НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 7:37 am Вижте мненията без отговор
ПОЛЕЗЕН ЛИ Е СПОРЕД ВАС СПОРТЪТ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 03, 2007 7:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е линка.Предварително се извинявам на по-чувствителните дами.За съжаление, който не знае руски, няма да може да го разбере - ще гледа само картинки. Laughing Предлагам ви да обърнете внимание на думите на психоложката за падането от 9-тия етаж на алкохолик и същото - само че скачане от човек, който е пренастроил своята психика.
http://ftp.domainbg.com/quadra/Specnaz/Specnaz_Kosstjan_www.emultrix.com.avi
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юни 04, 2007 1:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Полезни са онези физически практики, които с нищо не вредят нито на физическото, нито на психическото, нито на духовното ниво на човека.

Всичко останало просто е свързано със зрелища, емоционални психохватки /става въпрос за извайването на тялото чрез фитнес или друг подобен спорт, което служи за стръв на бълъци, които си падат сексуални маниаци и т.н./, и надпревари за доказване на способности!

Тези безумия са били винаги използвани сред "плебеите" от всички времена, за да бъдат едно - манипулирани, друго - изолирани, трето - да се отклонява вниманието им от правилниото виждане и схващане за нещата отживота на всички нива.

Била съм и спортистка, навремето когато учех в полиграфическия техникум и спортувах в тогавашния "Левски - Спартак" на стадион "Г.С.Раковски"... и тази попара я ядох, и въпреки, че даваха много големи надежди за изключителни постижения от мен, и ме гонеха и преследваха на всяка цена да направят от мен велика лекоатлетка, то аз им се измъкнах, чрез един много финтов номер, при което те бяха принудени да ме оставят на мира - един път и завинаги!

И всичкото това, само защото скока ми на височина беше 1,95 см, когато бях само на 16 год.!!! А 100 м късо бягане го вземах за 30-40 сек., не повече!!!

"Те" са майсторите на спорта - спомням си само, че единият се казваше Славчев и нищо повече. Не си ги спомням, защото не ме интересуваха - интересуваше ме само как да се отърва от тях, а това беше трудно, защото тогавашния режим те задължаваше да изпълняваш задължително и безпрекословно някои училищни разпоредби ... ми тоталитаризъм, к,во да се прави!

Та ... това си мисля аз за спортта!

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 04, 2007 1:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно сте щели да станете шампион и рекордьор,преди Стефка Костадинова,но щом сте преценили,че не е било това призванието Ви...България сигурно е загубила.Предполагам са напирали и да Ви тъпчат с разни стимуланти дето са щели да Ви направят една мъжкарана,без да им пука въобще "в името на спорта и победата"
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 04, 2007 2:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не обичам спортта ... това за мен си е насилие!

ЙОГА Е ДРУГО НЕЩО ...

Той този майстор на спорта ми беше учител по физкултура и трябвя да ти кажа ,че нито един път не влезнах в часовете му след като реши да ме прави и мене "майстор на спортта" ... та ми натряскаха сума ти неизвенени отсъстивя за цялата учебна година и по този начин ме принудиха да влезна 2 пъти в часовете му, колкото да ме прибара и да ме изработи, за да хода на тренировки - задължителни!

А така ми отпадаха всички часове по физкултура и така можеха да ми извинят неизвенените отсъствия, ама аз ... ех, няма да ти казвам как ги изработих та се измъкнах от "титлата майстор на спорта", значи ...

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 7:19 am
МнениеЗаглавие : ? ??????????? ? ??????!!!
Отговорете с цитат

Напълно подкрепям мнението на Маг Селена че ОСНОВНОТО Е МОТИВАЦИЯТА С КОЯТО СЕ ПРАВИ ДАДЕНОТО НЕЩО А НЕ САМОТО НЕЩО-ЧЕ ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОСТИЖЕНИЯ,КРАСИВО ТЯЛО И Т.Н. ЧОВЕЩЕНИЙКИ СА ПРИЧИНАТА ЗА ЛОШОТО ВЛИЯНИЕ АКО ЩЕТЕ И НА СПОРТА А НЕ САМИЯ СПОРТ САМ ПО СЕБЕ СИ!...Ами съветвам ви-четете Лазарев Диагностика на кармата и всичко ще ви стане ясно...разбира се ако имате нужната енергия за да разберете правилно написаното от него и да го структурирате като единен мироглед а не да виждате само нещата които не ви се харесват и да реагирате емоционално...Наистина на мен той ми светна много неща за живота,вселената и всичко останало!
В мотивацията е ключа за всичко!....Точно оттам тръгва всяко безкористие!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 9:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За Лазарев, ако нямаш нищо напротив, flysilf, се иска "яко "

Той ти преобръща всички светове в малката главица, разголва те до най-мъничките ти подробности и ако, действително човек е разбрал за какво точно иде реч, изпада - задължително - в депресия.

Винаги е така, когато трябва да ти "просветне" нещо.

И ако успее да преодолее депресията си, и ако вникне в истинската същина на себе си, и вземе, че си даде сметка какви ги е творил цял живот, може и да се ... промени.

Само да не му прескърца "мозъчния механизъм" и променяйки се да се озове в лудницата ... щото и такива съм ги виждала!

Лазарев не е лъжица за всяка уста, той трябва да се чете едва тогава, когато си стигнал до самия промисъл какво правиш със себе си и със другите около себе си - в крайна сметка.

А на това вече му се вика отговорност, а тя е онова нещо, от което бягат всички и ... всички в един момент изпитват дълбоки угризения относно нея, виждайки какви грешки са допуснали.

Така мисля аз!

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 9:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е!...за добро или за зло той обаче беше причината да си изясня много неща в живота ми.Чудил съм се как тъй другите не щат и да чуят за него и все го изкарваха ту шовинист ту не знам си какъв,а то просто "д"-тата им не стискали толкова))))))))))
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 16, 2007 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ами кажи ми ти лесно ли е да си признаеш, дори и само пред себе си, какви си ги "дробил" и творил злинища, злини и злинки, а в същото това време си мислил, че раздаваш справедливост и ... правосъдие???!!!

Шокиращо е, когато се откриеш в писанията му! Shocked Razz

Но ... това е началото на Пътя! Или ти стиска да го извървиш, или ... бягаш по тъч линията и си измисляш причини, за да не се докоснеш до скритата ти "минотавърска душичка". Laughing

Но ... честно казано много малко хора го разбират Лазарев, е тяхна си работа пък ... едни го могат, други не ... това е. Едни го правят, щото им стиска, други не ... щото живеят в илюзията си, че така ще се чувстват по-добре.

Да, ама НЕ. Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта