Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 3:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Наско, то най-добре е да си го питаш лично него, админа на "коледната елха", да видиш как ще реве по телефона или пък пише с големи червени букви из нета:
"Не знам за какво ми говориш! Няма такова нещо! Представа си нямам за какво става въпрос! Аз не бях тук. Коя е тази Селена?!" и т.н.
"Портенето" беше във връзка с онова момченце нарекло се "индиго" ...
Но честно казано толкова са ми се отвартили всички подобни постановки на тоя "админ", че не ми се говори изобщо за каквото и да било свързано с него.
Извинявай, ама само като ми се мерне из спомените и получавам позиви за повръщане от мазната му пиянска физиономия ... сори ... |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Авг 22, 2007 6:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
ДеНиЦааа
Местожителство: Пловдив
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 6:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена с удоволствие ще се държа прилично, защото чак сега осъзнавам колко допирни точки имаме и как живота ни е очукал здраво, ако ме разбирате правилно! Не си струва да се обиждаме и да търсим подвола теле, все пак всички сме хора и всички имаме недостатъци! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 7:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз не възприемам изпитанията в живота си като очукване, въпреки, че неправилното разбиране на хората го възприемат именно така, но това си е техен проблем.
Аз възприемам изпитанията и страданията в живота си като нещо реално породено от моя начин на възприятия, действия, неразбиране относно живота, говоря за неразбирането ми като млада и зелена, по-млада и зелена с една година от самата теб съм била, когато страдах от собственото си неразбиране за живота.
Но това вече е тема за друг разговор и не й е мястото точно тук.
Отвори друга в "Да поговорим" - да речем. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 7:39 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | Нещо не разбирам за какво са ме портили?!? А що се отнася за коледната елха на този етап не бих искал да я коментирам |
Ами по всяка вероятност онзи админ пръв е видял и казал на маг Селена, че индигото е в Маджикаура и че я обижда необезпокояван от никого благодарение на мас - модераторите, които го допускате и не му правите нищо толкова време. Близко до акъла все пак. |
|
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 8:35 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | ...Желая ви всичко най-добро и израстване в професионален план. |
Добро пожелание. Дай Бог всекиму. Колкото до вашия профил, наложи се да го коригирам, доколкото сте си позволили да приложите личния си сайт, мейл адрес и ICQ, а в правилата за участие има точка, която гласи:
...От друга страна е недопустима и безплатната - явна или скрита реклама и автореклама на и от страна на повече или по-малко известни "колеги"...
...Санкции: Нарушаването на това правило води до незабавно изтриване на мнението и отстраняване на потребителя без предупреждение.
Ако се лъжа, простете ми.
Засега ще примем моментното ви появяване като ответ на някакви нападки и плюеници, които тревожат съня ви. Но ако замисляте сериозно участие и присъствие във форумите ни, ще се наложи да обмислим горното правило в частта му "недопустима и безплатна".
Желаем ви същото, което вие на нас - и то съвсем искрено! |
|
|
|
|
|
МагНаско
Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 4:09 pm
Заглавие :
|
|
|
reveta не съм модератор там и нямам такива права
админе- от кога личните данни в форума се приемат за реклама до сега никога и никъде не е билко така
сега ще ви покажа какво е реклама дано да схванете
така е направено че при натискане на картинката да ви препрати към сайта от който е тази картинка опс банер
а при положение че нарушавам правилата ви знаете какво да правите |
|
_________________ истината е някъде там |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 5:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Мдаааа ... маг Наско, не предполагах, че си чак толкова нагъл и нахален!
В твоя сайт си прави каквото искаш, нямаш проблеми ... но всяко едно твое инициализиране в нашия сайт или където и да било другаде, си е жива реклама, я не се занасяй, моля те! И то безплатна при това!!! Хитро, ама не навсякъде ти върви номера и не на всякъде се котира.
Дааа, това, което си го пейстнал е много солидна и красива реклама, но ТЯ Е ПЛАТЕНА, и струва скъпичко да ти кажа, ЯСНО ЛИ ТИ Е!!!
А за другото нямаш проблеми просто!
Като те зърне админа какви си ги натворил"весели и бодри", ще ти "врътне кранчето", не бой се ... има време!
Тук единствената благотворителност, която правим е да отговаряме безплатно на нуждаещите се хора, и то само на един техен въпрос - това е.
Всичко останало просто са дискусии, които също помагат на хората да опознаят себе си и да се усъвършенстват в духовно направление - стига да искат и стига да разбират какво точно искат.
Това е. |
|
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 6:02 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: |
админе- от кога личните данни в форума се приемат за реклама до сега никога и никъде не е билко така |
Все някога и някъде е за първи път. За хората извън подклас "колеги" личните данни са си лични данни, сайтовете - сайтове и т.н. Все пак може да проявите известно великодушие и да ни позволите сами да преценяваме кое е реклама и кое не в рамките на собствения ни сайт. Другото не е нужно да обяснявам, както и не е нужно да изписвам цяла студия за формите на интернет реклама, явна и скрита. Банерчето си го бива, но няма да ви платим за него.
МагНаско написа: |
Зная, зная... |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 7:13 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | админе - от кога личните данни в форума се приемат за реклама до сега никога и никъде не е билко така
сега ще ви покажа какво е реклама дано да схванете
така е направено че при натискане на картинката да ви препрати към сайта от който е тази картинка опс банер
Сайта и форума са си лично техни и каквото искат това ще си публикуват в него.
А ти не си ли позволяваш твърде много? И откъде получи разрешение да публикуваш в постингите си емблемата от личния сайта на маг Селена и маг Живин?! |
|
|
|
|
|
МагНаско
Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 12:24 am
Заглавие :
|
|
|
reveta ти секретарка ли си на админа ,Селена или на Живин ?!? май не ставаш за такава имам един куп такива като теб дето се въртят около
а за банера който съм дал като примен по горе админа ако иска да го истрие нямам нищо напровив.
Ако не беше изказването по горе за портала нямаше и да се поява във вафшия форум
А що се отнася до подобни изказвания мисля че и Селена си спомня какво написах в magicaura след поста в който бяха започнали за пишат срещу нея
ще си цитирам думите по памет а те са че не е етично да се напада колега по такъв начин и особено зад гърбът му !!! Сетихте ли се вече?
админе след като коригирахте вече профила ми ако трябва да коригирам и ника си макар че на всякъде в нета съм с него във вашие сайт мога да направя изключение ида съм с друг ник!!! И един въпрос към админа ако прецена да дам отговор на някой ваш потребител да го правя ли или първо трябва да ви платя а едва след това да отговарям на нуждаещите се |
|
_________________ истината е някъде там |
|
|
|
katysto
Местожителство: Burgas
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 9:05 am
Заглавие :
|
|
|
Господине или така наречен МагНаско,
Явно не можете да разберете, че не са желани тук вашите писания. Само разваляте добрия тон на форума и нищо друго неможете да постигнете.
Искренно се надявам да се уморите и да не се появявате вече тук.
Призовавам участниците във форума да не отговарят вече на неговите нападки, защото докато има реакция от нас той ще продължава да досажда, не мислите ли? |
|
_________________ Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение. |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 12:04 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | reveta ти секретарка ли си на админа ,Селена или ... |
Нека те да кажат каква съм им. Аз вече казах каквото имах. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 12:45 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | reveta ти секретарка ли си на админа ,Селена или на Живин ?!? май не ставаш за такава имам един куп такива като теб дето се въртят около
а за банера който съм дал като примен по горе админа ако иска да го истрие нямам нищо напровив.
Ако не беше изказването по горе за портала нямаше и да се поява във вафшия форум
А що се отнася до подобни изказвания мисля че и Селена си спомня какво написах в magicaura след поста в който бяха започнали за пишат срещу нея
ще си цитирам думите по памет а те са че не е етично да се напада колега по такъв начин и особено зад гърбът му !!! Сетихте ли се вече? |
Ревета е постоянен потребител тук, който ние всички уважаваме и ценим много повече от самия теб, Наско! И лично аз бих ти препоръчала да внимаваш в тона си с нея, защото можеш да я загазиш много сериозно. Не познаваш Ревета, не знаеш с кого си имаш работа и по-добре си дръж езика зад зъбите! Казвам ти го за твое добро.
И нали си влезнал в нашият сайт, само защото съм се изказала някак си за портала, където дремеш постоянно, както и из всички сайтове и портали, където е възможно да се рекламираш?! Щото Ревета вече събра всичката възможна информация за дежурните ти присъствия из цялото нетпространство!
Забрави ... няма да пейстна тук толкова много линкове и да ти правя реклама, нямаааа ... я бягай там при "mama" ...
И НЯМАМ НУЖДА ОТ ЗАЩИТНИЦИ, КЪДЕТО И ДА БИЛО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЪК ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ!!!
Админе, свърши си останалата работа ... защото в този сайт няма място за интриганти!!! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Авг 23, 2007 12:50 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 12:48 pm
Заглавие :
|
|
|
МагНаско написа: | ...админе след като коригирахте вече профила ми ако трябва да коригирам и ника си макар че на всякъде в нета съм с него във вашие сайт мога да направя изключение ида съм с друг ник!!! И един въпрос към админа ако прецена да дам отговор на някой ваш потребител да го правя ли или първо трябва да ви платя а едва след това да отговарям на нуждаещите се |
1. Все още има неща за доизкусуряване по профила ви, но ще взема своевременни мерки.
2. Не е нужно да правите такива големи изключения за нас, като смяна на ник и т.н. Виждам, че сте готов на всичко, за да помагате на нуждаещите се. Доколкото сте в нашите форуми, обаче, правилният въпрос е дали ние сме готови на всичко, за да помагате вие на нуждаещите се, а правилният отговор е - не. Което пък означава, че не е нужно да си сменяте ника, не е нужно да ни плащате, не е нужно дори да влизате, защото вече сте си казали думите относно онзи портал и всичко е приключило. Нет широк - места за оказване на помощ на нуждаещи се, много.
3. Позволете ми да ви помогна да приключим неприятните прения тук. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 9:20 am
Заглавие :
|
|
|
Вчера от около 20 часа вечерта до към 23 часа опитвах да влеза във форума и сайта изобщо не се зареждаше.Реших, че има проблеми със сайта, защото имах интернет и можех да зареждам други сайтове.Сега влизам и виждам, че сте си приказвали вечерта и явно не е имало проблем. Не знам какво става? |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|