НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 6:08 am Вижте мненията без отговор
Каква ще бъде Новата Земя след 2012 год.?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 15, 2011 1:07 pm
МнениеЗаглавие : Каква ще бъде Новата Земя след 2012 год.?
Отговорете с цитат

Кой е Дейвид Уилкок? Наричат го Новия Кейси...

Още на 2-годишна възраст в съня си Дейвид видял плаващи в небето масивни метални цилиндри, а на следващия ден се му се случили странни телепатични неща. На 5 години спонтанно излязъл от тялото си, след което в него изкристализирал стремежът му към истината за екстрасензориката, метафизиката и съзнанието.



На 7-годишна възраст прочита първата книга за екстрасензорните възприятия – книгата “Как да изпълняваме екстрасензорната работа” на Харолд Шърман. Като ученик във втори клас Уилкок вече правел успешни телепатични експерименти с приятелите си, демонстрирайки способностите си пред целия клас.

Завършва Нюйоркския университет със специалност “Психология”.

Първият контакт на Дейвид с Висшия Разум е осъществен чрез автоматично писане/ченълинг/, когато той е на 22 години – през ноември 1995 г. По същото време на следващата година Дейвид започва да осъществява ежедневни контакти с Висшия Разум. През септември 1997 г., по време на съзнателно напускане на тялото си, Уилкок “посетил” Вирджиния. По-късно негов приятел му казал, че има физическо сходство с Едгар Кейси.

След дълги размисли и разговори с приятели, контактьорът попитал Бог дали е възможно да е бил Едгар Кейси в предишния си живот. Отговорът бил положителен и това напълно променило живота на Дейвид. Било му много трудно да приеме това, но телепатичните четения го убедили.

От юли 1998 г. като професионален консултант Уилкок провежда повече от сто лични телепатични четения. През 1999 г. завършва първата си книга “Сближаване”. Сега има написани повече от 3000 страници със записки на негови сънища и телепатични четения.

С помощта на Дейвид Уилкок сагата на Едгар Кейси сега достига последния си стадий.

След окончателното завършване на слънчевия/прецесионния/ галактически цикъл в края на 2012 г. Земята вече няма да бъде планета от трета плътност. Тя ще завърши своя 75 000-годишен период, състоящ се от три главни 25 000-годишни цикъла в третото измерение и ще се придвижи в четвъртото измерение.

Тези, които останат на планетата, ще имат красиви нови четириизмерни тела.

В сравнение със сега, четириизмерната Земя ще бъде нещо като утопичен рай. Ние ще имаме всички способности на Христос и дори повече.

Тъй като самата Решетка ще изравни своите вибрации с четвъртото измерение, Земята ще се очисти чрез изместването на магнитните полюси. “Изместването на полюсите” ще изтрие от лицето на Земята много от следите на съвременната цивилизация.

Всички ние ще изчистим, възстановим и обновим Земята с помощта на новите телекинетични способности, които ще придобием. С един замах човешките ръце ще могат да изчистят замърсено езеро или река, или пък ще могат да пречистят отровена и замърсена почва в плодородна земя. Покритите с руини градски небостъргачи ще дадат живот на големи и красиви дървета, а океаните ще изобилстват от риби, делфини и китове.

Всички ще станат телепати и никой няма да може да крие нищо от другите.

Съзнателните телепортации ще бъдат възможни, но в началото няма да развиваме тези способности и няма да осъзнаваме, че ги притежаваме. Хората на новата Земя ще станат братя и сестри на същества от други планети, тъй като днешното състояние показва, че съвременните земляни, които ще се “възнесат”, няма да бъдат чак толкова много.



Освен това ние ще получим членство в Конфедерацията на планетите, служещи на Единствения Безкраен Творец, т.е. ще има наша “местна” група в Галактиката. Това ще ни даде способността да пътешестваме сред звездите и да се срещаме с други планетарни култури.

В качеството си на невидими ангелски същества ние всички ще работим в помощ на другите – на тези, които все още ще са в третото измерение. Работата ни ще включва пилотиране на НЛО, образуване на житни кръгове и мегалитни структури, а също така и различни техники, непосредствено свързани със съзнанието и стимулирането на енергийни способности.

Духовните ни възможности ще се увеличат толкова много, че в момента не бихме могли да си представим как ще се чувстваме, докато не достигнем това състояние. Силата на еуфорията и блаженството на всекидневното съществуване ще бъдат почти непостижими. Само помислете – ще бъдем 100 пъти по-хармонични, отколкото сме сега на Земята.


Защо е възможно повечето хора да не се възнесат?

Според Ра, тази планета е особено уникален случай, защото за да изследват третата плътност на планетата са се събрали няколко различни планетарни раси. Обикновено се възнасят само няколко души след първия главен цикъл, повече души се възнасят след втория главен цикъл и всички останали – в края на третия главен цикъл.

