НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 12:35 pm Вижте мненията без отговор
ЗА МЕН - ДЕНИ!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 10:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пък аз съм сигурен,че и без медитация всичко вижда,чува и знае.Тия от "Биг Брадър" са светлинни години след него Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е как сте се събрали толкова хубави хора в един форум не знам - но бъдете здрави и запазете това отношение едни към други за по-дълго, Wink Не мисля че трябва да медитираш за да го откриеш AUDAN, поне на мен не ми се е налагало. И тъй като не знам дали това е развинтената ми фантазия или интуицията, то обикновено си провеждам едни диалози на ум, само когато карам кола са на глас Very Happy ...... който твърде често в последствие се случват с малки отклонения. Знам че винаги е до мен. Хвана ме страх само по времето когато всички говореха за полтъргайсти - 90-94% може би. Тогава едва ли не всеки имаше по нещо у дома за което говореше. Но да се върна на моя приятел - знам, че винаги е до мен макар да не го усещам винаги къде е. Не съм сама и толкова. Има обаче едно нещо да речем като правило почти всичко което искам аз лично да си хапна - част от него пада на пода или на земята. А може да е проблем в координацията на движенията ми Smile Интересно ми е дали то е свързано с интуицията която имам. Не се хваля и не се занимавам с предсказания - но тя до сега не е грешала.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
ASD

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 9:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Преди 15г ми се случи нещо подобно на това случката с katysto. Дядо ми почина и след погребението вечерта с майка бяхме сами у дома. Беше тъмно и късно вечерта, нещо се говорехме. Тогава и двете ясно чухме как някой се качва по стълбите и иска да влезе, но беше заключено. После слезе и обиколи къщата която е ниска на един етаж и стигна до прозорците. Бяхме замръзнали от страх, само се гледахме и не смеехме да проговорим. Кучето си мълчеше, а то не мирясва когато някой иска да влезе у дома. Тогава се звънна на звънеца. Не смеехме да си помислим да се поместим. Чухме съседката да вика от улицата /звънеца е на външната врата на оградата/. Излязохме - нямяше никой освен нея. Не и разказахме нищо, само попитахме дали не е влязла преди малко - а тя се засмя - да, с това куче. После разказахме на татко - той каза, че фантазиите са ни в повече, уморени сме. Маг Селена къде е истината.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:16 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

А всеки от тях само за по един човек ли "отговаря"?

Да, но ... се сменят на определени интервали от времето, съотносно с това, до каква степен на развитие е стигнал човека!

В повечето случаи хората остават само с един Ангел-Хранител, защото не се развиват в духовно направление, а ... напротив.

Но ... когато деградират и слизат на по-ниско ниво в живота си, то съобразно с това, с човека се свързва съответно Ангел-Хранител също от ниските нива.

Оттам идва и приказката: "На тоя ангела му е много слаб!" или "На този Ангелите са му много силни!" Razz

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:20 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Има обаче едно нещо да речем като правило почти всичко което искам аз лично да си хапна - част от него пада на пода или на земята.

Това наистина е проблем с координацията на движенията ти.

Със сигурност имаш лошо оросяване на мозъка.

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Авг 24, 2007 11:26 am; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:25 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Преди 15г ми се случи нещо подобно на това случката с katysto. Дядо ми почина и след погребението вечерта с майка бяхме сами у дома. Беше тъмно и късно вечерта, нещо се говорехме. Тогава и двете ясно чухме как някой се качва по стълбите и иска да влезе, но беше заключено. После слезе и обиколи къщата която е ниска на един етаж и стигна до прозорците. Бяхме замръзнали от страх, само се гледахме и не смеехме да проговорим. Кучето си мълчеше, а то не мирясва когато някой иска да влезе у дома. Тогава се звънна на звънеца. Не смеехме да си помислим да се поместим. Чухме съседката да вика от улицата /звънеца е на външната врата на оградата/. Излязохме - нямяше никой освен нея. Не и разказахме нищо, само попитахме дали не е влязла преди малко - а тя се засмя - да, с това куче. После разказахме на татко - той каза, че фантазиите са ни в повече, уморени сме. Маг Селена къде е истината.

Баща ти греши! Rolling Eyes

Съжалявам ... това е бил наистина духа на дядо ти.

Кучетата виждат духовете, и ако те са им познати същности, които не са злонамерени, по принцип НЕ ГИ ЛАЯТ.

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 12:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря Ви за отговора Smile, така си мислехме и ние двете с майка, но нямахме обяснеие. Чувала съм да казват, че когато умре човек до 40 дни след смъртта, душата му е на земята, но може би имат предвид онези по близки и финни енергийни слоеве. Нещо за което има много интересна статия в Публикациите тук. В нашия край има поверие, че до 40-я ден всяка вечер се пали свещ, за да може душата да намери пътя към дома си. Но сега си мисля, че това е успокоение за живите - ако тази душа иска да види близките си отново, ще го направи и без светлинката.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 6:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За всичко си абсолютно права!

Всъщност подготвям и още по интересен материал относно астралните светове - нивата в тях, поднивата и равнищата в поднивата.

Но явно ще бъде качен тук след около 1-2 седмици.
Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДеНиЦааа написа:
Савсем откачих вече, ами ако не си направя иследвания дали ще е пагубно за мен?
И много съжалявам че те занимавам така, но съм откачила тотално!!! Вкарваш ми доста мисли в главата!

Защо трябва да откачаш? Приеми всичко спокойно. Не е толкова трудно. Решението на проблемите не е като не ги приемаш, а напротив - трябва да ги приемеш, да се изправиш срещу тях и да им противодействаш ... с професионална помощ.
adidessi

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДеНиЦааа написа:
Савсем откачих вече, ами ако не си направя иследвания дали ще е пагубно за мен?
И много съжалявам че те занимавам така, но съм откачила тотално!!! Вкарваш ми доста мисли в главата!

Здравей ДеНиЦааа! Преди време във форума и аз споделих за своите преживявания. Разказах за тях и на Маг Селена при лично посещение. Нейният отговор обаче ми се стори много разумен. В моя случай се касаеше за дух, който обитава ниските слоеве и който черпи енергия от мен. Черпи енергия защото не съм енергийно балансирана и съм свръхчувствителна. Тя ми каза, че не резонирам на заобикалящия ме свят, т.е. непекъснато се бунтувам срещу действителността и това ме прави много лесно достъпна за такива ларви и духове. Искренно ти съчувствам защото съм изпитвала част от нещата, които описваш на собствения си гръб. При мен обаче всичко се случва в състояние на полусън. Всичко това нито за миг не ме е навело на мисълта, че имам някаква дарба или, че съм по-различна с нещо от другите хора. Страшно е, много е страшно. Искам да кажа обаче, че близо половин година вече не съм изпадала в това "безпомощно" състояние. Може би съм успяла да се избавя, но ако ме питаш не знам точно как. Спомням си последният път в който изгубих контрол над тялото си и "нещото" се опита да влезе в мен и да ме тероризира. Толкова силно си пожелах да го прогоня, колкото никога досега. Имах чувството, че ще се пръсна. Ушите ми бучаха, опитвах се да му кажа да се маха, но собствения ми глас, звучеше като ръмжене. Това което видях за последно беше нещо като балон /много тъмен/, който се спука и около него се появиха червени искри, които сякаш потънаха в нещо като сива шуплеста дупка. От тогава до днес не съм била "атакувана", но пък започнаха да ми се случват други неща в реалния живот. Не става въпрос за халюцонации. Чувствам се променена, а може би точната дума е "болна" и депресирана. Доста често губя почва под краката си и се чувствам объркана. Най-лошото от всичко е, че си задавам въпроса "какво значение има дали ще продължа да живея или не". Опитвам се да избягам от хората. Имам чувството, че сама съм си най-добра компания. Понякога пиша във форума и тук ми е интересно. Чета редовно публикацийте, като те съветвам и теб да ги четеш. Все ще намериш нещо полезно за себе си. А и тук можеш да споделиш всичко. Най-хубавото е че хората, които пишат във форума "Да поговорим" са приятни и искат да постигнат доколкото е възможно духовно осъзнаване. Тук съм спокойна. А на Маг Селена искам да благодаря за това, че има търпението и желанието да помага на такива като нас. Това не е лека работа. Направи каквото ти казва, сигурна съм че е за добро! Laughing Laughing Laughing

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 2:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена

Направих си всички иследвания и абсолютно нищо ми е нямало???
Немога да си обясня какво става?
Здрава съм, нямам никакви усложнения......ако можеш ми обясни какво става?

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 8:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей, Дени!

Лъжеш ме, че си направила всичките си изследвания, това ще ти кажа - и толкова.

Ако си успяла да си направиш ЕЕГ-то (електроенцефалографията), то в никакъв случай не си успяла да си направиш изследванията на хормоните, които ти препоръчах да направиш.

Иди да "връзваш" "маг" ти Наско, щото нито един от хормоните не може да бъде готов за 4-5 дни. Cool Laughing

За тази цел са необходими поне 7-8 дена, или още по-точно казано 10 дена.

А да не казвам, че при по-специалните хормонални изследвания са нужни и много повече дни!!! Rolling Eyes

В нашият сайт има и лекари, които разбират от тези работи и ако видят датата, на която съм ти дала съвета да отидеш да си направиш хормонални изследванаия, и видят после и датата на твоя отговор, че си направила всичките си изследвания, за които ти казах, просто ще ти се смеят.

Недей да лъжеш точно мен, всъщност ти лъжеш себе си!!! Rolling Eyes

А ако не ме лъжеш скенирай и качи тук в сайта изследванията си, АМА ВСИЧКИТЕ, да ги видим всички ние тук - потребителите!!! Razz Rolling Eyes

С твоите имена върху тях, с датата 24.08.2007 год., защото просто тогава би трябвало да си пуснала хормоналните си изследвания, а пък и ЕЕГ-то ти трябва да е направено някъде между тази дата и днешната - 29.08.2007 год.

Чакам те!

Само не казвай, че нямаш скенер, защото това може да стане и от някой интернет-клуб. Wink Razz

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Сеп 06, 2007 10:15 am; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Сря Авг 29, 2007 9:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ПОСЛЕДНИЯТ ПОСТИНГ НА ПОТРЕБИТЕЛКАТА ДеНиЦааа БЕШЕ ИЗТРИТ ПОРАДИ ПРИЧИНАТА, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ПРИВНЕСЕ НЕПРИСЪЩ ЗА ТОЗИ ФОРУМ СКАНДАЛЕН И АГРЕСИВЕН ТОН!

НЕ ИЗПЪЛНИ МОЛБАТА МИ ДА СИ КАЧИ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ВЪВ ФОРУМА, ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ НЕ НИ ЛЪЖЕ!!!

НАПИСА ПЪЛНИ И НЕВЪЗМОЖНИ ГЛУПОСТИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА БОЛНИЦА, БЕЗ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ТАМ ИЗСЛЕДВАНИЯ НЕ СЕ ПРАВЯТ ТОКУ - ТАКА, ЗАЩОТО ЛИЧНО СЪМ ЗАПОЗНАТА С ДОСТЪПА ДО ТАЗИ БОЛНИЦА.

ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО НАПИСА СА НЕПРАВДОПОДОБНИ, ПОРАДИ КОЕТО ИЗТРИХ И ПОСТИНГА Й.

ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ВЪВЕЖДА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НИ В ЗАБЛУДИ ПОРАДИ НЕУСТОЙЧИВОСТТА НА ПСИХИКАТА СИ, ЩЕ БЪДЕ САНКЦИОНИРАН СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА - СЪЩО КАТО ТАЗИ ПОТРЕБИТЕЛКА.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта