НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 4:10 pm Вижте мненията без отговор
ДНК Кодовете на Новите Измерения
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 06, 2013 4:50 pm
МнениеЗаглавие : ДНК Кодовете на Новите Измерения
Отговорете с цитат

Последователи на АВС "Създай себе си", най-важната стъпка за вас в програмата "Създай себе си" е смяната на старите ДНК Кодовете с новите!

Това налага да разширим раздела на Първия Етап в нашето обучение. До 2010 год. за благоденствието, закрилата и духовното развитие на човечеството и нашата планета Земята се грижеше Семейството на Светлината Спун-Дуни.

Негови ярки представители са двамата Кун-Дуни - Червения и Белия Брат. Те се намират в Ладак, в Тибет, в древната Шамбала. За тези лъчисти същества са построени 7 "жилища", които се намират в Лато и до тях имат достъп само Посветените. Дори местните жители нямат достъп до Лато. Първото Семейство на Светлината е донесло учението за Ясната Светлина и Ясната Любов и е работило за духовно развитие в плътните слоеве и сфери на 3Д.




През една звездна нощ в края на 2010 год. в Ладак пристигнал нов екип Спун-Дуни, който сменил предходния. Това не означава, че предходния вече не функционира - понастоящем той работи съвместно с новите Спун-Дуни, които вече разгръщат дейности в 4Д, като тази съвместна дейност на двете Семейства Спун-Гуни ще продължи през следващите 500 години време.

Новото Семейство на Светлината е донесло продължението на учението Калачакра-Тантра - учението за Великата Свобода, или за Всепроникващата Любов. То е донесло обаче не само това учение, донесло е нещо много по-важно - Матричните Кодове на Светлината и Любовта. Те са били внедрени на Земята през 2011 год.



Това велико събитие разширява работата върху негативните ДНК Кодове. Към тях са разкрити още два нови Матрични ДНК Кода в Нулевия Код - израз на Всепроникваща Любов. Те са:

1. ДНК Кода на страха от Живота и
2. ДНК Кода на страха от Смъртта.

Това налага разширяване на практиките и работата в програмата на Първия Епат в последната стъпка на обучението в АВС "Създай Себе си".

Спун-Дуните - Учителите на Светлината - не действат сами, а намират онези, чиято Душа е открита и има съзнание за Новата Светлина и Новите Познания на Всепроникващата Любов - Проводниците. И само чрез осъзнатите Личности-Проводници Висшите Божествени Сили могат да помогнат на хората. Всеки един от вас може да стане такъв Приемник и Проводник. Всеки може да си помогне да смени негативните ДНК Кодове и да предаде Познанията, и опита си на другите - стига да е запознат с практиките и своите скрити вътрешни характерови слабости, чрез които ще претвори себе си в нов Гражданин на Новата Мидгард-Земя, в Новата Епоха на Белия Вълк вДенят на Сварог, която сложи своето начало си още през 1996 год. - епохата на Беловласите (Ариите), разгръщаща се в преходния период на следващите 500 год. време.

Нека да направим заедно, да извървим заедно Пътя към прекодирането на нашите ДНК Кодове от негативни в позитивни, и да заживеем най-пълноценно в ослепителния блясък на 4Д - блясъка на Всепроникващата Свобода и Любов!

Тако е било, така Е и така Ще Бъде

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov