Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 9:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Дано да ти е хубаво!Аз за себе си знам, че колкото и да е хубаво след петия ден ми писва.Обаче сега луната влиза в "овен" и виж какво става - пък лоши сме били овните! |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 9:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Понякога и на мен ми писва,ама след като толкова време не съм сменяла обстановката,а и ще гледам да си спретна някаква собствена програма така,че все да ми е интересно,стига да не вали,та да ме върже на едно място. |
|
|
|
|
|
Светулка
|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 9:52 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | колкото и да е хубаво след петия ден ми писва |
penka, kati, по повод горното - ако искате да не ви писва, направете като мен - 9 дни екскурзионно в Родопите, всеки ден 5-6 часови преходи, всяка нощ в различни хижи. Често без баня, а камо ли пък басейн. Не бих заменила това екскурзионно за никаква почивка в луксозен 5-звезден хотел с все джакузитата му.
Ако някой иска инфо - давам координати, маршрути, телефони на хижи и имена на проверени хижари/хижарки на лични.
Чудно беше...сърцето ми остана в Родопите. (на най-високото, достъпно сал' за безстрашни алпинисти ) |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 10:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря за предложението.По принцип съм ходила и на такова летуване с движение,но преди години.И сега възнамерявам да се подвижа из планината/ако времето позволява/,но иначе ще спя на едно място,че ми е резервирано вече.Понеже дълго време не съм виждала слънце и вода,няма да пропусна и басейна,въобще ще ги съчетавам.Все пак не бих се отказала от координатите на хижите,че знае ли човек,ако не сега, друг път може да се възползвам,а и ако намеря съмишленици.Може да ги предложа и на дъщеря ми,ама тя е една алпинистка,аз съм по-навита да се катеря от нея.Още веднъж благодаря. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:25 am
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ти, Светулка, но за съжаление здравето на партньора ми все още не е чак толкова укрепнало, че да може да издържи това натоварване.Надявам се за другата година, защото и двамата много обичаме планината и движението.А и кученце много ги обича. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|