НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 10:39 am Вижте мненията без отговор
Нумерология
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Маг Селена написа:
Знам, че за нея става въпрос ... но е добре и другите да го знаят! Wink Laughing Бравус ... за останалото написано от теб в темата! Very Happy
И аз имам какво още да добавя за тази дама ... Rolling Eyes Ми не мога де са сдържа, к,во ся ... Laughing

Коя дама?! Да не е тази, за която си мислим всички т.е. изгонената от този форум?!

Че колко му е да е "ТЯ" точно?! Sad Wink

Уж си имала работа а ... скучае и беснее, та чак пушек се вдига от "псисвири" от няколко дена по телефона и GSM-ите ни - ама най-редовно!

Ама тая дяма май е друга, обаче почерците им на всички си приличат толкова много ,че понякога човек аха-аха и да ги сбърка, значи ...
Laughing

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Авг 26, 2007 7:53 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:44 pm
МнениеЗаглавие : E tova e!
Отговорете с цитат

Не знам защо няма специализирани центрове които да оказват квалифицирана помоощ на нуждаещите се!!Наистина много жалко от всичките му страни Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
kati,за да е "българин" не стига да има документ за гражданство на Република България.защото някои са българи и без него.
Недостойните хора не са от никой народ.Те са от "Интернационала на простаците"...грубо казано

Smile Е,тук съм съгласна,въпреки че доста има да се учим да бъдем достойни.С което не искам да кажа,че другите са по-добри от нас,а ниесме най-лошите,в никакъв случай.До преди години бяхме известни с някои изконни български качества за които ни "четкаха" много чужденците,къде от куртоазия,къде с искрено възхищение,но за съжаление напоследък започнахме да ги губим и тях,до някъде и в резултат на прехода. Rolling Eyes
Smile Тyй за другата тема по-добре. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Че колко му е да е "ТЯ" точно?! Sad Wink

Уж си имала работа а ... скучае и беснее, та чак пушек се вдига от "псисвири" от няколко дена по телефона и GSM-ите ни - ама най-редовно!

Ама тая дяма май е друга, обаче почерците им на всички си приличат толкова много ,че понякога човек аха-аха и да ги сбърка, значи ...
Laughing [/b]

Нека си "свирка" като си няма друга работа. Ще "посвири" още малко и като осъзнае че всичките й усилия удрят на камък сама ще се откаже. Тя отдавна си знае, че свирки може да прави само на мъже. Там поне "усилията" й няма да са напразни. Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Пък ни е едно време на КАТаджийски бригади "свирка"хме по недисциплинираните пешеходци дето пресичат на червен светофар.Ама с истински свирки,по оживените кръстовища на София.И усилията ни не бяха напразни,поне докато бяхме на линия - горките заблудени хора много се стръскаха,като им теглехме една пронизителна свирка зад гърба,докато се правят на разсеяни,но така спасявахме животи... Laughing Cool Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:10 pm
МнениеЗаглавие : Re: E tova e!
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Не знам защо няма специализирани центрове които да оказват квалифицирана помоощ на нуждаещите се!!Наистина много жалко от всичките му страни Sad

Ами ако всички са като Вас, то кой ли би могъл да ги напрви тия центрове, освен такива точно, щото ние лично нямаме подобни ищаси ... Sad Crying or Very sad Ами, че как няма да е жалко тогава - наистина???!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама за какво са ни специализирани центрове?Имаме си книги от ъглите Razz

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:22 pm
МнениеЗаглавие : Re: E tova e!
Отговорете с цитат

tarizanova написа:

Следващите отговори на поставени от вас въпроси ще ви изпратим на упоменатия от вас център за специализирана помощ. Бъдете сигурна! Ние лично изпълняваме обещанията си. Успешно лечение! Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 7:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама пък Ви хрумват само едни такива, та ме карате да се кикотя до .... хкмкх ... сетете се сами до какво пък ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 8:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Казах това, което считам за правилно, още повече че тя може да си го позволи (психиатъра де) Laughing Laughing Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 27, 2007 5:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И още как!!!

Ама нали ще се разгласи навсякъде ,че едно "престижно лице" ,което "лекува" едва ли не всички българи, че и извън България хората, не е съвсем добре психически! Rolling Eyes

Всъщност ... всичко на този свят е твърде относително, така че вече говорихме по темата "Болните лекуват болни" ... Rolling Eyes Sad

Ми това е положението ... в българско.

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 9:12 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам дали има връзка с нумерологията, но като се размислих и посмятах, стигнах до извода, че в живота ми сякаш има някакви цикли от по 9 години.Някак си се повтарят нещата.Примерно ако 1993 г. съм се разделяла с някого много тежко, то пак става същото през 2002 г.Ако съм била доста болна - след 9 години пак и т.н.Не знам дали има подобна зависимост и ако има дали има някакъв начин да се заобиколи, защото ако са верни тези сметки, то в следващите 2 години не ми предстои нищо хубаво. Crying or Very sad
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 1:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Естествено, Пенка! Smile

Абсолютно си права за 9 годишната цикличност, но няма нищо непоправимо!

Затова има окултни науки, духовни науки, за да можем да се ориентираме във всяка една цикличност ситуация, и познавайки вече механизмите им, пък и самите себе си, да предотвратяваме негативните тенденции в тях. Smile

И не си кодирай сама нещата относно това, че през следващите 2 години не ти предстои нищо хубаво, защото това със сигурност не е така.

Това е.

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Ще гледам позитивно на нещата.Обещавам!Още повече, че след като е така /аз си мислех, че си внушавам/, то имайки информация какви са негативните тенденции /нали вече съм ги изживяла в миналото си/, аз мога горе-долу да ги предотвратя този път поне.В противен случай ще бъде много тъпо да играя едно и също занятие непрекъснато.Направо е непростимо да допускаш една и съща грешка повече от един-два пъти.Странна работа са това 9-те години. Crying or Very sad Защо пък точно девет?Дали няма някаква връзка с 9 месеца бременност?
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 08, 2007 8:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Използвам тази тема, за да не отварям нова, а пък и защото е близко до въпроса, който от някое време ми се върти в главата.Чудя се дали хороскопите имат нещо общо с действителността.И ако е така - защо са толкова различни за едни и същи зодии, направени от различни хора.Сигурно звуча много наивно, но нали тука има умни глави - все ще науча нещо полезно.
Very Happy P.S. А, и съвсем в страни от темата - чухте ли клюката - ДПС е вкарал в листата си за общински съветници двама екстрасенси. Shocked Е сега вече ще има политическа надпревара с "алтернативни методи". Wink
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта