Автор |
Съобщение |
reveta
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:33 am
Заглавие :
|
|
|
Всъщност от вас научих за пръв път що за стока е Тотевска когато прочетох един ваш коментар в предишен форум... Само че онзи деградирал от алкохола админ побърза да ви изтрие коментара, защото за него дори шарлатаните са добре дошли и за нищо на света не би допуснал да ги изпусне от сайта си.
Моля ви, простете ми ако съм прекалила. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 1:35 pm
Заглавие :
|
|
|
Много си права, Ревета!
И по този случай ще дам отново коментар относно въпросната особа, която вече изобщо не знае какви ги говори ...
Явно защото всичко върши слепешката - както се изразява и тя самата в собственото си интервю ...
Цитирам по-долу Т.Тотевска ...
Цитат: |
" ... А в Бъргария се раждат хора, които директно общуват с Космоса и с определени хора от Отвъдното. И аз съм една от тези хора - контактувам с Ванга. Ванга е моята духовна учителка." ...
"... когато си отиде от този свят, тя стана моят астрален помощник изащитник."
"Избирайки небесния си покровител и помощник, човек решава част от проблемите си, гарантира си сериозна защита. Всеки човек на Земята си има любима светица или светия. И му служи. Но този човек трябва да знае, че този на когото се кръсти и пали свещи, не търпи предателство. И не прощава."
" При мен е така - когато при мен има човек, който има нужда от помощ, тя (Ванга) се явява и ми казва как да му помогна. А аз го правя. Изпълнявам го слепешката ..." |
Боже мой ... какъв ужас???!!!
Да изпълняваш нещо слепешката???!!! Какво светотатство, какво невежестево и какво незнание и неразибране???!!!
Всъщност ... в следвашия си постинг ще се опитам да дам коментар за всеки един от цитираните пасажи на Т.Тотевска ... т.е. да дам светлина и разяснение за що иде реч по-точно ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 4:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Изпълнявам обещаното от мен, макар и да разполагам с изключително малко свободно време ... Та ...
Цитат: | " ... А в Бъргария се раждат хора, които директно общуват с Космоса и с определени хора от Отвъдното. И аз съм една от тези хора - контактувам с Ванга. Ванга е моята духовна учителка." ... |
Смешно и пародийно твърдение от страна на невероятната имитаторка Т. Тотевска ... защото всеки един човек, независимо от това къде е роден, е в непосредствен контакт с Космоса, защото просто пребивава в него. Срам и позор от такова невежество!!!
Ванга не може да бъде учителка абсолютно на никого, защото никога не е била Посветен Учител - тя просто беше една обикновена ясновидка, нищо повече, това е.
Който иска да се убеди в думите ми нека прочете в "Публикации"-те в раздела на "Крия йога" що е това Посветен Учител ... за да е наясно все пак за що иде реч.
Цитат: | "... когато си отиде от този свят, тя стана моят астрален помощник изащитник." |
Нито един дух от нисшия астрал не може да бъде помощник или защитник на който и да било човек от Земния свят.
А Ванга поради това, че не е била от Високо Посветените Учители (но несъмнено се е учила по някакъв начин от тях) е била в едни от малко по-високите равнища на Астралните Селения, където духове като нейния обикновено се готвят з апоследващо прераждане ... така че тя не може да бъде нито помощник, нито закрилник в смисъла, в който влага думите си Т.Тотевска.
Подобна роля изпълняват единствено и само Ангелите и Архангелите!!!
И едва след тях Високо Посветените Духовни Същества и Учители.
Цитат: | "Избирайки небесния си покровител и помощник, човек решава част от проблемите си, гарантира си сериозна защита. Всеки човек на Земята си има любима светица или светия. И му служи. Но този човек трябва да знае, че този на когото се кръсти и пали свещи, не търпи предателство. И не прощава." |
Нито един земен човек има правото или пък може сам да избере духовния си покровител или помощник! Те и двамата - в зависимост от духовното развитие на дадения човешки индивид - избират сами кого да покровителстват и на кого да помагат.
Хора, които служат на мъртви светица или светия са в голяма духовна заблуда, защото трябва да е обратното - поне така твърдеше малко по-горе в думите си "единствената официално призната наследничка на Ванга" ...
Всеки човек, който пребивава в Земните Селения служи първо на себе си, после на всички останали живи хора около него и по този начин служи на Бога!
Всички знаем, че Бог е всеопрощаваш, нали така?!
Тогава какви са тези безсмислени бръщолевеници, че като палиш някакви безсмислени свещи на починал човек, то духът му не търпи никаво предателство и не прощава?!
За какви предателства става по-скоро въпрос и какво трябва да прощава един вече освободен от физическата си плът дух?!
Това просто са безпардонни твърдения на една невежа жена, която явно е фиксирала вниманието си единствено в напълването на собствената си кесия и явно това е единственото и вярно служене ... на собствената й и неизмерима алчност и митомания (склонност да се лъже и измисля неверни неща).
" При мен е така - когато при мен има човек, който има нужда от помощ, тя (Ванга) се явява и ми казва как да му помогна. А аз го правя. Изпълнявам го слепешката ..."
Това е последния "бисер" от целият невеж наниз на Т. Тотевска ....
Човек, който прави каквото и да е слепешката е опасен човек не само за себе си ... още повече когато е в услуга на мъчениците, дето и представа си нямат за какво говори тази имитаторка ... жалка история ...
Значи Т.Тотевска е един напълно безотговорен човек, който не го е еня за съдбата на когото и да било дошъл при нея за помощ, защото слепешката постъпват само незнаещи "феномени", които гледат едно единствено нещо и виждат едно единстевно нещо - портфейла на страдащия ...
В заключение ще кажа, че въпросната имитаторка, ако изобщо контактува с някого, то това може да бъде единствено и само някоя изоставена астрална черупка от Ванга (тъй като тя отдавна вече се прероди), в която черупка се е напъхал някой зловреден псевдоучен дух, (досущ като Т.Тотевска!), който дава фалшива информация на въпросната имитаторка ... нищо повече.
В заключение бих помолила Т.Тотевска да вземе докато още е жива да попрочете някои книжлета, в които пише всичките тези неща, за които аз говоря тук, в този постинг .. или в този форум...
Защото лично аз умирам от срам, че стоя редом с нея в този все пак достатъчно свестен вестник ...
До тук - сега за сега - беше моя коментар относно новите "изживявания и представяния" на Т.Тотевска ... |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 4:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Мисля ,че тази Тотевска си вярва!
Човек който не притежава "дарба" и не е чел и не знае и се осмелява да "помага" на хората се срива и психически и физически ... по мноооогооо причини,за които аз не смея да говоря,тъй като и аз самата не знам достатъчно!
С всеки изминал ден ми става все по тъжно,като чета за такива хора!Не ми е смешно вече...Само да имаше начин да се спре всичко това!? |
|
_________________ |
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 6:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Много си права, Ревета!
И по този случай ще дам отново коментар относно въпросната особа, която вече изобщо не знае какви ги говори ... |
Така ми олекна като го чух... Не защото съм много права, а защото доскоро си мислех, че вече съм ви досадила като се захващам все с тази тема. Винаги мисля преди да кажа нещо и ако го казвам значи имам основания да смятам че е така поне отчасти. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | В заключение бих помолила Т.Тотевска да вземе докато още е жива да попрочете някои книжлета, в които пише всичките тези неща, за които аз говоря тук, в този постинг .. или в този форум...
Защото лично аз умирам от срам, че стоя редом с нея в този все пак достатъчно свестен вестник ... |
И защо вие? Тя е тази, която трябва да умира от срам. Че тя ако продължава така да се изтъква, в най-скоро време ще стане повод за приказки в целия град, а никак не е изключено да стане и за смях, макар че арогантността на такива като нея едва ли признава чувство за срам и неудобство.
Последната й измишльотина беше, че някога е ученичка на Ванга.
А Ванга неведнъж е казвала, че няма и не може да има ученици, защото тя самата не е била ученичка на никого, тъй като дарбата й е единствено от Бог и никой друг. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:34 pm
Заглавие :
|
|
|
* исках да кажа - "че някога е била ученичка ..." |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:35 pm
Заглавие :
|
|
|
За съжаление много хора и вярват и поради тази причина едва ли ще стане скоро за смях,освен пред малкото разбиращи,останалите си заслужават такива като нея.Измамата и шарлатанията виреят на благодатна почва. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 12:24 pm
Заглавие :
|
|
|
А благодатната почва всички тук знаем коя е: невежество и незнание!
Както и нежелание да се излезе от тях ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 10:33 am
Заглавие :
|
|
|
Имам едно предложение ...
Искате ли да изброим всичките онези "наследници на Ванга", дето нямат и капка срам, и свян да използват и се крия зад името й ....???!!!
Очаквам отговора Ви. |
|
|
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:02 am
Заглавие :
|
|
|
Аз съм За!Но списъка ,ще е мноооогоооо дълъг! |
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:37 am
Заглавие :
|
|
|
Ооооооооо ... несъмнено.
Дали да не открия нова тема по този случай?! Като "важна тема" да речем?!
Какво ще кажете, чакам мненията на всички ви?!
Това са си сериозни неща - все пак. |
|
|
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:47 am
Заглавие :
|
|
|
А такаааа...стана тяяяя!Някои ще го боли много!
ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ...къде са другите...хайдеее ....!
|
|
_________________ |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:54 am
Заглавие :
|
|
|
Ако срещна в пресата поредното "сеназционно" писание,ще докладвам тук. |
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 11:43 am
Заглавие :
|
|
|
Аз пак срещнах, та да си кажа думичките, де ...
Ето какъв въпрос задават на Т.Тотевска, а какво отговаря тя на него във в-к "В-а":
"ВЪПРОС: - Какво всъщност беше написано в онова писмо от Ванга?! (много глупав въпрос, който най-вероятно си е задала сама Т. Тотевска, щото акъла й не е "зацепил", че Ванга не можеше да пише и се подписваше чрез отпечатъците на папилите на пръстите си!!!)
ОТГОВОР: - Завеща ми методите за лечение чрез яйце и леене на восък. Тя приживе ми беше разказала как се парви това и аз сама трябваше да го приложа. Сега си давам сметка защо Петричката пророчица ме наричаше лечителка, ясновидка и медиум. Тогава не съм го разбирала. Аз съм медиум и мога да викам духа на пророчицата, когато ми е нужна помощ."
Не, че и сега Т.Тотевска разбира що е то това лечителка, ясновидка и медиум!!!
Защото, ако наистина разбираше принципите и закономерностите относно тези явления, тя изобщо нямаше да продължава толкова неуко да твърди, че контактува с духа на Ванга ... това е пълно безумие, незнание и невежество, на които могат да се вържат само подобно духовно ограничени хора като нея ... сори!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|