НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 11:12 am Вижте мненията без отговор
Просто едно мнение!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 7:21 pm
МнениеЗаглавие : ?????? ???? ??????!
Отговорете с цитат

Феномени,чародеи,ясновидки,гадателки,наследници на Ванга,ученици на Вера Кочовска... шамани...До кога питам аз?До кога ще има шарлатани и абсолютни лъжци и най-лошото заблудени хора(признавам и аз съм от тях) ,които да им вярват и да си пръскат парите за две думи казани на кръст.Взимам си няколко вестника и чета "Наследница на Ванга отговаря на вашите въпроси" ... "Най-мощната ясновидка на България" ... и само като ги погледнеш разбираш ,че в тях няма капка знание за окултното ,а още по малко "дарба" да вижда в бъдещето.Как тези хора не се замислят ,колко болка причиняват на хората и как ги заблуждават?Аз лично пътувах до другия край на България,за да се видя с една от тях,защото тя ми каза ,че трябва да се видим лично.Ами да обаче не ми каза нищо ново ,само ми напълни главата с глупости!Духове витаели около мен и аз трябвало да се свържа с тях,да контактувам Smile) Че то да не става така,сядаш и си говориш ... То това ми заприлича на някои току що излязъл от лудницата ,в процес на лечение.Яд ме е че им вярвах и още повече ме е яд ,че не послушах собствения си вътрешен глас ,които непрекъснато ми казваше "Спри се ,недей"
И пак питам,до кога ще ги има?Чета в един сайт ... как една прекрасна "ясновидка" дава съвет как да излезеш от тялото си.Представяте ли си ,някое момиче като мен ,дори по-малко да го прочете и да направи това упражнение ... не дай си Боже да успее да излезе от тялото си ...ами после???Ами това което я очаква в астралния свят?Ами всичките бродещи духове?И на кого е цялата отговорност?На тия алчни за пари хора,дето не си дават сметка ,че Бог вижда и някой ден ще ги накаже!
Направо ми е тъжно ... и ми е жал !Нямам думи!
Просто исках да споделя мнение,нищо повече!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 7:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Може би е трябвало да послушате вътрешния си глас.Не знам каква е била нуждата да потърсите такъв род услуги,макар и млада/както казвате/ сигурно сте имали уважителна причина.По-надолу във форума има няколко теми по същия въпрос - "Извадли от делника или алея на безсмъртието","Болните лекуват болни..." и други,сигурно сте ги прегледали.А сигурно сте видяли и други сайтове и форуми за ясновидство и магии,ако - да,сигурно сте обърнали внимание как се отговаря на въпросите и каква "топла,приятелска и задушевна атмосфера" цари в някои форуми.Те затова хората се тълпят да ходят там и не им е интересно тук,защото не могат да си изливат душите и чувствата на воля,а и защото искат всичко наготово,някой да им даде в ръцете разковничето за решение на проблемите,без да си напъват мозъците да ги потърсят първо у себе си,особено когато се късае за емоционални,любовни,свързани с взаимоотношенията и други житейски проблеми.Най-леснио е да се каже на човека,че има магия,всеки друг външен е виновен,само не и той самия.И съответно веднага има готовност за развалянето и.Що се отнася за астралните пътувания,никой здравомислещ разбиращ тези неща не би подучвал другите да го правят,най-малкото би предупредил тези,дето много искат да пробват и никой не може да им попречи,че това е доста опасно занимание и да посочи какви са точно рисковете. Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 8:14 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????? ???? ??????!
Отговорете с цитат

Didi написа:
Феномени,чародеи,ясновидки,гадателки,наследници на Ванга,ученици на Вера Кочовска... шамани...До кога питам аз?До кога ще има шарлатани и абсолютни лъжци и най-лошото заблудени хора(признавам и аз съм от тях) ,които да им вярват и да си пръскат парите за две думи казани на кръст.Взимам си няколко вестника и чета "Наследница на Ванга отговаря на вашите въпроси" ... "Най-мощната ясновидка на България" ... и само като ги погледнеш разбираш ,че в тях няма капка знание за окултното ,а още по малко "дарба" да вижда в бъдещето.Как тези хора не се замислят ,колко болка причиняват на хората и как ги заблуждават?Аз лично пътувах до другия край на България,за да се видя с една от тях,защото тя ми каза ,че трябва да се видим лично.

Ако имаш желанието, Didi, то разкажи за тази "феноменка" - коя е и как подхожда към хората?!

Би било полезно за всички да знаят и се пазят от подобни невежи "измамнички".
Sad Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма да споменавам имена,само ще споделя една случка!

Това,което Маг Селена ми обясни ,за сковаването и излизането от тялото беше главната причина да посетя тази ВЕЛИКА "ясновидка" ... тъй като бях уплашена и не знаех дали това,което виждам не е истина или става нещо необяснимо.

Та говорихме си по интернет,до като тя не ми каза,че трябва да се видим лично и разговора трябва да се проведе очи в очи.

В писмата тя ми казваше ,че жив човек ми влияе,след това пък се оказа,че цялото ми семейство имало магия от 5 години,а накрая се оказа ,че мъртъв човек ме навестява.Представете си шока,които изпитах ...

По време на срещата ни,тя ми каза абсолютно същото, което ми каза и в писмата.Не виждах смисъл,да пътувам толкова много заради едните приказки.Е, да ... при срещата тя си получаваше парите,където беше разликата.

Напълни ми главата,че съм имала способности.Била съм индиго,сензитив ,medium и още какво ли не и трябвало да ги развивам.

Нататък няма да продължавам,защото си плащам сега за наивността ми!

Искам да ви кажа , не вярвайте ... само ще ви сринат психически и ще ви завлекат заедно със своите грешни душички.Сближих се с тези ясновидки и постепенно започвах да виждам лъжите им, усещах ги ...една по една.

Имиджа ,които са си създали,беше просто фасада..лъжа след лъжа.И още не мога да се освободя от тях,продължават да ми влияят по един или друг начин.

Само, че аз реших да не си мълча ,за да не пострадат още невинни хора.

Мога още да говоря,защото зная прекалено много за онези "чудесни" ясновидки и основатели и поддръжници ,но ще спра до тук.

Слушайте вътрешния си глас и за нищо на света не го пренебрегвайте!
reveta

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Moжеш да й кажеш и името, разбира се. От какво се притесняваш? Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Мисля,че донякъде разбирам притесненията,а и доколкото разбрах не става дума само за един човек. Cool
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 2:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Moжеш да й кажеш и името, разбира се. От какво се притесняваш? Wink

Няма нужда, Ревета, аз вече знам кои са "великите ясновидки" и т.н. "феноменки" ... е, няма да им използвам дори истинския окултен термин, под който се подвизават като "най-великите" и двете, щотоооо ... ще бъдат разпознати от всички и пак ще трябва да им слушам словоизлиянията и молбите ... и особено брътвежите и истеричните до безобразие крясъци по телефона на тази, ясновидката, щото тя е и агресивна, сина й се е метнал на нея ... сори. Laughing Cool '

Почерка им е толкова характерен, че няма начин да не ги разпозная, пък и вече в нашият форум сме ги прокоментирали до немай къде ... дори едната я имаме на снимка в темата за "ларвите" ... облечена е с червена рокля и е седнала пред един компютър ... Laughing

Didi може да потърси темата, тя е тук, в "Да поговорим", и ще си падне от смях, щото ще я разпознае, щото я е виждала съвсем отблизо и я познава много добре, ама много добре.

Наскоро "феноменката" ми плака на рамото от страх, и от болка, че се е разболяла и ме молеше да не закачам приятелката й, която се представя за ясновидка наистина, и е нейно откритие, а отгоре на това има пък и проблеми с епиприпадъци ... да не дава Бог, просто трагедия.

До болка са ми познати и двете, и наистина няма смисъл да ги коментирам отново ... "който има очи ще види, който има уши - ще чуе", а аз бих добавила, че който има и нормален разсъдък ще ги разпознае какви мошенички са и некадърнички, ама трябва да се яде ... та им обещах да не ги изтипосвам повече, защото много плакаха, че са изгладнели до немай къде ....

Знам дори коя е и Didi, но няма да афиширам това, нека момичето си почине от техните хитри и тарикатски набези ...

Нека да му помогнем всички тук! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 2:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Всъщност и аз се досетих коя е Диди,по-точно предположих след разказа и в началото на темата.Надявам се,че тук ще срещне разбиране и подкрепа /стига тя да го желае,разбира се/ и най-вече ще бъде ориентирана в ситуацията,в която е изпаднала и как най-безболезнено да излезе от нея.Искрено и го желая,защото е млад човек и животът е пред нея. Cool Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 2:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Cool Мисля,че донякъде разбирам притесненията,а и доколкото разбрах не става дума само за един човек. Cool

Аааааааааа ... всички знаем за оная разбойническа и измамническа шайка, за която говори това момиче, и е абсолютно право, щото го използваха и него, точно както и мен.

Изцедиха му силиците, сдъфкаха го и го изплюха като дъвка на паважа ... като новоизлюпено пиленце, което вече аха-аха и му е поникнала перушината, и си подава главата през гнездото, за да види какъв е света, и те - ХОП - като лешояди го сграбчиха, за да го използват ...

Само, че аз съм костелив орех и голяма хапка, пък прекалено горчива за такива шмекери и измамнички, та им заседнах нещо на гърлото, ама с това момиче защо постъпиха така?!

Радвам се, че се е осъзнало, радвам се, че и баба й се е появила да я предупреди за грозящата я опасност ...

Всъщност ... Didi, знаеш ли, че на тази "ясновидката" децата й си имат много големи проблеми, особено сина й, така че: "Кой каквото прави, на него си го прави.", ако после да пищи и врещи, че някой си правел магии и ги проклинал, та затова така им се случвало с децата ... "Вола рие, на гърба му пада."

Впрочем ... спомням си като дете как навън имаше паднал сняг през зимата - над един метър, а печката на село бумтеше до червено. А аз в такива дни, пък и нощи, много обичах да чета книжки (тук ще се поизфукам, че в 4-ти клас бях детето, което е порчело най-много книги в България, някъде над 1500) - та четях си аз приказки, поговорки, детски романи и т.н. други. Та от детската си възраст в паметта ми са се врязали и запазили всичките тези поговорки, които ви пиша тук почти всеки ден.

Всъщност ... а как постъпват тия двете "феноменки" с чуждите деца?!

Хак им е ... И само да са сторили нещичко на Didi, този път вече ще им разкрия целият истински облик, и ще им изпиша отново имената с ОГРОМНИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ кои са, защото по тяхна молба ги изтрих и им оставих само инициалите - в темата за ларвите и т.н. другите теми!

А знам със сигурност, че ще прочетат тези наши мнения, щото кесят във форума ми, повече отколкото в техните си.

Така, че "колежки" много умната, значи ... щото пръстите ми стоят денонощно на клавиатурата и чакат дори и най-малкия миг, в който ще си видите отново имената ТУК ... Twisted Evil

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 3:04 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????? ???? ??????!
Отговорете с цитат

Didi написа:
Феномени,чародеи,ясновидки,гадателки,наследници на Ванга,ученици на Вера Кочовска... шамани...До кога питам аз?...

Няма да давам точна ясновидска прогноза... но как ви звучат думичките "тук - завинаги", да речем? Razz Някъде бях чел, че някакви чичковци казвали, че търсенето поражда предлагането. Щом на преобладаващото мнозинство българско му стигат потребности и пипе единствено колкото да си търси шмекери, за да го лъжат, получава ги - такива са правилата на пазарната икономика и потребителското общество. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 3:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Няма да споменавам имена,само ще споделя една случка!

Искам да ви кажа , не им вярвайте на тези ... само ще ви сринат психически и ще ви завлекат заедно със своите грешни душички.Сближих се с тези ясновидки и постепенно започвах да виждам лъжите им, усещах ги ...една по една.

Имиджа, които са си създали,беше просто фасада..лъжа след лъжа.И още не мога да се освободя от тях,продължават да ми влияят по един или друг начин.

Само, че аз реших да не си мълча ,за да не пострадат още невинни хора.

Мога още да говоря,защото зная прекалено много за онези "чудесни" ясновидки и основатели и поддръжници ,но ще спра до тук.

Слушайте вътрешния си глас и за нищо на света не го пренебрегвайте!

Didi, наблюдавам те от самото начало и все ми се искаше да ти помогна, но ... нямах достъп до теб, пък и ти не ми беше дала такъв.

Трябваше да предизвикам ония "двете шамита", та да се сблъскам и с теб.

Но ... добре стана, че така стана. Радвам се, че си успяла сама да се измъкнеш!!!

Честно да ти кажа, видях, че липсваш от всички техни "страници" и си помислих, че са те изгонили, защото по принцип така правят ... "Ооооо, ела при нас, ние ще сме твоята закрила и т.н. простотии" и след известно време (обикновено периода е кратък!) те няма на страничките в сайто-портала им. Laughing

Бедни ти е представата колко материали мои бяха качени там, и как им работих, за кой ли пък и на тия, само и само за да не потънат в тинята, от която явно не са и излизали никога ...

А и за оня шемет, където беше най-напред в сайто-портала му, откъдето те емна пък "шамито" какво да говоря ... измислици безкрай и използвачество до дупка, и до последен дъх мужду зъбите ти ... ама и той залязва ... само гледай как рекушират кармичните бумеранзи ... голяма веселба е, значи.

Много се радвам, че си между нас ... мисля, че точно тук ти е мястото.

Питай, споделяй, учи се и ... никога не посягай да правиш от спосбностите си "професия". Използвай ги в други направления и по друго предназначение. Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 7:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз в момента чета и не мога да повярвам на топлите думи!Мислех че ще получа много критики и няма да ме приемете.Много Ви благодаря на всички.
Всъшност не ме изгониха,аз сама си отидох.Не можех повече да търпя онзи Г.К. които ме караше да взимам парите на хората,за да му плащам по 60лв на седмица,за да бъда в сайта.Чувствах се много виновна,още по-малко че съм на 19год . и товара и болката и мъката на хората,като ми се строполеше на гърба с дни се възтановявах.Винаги съм си мислела,че да имаш "дарба" не е леко и човек ,който го е изпитал никога няма да те посъветва да го направиш и ти!В интерес на истината едната от тях винаги ме е подкрепяла,но ме и лъжеше...никога не ми е поискала пари ,помагала ми е.... но другатаааа ... "откривателката" на нея няма да и простя... защото много беди ми струпа на главата.
Маг Селена Вие ми помогнахте.Сега ще разкажа точно какво стана една нощ.
Когато бях прочела какво бяхте написали във вашия форум за мен,исках да ви напиша писмо и да Ви се извиня за моето държание ... Почти цяла вечер го мислех и ... след като заспах пак така се сковах и не можех да мърдам,неясен образ беше пред мен ... но разбрах че сте Вие.Аз се оплаших много ,а Вие ми казвахте само "Не се плаши,Деяна!Спокойно"....Не си спомням какви точно бяха думите Ви ,но ме предопредихте ... До вас стоеше мъж със очила ... След тази вечер ... аз си направих една равносметка и ето ме тук.Радвам се че успях ... и се надявам някой ден да ми бъдат простени грешките!
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Леле!!!Направо нямам думи!И парички да се снасят като на сутеньор!Аз явно в този форум съм най-големия наивник.Направо не знам защо ме търпите!
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 8:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Embarassed Rolling Eyes Е,не си само ти.Това е нещо като "патентен данък".Щеш - не щеш - слагаш тарифа.а като отговаряш безплатно на въпроси на нуждаещи се питащи,трябва да си избиеш от някъде парите за таксата,та затова - айде на платена услуга,незвисимо дали се налага.И на "сутеньора" да си платиш.Експлоатация до дупка,съсипване на психиката на млад човек без да му пука на някой,скубане на закъсали хора и по веригата - пълнене на нечии гуши.И на мен ми е трудно да го проумея,ама... Rolling Eyes Crying or Very sad
reveta

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 9:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Embarassed Rolling Eyes Е,не си само ти.Това е нещо като "патентен данък".Щеш - не щеш - слагаш тарифа.а като отговаряш безплатно на въпроси на нуждаещи се питащи,трябва да си избиеш от някъде парите за таксата,та затова - айде на платена услуга,незвисимо дали се налага.И на "сутеньора" да си платиш.

Едва ли е само патентния данък, Кати. На водещо място е алкохолната зависимост на такива лекета и отрепки.
И ако не са "шаманките" да му пълнят гушата всяка седмица, направо жив да го оплачеш...
Ако мнението ми е твърде скандално, маг Селена може да го заличи.
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта