Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 10:39 am
Заглавие :
|
|
|
Спомням си,но сега вече няма кой да говори и оспорва каквото и да било точно там,Наложено е вето на коментарите. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 10:44 am
Заглавие :
|
|
|
А!!!
Мъ ти сериозно ли говориш, Кати, щот не съм "надничала" скоро там ... странна работа, значи ...
Г,лей с,я ... ти ме озадачи ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
мадара
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 11:16 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена, вярно е , въобще не е смешно, много е неприятно.
Нямях това в предвид, напротив много ми харесва вашето определение
за вида и влиянието на вампирите. Нямам опит в участие във форуми,
приемам , забележката Ви. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 1:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ... когато вампир "точи" от твоята жизнена енергия ... в областта на слънчевия сплит, т.е. третата чакра, получаваш сериозен дискомфорт - съпроводен със странно безпокойство и тревожност, понякога раздразнителност, а много често се появява и гадене, както впоследстви и повръщане ... и в това няма нищо странно, нито смешно ... |
Огледайте как духовният православен клир(поне тях съм наблюдавал) носят кръстовете си така,че пресечната точка на рамената на Кръста да е "върху" 3-тата чакра.
А овцете...т.е. миряните нека го носят както си искат |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 4:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Но именно работните места, улиците, заведенията и особено пък градския обществен транспорт са най-идеалните места за "смучене на енергия" от вампир ... Там той има такъв богат избор, лошото е, че вече повечето хора страдат от енергиен дефицит и като започнат да се "изсмукват" взаимно един друг, то възникват големи скандали помежду им.
Красота и ... любов, няма що!!! |
Нещо като "Вампира вика дръжте вампира", казано с други думи... |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 4:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Най-после нещо сносно и ... интересно, пък и полезно ... да излезе от тази институция! Кой "някъде" из някакъв си там "форум" казваше и оспорваше точността на елетроенцефалографията, Кати?! Тогава ставаше въпрос за изследванията ми, чрез които се доказаха научно ясновидските ми способности???!!! Ти спомняш ли си този "колоритен" момент?! |
Селена, най-после всички теми свързани с вас в тайнствения портал са окончателно изтрити... Което наистина много ме радва защото си представям как сте се чувствали като четете със седмици и месеци как измети от кол и въже начело с Катето ви слагат сол в раните. Но вече - край на това. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 4:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Исках да кажа "тайнствения" портал (в кавички естествено)... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 7:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Амммиии ... честно да ти кажа Ревета, направо съм дълбоко изненадана от постъпката на "админа", който явно най-после се появи от нищото.
Що е станало и аз не знам в "тайнствения портал", но ... е видно, че наистина там липсват просто до едно-едничко всички повръщания, бълвания, плювки, измишльотини и какви ли не скалъпени вулгарно- цинични и прекалено арогантни компромати срещу мен!
Явно "админа" е решил да прояви в крайна сметка благоразумие, което е много похвално за самия него!
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 8:01 pm
Заглавие :
|
|
|
reveta написа: |
Селена, най-после всички теми свързани с вас в тайнствения портал са окончателно изтрити... Което наистина много ме радва защото си представям как сте се чувствали като четете със седмици и месеци как измети от кол и въже начело с Катето ви слагат сол в раните. Но вече - край на това. |
По-важното е, че всички ние, които по едната "нещастна" случайност се озовахме в "тайнствения портал", не вампирясахме и избудаляхме тотално от свирепите "захапки" на тамошни потребители-вампири ...
Всъщност ... не мога да скрия възхищението си от находчивия лицев хирург - просто е невероятен! Не мислиш ли така и ти, Ревета?! Откъде взема сили за хумор този толкова претрупан с работа човек - удивена съм от неговата издържливост! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 8:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Като стана дума за хирурга/предполагам,че той е оня духовит доктор,дето малкия изперкал се заяжда с него/,много хубав материал е пуснал,ама не смея да го сложа тук,знам,че той самият едва ли би имал нещо против,но останалите от там да не ни захапят,че ги копираме.Аудан знае за какво става въпрос. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 8:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Не ми пука дали "някой" от "тайнствения портал" ще ни "захапе" ... още повече, че няма за какво и най-вече С какво да ни захапят ...
А някой ако иска да участва в нашия форум, нека го направи, но ... след като не иска, независимо от това дали ни допада или не, то просто си е негов избор и ние трябва да го уважим.
А не като изперкалото пребоядисано в индигово дете и онова второто след него, дето не знам изобщо как слага хляб в устата си от вулгаризъм, цинизъм и безумно сквернословие - да безумстваме и безчинстваме!
Ние сме зрели и умни хора, мъдри и преди всичко с олимпийско търпение, нали така?!
Я всеки по пътя си, пък ако "някой" прекали ... то това ще си бъде само и единствено негов проблем.
Кармичният откат ще го прасне по "зурлата" и ... толкова.
Желая Ви лека и приятна вечер на всички - скрити и явни! |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 2:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Амммиии ... честно да ти кажа Ревета, направо съм дълбоко изненадана от постъпката на "админа", който явно най-после се появи от нищото. Що е станало и аз не знам в "тайнствения портал", но ... е видно, че наистина там липсват просто до едно-едничко всички повръщания, бълвания, плювки, измишльотини и какви ли не скалъпени вулгарно-цинични и прекалено арогантни компромати срещу мен! Явно "админа" е решил да прояви в крайна сметка благоразумие, което е много похвално за самия него! |
Повече никой няма да ви нарани. Сигурна съм в това. А ако някой се опита, така ще си го намери, че няма да посмее втори път. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 2:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Всъщност ... не мога да скрия възхищението си от находчивия лицев хирург - просто е невероятен! Не мислиш ли така и ти, Ревета?! Откъде взема сили за хумор този толкова претрупан с работа човек - удивена съм от неговата издържливост! |
Да, наистина е ерудиран човек и навярно професионалист в своята си област. Но няма да крия, че в една от темите ми направи доста лошо впечатление. Но нямам намерение да обсъждам това. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 2:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Много го дразнеха и него хора,дето не могат да му стъпят и на малкия пръст.Иначе има доста интересни мнения по някои теми и ако пишеше и тук, мисля,че щеше да е добре. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 2:46 pm
Заглавие :
|
|
|
Не отричам това, Кати, но в случая нямах предвид теми, свързани с индигото, а нещо съвсем друго. Но тук не е мястото да го коментираме. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|