НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 11:10 pm Вижте мненията без отговор
Лекари,психиатри и накрая нещо...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
opelcheto

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:08 pm
МнениеЗаглавие : ??????,????????? ? ?????? ????...
Отговорете с цитат

Здравейте,обръщам се към вас за помощ не намерена от никой досега...

От седем години не се чувствам добре,залитам,нестабилна походка,сърцебиене,главоболие и всеобщо неразположение...

Правени са ми всички възможни изследвания:ЕЕГ,скенер,щитовидна жлеза,полови хормони,отоневрологични изследвания-всичките,снимка на шиините прешлени,доплерова сонография и т.н.

Посещавала съм много невролози,психиатри,психолози,но резултат от провежданите лечения няма за мое съжаление!

В момента съм на ривотрил от 0,5мг. и го приемам само сутрин.Не,че ме лекува,но поне ми помага да вървя що годе нормално и да си върша домакинската работа.

Отхрвърлена е тезата за Мениеров синдром и то от професор невролог и както и за Базедова болест...

Последното което ми казаха е че имам чувствителен вестибуларен център и впоследствие от него играещо кръвно налягане.

Но от лечението, което предписаха, аз не са почувствах по добре,даже бях зле.Казвам зле защото ми се наложи да спра ривотрила,а от толкова години прием при мен вече се говори за психична зависимост.

Да,ще кажете да посетя психолог или психиатър-вече посетих,но вместо да ми помогнат психически те ме тъпчат с антидепресанти които въобще не се включват при моя неврологичен проблем!

Отчаяна съм и последната ми надежда е във Вас.

Предварително ви благодаря!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
ani4ka1111

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:18 pm
МнениеЗаглавие : ?????????
Отговорете с цитат

забравих да си напиша имената те са Галя Василева Генчева род. 25.07.1972г.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, opelcheto! Very Happy

Страшно много ми хареса ника Ви ... Laughing Crying or Very sad

Но ... явно не сте прочела правилата "За правилното ползване на форума" и сте пропуснала много неща, които са ми неходими за работата и отговора ми относно запитването Ви.

Трябват ми Вашите три имена (задължително фамилия по баща, ако носите фамилия по съпруг, т.е. искам Вашето моминско име).

Ще Ви помоля също така да напишете и резултатите от въпросните изследвания, които сте направила - ама всичките - със заключенията им и крайните им лабораторни стойности.

Базирайки се на Вашите лични данни и изследвания, ще мога да Ви дам абсолютно точен отговор и абсолютно точно диагностициране, а впоследствие и насока за лечение.

Желая Ви лек и приятен ден! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 3:15 pm
МнениеЗаглавие : ?? ??? ??????
Отговорете с цитат

Ами поласкана съм за ника ми,но все пак не схванах със какво ви впечатли...И все пак да дойдем на отговора ви,който сте ми изпратили...Не мислите ли уважаема така наречена маг Селена,че ако ви напиша всички изследвания ще ми стигне страницата Rolling Eyes И още нещо,всичките изследвания които имам са разчетени от специалисти и нямаше да търся вашите окултни услуги Very Happy От това следва,че има за жалост много наивни хора,които търсят спасение чрез вас...Приятен ден! Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 4:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не, уважаемо opelcheto, не мисля, че ще трябва да изпишеш страници и страници, и страници относно твоите изследвания ... щото те не са чак толкова много!!! Cool

Видно е от постинга ти щото ... Cool

Цитат:
... ЕЕГ,скенер,щитовидна жлеза,полови хормони,отоневрологични изследвания-всичките,снимка на шиините прешлени,доплерова сонография ...

И тъй като имам богат опит с такива "провокатори или подставени лица" подобни тебе, на които аз изобщо не вярвам, тъй като НАИСТИНА СЪМ ЯСНОВИДКА, то винаги искам да видя изследванията им!!! Razz

И ако те, "провокаторите или подставени лица" наистина имат нужда от помощ ще постъпят честно, лоялно и ... най-вече достойно, а не като тебе! Rolling Eyes

А има и едни малки нюанси относно някои медицински лабораторни изследвания, с които ти явно не си наясно ... ама то това си е твой проблем!

Но ... сега виждам "данните Ви" ... хихихихихихи ... и мога да Ви кажа ето това:

Цитат:
ani4ka1111
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:18 pm
Заглавие: запитване

Цитат:
ani4ka1111

Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 8:19 am
Заглавие : помогнете
Здравейте маг Селена обръшам се за помощ към вас защото незнам какаво да правя вече аз съм на 37 год род.09.02.1970. Казвам се Анна Стоянова Стоянова.

Моите проблеми започнаха преди 6 години с една много силна криза адксо главоболие силен шум в ушите,световъртеж,парене ,сърцебиене тръпнене,мравучкане ,пролошавяне.

Тези симтоми продължават и до сега но в по лека форма главата ме боли по малко замайването е по слабо но го има сърцебиенети и прескачане на сърцето мравучкане в крайниците прилошаване.

Лекарите не окрихя някаква причина.правила съм скенер нормален еег -леки иритативни промени без огнищтност.Доплер нормален .Кардиолога и той казва че не е от сърцето.

Отоневролога ми каза вегетативна дистиноя, бестибуларна система, получавали се спазми на малките кръвоносни съдове.

Хормони на шитовидна жлеза нормални. Е кажете ми мога ли аз полудявам или лекарите не могат да поставят диагноза толкова време и какво ми има.Този шум в главата е ужасен и на спира. Благодаря ви.

Цитат:

opelcheto

Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:08 pm
Заглавие : Лекари,психиатри и накрая нещо...

От седем години не се чувствам добре,залитам,нестабилна походка,сърцебиене,главоболие и всеобщо неразположение...

Правени са ми всички възможни изследвания:ЕЕГ,скенер,щитовидна жлеза,полови хормони,отоневрологични изследвания-всичките,снимка на шиините прешлени,доплерова сонография и т.н.

Посещавала съм много невролози,психиатри,психолози,но резултат от провежданите лечения няма за мое съжаление!

В момента съм на ривотрил от 0,5мг. и го приемам само сутрин.Не,че ме лекува,но поне ми помага да вървя що годе нормално и да си върша домакинската работа.

Отхрвърлена е тезата за Мениеров синдром и то от професор невролог и както и за Базедова болест...

Последното което ми казаха е че имам чувствителен вестибуларен център и впоследствие от него играещо кръвно налягане.

Но от лечението, което предписаха, аз не са почувствах по добре,даже бях зле.Казвам зле защото ми се наложи да спра ривотрила,а от толкова години прием при мен вече се говори за психична зависимост.

Да,ще кажете да посетя психолог или психиатър-вече посетих,но вместо да ми помогнат психически те ме тъпчат с антидепресанти които въобще не се включват при моя неврологичен проблем!

Е, ми ... просто се позабавлявахме всички с поредния провокатор, името на който наистина започва с буквата "Г" и наистина е от женски род, и наистина става въпрос за една невероятно зла и отмъстителна, както и истерична, крещяща с пълно гърло, и до пълно пръсване, и безумие "шаманка-шашманка-ошашкана", но не тази дето е "световната шаманка на България" ... ами онази, нейната ученичка ... хахахахахахаха ....

Благодарим за забавлението, което ни предостави - и умната, защото
"игричката ще приключи с изцеждане и свършек на паричката" ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

А сега мисли върху тази ГАТАНКА, та да ти дойде акъла не в главата, а в мозъка, ако въобще някъде имаш такъв ...

Сега да не вземеш да се напиеш или пък да набиеш някой твой близък, както обикновено се случва ... Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 16, 2007 4:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не, уважаемо opelcheto, не мисля, че ще трябва да изпишеш страници и страници, и страници относно твоите изследвания ... щото те не са чак толкова много!!! Cool

Видно е от постинга ти щото ... Cool

Цитат:
... ЕЕГ,скенер,щитовидна жлеза,полови хормони,отоневрологични изследвания-всичките,снимка на шиините прешлени,доплерова сонография ...

И тъй като имам богат опит с такива "провокатори или подставени лица" подобни тебе, на които аз изобщо не вярвам, тъй като НАИСТИНА СЪМ ЯСНОВИДКА, то винаги искам да видя изследванията им!!! Razz

И ако те, "провокаторите или подставени лица" наистина имат нужда от помощ ще постъпят честно, лоялно и ... най-вече достойно, а не като тебе! Rolling Eyes

А има и едни малки нюанси относно някои медицински лабораторни изследвания, с които ти явно не си наясно ... ама то това си е твой проблем!

Но ... сега виждам "данните Ви" ... хихихихихихи ... и мога да Ви кажа ето това:

Цитат:
ani4ka1111
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:18 pm
Заглавие: запитване

Цитат:
ani4ka1111

Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 8:19 am
Заглавие : помогнете
Здравейте маг Селена обръшам се за помощ към вас защото незнам какаво да правя вече аз съм на 37 год род.09.02.1970. Казвам се Анна Стоянова Стоянова.

Моите проблеми започнаха преди 6 години с една много силна криза адксо главоболие силен шум в ушите,световъртеж,парене ,сърцебиене тръпнене,мравучкане ,пролошавяне.

Тези симтоми продължават и до сега но в по лека форма главата ме боли по малко замайването е по слабо но го има сърцебиенети и прескачане на сърцето мравучкане в крайниците прилошаване.

Лекарите не окрихя някаква причина.правила съм скенер нормален еег -леки иритативни промени без огнищтност.Доплер нормален .Кардиолога и той казва че не е от сърцето.

Отоневролога ми каза вегетативна дистиноя, бестибуларна система, получавали се спазми на малките кръвоносни съдове.

Хормони на шитовидна жлеза нормални. Е кажете ми мога ли аз полудявам или лекарите не могат да поставят диагноза толкова време и какво ми има.Този шум в главата е ужасен и на спира. Благодаря ви.

Цитат:

opelcheto

Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 12:08 pm
Заглавие : Лекари,психиатри и накрая нещо...

Е, ми ... просто се позабавлявахме всички с поредния провокатор, името на който наистина започва с буквата "Г" и наистина е от женски род, и наистина става въпрос за една невероятно зла и отмъстителна, както и истерична, крещяща с пълно гърло, и до пълно пръсване, и безумие "шаманка-шашманка-ошашкана", но не тази дето е "световната шаманка на България" ... ами онази, нейната ученичка ... хахахахахахаха ....

Благодарим за забавлението, което ни предостави - и умната, защото
"игричката ще приключи с изцеждане и свършек на паричката" ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

А сега мисли върху тази ГАТАНКА, та да ти дойде акъла не в главата, а в мозъка, ако въобще някъде имаш такъв ...

Сега да не вземеш да се напиеш или пък да набиеш някой твой близък, както обикновено се случва ... Razz Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта