НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 10:47 pm Вижте мненията без отговор
КОНТАКТ С ПРЕРОДЕН ДУХ?! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:06 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ? ???????? ????! ???? ? ?????????? ...
Отговорете с цитат

Отварям тази тема, защото е кощунствено някои прекалено невежи "феномени" да твърдят, че контактуват с духа на Ванга, въпреки, че тя отдавна се прероди във Франция.

Ето едно заглавие свързано с "феномена" Т.Т. " АЗ НИЩО НЕ ПРАВЯ, ПРЕДИ ДА ГО ЧУЯ ОТ ВАНГА" ... ...каква шарлатания и измислица само - абсолютно кощунствена ...

Чета непрекъснато, за тази Т.Т., че е единствено официално призната наследничка на Ванга - НЯМА ТАКОВА НЕЩО! ТОВА Е ПЪЛНА ИЗМАМА - и точно тук ще цитирам думите на очевидец, който е присъствал на срещата с въпросната Т.Т. и Ванга. Името на този човек е: д-р Димитър Напалеонов.

Ето какво казва той дословно за въпросната Т.Т.:

Цитат:
- Миналия път стигнахме до фалшивите Ванги. Много се навъдиха и продължават да се пръкват нови “фаворитки” на пророчицата, които нито са я виждали, нито я познават.

- Аз ви казах това, което съм чул от Ванга за Тотка Тотевска от Плевен. Думите й ще цитирам точно: “Мите, тая жена е като мене, и тя е пострадала като мене. И тя е била в кома…” Аз нямах намерение да правя такива изявления, но това, което е – си е!

- Но преди време Красимира ми вдигна луд скандал по телефона, че никой не може да има подобни претенции към Ванга, най-малкото Тотевска.

из едно интервю на Тодорка Николова

Та ... Ванга е казала за Т.Т. точно това: "Мите, тая жена е като мене, и тя е пострадала като мене. И тя е била в кома…” , А НЕ ЧЕ ТЯ Е НЕЙНАТА ЕДИНСТВЕНО ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТА НАСЛЕДНИЧКА - нещата звучат и изглеждат съвсем различно, нали?!

Според всички кармични правила и закономерности в тази Вселена, а пък и във всички останали, не можеш да контактуваш с дух, който вече се е преродил ...

... освен ако не познаваш лично човека, който е преносител на този прероден дух и най-вече ...имаш личен контакт и съпрекосновение с него ... и още повече, ако преродения дух "се е събудил именно като ДУХА на пророчицата Ванга" - именно в преносителя на духа й, т.е. във въпросното родено момиченце във Франция!

Всички знаем, че Ванга отдавна се прероди в тялото на онова френско момиче, за което беше предсказала самата тя.

Дори племеницата й Красимира, заедно с цял екип ходи до населеното място във Франция, където се е родило това момиче, срещна се с него и със семейството му и разказа, че нейната леля - българската пророчица Ванга - се е преродила в тялото на тяхната дъщеря.

И тъй като във време-пространствения континиум няма празно място, или по-просто казано никъде във Вселената и принадлежащите й Астралните владения няма празни места, то най-вероятно въпросната шарлатанка Т.Т. контактува с някой съвсем различен дух от този на пророчицата Ванга...

...но за да привлича към себе си плътна и яка клиентела се възползва от нейното ДОКАЗАНО И НАЙ-ПОПУЛЯРНО, ДОРИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ИМЕ ... ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ ИМА ТАЗИ Т.Т.!!!

Значи ... съдейки по това стигаме до заключението, че след като духа на Ванга вече е прероден, то нейното място незабавно е попълнено от присъствието на някой друг дух, напуснал Земните владения ... Можем да предположим дори, че духа с който контактува въпросната Т.Т. е просто ... ПСЕВДОДУХ ... дух-измамник, лъжец и т.н. (допълнително ще пейстна какво представляват псевдодуховете - в тази тема разбира се).

Но ... в никакъв случай този дух не е нито подобен на Ванга, нито пък е развит до нейното духовно ниво ... забравете. Но сега няма да се впускам в подробни обяснения относно и този факт.

Реших само да поясна на нашата аудитория що за измамничества става въпрос, когато някои псевдофеномени използват вече доказани имена на истиниски феномени, дори и след тяхната смърт, та дори и ... след тяхното поредно прераждане!

А вие какво ще кажете относно подобни явления в нашия пъстър дуален свят?! Sad

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пейстнах ви част от едно мое интервю - това което ви обещах:

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПСЕВДОДУХОВЕТЕ?

"Освен рангове духовете притежават и степени. Ще дам накратко една бегла характеристика. Има три ранга на духовете, като всеки от тях е разделен на съответните му степени.

Ранговете винаги се изброяват от низшите духовни нива към висшите. В трети ранг преобладават несъвършените духове, с които контактуват медиуми и ясновидци, намиращи се на много ниско духовно развитие. Тук духовете са разделени на пет степени.

В трета степен се намират псевдоучените духове, с които предимно контактуват поне 80% от медиумите и ясновидците.

Техните знания са достатъчно обширни, но на тях им се струва, че знаят повече, отколкото е в действителност.

От някои гледни точки те са постигнали някакви успехи, речта им е сериозна, и може да заблуди хората относно възможностите и просветеността им.

Най-често информацията им не е нищо повече от отражение на земните предразсъдъци и системни идеи, смес от няколко истини и най-нелепи заблуди, през които прозира самодоволство, надменност, завист и инат, от които те не са могли да се освободят."

КОМЕНТАРИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ВАС ... Rolling Eyes

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Окт 09, 2007 6:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прочетох някъде из медите този цитат преди дни и ми стана смешно. Помислих си поредната наследница на баба Ванга. Обаче не знаех, че тя се е преродила. Маг Селена това не е ли доста бързо? Тя почина 1996. Всъщност би трябвало да попитам от какво зависи бързината на прераждане?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 3:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes А тези,които твърдят,че сънуват Ванга с конкретни послания или наставления отправени от нея към тях на сън? Rolling Eyes Confused
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 5:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
...Всъщност би трябвало да попитам от какво зависи бързината на прераждане?

На Изток твърдят, че прераждането е почти незабавно от гледище на линейното ни време. Склонен съм да им вярвам. Доколкото времето е относителна и много имагинерна величина, съществува и субективно време. Т.е. след смъртта можеш да си на място където да изкараш според собствените си усещания столетия, а когато се преродиш отново тук да не са изминали и двадесет стандартни земни минути.

Според западните схващания колкото си по-просветлен дух, толкова по-рядко се прераждаш. Не съм много склонен да го приема. Всяка искрица просветленост е въпиющо необходима, за постигането на някакво уравновесяване понастоящем.

В крайна сметка, според мен зависи от от необходимостта от индивид с точно такива специфични характеристики и равнище на псхично-духовно развитие към момента в дадена общност. Не е задължително да се прераждаш през две-три махали разстояние. Може да има нужда от някой като теб, да речем в африканско племе. Или пък в ескимоска паланка, където да се родиш и да изкараш пълноценен живот, или пък да умреш след няколко месеца отново, но със самото си раждане да си предизвикал някакви належащи промени. Нещата са различни и не звучат особено добре или утешително за земното ухо, но никой не е чак толкова важен или маловажен.

И тук необходимостта е основен критерий, стимул и механизъм. Така виждам нещата, така ги казвам, не е задължително да съм прав Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 5:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Rolling Eyes А тези,които твърдят,че сънуват Ванга с конкретни послания или наставления отправени от нея към тях на сън? Rolling Eyes Confused

Случва се и това. Да не бъдем максималисти. Но трябва да се внимава дали сънуваме точно Ванга като духовен наставник и същност или като символ. Т.е. зависи от тълкуванието на съня.

Между другото съм забелязал една релация - колкото по незначителен е даден сънувач в обществения контекст, толкова по-грандиозни и непосилни са задачите и мисиите, които му се "дават" насън. Да речем габровски комбайнер сънува как да се реши правителствената криза във Франция или как Германия да избегне наводненията!!! Shocked

Да се чуди човек тия дето раздават сънищата спят ли, що ли? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 5:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Rolling Eyes Ами то в обществения контекст може да са незначителни,а осенениeто свише да им посочва същинската им мисия на спасители на света/или региона,ако ще в Камчатка да е/,знае ли се...Или пък при изпращането на сънища нещо да се е объркало и да са пристигнали на грешен адрес или пък някои може да са получили СПАМ,ама не го различават./малко се шегувам,ама нали някои научни открития или шедьоври на изкуството са създадени след съответния сън,но в случаите сънищата са попаднали на точния адресат/ Rolling Eyes Confused
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 6:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Прочетох някъде из медите този цитат преди дни и ми стана смешно. Помислих си поредната наследница на баба Ванга. Обаче не знаех, че тя се е преродила. Маг Селена това не е ли доста бързо? Тя почина 1996. Всъщност би трябвало да попитам от какво зависи бързината на прераждане?

От много житески и кармични фактори зависи, ASD, прераждането ...

За тези неща също можеш да прочетеш в "Публикации"-те, може би в раздела за "Карма"-та ... не си спомням точно, там някъде съм писала за тях.

Сай Баба например, един високо посветен духовен индийски мъдрец и Учител, се е прераждал в много къси интервали - става въпрос за последните му 3 прераждания - разликата е била две години време от едното до другото.

А колкото повече е духовно развит и извисен един дух, толкова по-дълго пребивава във висшите Астрални Селения, и толкова по-рядко се преражда на Земята - но ...

... видно е, че всеки сам решава кога да стори това, и ако кармата му е отработена прекалено добре, щото неговия избор да бъде уважен от Владетелите на Кармата, то Посветения дух може да се преражда и в много къс интервал от време.

Страданието на Ванга и дава тази невероятна възможност, защото факторите относно нейния житейски път приживе са твърде показателни като отработване на личната й карма в много висок процент.

Факторите са: нейното служене , нейното търпение , нейното смирение в себе си, а от там и нейното правилно разбиране за нещата от живота.

Това е - няма нищо тайнствено в бързото й прераждане.

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Сеп 13, 2010 10:31 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 09, 2007 6:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Laughing Rolling Eyes Ами то в обществения контекст може да са незначителни,а осенениeто свише да им посочва същинската им мисия на спасители на света/или региона,ако ще в Камчатка да е/,знае ли се...Или пък при изпращането на сънища нещо да се е объркало и да са пристигнали на грешен адрес или пък някои може да са получили СПАМ,ама не го различават./малко се шегувам,ама нали някои научни открития или шедьоври на изкуството са създадени след съответния сън,но в случаите сънищата са попаднали на точния адресат/ Rolling Eyes Confused

Всъщност ... в Астралните владения хаоса е голям, хаоса на Земята е още по-голям, а хаоса в нашите вътрешни нагласи - най-голям ... Rolling Eyes

Така, че ти си права, Кати ... по-важно е инфото да пристигне до точния адресат ... а това е такава рядкост. Sad

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 10, 2007 11:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

че Т.Т. е пълна шарлатанка и измамница е ясно от много отдавна. Само че "един" админ от еди къде си ви изтри коментара за нея. От вас знам също че същата Т.Т. е имала и криминално минало тъй като по едно време се представяла за Б.Т. - жената скенер, поради което била подведена под съдебна отговорност.
И забележете - никога не прави ясновидски прогнози ако преди това не се "свърже" с Ванга в отвъдното. Shocked Не знам Ванга колко пъти би се обърнала в гроба, ако разбере каква нагла шарлатанка се представя за нейна наследничка, "официално призната" при това. Confused
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:36 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Когато прочетох интервюто на Т.Т този петък точно това,което Маг Селена написа си помислих.Зададох си въпроса "Как е възможно това,нали Ванга се прероди? ...Следователно е невъзможно ,а тази жена е поредната шарлатанка,търсеща пари и власт.
Много се радвам,че обсъждаме тези неща,за да ги четата повече хора и да разберат колко мошеници има по тоя свят,да са наясно и подготвени.Защото аз ако не знаех някои неща (които между другото научих тук при вас) ,прочитайки тази статия щях да си кажа "Оооо тази жена разбира и знае .Трябва да я посетя"
И ето поредната "спасена,излекувана" от великата "наследница".
Rolling Eyes
Didi

Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:39 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз тази жена,като я видях във вестника ...зная че някъде съм я виждала,даже мисля че съм разговаряла с нея и НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ КЪДЕ ... Колкото и да се мъча.Нито имам спомен от разговора,нито от срещата ,но знам че съм я виждала! Confused
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Участвала е в тв предавания по кабеларките,дори се е явявала и в И.& Л. Laughing
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:48 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Имах предвид всъщност жената от вестника в другата тема,дето се е локализирала заради "мнoгoто ангажименти",извинявам се за недоглеждането. Embarassed Rolling Eyes
Didi

Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 12:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ех Кати,ние с теб пак сме дежурни по късните часове Smile))
Не е било по телевизията!На живо съм я виждала!
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта