НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 3:28 pm Вижте мненията без отговор
Магически ритуали
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
turta

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 4:24 pm
МнениеЗаглавие : ????????? ???????
Отговорете с цитат

Днес бях в много лошо настроение и ми е проличало, защото колежка ми даде адрес в интернет, където има съвети като тези:

Цитат:
Магически ритуали за всеки случай

Често на всеки от нас му се приисква да направи магически ритуал. И много често се отказва, след като не може да намери всичките предмети, които са му нужни, се отказва. В този брой ще ви запозная с няколко лесни за изпълнение ритуали, които ще ви помогнат бързо и без особени затруднения да се справите с някой неочаквано възникнал проблем.

Сутрин изпивайте по чаша вода, предварително заредени за здраве и привлекателност. Това става по следния начин: поставете чашата вода на лявата длан и я покрийте с дясната. През цялото време мислете за здраве и красота. Ако можете - визуализирайте мислите си и си представете как те преминават през дланите ви.

Носете на дрехите си забодена безопасна игла срещу 'лоши очи' предварително заредена по горния начин за защита.

За да снемете умората или неволното урочасване от себе си, след като се приберете вземете си душ (но не вана). Представете си как водата отмива от вас всичко негативно.

Когато се храните, мислете си за своите цели. Това, за което мислите ще дойде в живота ви.

За изпълнение на ваше желание, посадете си растение, говорете му и следете да не загине. За пори посадете дърво на парите, за любов - растение, чийто корен има форма на луковица. Колкото по-голямо става растението, толкова повече ще бъде и желаното от вас. Най-добър ефект ще има, ако вие често общувате с това растение и го обграждате с много любов. Растенията са живи и много добре чувстват отношението ви.

Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го 'посолите'. Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете се на желанието и емоциите си , а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му.

Вечерта сипете в чинийка захар, поставете я на масата и поканете домашния дух. Поклонете му се и го помолете за помощ.

Ако във вашия живот нищо не се променя, ако чувствате застой, трябва да направите следното: погледнете в гардероба си, в долапите с дрехи, в шкафове и бюфети, и всичко което не ви е нужно изхвърлете или го раздайте на някого (ако нещо не ви е потрябвало в продължение на половин година, значи не ви е нужно). По този начин вие освобождавате място за новото в живота си.

В момента отношенията с колегите, приятелите, близките са влошени. Представете си човека, след това мислено пристъпете към него, прегърнете о, нека от лицето ви да струи любов и кажете: 'Обичам те'. Правете това в продължение на една седмица, но отношенията ви ще се подобрят още след първия път.

Как се отнасяте към такива съвети? Аз лично си оправям кефа с малко шоколад, но понякога си мисля, че с един такъв безобиден "ритуал" човек може да се зареди с добро настроение, макар и това да е чисто психологична заблуда Question Rolling Eyes Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 4:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Мисля,че се сещам кой e сайта.И по този въпрос домакините ще се произнесат най-добре и полезно за Вас,пък и за нас останалите потребители тук.На всички ни се случва понякога да сме в лошо настроение или да имаме лош ден.Мога само да кажа,че всичко в живота ни е продиктувано повече от мислите и постъпките ни,както и от индивидуалната ни,семейна,колективна и прихваната карма от предишни и настоящ живот,като ни е дадена възможност и да я коригираме пак с мисли и действия.Не бива да разчитаме на ритуали,особено когато са свързани с други лица - това е нежелана намеса в техния живот,коятo може да има лоши последствия и за нас и за тях.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 4:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На мен не ми звучат като "магически ритуали", а като ... и аз не знам като какво - нещо от "Списание за жената" примерно.От друга страна част от тях, които са насочени към това да се заеме една по-позитивна позиция, вероятно са полезни.Няма лошо да си садиш растения и да им говориш, или пък да пиеш вода сутрин, или пък да си изхвърляш ненужните неща и т.н. Само малко ме смути тази работа със солта и сипването й в ядене - е това ми се струва прекалено. Very Happy
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 4:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile И аз това имах предвид, в останалото/като изключим иглата/ няма лошо. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
turta

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 4:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е, това със солта и захарта ми се струва тъпо, ако така се привличаше внимание.... Не искам да коментирам кристалната им структура и възможността за пренос на информация; както е дадено тук ми прилича на "ритуална близалка" - направи го да не плачкаш много, докато ти мине и ти дойде умът в главата! На мен ми се струва, че има психологическо влияние и как да го кажа, работи като хапче за успокоение.
reveta

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 10:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нищо не струват тия "магически" ритуали. Не съм ги пробвала (няма смисъл), но съм ги срещала много отдавна в друг(и) форум(и). А този който ги е дал се пише за медиум, но може да впечатли единствено само глупаци и наивници. А с всичката си бездарност веднъж поиска 3000 лв. за любовна магия, че и после си вдигна тарифата на 5000 лв. Shocked

Ако модераторите смятат, могат да ме изтрият. Само казвам това което мисля.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:09 pm
МнениеЗаглавие : Re: ????????? ???????
Отговорете с цитат

turta написа:
Днес бях в много лошо настроение и ми е проличало, защото колежка ми даде адрес в интернет, където има съвети като тези:

Цитат:
Магически ритуали за всеки случай

Често на всеки от нас му се приисква да направи магически ритуал. И много често се отказва, след като не може да намери всичките предмети, които са му нужни, се отказва. В този брой ще ви запозная с няколко лесни за изпълнение ритуали, които ще ви помогнат бързо и без особени затруднения да се справите с някой неочаквано възникнал проблем.

Сутрин изпивайте по чаша вода, предварително заредени за здраве и привлекателност. Това става по следния начин: поставете чашата вода на лявата длан и я покрийте с дясната. През цялото време мислете за здраве и красота. Ако можете - визуализирайте мислите си и си представете как те преминават през дланите ви.

Носете на дрехите си забодена безопасна игла срещу 'лоши очи' предварително заредена по горния начин за защита.

За да снемете умората или неволното урочасване от себе си, след като се приберете вземете си душ (но не вана). Представете си как водата отмива от вас всичко негативно.

Когато се храните, мислете си за своите цели. Това, за което мислите ще дойде в живота ви.

За изпълнение на ваше желание, посадете си растение, говорете му и следете да не загине. За пори посадете дърво на парите, за любов - растение, чийто корен има форма на луковица. Колкото по-голямо става растението, толкова повече ще бъде и желаното от вас. Най-добър ефект ще има, ако вие често общувате с това растение и го обграждате с много любов. Растенията са живи и много добре чувстват отношението ви.

Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го 'посолите'. Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете се на желанието и емоциите си , а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му.

Вечерта сипете в чинийка захар, поставете я на масата и поканете домашния дух. Поклонете му се и го помолете за помощ.

Ако във вашия живот нищо не се променя, ако чувствате застой, трябва да направите следното: погледнете в гардероба си, в долапите с дрехи, в шкафове и бюфети, и всичко което не ви е нужно изхвърлете или го раздайте на някого (ако нещо не ви е потрябвало в продължение на половин година, значи не ви е нужно). По този начин вие освобождавате място за новото в живота си.

В момента отношенията с колегите, приятелите, близките са влошени. Представете си човека, след това мислено пристъпете към него, прегърнете о, нека от лицето ви да струи любов и кажете: 'Обичам те'. Правете това в продължение на една седмица, но отношенията ви ще се подобрят още след първия път.

Как се отнасяте към такива съвети? Аз лично си оправям кефа с малко шоколад, но понякога си мисля, че с един такъв безобиден "ритуал" човек може да се зареди с добро настроение, макар и това да е чисто психологична заблуда Question Rolling Eyes Wink

За съжаление това тук пейстнатото лично според мен са пълни глупости! Rolling Eyes

Това са несъстоятелни измишльотини за забавления, които могат понякога, макар и невинни наглед, да вгорчат живота на човека до такава степен, щото да се сгърчи като стафида от негативният ефект, който може да бъде предизвикан от такива подобни "магически ритуали"!!!

Човек трябва да има твърде широки познания, за да посегне към подобни неща, още повече, че гореописаните "магически ритуали" изобщо нямат нищо общо с ИСТИНСКИТЕ МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ ... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:14 pm
Отговорете с цитат

turta написа:

Като към съветите на една пълна бездарница, кака ви Камелия, доколкото виждам, която дори не знае какво да препише от една книжка. Това има толкова общо с магията, колкото и "авторката" - т.е. нищо. С добро настроение човек може да се зареди почти всякак, както и със заблуда. Реалното добро настроение е за предпочитане пред заблудата.

Както е и за предпочитане да не превръщаме този сайт в гнездило за глупотевините писани в другите. Ако ви се четат глупости и небивалици, колежката ви вече ви е дала линка там - отивате и си четете до премала....

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Нищо не струват тия "магически" ритуали. Не съм ги пробвала (няма смисъл), но съм ги срещала много отдавна в друг(и) форум(и). А този който ги е дал се пише за медиум, но може да впечатли единствено само глупаци и наивници. А с всичката си бездарност веднъж поиска 3000 лв. за любовна магия, че и после си вдигна тарифата на 5000 лв. Shocked

Ако модераторите смятат, могат да ме изтрият. Само казвам това което мисля.

Че защо да те изтриваме, Ревета! Та нали и аз познавам човека, който точно ги пишеше тези простотии!

А познаваме и още една подобна "майсторка от Варна", която я изхвърлихме като парцал от форумите ни, защото се опита именно да дава подобни "магически рецепти", за да заблуждава хората, като си създава благоприятната обстановка за лична реклама и ... лична печалба чрез ефтини и гнусни измишльотини за бълъци, дето не разбират нищо от ИСТИНСКА МАГИЯ!!!

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Напоследък от една седмица/или две,не помня/ време в един полуновинарски ежедневник започнаха да текат подобни писания на отделна страница,именувана рубрика "оракул",почнаха с "френски" магически рецепти,методи за гадания и тем подобни,преди нямаше такива щуротии в този вестник,освен хороскопите на Алена.Представям си колко народ ще им се върже,особено на любовните магии. Rolling Eyes Laughing Smile
reveta

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За всеки случай, казах че може да ме изтриете ако смятате че с поста си предизвиквам вражди между този форум и някои други форуми. Знам, че не допускате нещата да излизат от контрол.
Аз обаче никога не споменавам имена когато пиша. Така, че ако някой от другаде се разпознае в написаното тук, то проблема си е негов и значи при него нещо не е наред.
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Не се притеснявай,те не са един или два такива сайтове и автори,преди да се закова тук /мина почти година,вкл.и в предишния сайт където бяхме с форума/ ги бях обиколила всичките от любопитство.Толкова магии и ритуали за какво ли не,че свят да ти се завие,ама мен не ме влечаха подобни изпълнения. Rolling Eyes Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:32 pm
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Като към съветите на една пълна бездарница, кака ви Камелия, доколкото виждам, която дори не знае какво да препише от една книжка.

Оооооо ... да, става въпрос за онази Камелия Евстатиева, дето я бях открила при един измислен доцент-гинеколог А. Ст.

Та тя там работеше при него като чистачка, после беше "повишена" и в нещо като "секретарка" ... по-късно разбрах, че се е "преквалифицирала" в "контактьорка" ...

После се вдигна една голяма шумотевица в медиите ... не ти е работа!!!

Междувременно привлечени от гръмката реклама на въпросния мошеник А. Ст., че лекува рак, в офиса му отиват едно семейство, на което майката била болна от кожен рак в напреднал стадий.

Та ... на "великата контактьорка" нейните "висши сили" й "свели" информация за една отровна билка, с която се лекувало кожен рак.

Та Камелия Ев. дала "рецептата" и страдалката с кожния рак почнала много старателно и стриктно да се лекува, като пие билката.

Дейтвително такава билка съществува и с нея наистина се лекува кожен рак, но ТЯ СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА!!!

Какво е станало ли?! Ами болната старица умря от отравяне с билковата отрова "сведена свише на великата контактьорка" Камелия Ев.

Работата беше станала много дебела и беше стигнала до съда - водеше се следствено дело.

Делото беше спряно, защото "някой" странно как, защо и откъде платил 40 000 лв. кръвнина!!!

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Авг 04, 2007 7:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Аз обаче никога не споменавам имена когато пиша. Така, че ако някой от другаде се разпознае в написаното тук, то проблема си е негов и значи при него нещо не е наред.

Много се разпознават и много се оплакват от нас в редакцията на вестника ... сещайте се кой вестник!

Въпреки, че тук в нашият сайт никой няма право да ни диктува какво ще пишем за най-различни мошеници и измамници!!!

А изобщо не е нужно да им споменаваш имената - нали ние си ги знаем и си ги познаваме, и разпознаваме също ... !!! Sad Razz Laughing

А останалите хора нека и те да се научат как да ги разпознават - това също си е техен проблем! Rolling Eyes Laughing Twisted Evil

Соооррррииииии ....
Razz Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Авг 04, 2007 12:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Че защо да те изтриваме, Ревета! Та нали и аз познавам човека, който точно ги пишеше тези простотии!
А познаваме и още една подобна "майсторка от Варна", която я изхвърлихме като парцал от форумите ни, защото се опита именно да дава подобни "магически рецепти", за да заблуждава хората, като си създава благоприятната обстановка за лична реклама и ... лична печалба чрез ефтини и гнусни измишльотини за бълъци, дето не разбират нищо от ИСТИНСКА МАГИЯ!!!

Само "магически рецепти" ли е давала? Wink А колко още "чудодейни" рецепти е раздала щедро и "от сърце" за "доброто" на хората? Razz Най-интересното е, че алкохолът присъства на почетно място в тях - като например тази, че водка+алкохол взети заедно лекували доброкачествен тумор, представете си. Laughing И още колко неща започнах да се сещам...
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта