|
Автор |
Съобщение |
deny_beny
|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 7:01 pm
Заглавие : ??????
|
|
|
Съжалявам,че още не ме познавате,но аз влязох тук по покана на маг Селена.Логнах се като deny-beny,това е съвсем случайно.Не м е бъркайте с онова Дени от Пловдив.Аз съм съвсем обикновена жена ,която най-напред потърсих помощ при тях,но не я открих. Имам проблем и се надявам Селена да ми помогне
ето и въпроса ми :
Казвам се Стоянка Георгиева Терзиева-Танчева
родена съм на 18.12.1961г
Имам болки в гърба,които се местят към главата.Не знам дали ще ме разберете два дни може да ме стяга гърбът,на следващия да чувствам главата си изтръпнала или да ме боли врата.Това е основното,но ме притеснява това,че с тези усещания не излизам дори до магазина.Болките са търпими,но продължителни.Чувствам се като вързана обаче.
Може ли това да са прояви на магия,това е единствения ми въпрос
и ако е така как и къде да Ви намеря за изчистване |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 11:05 am
Заглавие : Re: ??????
|
|
|
deny_beny написа: | Съжалявам,че още не ме познавате...
...Може ли това да са прояви на магия,това е единствения ми въпрос
и ако е така как и къде да Ви намеря за изчистване |
Ако сте си направили труда да попрочетете някои от отговорите в тези форуми преди да ни се доверите за отговор, ще се убедите, че в тях не разискваме кой, дали и доколко е омагьосан. Ако това е единственият ви въпрос, свържете се с нас по някой от начините описани в страницата за контакти. Темата ви беше преместена във въпросите за здравето, Защото може би тук й е мястото. Ако решите да зададете някой друг въпрос, моля изберете подходящата тема. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 11:47 am
Заглавие : Re: ??????
|
|
|
deny_beny написа: |
Имам болки в гърба,които се местят към главата.Не знам дали ще ме разберете два дни може да ме стяга гърбът,на следващия да чувствам главата си изтръпнала или да ме боли врата. |
Имате много сериозни проблеми с гръбнака - направете му снимка и се опитайте да се лекувате в това направление, защото главоболието Ви отчасти е от самият гръбнак. Със сигурност имате сколиоза и шипове, поради което се чувствате скована и с изтръпнала глава.
Не сте добре с кръвните потоци, поради което оросяването на мозъка Ви е твърде лошо.
Консултирайте се с невролог и изискайте от него да Ви направи доплерова сонография на кръвните потоци, за да не се сдобивате с проблема на високо кръвно налягане - всъщност Вие вече май го и имате?!
Не сте добре още с нервната ситем( вегетативна, централна и периферна). Не сте добре с храносмилателната система, имате проблеми и с бъбреците.
Успех!
Не на последно място трябва да обърнете внимание на гениталиите Ви - т.е. шийка на матката, матката, яйчниците. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|