НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 3:58 am Вижте мненията без отговор
НАРЦИСИЗМЪТ - ВЕНЕЦА НА БЪЛГАРИНА ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
turta

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 10:26 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз не съм ги нарушила, мнението ми е "по принцип". Защо подпалихте толкова не ми е ясно.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 10:38 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

turta написа:
Изобщо не схванах с какво ви предизвиках. Банвайте ме, не ми пука. Интернет е свободна зона. Сори.

Никъде няма свободни зони ... без правила!

Явно това е само в твоите представи и изюзии, turta! Cool

И ти с нищо не можеш да ме предизвикаш, ей Богу вярвай ми ... Confused

Ако не ти пука днес за себе си, ако ни ти пука утре, то това вече се превръща в хронично заболяване наречено патология, наречено безотговорност, с която си личи, че си "надарена" ... сори.

От самото начало имаш доста дразнещо, предизвикателно, безцеремонно, провокативно и надменно поведение.

За последен път ти давам шанс да помислиш върху поведението си, да преусмислиш присъствието си тук, във форума.

Ние, постоянните му потребители, създатели и домакини не желаем да има хора между нас, на които не сме им изгодни само заради това, защото сме с няколко крачки пред тях - в някои направления поне.

Интригите си ги остави за други форуми ...

Тук просто ще цари мир и разбирателство помежду всички ни.

Казах.

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 10:42 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

turta написа:
И аз не съм ги нарушила, мнението ми е "по принцип". Защо подпалихте толкова не ми е ясно.

Когато човек говори "по принцип" той не конкретизира определени теми ... да речем, нали така?! Cool

И много те моля, turta, подбирай си жаргонните изрази от типа на "подпалихте", защото единствено нещо, което мога да "подпаля" са твоите натрупани комплекси, които не бих изреждала точно тук и сега.

Надявам се, да си ме разбрала правилно ... за последно.

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 2:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, защо ме нападнахте така изведнъж? Какво толкова скверно изразих? Досега нямаше никакви индикации, че съм неприятна и изведнъж се отприщи лавина отрицателни коментари за мен. Shocked
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 30, 2007 6:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Просто проявявам търпение към теб, turta! Все още ... Cool

Много пъти ми се искаше да ти кажа това, което ти казвам сега.

И искам да знаеш, че повечето от постоянните потребители, особено, са прекалено сензитивни до един, да не говорим пък за Диди, така че никак не е желателно да проявяваш какъвто и да било негативизъм, който е абсолютно неуместен точно тук във форума, спрямо когото и да било, защото той се усеща...т.е. ние го усещаме, нали разибраш, значи?!

Усещаме ти и най-съкровените намерения и потайни мисли, ако трябва да бъдем точни.

Така, че ако залъгваш себе си, че си много добра, честна, толерантна, тактична и т.н., и т.н., то не се опитвай да го правиш с нас!!!

Ние сме свръхсензетивни и не ни убягва абсолютно нищо от сетивата ... за нас няма скрито-покрито.

Схващанията и убежденията ти са на човек, който живее в неразбиране и заблуди, както и заслепение, но в теб има някакви наченки и желание да се порбудиш, затова те и понасяме - все още!

Затова те и търпим, затова ти и отговаряме на въпросите, затова комуникираме с теб - все още.

Факта, че приемаш реакцията ми като нахвърляне, говори, че наистина живееш в неразибране и заслепение.

Ти не разпознаваш нашите същности!Ти не припознаваш добрите ни намерения спрямо теб, ти не ги разчиташ, ти тълкуваш нещата толкова неправилно и превантивно, както и всички останали, които тънат в невежеството си!

Ти все още си част от "сивото стадо" - излез оттам и виж, че има и друг живот, истински и неподправен, чист и разбиращ, а не като илюзиите в които са затънали повечето люде.

Илюзии, в които пребивава обидата, унижението, тънките намеци, сарказма, иронията и преди всичко една тотална комплексарщина, която е най-невероятния фон за израза на дадена обида ... Confused

Никой тук не ти дължи каквито и да е обяснения защо това, защо оново ... още повече пък аз.

Научи се на търпение, разбиране и ... когато се чувстваш унижена, то знай, че това е само едно стъпало, което може да ти помогне да се извисиш духовно.

А не добър повод да "блеснеш" с Егото си и кое беше ... непукизма си. Те не струват и пукната пара, не си ли го разбарала все още?!

Така, че не преживявай и не приемай толкова драматично факта, че си предупредена за некоректно поведение спрямо форума, а просто тихо и кротко си вземи забележка, защото не само аз, ами и другите потребители, сме все още благосклонни към теб.

Не мислиш ли?! Sad Confused

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 7:57 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля, че разбирам. Аз знам къде се намирам (конкретно в този окултен форум) и не се и опитвам да се сравнявам с вас. Усетили сте някакъв негативизъм - не е много чудно, аз съм обикновен човек и изпитвам всякакви чувства. Попаднах на този форум случайно, както може да стане с всеки друг интернет потребител, който не е сензитив. Исках да си говорим, но ако трябва да ме "понасяте" ... няма нужда. Ясно ми е, че нищо не ми дължите, затова и не съм задавала лични въпроси в другите раздели. Ако ми потрябва Вашата помощ знам къде да Ви намеря и се надявам, че няма да ми я откажете. Желая всичко хубаво на всички потребители.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Дек 01, 2007 9:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодарим ти от сърце за разбирането! Very Happy

Лек и приятен ден.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми