|
Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 2:08 pm
Заглавие : ?????? ???? ????? ????? ????????
|
|
|
Спамът е способен да влияе на физическото състояние на хората, които всеки ден обработват електронни писма. В някои случаи това влияние е положително, в някои - не, показва изследването на канадски учени.
Според тях получателите на спам, който пропагандира здравословен начин на живот, т.е. спортни занимания, правилно хранене, липса на вредни навици и т.н. след 3 месеца са показвали по-добро здраве и положителни за здравето навици, отколкото преди.
За сметка на това тези, които са били атакувани предимно от рекламни спам-съобщения, които пропагандират някаква покупка, са увеличавали теглото си, твърдят канадските учени от Университета на Алберта (University of Alberta, цитирани от ВВС.
На това му се вика новина.В един от е-мейладресите ми ежедневно ме заливат със СПАМ-ове,има си отделна папка и там си ги и трият после,не се занимавам с тях,само следя да не попадне в групата и някое читаво писмо,затова не съм предприела и блокаж.Когато се започна тази история,се зaглеждах от любопитство,те са на английски де,но ми направи впечатление,че бяха предназначени за мъже - отнасяха за неща като виaгра и какви ли не средства за увеличаване на размера дето според едни имал значение,а според други - не.Та на мен нито ми вредят,нито ми помагат.А,напоследък в друго адресче от време на време понякога ми пускат и линкове за геймърско сайтче,който се интересува от разни игри,мога да му ги препратя,ако не съм ги изтрила. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|