НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 1:48 am Вижте мненията без отговор
Лекарят-да му вярваме или не
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
pafkata

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 4:52 pm
МнениеЗаглавие : ???????-?? ?? ??????? ??? ??
Отговорете с цитат

реших да направя тема свързана с лекарите понеже има много хора които все се оплакват от тях колко некомптетентни са били и прочие
аз също съм на това мнение ,но разбира се не може да се отрече че има и доста реномирани и отвърдени лекари.Но трудно е за самият пациент да разбере дали лекуващият му лекар е наистина добър така че той да се чувства в сигурни ръце и да знае че няма просто да пие разни антибиотици и други ''отрови'' без да знае дали наистина ще има резултат или е едно опитно зайче в ръцете на лекаря който се опитва да намери отговор на проблема на базата на ''отхвърляне на отделните варианти''
Но както знаем диагностиката е доста трудна ,не е лесно на базата на някакави си симптоми и едно две изследвания да се постави точна диагноза.Лично аз поради тази причина се бях допитах до г-жа Селена
на която искрено и благодаря за отзивчивостта.Тя ме насочи какво да правя и аз сега следвам указанията й. НО в крайна сметка така или иначе ще трябва да се опра до помоща на даден лекар - даже в момента ми е нужен добър невролог
така че бих искал в тази тема всеки да препоръча или да сподели опита си с даден лекар който наистина му е помогнал
всеки да каже за лекар който е утвърден,реномиран и наистина може да му се вярва за да може когато някой се нуждае от такъв просто да прегледа тази тема Smile
------------------------------------------------------------------------------------------------
Послеслова на Павката беше изтрит , както и името и координатите на лекар, който му оказа евентуалната помощ ОТ МОДЕРАТОРА
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хубаво, че сте доволен от човека, но това значи ли, че трябва да му изтипосвате координатите във виртуалното пространство без той нищо да подозира? Ако наистина го цените и уважавате като лекар, би следвало да сте по-умерен и дискретен във възхваляването на личността му все пак. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против този човек, но не мисля, че това е начина да бъдат убедени другите в професионализма му. Ами и ако той е против да му публикуват адреса и телефона без да знае?!
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако това е служебен телефон, не виждам какъв е проблемът?Хората си правят сайтове и си качват там координатите точно за това - за популярност.Кой бяга от малко реклама?Аз също подкрепям идеята за коментар по въпроса с лекарите.
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Специално за препоръчваните от домакините на форума лекари,мисля,че не е желателно,това се прави лично и извън форума по различни съображения.Който има нужда от специалист в определена област е насочван индивидуално.Иначе и аз не бих имала против да прочета за някой лекар.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Eдно е да си направиш официален сайт и да си дадеш кординатите, а съвсем друго е някой да те възхвали така изведнъж в интернет-форум по начина по-горе. Никак не е уместно това. Confused
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За мен това си е чиста реклама и нищо повече! Cool

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисълта ми беше, че всеки, който упражнява свободна професия, може единствено той да определя по какъв начин да се рекламира и представя пред бъдещите си клиенти/пациенти. А не някой да постъпва като потребителя, открил темата. Shocked
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

От къде знаеш,че това не е едно и също лице? Cool Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Едва ли,защото домакините ще го разобличат - Маг Селена знае кого е препоръчвала и не би се компрометирал тук.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Със сигурност не са едно и също лице. Един човек с авторитет никога не би паднал толкова ниско като се хвали сам в интернет-форумите, при това с не особено грамотен почерк. Wink
pafkata

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

да прави сте може би не трябваше да му давам кординатите.Но си представях темата като справочник където можеп да намериш информация за добри и качествени лекари без да губиш излишно време в разпитване и така нататак
а иначе не се безпокойте това не е никаква реклама
аз съм момче на ... год нищо общо нямам с по горе споменатата личност.
и все пак ако споделете ако знаете за добри и качествени лекари мисля че ще е полезно за аудиторията
аз лично се нуждая от добър невролог и то спешно
ако знаете за някой такъв моля споделете
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Аз лично не мога да ви бъда от полза в момента,но сигурна съм,че домакините биха ви препоръчали такъв, но това няма да е във форума,а на ЛС или по друг начин. Cool

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Дек 10, 2007 10:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нещото, което не желае и от което се пази въпросният лекар е именно рекламата.

И за сведения на всички тук той не се рекламира абсолютно никъде.

Но ... въпреки, че има известен дискомфорт поради факта, че Павката му е написал координатите, няма да ги изтрия, защото все пак той помогна много на това момче.

Не бива да обезсърчаваме Павката в никакъв случай ... той наистина е в много тежко състояние и аз останах изненадана дори, че е добил смелост и кураж, въпреки че е болен, да се реши да вземе участие във форума ни.

Нека да му помогнем със състрадание и разбиране ... той е един търсещ млад човек, стремящ се към разбиране.

Ааааааа ... и нека не говорим за възрастта му, щото той е изключението на форума ни ... Cool

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 16, 2007 4:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против този човек, но не мисля, че това е начина да бъдат убедени другите в професионализма му.

Искам само да поясна, че с това не поставям ни най-малко под съмнение професионалните качества на този лекар. Имах предвид, че ако такава тема беше открита в някой друг форум, по-скоро щеше да навреди на авторитета на човека отколкото да обратното.
Това е от мен.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Дек 16, 2007 8:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права си!

Затова Павката е баннат, а координатите на лекаря са изтрити. Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на: