НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:36 am Вижте мненията без отговор
АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 30, 2011 9:18 pm
МнениеЗаглавие : АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
Отговорете с цитат

Позволявам си тази редакторска намеса, като пусна една стара снимка. Същата снимка навремето я пуснах в сайта на Движение "Воини на Тангра", откъдето ми отговориха, не нещо не съм в ред с главата. Ами вижте последните събития и преценете. За онова, което следва няма да ви казвам. Без друго повечето от вас няма да са живи, когато то приключи, за да дадат някаква оценка на случилото се. Дишайте дълбоко и не се бойте! /Елтимир/



ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ „АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ" (2005)! - продуцент и режисьор Клифърд Карником

Един потресаващ филм за употребата на биологично оръжие под маската на загриженост и мерки срещу глобалното затопляне! Кой го прави и защо, отговорите за много зрители ще бъдат шокиращи!

Торент-линк в „Арена":
Торент-линк в „Замунда":

http://www.zamund...&hit=1

Здравейте приятели,

С Божията помощ приключих превода на важния документален филм „Аерозолни престъпления" (2005). Филмът разобличава тайните въздушни операции, чрез които се разпръсват в атмосферата по целия свят високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии и други биологични компоненти. Тези операции се провеждат понастоящем над въздушното пространство на всички държави по света, 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, пред погледа и над главите на стотици милиони нищо неподозиращи граждани! Ще бъдете шокирани да научите, че дългите бели следи, които толкова често сте виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека и природата вещества и биологични компоненти!

Тези следи не се разсейват в пространството, а се разстилат по небето, образувайки често пъти плътен воал от изкуствени облаци, които скриват слънцето дори и в най-ясните и безоблачни дни, когато небето е кристално чисто! Хиляди очевидци по целия свят са наблюдавали и констатирали как малко време след интензивно разпръсване на аерозоли прозрачността на въздуха и видимостта на хоризонта драстично се понижават, като на някои места е трудно да бъдат различени дори близки местности и обекти.

В светлината на представените във филма шокиращи разкрития, ще получите верния отговор на въпроса защо заболеваемостта и смъртността сред световното население рязко се увеличи през последните десетилетия и защо наблюдаваме все повече ужасни и катастрофални природни бедствия и аномалии. Филмът вярно посочва истинските причини за глобалното затопляне, темата, с която днес световните власти усилено спекулират, и навременно предупреждава за предстоящите катастрофални последици.

Безспорно, това е филм, който трябва да проследите на всяка цена, за да имате правилно разбиране за редица кардинални явления и събития, които се случват днес! Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в САЩ, Англия и други страни. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително САЩ и Англия, са били използвани за опити с биологични агенти – вируси и бактерии, под претекста на разработки и експериментиране за националната сигурност! Но истината се оказва дори още по-зловеща!

Защото... в сърцето на Америка, земята на демокрацията, се издига величествен окултен монумент от гранит, на който на 8 езика са написани десет заповеди към човечеството след Апокалипсиса! Това са т. нар. напътствени камъни в Джорджия. Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500.000.000 души"! Казано с други думи, 6 милиарда човешки същества трябва да бъдат ликвидирани!

Този величествен монумент е бил издигнат на 22 март 1980 г., като всички доказателства и факти сочат, че тайното общество, поръчало неговия строеж, е елитната сатанинска организация „Череп и кости", за която днес се знае, че има няколко хиляди члена, заемащи най-високопоставени постове във всички звена на властта в САЩ и по света. Измежду най-известните членове на „Череп и кости" са бившите президенти на САЩ Джордж Буш-старши и Джордж Буш-младши, както и сенаторът Джон Кери – бивш опонент на Буш-младши за поста президент.

Надписът на руски език гласи: „Пусть земное население никогда не превь шает 500.000.000 пребь вая в постоянном равновесии с природой" (Google, Youtube: Georgia Guidestones, Skull And Bones).

Днес все повече хора поставят логическия въпрос защо, въпреки колосалния напредък в областта на науката и технологиите, човечеството става все по-болно и уязвимо. Нови болести се появяват, нови по-тежки форми се развиват, а тежката заболеваемост, водеща до инвалидизация и преждевременна смърт, е станала епидемия сред бебета, деца и юноши!

Отговорът на този въпрос обаче е шокиращ и той несъмнено води до неопровержимите факти и доказателства, според които атмосферата на нашата планета е била десетилетия наред целенасочено унищожавана, в изпълнението на същата тази програма за депопулация и редукция на световното население! Ядрени операции, електромагнитни операции, биологични и други военни операции, са били интензивно провеждани в атмосферата на планетата, още от края на Втората световна война, под предлога на изкуствено създадените страх и опасност от Трета световна война.

Към тези изкуствено създадени претексти беше добавен и лъжливия претекст за борба с глобалното затопляне. Ето защо, световните власти, намиращи се под контрола на окултната върхушка (Илюминати или тайното световно правителство) спекулират все повече с въпроса за глобалното затопляне, оправдавайки същевременно аерозолните операции като необходимост за предотвратяването на екологична катастрофа.

Всъщност, днес е безспорно доказано, че аерозолните операции са част от плана на окултната върхушка да предизвика световна екологична криза и катастрофа! Всички доказателства сочат, че кулминацията на тази планирана екологична криза ще бъде през 2012 г., за която година целенасочено се разпространява дезинформация, свързана с календара на маите и свършека на света.

Да, свършек на света ще има, според както е пророкувано в Божието Слово, но той няма да бъде през 2012 г., а малко време след това, след като се изпълнят библейските пророчества за идването на фалшивия Месия (когото Илюминати очакват) и налагането на всемирния неделен закон. Предизвикването на глобална криза и хаос във всички сфери на човешкия живот е явно съществена необходимост за Илюминати и идването на фалшивия Месия (Антихриста) в образа на Христос. Ето защо, основният девиз на Илюминати е ORDO AB CHAO или „Ред, извлечен от хаоса".

Днес е доказано също, че предизвикването на регионални екологични катастрофи е част от плана на Илюминати за хвърляне на света в хаос, който план е стриктно съобразен във времето с окултната астрология и нумерология! Страшната екокатастрофа в Мексиканския залив, например, както и екстремните горещини и високи температури през 2010 г., бяха предсказани в окултния холивудски филм „Пророчеството", пуснат по световните киноекрани през 2009 г. По този въпрос прочетете специално моята статия „Холивудският филм "Пророчеството" предсказа катастрофата в Мексиканския залив".

Днес е също доказано, че предизвикването на световни (грипни) епидемии е неразривно свързано с разпръсването на аерозоли, в които има биологични компоненти, някои от които смъртоносни. Ето как се разболяват целенасочено милиони хора по света и се превръщат в клиенти на международната фармацевтична индустрия, собственост на същата тази окултна върхушка! Факт е, че приходите на тази индустрия надхвърлят приходите от който и да било друг отрасъл на икономиката, а годишната печалба на един-единствен фармацевтичен гигант надхвърля брутния вътрешен продукт на редица държави по света! Огромните приходи от продажбата на синтетични лекарства и ваксини осигуряват днес на същите тези фармацевтични октоподи влияние и власт, гарантиращи господство и контрол в много отношения!

Док. филм „Аерозолни престъпления" разкрива и връзката между аерозолните операции и военната програма ХААРП, стартирала през 1987 г. с патента на американския учен Бернард Ийстлънд. В този патент ясно е указано, че разпръсването на огромни количества барий в атмосферата, един изключително токсичен елемент и карциноген, е необходимо условие за усилване електропроводимостта на атмосферата за целите на изкуствен пренос на енергия.

Днес е доказано, че програмата ХААРП е сред водещите програми за модификация на климата, чиято основна цел е предизвикването на глобална екологична криза чрез земетресения, цунами, изригване на вулкани, екстремни горещини и пожари, екстремни минусови температури и снежни бури, продължителна суша, наводнения, свлачища, урагани, тайфуни и торнадо, както и природни аномалии от най-различно естество.

Всички тези природни бедствия причиняват ежегодно смъртта на стотици хиляди хора по света, което идеално се вписва в плана на окултната върхушка за депопулация и редукция на световното население. От друга страна, засегнатите от природни катаклизми страни и райони, изпадат в тежко финансово бреме, като някои стигат до ръба на хуманитарна и здравна катастрофа! Най-пресен пример в това отношение е Пакистан, където това лято станаха невиждани в историята на страната наводнения, докато в същото време съседна Русия изгаряше от невиждано високи температури и пожарища!



Нека отново да припомня, че всички операции на Илюминати се провеждат под маската на научно-изследователска дейност и защита на човечеството от изкуствено създадените от самите тях реални и въображаеми заплахи. Аерозолните операции, програмата ХААРП, хилядите ядрени опити по целия свят и много други военни и „научно-изследователски" операции, имат една-единствена върховна цел – изкуствено да редуцират световното население и да го държат под контрол!

В това отношение, е особено зловеща програмата на Илюминати за масова ваксинация на световното население! Тази програма се провежда повече от 200 години под маската на борба с инфекциозните болести. Днес е абсолютно доказано от световно признати авторитети, че болестта СПИН е била изкуствено разпространена чрез ваксини, като измамите във връзка с тази страшна болест са толкова страшни, че надминават границите на въображението! Понастоящем има повече от 3000 световно известни учени, които оспорват съществуването на ХИВ-вируса и дори има обявена награда от 5000 лири за всеки, който би доказал неговото съществуване!

Бумът на други страшни болести като рак, левкемия, диабет, Алцхаймер, аутизъм и хиперактивност при децата, детски паралич, множествена склероза, псориазис, автоимунни заболявания и стотици други, е пряко свързан в исторически план с въвеждането на масовите ваксинационни програми. Малцина все още знаят, че ваксините съдържат високотоксични вещества, вируси, бактерии и генетичен вирусен и бактериален мактериал! Малцина знаят, че културите за много ваксини се отглеждат чрез производствени линии с ракови клетки! И това е призната фактология и абсолютна истина!

Наистина, едва ли би могъл да се измисли по-дяволски план от този – под маската на загриженост за здравето на децата и възрастните, човешките същества да бъдат инжектирани със смъртоносни коктейли, превръщайки някога здравите хора в болни, осакатени и душевно съсипани клиенти на международната фармафия!

И тук връзката с аерозолните операции (престъпления) е очебиеща!

От една страна, по въздуха се разпространяват смъртоносни и високотоксични вещества, вируси и бактерии, които разболяват хората и предизвикват паника и страх в тях, а от друга страна, чрез синтетичните лекарства и ваксини се предлага „решението", което всъщност досъсипва болните и изстрадали човешки същества! Така порочният кръг се завърта отново и отново, отнасяйки всяка година в своята черна дупка благосъстоянието, здравето и живота на милиони хора по света! От тази зловеща рулетка печели само един – този, който я е измислил и пуснал в действие!

Тук трябва да отговоря и на един друг важен въпрос, който възниква в светлината на изнесените във филма „Аерозолни престъпления" факти и доказателства. А именно, хората, които ръководят и са отговорни за аерозолните операции, не дишат ли същия въздух, който дишат всички хора и следователно не се ли разболяват като всички останали? Отговорът на този въпрос е комплексен и включва няколко неща. Тук ще се спра само върху следното: да, тези хора дишат същия въздух, но те разполагат с натурални средства и добавки за превенция, за които обикновения гражданин може само да мечтае и, разбира се, никога не се ваксинират!

Техният живот няма нищо общо с живота на обикновения трудов човек, няма нищо общо със стреса, на който той е подложен всеки ден вкъщи, на работното място и на улицата. А днес се знае със сигурност, че успешното справяне на организма с дадена болест, зависи до голяма степен от силата на имунитета, с който той разполага. Ето защо, главните цели на провежданите ежедневно аерозолни операции, са насочени именно към това – отслабване и сриване на имунитета и защитните сили на човешкия организъм. Ето защо, основни компоненти на аерозолите са тежки, радиоактивни и токсични метали като олово, алуминий, цинк, титан, стронций, а така също карциногенни вещества като барий, кадмий и др.

Тук трябва специално да спомена холивудския игрален филм „Токсично небе" (Toxic Sky, 200 shade, чийто сценарий потресаващо спекулира с предмета за аерозолното разпръсване. Филмът разказва за избухването на смъртоносна епидемия в САЩ от вируса на чума следствие на напълно отслабената имунна система на гражданите от метални съединения в самолетните емисии.

Самият филм има явно за цел да причини объркване по въпроса, тъй като погрешно свързва обичайно присъстващите в аерозолните следи метални съединения със самолетното гориво. Потресаваща е обаче спекулацията с темата за аерозолите и начина, по който се свързва тази тема с вирусите и причиняваните от тях епидемии. Филмът завършва с „решението" на избухналата епидемия – поредната разработена ваксина.

Удивително е обаче, че същият край имат всички холивудски филми, разиграващи сценарии със смъртоносни вируси и епидемии, които филми заляха в последните години като лавина световните киноекрани. Тук явно прозира зловещата цел на Илюминати да обработят предварително съзнанието на масите, така че когато планираните от тях събития започнат да се случват, същите да приемат с готовност и без съпротива предложеното от тях „решение", сиреч ваксината!

В интерес на истината, сценарият на филма „Токсично небе" се разигра почти буквално по време на фалшиво обявената пандемия от свински грип на 06.11.2009 г. За тази пандемия се знае днес, че е в резултат на употребата на биологично оръжие, т.е. аерозолно разпръсване на биологични агенти, предизвикали вълна от грипоподобни симптоми по света. Решението, предложено от световните здравни власти, бе ваксината срещу свински грип!

Малко хора днес си дават сметка, че миналата зима бе извършена най-масовата ваксинация в човешката история!

Бяха ваксинирани десетки милиони хора по света с една изключително токсична ваксина, съдържаща живак (един от най-тежките познати метали и силен невротоксин и отрова), скуалин (вещество, предизвикващо бурна имунна реакция с непредвидими последици), формалдехид (вещество, класифицирано като карциноген от Международната агенция за изследване на рака), полисорбат 80 (вещество, предизвикващо безплодие, анафилактични реакции и редица увреди), натриев деоксихолат (вещество, отслабващо кръвно-мозъчната бариера, предизвикващо клетъчна смърт, впоследствие тумори). Назалният спрей срещу свински грип, предложен от здравните власти за малки деца, съдържаше жив вирус на свинския грип! Повече информация за голямата измама във връзка с фалшивата пандемия от свински грип, вижте в моята статия „Плановете на Илюминати за 2012 – разкрити".

Освен док. филм „Аерозолни престъпления" през последните няколко години излязоха още множество док. филми, разобличаващи детайлно аерозолните операции. Ето някои от най-важните заглавия:

1. Don't Talk About The Weather (200 shade
2. What In The World Are They Spraying (2010)
3. Sky Lines
4. Chemtrails. Wake Up! Wise Up!
5. Chemtrails - Mystery Lines In The Sky (2000)

Можете също да проследите стотиците видеоклипове за аерозолните операции, заснети от граждани по целия свят, както и да намерите тонове важна информация в стотиците сайтове по темата (Youtube, Google: Chemtrails, Aerosol Spraying)

Завършвам тази презентация с призив към всеки един гражданин. Изследвайте внимателно и задълбочено въпроса за аерозолните операции и биологичното оръжие (биологичния тероризъм)! Отделете специално време и се запознайте с истината за аерозолните следи, ваксините (антигрипните лекарства) и програмата ХААРП, защото тези три неща са дълбоко свързани помежду си!

Подгответе за предстоящите страшни събития, които ще бъдат в резултат на планираната глобална екологична, здравна, икономическа, финансова, политическа, социална и хуманитарна криза! Помнете, че основният девиз на Илюминати е ORDO AB CHAO или „Ред, извлечен от хаоса"! Пригответе се за предстоящия хаос, предизвикан с цел окончателното установяване на Новия световен ред и идването на фалшивия Месия (Антихриста) в образа на Спасителя Христос!

Пригответе се да чуете за още страшни природни бедствия и катаклизми, за нови масови епидемии (биологични атаки) и масово налагане на ваксинации, за колапса на световната икономическа и финансова система, т.е. за най-страшната икономическа и социална депресия в историята на човечеството, за разрастването на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г., когато инсценирано бяха взривени кулите на СТЦ! Потърсете пътя за спасението в Господ Исус Христос, Който единствен е „Пътят, Истината и Животът" (Йоан 14'6)!

За контакти и повече информация: Христо Цанков

skype: hi.tsankov

e-mail: hi.tsankov@gmail.com

facebook: www.facebook.com/...

АПЕЛ НА ПРЕВОДАЧА ХРИСТО ЦАНКОВ:

ТЪРСЯТ СЕ ГРАЖДАНИ С БУДНА СЪВЕСТ И ВИСОКО САМОСЪЗНАНИЕ, КОИТО БИХА ПОМОГНАЛИ ФИНАНСОВО ЗА ПРЕВОДА НА ДРУГИ ФИЛМИ И МАТЕРИАЛИ, СВЪРЗАНИ С АЕРОЗОЛНИТЕ ОПЕРАЦИИ (ПРЕСТЪПЛЕНИЯ) !

ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ, ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ СА ЗАСТРАШЕНИ! ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ ТЕЗИ ОПЕРАЦИИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ЗАНАПРЕД ИЛИ НЕ! ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ Е ВАШАТА СОБСТВЕНА СЪДБА!

ВИЕ СТЕ НАРОДЪТ И ВАШАТА ВОЛЯ СТОИ НАД ВОЛЯТА НА ВЛАСТИТЕ, КОИТО СТЕ ИЗБРАЛИ! ВЛАСТИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВОЛЯТА НА НАРОДА!

НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ СЪБУДИТЕ И ДА ОСЪЗНАЕТЕ ЧУДОВИЩНИЯ МАЩАБ НА АЕРОЗОЛНИТЕ ОПЕРАЦИИ, КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЕКИ ДЕН ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И НАД ТЕРИТОРИЯТА НА НАШАТА КРАСИВА РОДИНА БЪЛГАРИЯ!

СПРЕТЕ ЗА МОМЕНТ! ПОГЛЕДНЕТЕ КЪМ НЕБЕТО И ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ ЗА ЗЛОВЕЩОТО ЯВЛЕНИЕ, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ВСЕКИ ДЕН НАД ВАШИТЕ ГЛАВИ!


====================================================
Източник:star05.net/forum/viewthread.php?thread_id=167

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov