Автор |
Съобщение |
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:27 pm
Заглавие :
|
|
|
ох да се успокоя че може и със сладичко само да се кара/аз докато отлепя сутринта очички и веднага ми се примрежва нещо сладичко,а вечер докато се позатварят пак имам "халюцинации"за вафличка-ужассс / |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:27 pm
Заглавие : Re: ??????- ??????!
|
|
|
kati написа: | ... Що не отворите една нова тема за кулинария и в частност за сладкарство! ... |
Казах ли ти AUDANe? |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:30 pm
Заглавие :
|
|
|
А компотите са гадни |
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:30 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ох да се успокоя че може и със сладичко само да се кара/аз докато отлепя сутринта очички и веднага ми се примрежва нещо сладичко,а вечер докато се позатварят пак имам "халюцинации"за вафличка-ужассс / |
Оле нещо ме е ударила лигнята, разцепих се от смях! Танче и на мен често ми се привиждат вафлички, особено докато съм на работа и не мога да изляза да си взема ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:31 pm
Заглавие :
|
|
|
компотите само залъгват положението май?друго си е кремче,вафличка,пастичка/май много се размечтах а? / |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:33 pm
Заглавие : Re: ??????- ??????!
|
|
|
Маг Живин написа: | kati написа: | ... Що не отворите една нова тема за кулинария и в частност за сладкарство! ... |
Казах ли ти AUDANe? |
Аудан май пак се покри...!
Маг Живин компотите може и да са гадни, но поне са полезни , така че гледай позитивно на нещата ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:36 pm
Заглавие :
|
|
|
А на мен хич не ми се привиждат - ако искате да знаете!
Винаги в кухнята си имаме по няколко кутии вафлички "Ная" ... оххххх, какви са вкусничкиии ...
Маг Живин тъй като вижда като мене в тъмното дори не си и светва лампата за да ги намери ... напипва ги направо в тъмното ...
Но аз винаги го излавям ... е, не му вземем вафличките сега, чак пък такава жестокост!
Ама пък как си хапвам от тях ... и на сутринта все едно съм джвакала цяла вечер бодливи гущери ... и вонливи, пфуууу ...
Ама иначе пък вкусноооо ... ми лакомия, какво да се прави?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Компотите са гадни и не ги ям |
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Ох таз вечер много смях ! Вафлички в момента нямам, но съм се заредила с една кутия шоколадови бонбони ! Бих ви почерпила, но... ! |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Охоо!Става и компот от праскови,Меганче!Маг Селена ми даде идея..
Ма ги искам небелени,че обичам кожичката.След прасковите (по харесване),следват ягодите и афъските.Но най си падам по нашенския хошав,който някои ядат само по Колев ден.
Та може и без пастички и кремове-слагаш малко сушени плодове,гореща вода и с малко чер хляб става чууудоооо!
Като заговорихме за гладни мъже,то си помням 2 неща-как доста мъже са се оженили САМО...за да имат готвено всеки ден и второто е мъдрост.Тя гласи:
"Ако един мъж иска да бъде свободен,дори и след брака,то трябва да се научи да готви!".
И друго съм забелязал-мъже със 7 в рождената дата са най-добрите готвачи! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Обаче аз ще ви кажа пак лека нощ на всички!
И приятни сънища, и най-вече вещи съновиденияяя ... ахххаааууу (това беше моята прозявкааа ... ) ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:43 pm
Заглавие :
|
|
|
аз ще се ориентирам към полягване вече.сега ще притичам до кухнята да си изям бисквитката,че може и да ме е изпреварило котето/то на него му е простено защото е бебе още и трябва да расте/
пожелавам ви лека нощ и приятни сънища! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:44 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз си имам едно шоколадово десертче, винаги пазя едно в резерва, на щерка ми отвреме-навреме и се прияжда сладко вечер и гледам да има едно за нея - едно за мен, аз гледам да не прекалявам, ама по-малко.А тази вечер неистово ми се ядяха лимони, понякога ми се случва, а се оказа, че сега нямам. |
|
|
|
|
|
tan4eto77
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:51 pm
Заглавие :
|
|
|
момичета,тази вечер сме зарязали диетите и колективно налитаме на сладкото :от утре сме на диета нали???oops: |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:55 pm
Заглавие : ????? ???
|
|
|
Не пазя диети! Само дано не ми се наложи да го правя някога по здравословни причини. |
|
|
|
|
|
|