НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 9:53 am Вижте мненията без отговор
На­па­де­ние над чак­ри­те раз­по­ло­же­ни в гла­ва­та
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 08, 2012 2:40 pm
МнениеЗаглавие : На­па­де­ние над чак­ри­те раз­по­ло­же­ни в гла­ва­та
Отговорете с цитат

“При­би­рах се в къ­щи с ко­ла­та - лук­соз­на­та ко­ла пред мен има­ше вгра­де­ни мо­ни­то­ри на те­ле­ви­зо­ри в об­ле­гал­ка­та за гла­ва на се­дал­ки­те – те ра­бо­те­ха ма­кар, че на зад­на­та се­дал­ка не се­де­ше ни­кой.

Абстра­хи­рай­те се от стой­нос­тта ­на те­зи мо­ни­то­ри ка­то сред­ство за за­бав­ле­ние на се­дя­щи­те от­зад – по­мис­ле­те за то­ва, че точ­но зад гла­ва­та си има­те елек­трон­но пре­да­ва­тел­но ус­трой­ство, ко­е­то въз­дей­ства от зад­на­та стра­на вър­ху чак­ра­та, свър­за­на с тре­то­то ви око.

Са­ми­ят за­ми­съл на то­ва ус­трой­ство е дос­та зло­вещ – до­ка­то ка­ра­те или се­ди­те на пред­на­та се­дал­ка, чак­ра­та на тре­то­то ви око би­ва на­па­да­на от та­зи елек­тро­ни­ка. Вие се със­ре­до­то­ча­ва­те вър­ху уп­рав­ле­ни­е­то на ко­ла­та и всич­ко, ко­е­то ид­ва от те­ле­ви­зи­я­та – всич­ко при­е­ма­но не­съз­на­тел­но и по­да­ва­но под­пра­го­во от те­ле­ви­зи­я­та мо­же да нав­ле­зе пос­ред­ством та­зи чак­ра. То­ва ви да­ва но­ва пер­спек­ти­ва - за раз­ли­ка от те­ле­ви­зо­ра ви в къ­щи, къ­де­то се­ди­те на раз­сто­я­ние от апа­ра­та, то­зи пре­да­ва­тел в ко­ла­та е са­мо на сан­ти­мет­ри от гла­ва­та ви и от чак­ра­та ви.

То­ва, ко­е­то мо­же­те да из­бег­не­те пос­ред­ством раз­сто­я­ни­е­то меж­ду вас и апа­ра­та в къ­щи, не мо­же да се из­бег­не в ко­ла­та. Точ­но как­то ни­ко­га не бих си ку­пил кле­тъ­чен те­ле­фон, та­ка и ни­ко­га не бих си сло­жил та­ко­ва не­що в ко­ла­та. То е бли­зо не са­мо до чак­ра­та на тре­то­то око, но и до коронната чакра на гла­ва­та. То­ва ус­трой­ство мо­же да се из­пол­зва не са­мо, за да бло­ки­ра тре­то­то око, но и за да за­мъг­ли ко­рон­на­та ви чак­ра, ко­я­то ви свър­зва с ва­шия Висш Аз, как­то и гър­ле­на­та чак­ра, ко­я­то се из­пол­зва за „чу­ва­не”.

По вре­ме на Края на Игра­та е все по-на­ло­жи­тел­но за пос­ле­до­ва­тел­ни­те ин­кар­на­ции да се опит­ват да кон­тро­ли­рат или из­важ­дат от строя Вис­ши­те Аз на паралелни­те ин­кар­на­ции. Те смя­тат, че та­ка мо­гат да за­ба­вят тях­но­то за­вър­шва­не на Игра­та и да ус­ко­рят прев­ръ­ща­не­то ­на Зе­мя­та в по­ред­на­та пла­не­та за пос­ле­до­ва­тел­ни ин­кар­на­ции. Елек­тро­ни­ка­та е ед­но от ос­нов­ни­те им оръ­жия – от­ро­ва, пре­длагана като бон­бон. Извън­зем­ни­те тех­но­ло­гии, въ­ве­де­ни през 19 век на Зе­мя­та бър­зо се раз­ви­ват пос­ред­ством „чу­до­дей­ни” из­след­ва­ния (то­ест пос­ред­ством из­вън­зем­ни­те, ко­и­то да­ват още тех­но­ло­гии).

То­ва не оз­на­ча­ва, че тряб­ва да за­ре­же­те всич­ко и да оти­де­те да жи­ве­е­те в пе­ще­ра. Но то­ва тряб­ва да ви уве­до­ми за оно­ва, ко­е­то ста­ва.

Нап­ри­мер оп­тич­ни­те ка­бе­ли мо­гат да се из­пол­зват и за пре­да­ва­не на сиг­на­ли, ко­е­то не са пред­ви­де­ни да ви до­не­сат бла­го­по­лу­чие. Пом­ня вре­ме­то, ко­га­то хо­ра­та каз­ва­ха, че си взе­мат кле­тъч­ни те­ле­фо­ни „за в слу­чай на спеш­на не­об­хо­ди­мос­т”. Та­ка нав­ле­зе оно­ва, ко­е­то се пре­вър­на в за­ви­си­мост за тях.



Аз съм един­стве­ни­ят сред поз­на­ти­те ми, кой­то все още от­каз­ва да ги из­пол­зва. Да­же хо­ра, ко­и­то пре­дуп­реж­да­ва­ха за то­ва кол­ко са опас­ни, се­га ги из­пол­зват през ця­ло­то вре­ме. То­ва е пред­ви­де­но­то оба­я­ние на тех­но­ло­ги­я­та. Кле­тъч­ни­те те­ле­фо­ни са дру­го сред­ство за вли­я­ние вър­ху чак­ри­те в гла­ва­та. Ве­че съм спо­ме­на­вал за раз­ви­ти­е­то на тех­но­ло­ги­и­те за смет­ка на ду­хов­но­то раз­ви­тие.

Ина­че ка­за­но: кол­ко­то по­ве­че тех­но­ло­гия се из­пол­зва, тол­ко­ва по пос­ле­до­ва­те­лен по приро­да рис­ку­ва­те да ста­не­те и тол­ко­ва по-лес­но е да пог­ре­бе­те ду­хов­ния си Нап­ре­дък.

Извън­зем­ни­те пос­ле­до­ва­тел­ни ин­кар­на­ции са дос­тав­чи­ци на тех­но-дро­га­та, а ди­лъ­ри­те са оне­зи, ко­и­то я лан­си­рат ка­то иде­ал­но­то ре­ше­ние за съ­щес­тву­ва­не­то в тре­та плът­ност. Обър­не­те вни­ма­ние на то­ва как най-но­вия елек­тро­нен про­дукт из­ли­за на мо­да са­мо, за да бъ­де съв­сем ско­ро за­ме­нен от по­ред­ния най-нов мо­дел. Той е по-удо­бен, по-бърз, по-ма­лък с най-доб­ра­та на­лич­на тех­но­ло­гия. Клю­чът тук е „на­лич­на”.

Тех­но­ло­ги­я­та, с ко­я­то раз­по­ла­га пра­ви­тел­ство­то е да­леч по-нап­ред­на­ла от оно­ва, ко­е­то е дос­тъп­но за пуб­ли­ка­та. Как­то и с нар­ко­ти­ци­те, нуж­да­та ста­ва по-го­ля­ма, как­то и на­тис­кът, щом се стиг­не до за­ви­си­мост. То­ва е по­ред­на­та фор­ма за от­да­ва­не на си­ла­та ни на не­що дру­го.

От ве­чер­ни­те кла­со­ве за въз­рас­тни, ко­и­то во­дя знам, че хо­ра­та не оби­чат да че­тат. Те ис­кат да гле­дат не­ща­та на ви­део, да ги слу­шат на СD или ка­се­та, или ня­кой да им ги раз­ка­же. Искат не­ща­та с ми­ни­мал­но уси­лие от своя стра­на. То­ва съ­що е част от Игра­та – за­ви­си­мос­тта от тех­но­ло­ги­я­та и пре­фор­ма­ти­ра­не­то от стра­на на пос­ле­до­ва­тел­ни­те инкарна­ции.

Важ­но­то е, че как­во­то и да пра­вят пос­ле­до­ва­тел­ни­те, не мо­гат да за­ба­вят не­ща­та и за­вър­шва­не­то на Еднов­ре­мен­ни­те Вис­ши Аз. То­ва ще им при­чи­ни го­ля­мо без­по­кой­ство, ко­га­то се слу­чи, за­що­то Зе­мя­та ще из­ле­зе от сфе­ра­та на тях­но­то вли­я­ние и за­що­то Планетарния Дух съ­що ще за­вър­ши Игра­та. И та­ка, аб­сол­вен­ти­те ще си тръг­нат, до­ка­то по-дол­ни­те кла­со­ве все още ще хо­дят на учи­ли­ще.“


Превод: Еми Манолова,
Източник: misbis.blog.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov