Автор |
Съобщение |
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:48 pm
Заглавие :
|
|
|
MeGaN_ написа: | tan4eto77 с пищови лъжем себе си |
Точнотака,Меганче!А и оставш с чувството,че си непълноценен,защото ако си карал без,нищо намяло да направиш.
По честен начин победата е по-сладка..като бакл...ъъъ..като крем-карамел.Мда!
MeGaN_ написа: | И на мен ми втръснаха тия баклавички време е да сменим менюто !
Какво ще кажете за пастички или Крем Луи! Само че ще трябва да питам готвача как се правят |
Меганче,за "Брюле" съм чувал,даже ял,но тоя "Луи"?!Що за чудо е това?На какво мяза?
а докато готвачът пише отговора,може да метнеш някоя пастчка с млечен крем или крем-карамееееел...ммммммммм |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:52 pm
Заглавие :
|
|
|
за преписването винаги съм била против-много е интересно когато успеят да препишат, а като ги питат по въпросите и трябва да защитят написаното след това да не знаят какво са преписали. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:53 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | MeGaN_ написа: | tan4eto77 с пищови лъжем себе си |
...
По честен начин победата е по-сладка..като бакл...ъъъ..като крем-карамел.Мда!
MeGaN_ написа: | И на мен ми втръснаха тия баклавички време е да сменим менюто !
Какво ще кажете за пастички или Крем Луи! Само че ще трябва да питам готвача как се правят |
Меганче,за "Брюле" съм чувал,даже ял,но тоя "Луи"?!Що за чудо е това?На какво мяза?
а докато готвачът пише отговора,може да метнеш някоя пастчка с млечен крем или крем-карамееееел...ммммммммм |
Не виждаш ли, че ни залъгват, като се съгласим на Луи, ще кажат, че е сложно, а после ще предложат друго, а след това ще открият нова тема и в лично съобщение ще помолят Селена да изтрие тази и посли ни Луи ял, ни баклава мирисал
Цял живот все така |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:56 pm
Заглавие :
|
|
|
ще караме на еклери тогава. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Случвало ми се е 2-3 пъти през следването, 2 бяха успешни, защото беше проверено, че става и всички минахме така, но първия път, олеле-мале, аз по принцип не съм го умеела, издадох се и ме хванаха пред сумат и народ - потънах си в земята от срам.Това са ми били изключения, иначе съм си взимала изпитите честно и почтенно - с учене, късали са ме понякога, ама това си беше част от пейзажа. Къде е кремчето, най-после? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:59 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ще караме на еклери тогава. |
Да бе, вярвайте си. Ето, аз започнах разговора с една молба за бучица сиренце, която ви втръсна. Спомня ли си някой как стигнахме до баклавата и после до Луи Никой нали? Казвам ви как ще стане |
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:59 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | за преписването винаги съм била против-много е интересно когато успеят да препишат, а като ги питат по въпросите и трябва да защитят написаното след това да не знаят какво са преписали. |
Знам че приличам на ангелче, ама не съм... да не мислите че не съм преписвала ! Просто след време осъзнах, че ако съм си учила всички уроци сега щяха да са ми много полезни в практиката, пък и за обща култура ! Но като ученичка, важното за мен беше да изкарам по-висока оценка! Едва сега разбирам какво значи един научен урок !
Ауданчоо брюлето не е лошо, но в сравнение с Луи ... и то не какъв да е, а Луи 14 ! Украсен е с голям резен портокал, иначе се замразява в хладилник, със сигурност има пудра захар и бадеми, а другото вече не го помня , но утре на работа ще проверя и ще ти кажа рецептата, струва си да го опиташ ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:01 pm
Заглавие :
|
|
|
MeGaN_ написа: |
Ауданчоо брюлето не е лошо, но в сравнение с Луи ... и то не какъв да е, а Луи 14 ! Украсен е с голям резен портокал, иначе се замразява в хладилник, със сигурност има пудра захар и бадеми, а другото вече не го помня , но утре на работа ще проверя и ще ти кажа рецептата, струва си да го опиташ ! |
Казах ли ти AUDANе? |
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: |
Не виждаш ли, че ни залъгват, като се съгласим на Луи, ще кажат, че е сложно, а после ще предложат друго, а след това ще открият нова тема и в лично съобщение ще помолят Селена да изтрие тази и посли ни Луи ял, ни баклава мирисал
Цял живот все така |
Момичета вижте какви гладни мъже си имаме във форума , време е да ги нахраним вече ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Извинявай Маг Живин,но нали на болшинството не ни хареса мухлясалото сиренце и го обърнахме тогава на десерти/не че някой се сети да предложи основното ястие-то сигурно е защото да не убидим някой вегитарянец с пържолка /.за десерти всички сме готови така като гледам/голямо облизване стана-то кремчета,еклерчета,баклавички....../ |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:05 pm
Заглавие : ??????- ??????!
|
|
|
Ааа, ние тук ще се облизваме самооо! Що не отворите една нова тема за кулинария и в частност за сладкарство! Имайте милост бе хорааа! Аз като ученичка не съм и помисляла да преписвам и да бягам от у-ще /последното с малки изключения, но всичко се наваксва, като студентка много се бях изхайлазила, баш когато трябваше да съм по-отговорна. После всичко се намести с времето. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:17 pm
Заглавие :
|
|
|
наистина оставихме мъжете гладни тука-то само на сладко може ли да се кара /аз като видя нещо сладичко очичките ми стават ей такива / |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Абе .... вас всичките, дето искате само баклавичките, а гледам, че се нахвърлихте и на още по-сериозни парчета ... най-различни френчета ли са, какво ли са там?! - да не сте болни от диабет?!
Дайте си трите имена и рожденните дати и да ви отпочвам!!!
А маг Живин ей сега ще му дам един компот от белени праскови и да млъква там ...
А стига сте "преписвали", де ... Аз пък никога не съм преписвала през живота си, но пък бях много голяма подсказвачка и много често ми пишеха 1-ца за подсказване - и аз още повече подсказвах!
Пък веднъж по време на един изпит "услужих" на едно момиче с напълно разработена тема, взеха, че я хванаха ... и тя ме издаде, че аз съм й дала да преписва темата!!!
Мен ме изгониха (ама ми признаха изпита - изкарах 5.50), а на нея й писаха двойка и тя две години след това се явяваше на изпити ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:23 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | наистина оставихме мъжете гладни тука-то само на сладко може ли да се кара |
Може |
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:23 pm
Заглавие :
|
|
|
СЕЛЕНА написа: |
А маг Живин ей сега ще му дам един компот от белени праскови и да млъква там ...
|
е... и компотът от белени праскови не е лош !
И аз много подсказвах, ама винаги минавах метър и никога не са ми писали 1 ! |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|