Това е така, защото ако цялото население се беше възнесло в края на първия или втория цикъл, планетата щеше да остане ненаселена в останалото време на третото измерение. В нашия случай след първия цикъл не се възнесе никой, след втория се възнесоха само 150 човека. Тези 150 човека решиха да останат до края на третия цикъл, за да помогнат на останалите. Някои ги наричат “старейшини”. Свети Франциск беше един от тях.

В този смисъл, “нееднородността” на планетарните цивилизации на Земята се оказа сериозен проблем, с който трябваше да се оправят висшите сили. Колкото и силно да им се иска да ни помогнат, те не могат да се месят в решенията на нашата свободна воля. Те могат само да се появяват в нашите небеса и да ни указват пътя, но за да дойдат при нас е необходимо колективното желание на всички хора.

В резултат на неспособността ни да живеем в мир един с друг на планетата, ние сме създали невероятно негативни вибрации, с които висшите сили се опитват да работят. Негативните вибрации се провявяват в човешките същества под формата на егоизъм и снизходително отношение към собствените им слабости. Най-великото служение, което висшите сили могат да ни предоставят, за да изчистим негативните вибрации, е въплъщението във физически човешки тела.

И така, въпреки усилията на всички “странници” и ангелски същества, излъчващи Любов и Светлина, по думите на Ра, “броят на тези, които ще бъдат прибрани в четвъртата плътност в резултат на “прибиране на реколтата” няма да бъде голям”.

Обаче повечето от тези, които няма да се “възнесат”, ще бъдат прибрани в Конфедерацията и ще бъдат преместени на друга планета, която ще бъде подобна на Земята.



Новата планета ще има 6-милиарда години история, подобно на сегашната ни планета.

Ето още една причина, поради която се твърди, че нашата прословута ДНК молекула е “посята” на Земята отнякъде. Математически е невъзможно нещо толкова сложно и съвършено да е възникнало в резултат на случайна еволюция.

Предварителното формиране е възможно благодарение на това, че членовете на Конфедерацията, създали планетата, са способни да работят извън триизмерното линейно времево пространство. Новата планета ще има всичко, започвайки с “първичната супа”, растенията, рибите и динозаврите и свършвайки с млекопитающите и “обикновените човешки същества”.

Те също ще имат на разположение 75 000-годишната история на триизмерните човешки цивилизации – цялата информация ще бъде скрита и новите хора ще й се надсмиват в края на цикъла така, както ние сме правили това в своето минало в Атлантида и Лемурия.

Тези, които ще бъдат преселени на новата планета, е възможно никога да не си спомнят, че някога са живели на планетата Земя. В нощното небе ще им светят нови съзвездия, което ще принуди Конфедерацията да преправи Зодиака.

Сега ние можем да видим задкулисната работа по създаването на новата планета в много съобщения за НЛО, които събират проби от вода, растителност/особено дървета/ и животни.

Всичко, което съществува на Земята, се съхранява и събира, включително човешки генетичен материал.

Линейното време не е препятствие за тези, които изпълняват тази работа, ето защо те могат да завършат започнатото в относително кратък промеждутък от “време”. В крайна сметка те нямат намерение да създадат новия свят дотогава, докато не завършат с нашия 75 000-годишен цикъл. Затова по техните стандарти в момента се извършва т. нар. “аврал” – обща работа.
========================================
Източник: kaldata.com


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Мар 17, 2012 12:06 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 15, 2011 10:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И какво сега излиза: ще ни пренесат, ще си жувуркаме пак по познатия ни начин и няма да сме разбрали, че нещо се е случило с нас?

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 24, 2011 4:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Еее, Пенке, нима няма да сме от тези, които ще се възнесат на Новата петизмерна Земя?! Аз друго не съм си и помислял! Razz Laughing Останалите да му мислят! Шегичка! Wink Не се знае какво ще ни се случи през 2012 или по-рано, но наистина искам да съм от възнесените, а не от тези, които ще останат в триизмерната реалност! Smile

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 24, 2011 10:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

То, хубаво, че искаш, ама само с искане ако ставаше, кучето щеше да е касапин. Very Happy Те, тия, дето ще се възнесат, в предвид малкото оставащо време, едва ли тепърва сричат азбуката по форумите и четейки безплатни книжки в интернет. Wink

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 25, 2011 12:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нали знаеш, че повечето от работниците на Светлината дори и не подозират колко напреднали духовно са всъщност? Не е гаранция, че ние сме от тях де, но пък не трябва да преставаме в опитите си да се променим и да разпръскваме любов и светлина! А в момента човечеството има отчаяна нужда от тях! Smile

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 25, 2011 9:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно си прав, Light&Love! Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov