НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 7:58 pm Вижте мненията без отговор
до маг Селена
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
vania

Пуснато наПуснато на: Вто Окт 02, 2007 1:29 pm
МнениеЗаглавие : ?? ??? ??????
Отговорете с цитат

Искам да попитам колко деца ми е отредила съдбата да имам и какви ще бъдат те?
Казвам се Иванка Тодорова Атанасова 17.04.1977
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Окт 03, 2007 10:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вие шегувате ли се с мен или не сте наясно с нещата от живота по принцип?!

Да не би да искате да Ви кажа всичките вероятности, които съществуват в живота Ви като тенденции за забременяване???!!!

Впрочем ... всяка девойка от момента, в който й дойде месечния цикъл вече има възможността да забременее ... и така, всеки месец!!!

Но ... тъй като човешкия живот се дели на цикли, то през всеки цикъл от живота си жената има поне 2-3 вероятности ДА РОДИ дете. А броя на циклите е някъде поне около 8 в живота на човека - като перспектива.

Хм ... и Вие искате да кажете, че аз трябва да се разровя в съдбата и кармата Ви, за да Ви отговоря за вероятните 20 възможни пъти, в които Вие можете да забременеете и да речем ... да родите???!!!

Нали не се шегувате с мен???!!!

Та ... ако приемем, че след 13-тата си година всяка девойка или жена може да роди поне (погледнато средно статистически) 15 деца, то ми кажете за кои от тези 15 вероятности да се сдобиете с деца, трябва да "погледна"???!!!

Освен това много е важно и на какъв партньор ще попаднете. Ами ако той няма предопределение в живота си да се сдобие с деца, а пък Вие искате деца???!!!

Така, че ще ми трябват и трите имена и рожнената дата на бъдещите Ви партньори, които ще срещнете в напред във времето и живота Ви, и т.н. данни, за да мога да отговоря приблизително точно с колко деца ще се сдобиете и какви биха мигли да бъдат - все пак - да речем!!!!!!!!!!!

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 03, 2007 11:17 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А може ли да погледнете възможността с Кирил Андонов Атанасов 14.09.1972
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Окт 03, 2007 11:53 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ПРОЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА "ЗА ПРАВИЛНОТО ПОЛЗВАНЕ НА ФОРУМА"!!!

СПОРЕД ТЯХ ЛИМИТА НА ВЪПРОСИТЕ ВЕЧЕ ВИ СЕ ИЗЧЕРПА - СЪЖАЛЯВАМ!!!

ПОРАДИ ТАЗИ ИМЕННО ПРИЧИНА НА ВТОРИЯ ВИ ВЪПРОС НЯМА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕНО ... Rolling Eyes

ОТ МОДЕРАТОРА

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 29, 2007 2:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Та ... ако приемем, че след 13-тата си година всяка девойка или жена може да роди поне (погледнато средно статистически) 15 деца, то ми кажете за кои от тези 15 вероятности да се сдобиете с деца, трябва да "погледна"???!!!
Освен това много е важно и на какъв партньор ще попаднете. Ами ако той няма предопределение в живота си да се сдобие с деца, а пък Вие искате деца???!!!

Може ли аз да ви отговоря какво мисля по този въпрос. Според мен дори когато на единия съпруг(а), не му (й) е отредено да има деца, тогава също може да се обоснове вина.
Това че единия от двамата поради здравословни причини не може да има деца, само по себе си не е виновно поведение. Но има и друго. Ако този в когото е причината не е съгласен(а) и на осиновяване, на изкуствено оплождане и т.н., тогава кой е виновен в случая? И кой е разрушил разбирателството в семейството? Този, който иска да закрепи семейството с дете, което и двамата да отгледат или този, който е избрал егоизма и е решил, че щом той не може да има деца, тогава и парньора му не трябва да има? Е, това поведение е не само виновно, но и безвъзвратно разтройващо брака.
reveta

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 29, 2007 5:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Mай не трябваше да се обаждам точно тук. Исках само да си кажа мнението. Sad
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 29, 2007 6:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравей, Ревета!

Много правилно си постъпила, за което ти благодаря.

А vania май си проси да бъде банната ... Cool

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 29, 2007 7:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Здравей, Ревета!

Много правилно си постъпила...

боже, дано да е така... Sad Исках само да изкажа едно по-различно мнение по въпроса.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:04 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбира се, че е така! Wink Very Happy

А vania наистина е прекалила с добрата ми воля да отговарям съвсем безвъзмездно и безплатно тук, във форума ...

Сори ... но няма безплатен обяд никъде, така че да престане да хитрува, защото ако мен може да надхидри (всичко мога да допусна, защо не?!), то личната си съдба и карма в никакъв случай не може да надхитри.

Да си помисли по този въпрос, за да не започнат да й се случват неприятни случки в личния й живот.

Това е, което имах да допълня по нейния въпрос, сори, казах. Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта