограничено и изолирано от Цялото.

Така се създава илюзорното състояние на отделеност. Всеки сам в себе си е една вселена и отразява всичко, което е заложено в системата на Сътворението. Всеки е проявен Бог, който е в състояние да се свърже с Изначалния си Източник, да осъзнае своята единосъщност с Абсолюта и да се слее с абсолютното поле, от където да се издигне в лоното на Абсолюта.

Ползотворно сътрудничество между вас и силите на творческия отдел се залага в плана на Сътворението и всеки е в правото си да се включи и да работи за своята изначална творческа заложеност. Аз се определям като сътворец на Абсолюта и като такъв ви обяснявам творческите прояви на Абсолюта, които ви вълнуват в момента. Всеки е единичка от необятния организъм на Цялото и може да се ползва от Него в момента, в който се съзнае като такъв и се приобщи към светлината на съзнателния организъм на Абсолюта.

Следвайте своята истинска вътрешна система, която е единна с Отца и се включете в процесите на трансформация и реорганизация в тази вселена, защото само с вашето активно и напълно осъзнато участие можете да се приобщите към грандиозния проект, който тече в момента тук на тази планета. За всички съзнания, които са преминали границата на своя съзнателен проект се дават условия за развитие в построяването на новото което се случва.

Аз съм отворен за всеки който ме потърси и ще бъда на разположение с цялата си творческа сила и мощ, за да позволя на всеки осъзнал себе си в проекта като сътворец, да се изяви и осъществи своята интеграция с Отца.
Сега се оттеглям и ви оставям в ползотворна проява на Духа. Аз съм онзи ваш стремеж, който ме е изпратил тук в съзнанието на Отеца с цялата си Любов към вас.

Аз съм Антарио


=================================================
Източник: bg.api.netlog.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov