НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 12:31 pm Вижте мненията без отговор
ЗАЩО НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
mr_billy

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 23, 2007 12:48 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цитат:
Сайтът е ориентиран към онлайн ясновидство. Аз също попитах веднъж там- получих два различни отговора. Е обърках се, но това си е мой проблем. На този тук форум акцентът не е да си ясновидстваме, а да споделяме и заедно да търсим отговор на нещата- и в този смисъл лично на мен повече ми допадна и честно да Ви кажа- радвам се, че кръгът е тесен и става диалог.

Като се замисля, че и аз се регистрирах там и дори имах неблагоразумието да задам въпроси! ... Разбира се, получих разностранни, уклончиви и противоречиви отговори от рода на: "имате шанс", "шансът е минимален", "щом като досега си се проваляла, промени го и ще ти потръгне" (това последното мнение на една млада "ясновиждаща" ме хвърли в потрес!). Да, но все пак това същото последно изказване ме отрезви и накара, все пак, да използвам мозъка си по предназначение. :lol:
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 23, 2007 5:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, mr_billy!

Ами честно да Ви кажа лично аз мисля, че всеки търси истината, ама не всеки може да я понесе, когато му я кажат ... това го казвам от опит, поне при мен е така!

А при въпросната "индигова ясновиждаща дама" или каквато и да е там, ама тя за сега в оня сайт е най-млаата - на 22 год., резултата просто е плачевен, защото тя няма никаква дарба, впрочем има една, ама тя не е за коментар - поне в тази тема ... хихихихиихи ...........

Тогава, когато разработвах в продължение на 10 месеца същият този сайт, честно да Ви кажа ми беше много тягостно и трудоемко ,защото хората просто задаваха твърде несъстоятелни въпроси, въпроси, които изобщо не са от съществено значение ... ама нали са минали оттук /имам предвид онзи сайт/ та и те да попитам нещо си там ... ей така, от любопитство просто ... Sad

Лично аз там се сблъсках с невероятната човешка безоотговорност, завист, злоба, непреодолима обидчивост и какви ли не още изпълнения - както на "тайнствени и скрити колеги", така и на най-различни потребители-подстрекатели, а няма да казвам, че самият сайт-админ си пускаше същите тези "кучета и кучки", които и сега присъстват там /те не са от "феномените" !!!/ да ме провокират и дразнят, за да върви "диалога", т.е. екшъна ... всъщност те се забавляваха с мен, а аз най-съзнателно разработвах сайта на този мошеник ... разработвах го почти денонощно ... затова го и има сега ...

И най-искрено съжалявам ,че помагах на този човек, защото той впоследствие се оказа голям измамник ...

Ще ме попитате: "Ами нали сте ясновидка?! Не сте ли разбрала, още от началото ,че той е такъв?!".

Да, разбира се, че съм разбрала, ама честно казано го съжалявах и затуй му помагах.

Е, това естествено ми е за урок!

Защото много трябва да внимаваме на кого точно помагаме и правим добро, защото може да се окаже, че този на когото сме помагали е един невероятен злодей, който може да злоупотреби с хиляди и хиляди хора, както е и в този случай!!! Sad Rolling Eyes

ЛОШОТО Е, ЧЕ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ!!!

За това може да прочете в една от темите във форума, в раздела "Да поговорим", която е озаглавена "ИЗВАДКИ ОТ ДЕЛНИКА ИЛИ АЛЕЯ НА БЕЗСМЪРТНОТО".

Пуснато наПуснато на: Вто Юли 24, 2007 12:08 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Добър вечер, Маг Селена!

Отскоро „навестявам” Вашия форум и смея да твърдя, че ме държи будна до малките часове, ама това е, защото виждам колко много интересни теми има тук и нямам търпение да ги изчета.

Да, права сте за истината – тя има много лица и носи болка, особено когато човек не желае да се вгледа в себе си и там да търси причината за нещата (добри или лоши), които му се случват.
В този ред на мисли, много бих искала да си направя една регресия, но може би още не му е дошло времето, тоест не ми стиска. Smile

Съжалявам, че не съм попаднала на сайта, когато вие сте отговаряли, защото Ви имам доверие (интуитивно).
Ех, ами те така гледат да зарибяват хората, покрай въпросчетата белким купят по някой амулет, талисман и прочие, па и консултацийка да си поръчат...
Хех, ама да, точно нея – Индиговата дама (едва ли заслужава главната буква), имах наум, как отгатнахте? (шегичка, виждам, че имате чувство за хумор). Laughing

Злоба, завист, безотговорност – ми те самите в скоро време ще имат нужда от помощ, щото тези емоции неминуемо, рано или късно, ще ги натръшкат.

Съгласна съм, че далеч не на всеки трябва да се помага, но нали уж трябва да се стремим да сме добри и да отвръщаме на злото с добро... И така стават пакости!

Тези, които имат сетива, ще се усетят. Дано да стават повече! И дано да са добри ученици. А пътят е толкова дълъг... (и моят в това число). Дано това да не прозвучи помпозно. Rolling Eyes

Виждам, че имате доста приятна компанийка от форумци-съмишленици. Нека да стават все повече!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юли 24, 2007 8:11 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права сте за всичко, mr_billy, което сте написала ...

А що се отнася до будните, то те трябва да имат винаги реалната преценка кой стои насреща им и винаги да реагират правилно!

Но ... кое е всъщност правилното?!

Да помогнеш, да се скатаеш, да ги ... изиграеш ... някои си там ... Sad

А будният трябва да прецени именно това - ама всичко опира до съвестта, когато трябва да изиграеш някого, няма значение дали той си заслужава да бъде изигран!!!!!

А честно казано на мен ми беше съвестно да "изиграя" сайт админа, беше ми жал за него, всъщност и сега ми е жал, защото знам до къде ще стигне и какво ще му се случи ... ама всеки по пътя си, та и той - такъв си го е избрал, такъв си го е направил, нека си сърба попарата сега.

А дали пък и думата "изигран" е точна в случая?! Не е ли това вид защита против злонамерени хора?!

За будния е важно да вижда ситуацията изцяло, отвсякъде, от всички посоки и когато даде точната преценка за дадената ситуация вече може и да действа.

А саможертвата е буквално задължителна - знаеш ли как ти отваря очите в последствие?!

Не ти е нужна изобщо регресия тогава, за да разбереш нещата за и около себе си. Повярвай ми!

Е, много боли и много страда човек при самата саможертва, но тя затова е и САМОЖЕРТВА!

Но ... страданието е онова, което ни извисява духовно и какво ... ни води към спиране на преражданията.

Ама представяш ли си пък като спреш да се прераждаш най-после колко ще е хубаво!!!
Laughing Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта