НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 11:39 pm Вижте мненията без отговор
КОНТАКТ С ПРЕРОДЕН ДУХ?! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
reveta

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всъщност от вас научих за пръв път що за стока е Тотевска когато прочетох един ваш коментар в предишен форум... Само че онзи деградирал от алкохола админ побърза да ви изтрие коментара, защото за него дори шарлатаните са добре дошли и за нищо на света не би допуснал да ги изпусне от сайта си.
Моля ви, простете ми ако съм прекалила. Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много си права, Ревета!

И по този случай ще дам отново коментар относно въпросната особа, която вече изобщо не знае какви ги говори ... Rolling Eyes

Явно защото всичко върши слепешката - както се изразява и тя самата в собственото си интервю ...

Цитирам по-долу Т.Тотевска ...

Цитат:

" ... А в Бъргария се раждат хора, които директно общуват с Космоса и с определени хора от Отвъдното. И аз съм една от тези хора - контактувам с Ванга. Ванга е моята духовна учителка." ...

"... когато си отиде от този свят, тя стана моят астрален помощник изащитник."

"Избирайки небесния си покровител и помощник, човек решава част от проблемите си, гарантира си сериозна защита. Всеки човек на Земята си има любима светица или светия. И му служи. Но този човек трябва да знае, че този на когото се кръсти и пали свещи, не търпи предателство. И не прощава."

" При мен е така - когато при мен има човек, който има нужда от помощ, тя (Ванга) се явява и ми казва как да му помогна. А аз го правя. Изпълнявам го слепешката ..."

Боже мой ... какъв ужас???!!!

Да изпълняваш нещо слепешката???!!! Какво светотатство, какво невежестево и какво незнание и неразибране???!!! Shocked Shocked Shocked

Всъщност ... в следвашия си постинг ще се опитам да дам коментар за всеки един от цитираните пасажи на Т.Тотевска ... т.е. да дам светлина и разяснение за що иде реч по-точно ... Sad Confused

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 4:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Изпълнявам обещаното от мен, макар и да разполагам с изключително малко свободно време ... Та ...

Цитат:
" ... А в Бъргария се раждат хора, които директно общуват с Космоса и с определени хора от Отвъдното. И аз съм една от тези хора - контактувам с Ванга. Ванга е моята духовна учителка." ...

Смешно и пародийно твърдение от страна на невероятната имитаторка Т. Тотевска ... защото всеки един човек, независимо от това къде е роден, е в непосредствен контакт с Космоса, защото просто пребивава в него. Срам и позор от такова невежество!!!

Ванга не може да бъде учителка абсолютно на никого, защото никога не е била Посветен Учител - тя просто беше една обикновена ясновидка, нищо повече, това е.

Който иска да се убеди в думите ми нека прочете в "Публикации"-те в раздела на "Крия йога" що е това Посветен Учител ... за да е наясно все пак за що иде реч.

Цитат:
"... когато си отиде от този свят, тя стана моят астрален помощник изащитник."

Нито един дух от нисшия астрал не може да бъде помощник или защитник на който и да било човек от Земния свят.

А Ванга поради това, че не е била от Високо Посветените Учители (но несъмнено се е учила по някакъв начин от тях) е била в едни от малко по-високите равнища на Астралните Селения, където духове като нейния обикновено се готвят з апоследващо прераждане ... така че тя не може да бъде нито помощник, нито закрилник в смисъла, в който влага думите си Т.Тотевска.

Подобна роля изпълняват единствено и само Ангелите и Архангелите!!!

И едва след тях Високо Посветените Духовни Същества и Учители.

Цитат:
"Избирайки небесния си покровител и помощник, човек решава част от проблемите си, гарантира си сериозна защита. Всеки човек на Земята си има любима светица или светия. И му служи. Но този човек трябва да знае, че този на когото се кръсти и пали свещи, не търпи предателство. И не прощава."

Нито един земен човек има правото или пък може сам да избере духовния си покровител или помощник! Те и двамата - в зависимост от духовното развитие на дадения човешки индивид - избират сами кого да покровителстват и на кого да помагат.

Хора, които служат на мъртви светица или светия са в голяма духовна заблуда, защото трябва да е обратното - поне така твърдеше малко по-горе в думите си "единствената официално призната наследничка на Ванга" ... Laughing Laughing Laughing

Всеки човек, който пребивава в Земните Селения служи първо на себе си, после на всички останали живи хора около него и по този начин служи на Бога!

Всички знаем, че Бог е всеопрощаваш, нали така?!

Тогава какви са тези безсмислени бръщолевеници, че като палиш някакви безсмислени свещи на починал човек, то духът му не търпи никаво предателство и не прощава?!

За какви предателства става по-скоро въпрос и какво трябва да прощава един вече освободен от физическата си плът дух?!

Това просто са безпардонни твърдения на една невежа жена, която явно е фиксирала вниманието си единствено в напълването на собствената си кесия и явно това е единственото и вярно служене ... на собствената й и неизмерима алчност и митомания (склонност да се лъже и измисля неверни неща).

" При мен е така - когато при мен има човек, който има нужда от помощ, тя (Ванга) се явява и ми казва как да му помогна. А аз го правя. Изпълнявам го слепешката ..."

Това е последния "бисер" от целият невеж наниз на Т. Тотевска .... Laughing Laughing Laughing

Човек, който прави каквото и да е слепешката е опасен човек не само за себе си ... още повече когато е в услуга на мъчениците, дето и представа си нямат за какво говори тази имитаторка ... жалка история ...

Значи Т.Тотевска е един напълно безотговорен човек, който не го е еня за съдбата на когото и да било дошъл при нея за помощ, защото слепешката постъпват само незнаещи "феномени", които гледат едно единствено нещо и виждат едно единстевно нещо - портфейла на страдащия ...

В заключение ще кажа, че въпросната имитаторка, ако изобщо контактува с някого, то това може да бъде единствено и само някоя изоставена астрална черупка от Ванга (тъй като тя отдавна вече се прероди), в която черупка се е напъхал някой зловреден псевдоучен дух, (досущ като Т.Тотевска!), който дава фалшива информация на въпросната имитаторка ... нищо повече.

В заключение бих помолила Т.Тотевска да вземе докато още е жива да попрочете някои книжлета, в които пише всичките тези неща, за които аз говоря тук, в този постинг .. или в този форум...

Защото лично аз умирам от срам, че стоя редом с нея в този все пак достатъчно свестен вестник ...

До тук - сега за сега - беше моя коментар относно новите "изживявания и представяния" на Т.Тотевска ... Razz Cool

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 4:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля ,че тази Тотевска си вярва!

Човек който не притежава "дарба" и не е чел и не знае и се осмелява да "помага" на хората се срива и психически и физически ... по мноооогооо причини,за които аз не смея да говоря,тъй като и аз самата не знам достатъчно!
С всеки изминал ден ми става все по тъжно,като чета за такива хора!Не ми е смешно вече...Само да имаше начин да се спре всичко това!?

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 6:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Много си права, Ревета!
И по този случай ще дам отново коментар относно въпросната особа, която вече изобщо не знае какви ги говори ... Rolling Eyes

Така ми олекна като го чух... Не защото съм много права, а защото доскоро си мислех, че вече съм ви досадила като се захващам все с тази тема. Винаги мисля преди да кажа нещо и ако го казвам значи имам основания да смятам че е така поне отчасти.
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
В заключение бих помолила Т.Тотевска да вземе докато още е жива да попрочете някои книжлета, в които пише всичките тези неща, за които аз говоря тук, в този постинг .. или в този форум...
Защото лично аз умирам от срам, че стоя редом с нея в този все пак достатъчно свестен вестник ...

И защо вие? Тя е тази, която трябва да умира от срам. Че тя ако продължава така да се изтъква, в най-скоро време ще стане повод за приказки в целия град, а никак не е изключено да стане и за смях, макар че арогантността на такива като нея едва ли признава чувство за срам и неудобство.
Последната й измишльотина беше, че някога е ученичка на Ванга.
А Ванга неведнъж е казвала, че няма и не може да има ученици, защото тя самата не е била ученичка на никого, тъй като дарбата й е единствено от Бог и никой друг.
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

* исках да кажа - "че някога е била ученичка ..."
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Окт 27, 2007 8:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad За съжаление много хора и вярват и поради тази причина едва ли ще стане скоро за смях,освен пред малкото разбиращи,останалите си заслужават такива като нея.Измамата и шарлатанията виреят на благодатна почва. Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Окт 28, 2007 12:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А благодатната почва всички тук знаем коя е: невежество и незнание! Rolling Eyes

Както и нежелание да се излезе от тях ... Cool

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 29, 2007 10:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имам едно предложение ... Cool

Искате ли да изброим всичките онези "наследници на Ванга", дето нямат и капка срам, и свян да използват и се крия зад името й ....???!!!

Очаквам отговора Ви.

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:02 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз съм За!Но списъка ,ще е мноооогоооо дълъг! Sad

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ооооооооо ... несъмнено. Cool Laughing

Дали да не открия нова тема по този случай?! Като "важна тема" да речем?!

Какво ще кажете, чакам мненията на всички ви?!

Това са си сериозни неща - все пак. Razz

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А такаааа...стана тяяяя!Някои ще го боли много!
ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ...къде са другите...хайдеее ....!

Пуснато наПуснато на: Пон Окт 29, 2007 11:54 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Ако срещна в пресата поредното "сеназционно" писание,ще докладвам тук. Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 03, 2007 11:43 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз пак срещнах, та да си кажа думичките, де ...

Ето какъв въпрос задават на Т.Тотевска, а какво отговаря тя на него във в-к "В-а":

"ВЪПРОС: - Какво всъщност беше написано в онова писмо от Ванга?! (много глупав въпрос, който най-вероятно си е задала сама Т. Тотевска, щото акъла й не е "зацепил", че Ванга не можеше да пише и се подписваше чрез отпечатъците на папилите на пръстите си!!!) Razz

ОТГОВОР: - Завеща ми методите за лечение чрез яйце и леене на восък. Тя приживе ми беше разказала как се парви това и аз сама трябваше да го приложа. Сега си давам сметка защо Петричката пророчица ме наричаше лечителка, ясновидка и медиум. Тогава не съм го разбирала. Аз съм медиум и мога да викам духа на пророчицата, когато ми е нужна помощ."

Не, че и сега Т.Тотевска разбира що е то това лечителка, ясновидка и медиум!!! Razz Laughing

Защото, ако наистина разбираше принципите и закономерностите относно тези явления, тя изобщо нямаше да продължава толкова неуко да твърди, че контактува с духа на Ванга ... това е пълно безумие, незнание и невежество, на които могат да се вържат само подобно духовно ограничени хора като нея ... сори!!! Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта