НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 6:27 am Вижте мненията без отговор
КОНТАКТ С ПРЕРОДЕН ДУХ?! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Rolling Eyes Имах предвид всъщност жената от вестника в другата тема,дето се е локализирала заради "мнoгoто ангажименти",извинявам се за недоглеждането. Embarassed Rolling Eyes

Ааааа ... ок ,разбрах! Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Окт 11, 2007 11:41 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Та тя циркулираше като гастрольорка по едно време из цяла България ... идвала е и във Варна, и наистина може да си я срещала там ... Rolling Eyes Wink

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 8:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Въпросният д-р Наполеонов между другото разказва много интересни неща за самата Ванга, но това, че фиксира внмианието на невежите хора върху Т.Т. е просто ... недопустимо.

След като вече ви цитирах думите му в едно негово интервю, то веднага след 3-4 дни попадам на друго подобно, в което д-р Наполеонов буквалво възвеличава Т.Т. до такава степен, че просто ... много дълго се смях на глупостта му - извинете ме! Laughing

Сега той така си извърта
, че просто човек не може да разбере кога точно е ... "искрен"!

Как може да се твърди, че изобщо някой може да продължи делото на Ванга?!

Ванга е личност и както знаем, всяка личност идва на Земята с определена цел в живота си, която е до толкова лична и строго индивидуална, че никой друг освен нея НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ДЕЛОТО, за което тази Душа и личност пребивават в този си живот, на това място, в това тяло и .... т.н.

Така, че нелепото твърдение на д-р Напалеонов, дето Т.Т. щяла "да продължи делото на Ванга" просто е кощунствено.

Никой не може да повтори никого, по никакъв начин - просто закономерностите във Вселената са такива.

Таааа ... въпросната Т.Т. ли?! Че тя да не е над Бога и Неговите Проявления Закономерни?!

Кощунството му стига до там, че той казва:

Цитат:
"Идете сега да видите офиса на Тотка Тотевска, там реално присъства Ванга. Цялата атмосфера, обзавеждането на стаята, говорят за Ванга ..."

Каква "велика" имитаторка само ... да се не начудиш ... да се не намаеш ...

В офиса на Т.Т. преди всичко присъства най-вече самата Т.Т., която за да може да сугестира и изманипулира нещастните, незнаещи и невежи люде, го е накичила и преобразила по подобие на стаичката на Ванга, както и с нейни портрети, разбира се - или ... икони ... но ... този интериор в никакъв случай не говори за феноменалните способности на Т. Т., защото тя просто няма такива - тя е имитаторка и нищо повече, която взаимства от всякакви долнокачествени източници, за да се "сдобие" с информация ...

А Духът на Ванга присъства в тялото на френското малко момиченце - това е простата истина - и няма нищо общо с тази набедена "феноменка".

Всъщност ... не знам дали не сте виждали Т.Т. с иконата на Ванга, обесена на врата й ... купената икона от същите тези Рупи, където са се превърнали във вертеп от търговци, които непрекъснато печелят от името на Ванга - точно когато тя вече беше мъртва.

Каква низост, каква мерзост?!

Нима като провесиш на врата си някаква икона и започнеш да се индикираш с нея, можеш да придобиеш феноменалните способности и качества на изобразената там личност?! Точно никога ...

Просто това е едно отвратитерлно имитаторство, чрез което се ограбват страдащите, незнаещи и невежи хора ... Това е.

Всъщност ... подобна каритна вече съм виждала преди години при една "световна шаманка на България" ... Беше през 1993 год., на която се "вързаха" много хора, защото тя не само се представяше за наследница на Ванга, ами на всичкото отгоре твърдеше в шизофренните си и параноидни избилици, че е и нейна племеничка ... е, малко по-далечна, дееее ....

После при една от поредните й "фази" в шизофренно-параноиден пристъп на ярост и гняв, които бяха замъглили за пореден път съзнанието й, въпросната "шашманка" просто поломи до шушка цялата "вангина стаичка" с всички притурки в нея, досущ като тази на Т.Т. ... само дето не беше я запалила със свещите, който горяха в памет на Ванга, а Ванга беше жива-живеничка - все още ... представяте ли си?!

Лудости всякакви ... какво да се прави?!

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 9:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ооо да и аз съм чувала ,че "световно великата шашманко-шезофреничка" е роднина на Ванга...
Аз защо си мисля,че този въпросния (забравих му името,дето казал че Т.Т. е признатата наследничка) има някаква далаверка с тази Т.Т.
Изглежда "достоверно" ...

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 9:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Ооо да и аз съм чувала ,че "световно великата шашманко-шезофреничка" е роднина на Ванга...
Аз защо си мисля,че този въпросния (забравих му името,дето казал че Т.Т. е признатата наследничка) има някаква далаверка с тази Т.Т.
Изглежда "достоверно" ...

Страшно сладурче си ти, Дидинка .... (вече се уверих и лично при срещата ни оня ден с теб в този факт - не се изчервявай, пупупу - да не те урочасам!)

Как се досети само?!

Ми, чеееее ... то ако няма далаверка, ще й се прави ли такава реклама на "великата имитаторка" от д-р ти Напалеонов, значи ... какъв е смисъла иначе?!

Ти само погледни фамилията му! Само тя е достатъчно красноречива за псипохватчетата му ...

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 9:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ООоооп пак се изчервииииих!

Е то бива ,бива ама толкова наглост НЕ БИВА Smile.Те да си берат ядовете после и да се чудят къде да се скрият...!
Най-вероятно си делят паричките ,спечелени от измъчените хора с напразно подхранвани надежди ,от лъжливи реклами и "обещаващи" феномени!

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хм - вече си имала опит в тези неща и сама знаеш как е на "духовния или окултен" пазар ... Crying or Very sad ... все едно е ... Crying or Very sad ... жалко, но ... поучително, поне за теб - пък и за мен, естествено!

Все пак аз имам по-богат опит от теб в тази област ... хихихихихи ... Razz

Става въпрос за използвачеството ... онова използвачество, което ти отнема последния дъх и жизнени сокове, и силици от работа и раздаване на ... използвачите.

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 10:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е да ама така трупаме опит и после по трудно се хващаме,което е само в наша полза...а след това всичкооо се връщаааа Smile

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 10:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е,но ние сме силни и не се предаваме.Можем да се радваме ,че не сме сред тия използвачи,а и нали знаете ... рано или късно пак чукат на нашата врата.Тогава идва ролята на големия "ШУТ" в г**а Smile

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 15, 2007 10:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Извинявам се за израза,ама ми идва музата ,като се сетя за всичките им номера!

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 5:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Спокойно .. мисля, че някой си някога си някъде си преди ххииллляди години беше казал: "Бог забавя, ама не забравя."

Защо забавя ли?!

Защото винаги дава невероятно благоприятния шанс на самозабравилите се индивиди да си коригират допуснатите от тях грешки - друг е въпроса дали те го правят! Razz Wink

Тук също се крие и самата истина за кармата - и там ни е дадена възможността чрез съответните прераждания винаги да коригираме грешките си - чрез прераждене или през настоящ живот.

Защо не забравя ли?!

Защото ако човека не използва времето, през което може да коригира грешките си, то съдбата му зацикля и следват просто неизброими и безкрайни прераждания докато сгрешилият не се научи да контролира правилно себе си и какво ... да коригира грешките си.

Малки сладки истини ... но валидни! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 5:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето какво казва в този контекст Махариши Шибендо Лахири:
Цитат:

ПОСЛАНИЕ 5

Лохмар, Германия, 18 май, 1999 г.

Избрано от Упанишадите

Докато не проблесне светлината на другостта, няма как човек да се освободи от цикъла на раждането и смъртта. Няма друг начин, няма друг начин, няма друг начин.

Съществува странна щедра и милостива енергия с огромна светлина от разбиране, която обгръща всяко моментно нещо във вселената. Докато не се пробуди за този факт, човек не може да излезе от цикъла на раждането и смъртта. Няма друг начин, няма друг начин, няма друг начин.

Непознатото никога не може да се познае чрез апарата (ума), който човек е получил. Докато този факт не порази човека като гръмотевица, той не може да спре пътуванията на егото и не може да излезе от цикъла на раждането и смъртта. Няма друг начин, няма друг начин, няма друг начин.

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 23, 2007 5:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Всъщност ... не знам дали не сте виждали Т.Т. с иконата на Ванга, обесена на врата й ... купената икона от същите тези Рупи, където са се превърнали във вертеп от търговци, които непрекъснато печелят от името на Ванга - точно когато тя вече беше мъртва. Каква низост, каква мерзост?!
Нима като провесиш на врата си някаква икона и започнеш да се индикираш с нея, можеш да придобиеш феноменалните способности и качества на изобразената там личност?! Точно никога ...

Защото на шарлатанки като Т.Т. наглостта е безгранична. А шарлатанията както знаем неотлъчно върви ръка за ръка с наглостта и безочието!

Племенницата на Ванга - Красимира Стоянова никога не е гледала с добро око на тия които се пишат наследнички на Ванга. И е абсолютно права за това.
Но и Т.Т. не се предава – най-нагло и безсрамно беше заявила, че Красимира Стоянова била наследничка единствено на имотите на леля си, но не и на дарбата й...
Ами без коментар!

Не ме разбирайте погрешно, наистина уважавам Красимира Стоянова като човек и журналист.
reveta

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 23, 2007 5:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Bместо "без коментар" исках да кажа "Каква наглост само!"
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 23, 2007 8:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На мен лично не ми допада характера на Красимира Стоянова, но пък това, което казва тя относно леля си Ванга, особено след нейната смърт, почти всичко е вярно ... съжалявам, но е така. Rolling Eyes

Бях - макар и за прекалено кратко време - свидетел на някои неща, за които разказва К.Стоянова, дори имах и лична среща с нея, когато ходих при Ванга.

Там беше и племеника на Ванга - Димитър Гайгуров ... мисля, че точно така му беше фамилията.

Те и двамата ми правеха компания, докато чаках да се срещна с Ванга, а това чакане продължи цели 5 дни ... които 5 дни прекарах в плътно наблюдение относно живота на Ванга и обкръжението й.

Все пак ... човек добива една правдоподобна представа за точната картинка на "пейзажа" за толкова време, нали?!

Няма защо да коментирам наглостта на госпожата Т.Тотевска, която се изживява като "невероятен феномен и единстевно призната наследничка на Ванга". Това не подлежи на коментар ... Rolling Eyes

Призната от кого?1 Кой търси признания?! И защо ги търси?! На кого му трябват признания и ... защо?!

Впрочем ... какви са всичките тези безумия?!

Защо подобни имитаторки винаги се крият "зад гърба" на Ванга???!!!

Сетете се сами.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта