Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:56 pm
Заглавие :
|
|
|
За последно ...
Да вземете да отворите една тема за среднощни разговори с вечерни десертчета, че нещо много се изместихме от темата ...
Утре вечер искам да я видяяя ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:57 pm
Заглавие :
|
|
|
Ей хора пак се отплеснахме и стана никое време! Айде и от мен лека нощ ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:58 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | момичета,тази вечер сме зарязали диетите и колективно налитаме на сладкото :от утре сме на диета нали??? |
Момичета,най-хитрата диета е гладуване по Пълнолуние.Луната ви дава достатъчно енергия,за да можете и без обичайното количество храна.
А някои хора твърдят,че 1 ден глад на Пълнолуние се равнявал на няколко през други фази,та...пробвайте.Един ден(или 3) не е чак толкова голям срок.
И пак ще се позова на мнението на други хора.Мазнините почвали да се стопяват от глад едва след 8-ия ден. |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Заглавие :
|
|
|
лека нощ на всички! |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:03 am
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | tan4eto77 написа: | момичета,тази вечер сме зарязали диетите и колективно налитаме на сладкото :от утре сме на диета нали??? |
Момичета,най-хитрата диета е гладуване по Пълнолуние.Луната ви дава достатъчно енергия,за да можете и без обичайното количество храна.
А някои хора твърдят,че 1 ден глад на Пълнолуние се равнявал на няколко през други фази,та...пробвайте.Един ден(или 3) не е чак толкова голям срок.
И пак ще се позова на мнението на други хора.Мазнините почвали да се стопяват от глад едва след 8-ия ден. |
Диета... що е туй нещо ! Колежката ми вика, че съм като "черешова дръжка" ! Иначе много сладко си хапвам, ... даже и солено , но нищо не ми се лепи и пак съм си "черешова дръжка "! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:07 am
Заглавие :
|
|
|
И аз съм слабичка, мога да си ям на воля! |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:09 am
Заглавие :
|
|
|
MeGaN_ написа: | Колежката ми вика, че съм като "черешова дръжка"!
Иначе много сладко си хапвам, ... даже и солено , но нищо не ми се лепи и пак съм си "черешова дръжка"! |
...щот' имаш глисти! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 12:15 am
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | MeGaN_ написа: | Колежката ми вика, че съм като "черешова дръжка"!
Иначе много сладко си хапвам, ... даже и солено , но нищо не ми се лепи и пак съм си "черешова дръжка"! |
...щот' имаш глисти! |
Имах, но като бях на 6 ! |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|