Автор |
Съобщение |
pafkata
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:06 pm
Заглавие :
|
|
|
моля ви отговорете ми,
има ли смисъл от физическата болка по отношение на самоусъвършенстването на човек.Има ли смисъл години наред да се чустваш така все едно умираш....И заради това да изгубиш всичките си мечти ,стремежи ,желания,та дори и хората около себе си
Имали смисъл от този адддд........ |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:56 pm
Заглавие :
|
|
|
Вероятно,Павка.Нищо,което ни се случва в живота не е случайно и безсмислено,а болката и страданието е най-сигурния път,стига да го осъзнаем.Знам,че звучи банално,но засега това се сещам да кажа.
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 7:35 am
Заглавие :
|
|
|
pafkata написа: | моля ви отговорете ми,
има ли смисъл от физическата болка по отношение на самоусъвършенстването на човек.Има ли смисъл години наред да се чустваш така все едно умираш....И зареди това да изгубиш всичките си мечти ,стремежи ,желания,та дори и хората около себе си
Всеки сам намира пътя към самоусъвършенстването! |
|
_________________ |
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 7:37 am
Заглавие :
|
|
|
И още нещо Пафка....НИКОГА НЕ ГУБИ ВЯРА ,НАДЕЖДА И МЕЧТИТЕ ,които имаш....!
Това не е ад!Това е живота,които сме си избрали да живеем ,така че ще се наложи да се примирим! |
|
_________________ |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 12:27 pm
Заглавие :
|
|
|
pafkata написа: | моля ви отговорете ми,
има ли смисъл от физическата болка по отношение на самоусъвършенстването на човек.Има ли смисъл години наред да се чустваш така все едно умираш....И заради това да изгубиш всичките си мечти ,стремежи ,желания,та дори и хората около себе си
Ако някой иска да се самоубива, много моля нека да не крещи гръмко за това във форума!!!
В нашият форум има живот и който иска да привнесе нотки на смърт, моля да го напусне!
И нека не си въобразява, че след като не го насочвам към подходящ невролог ще ме изнудва точно тук, да го направя, защото просто няма да се получи.
Павката вече го насочих към доста добри, да не казвам изключително добри лекари, но той обърка нещата.
Как можеш да звъниш в пристъп на депресия след 22 ч. на лекар, който е на 400-500 км от тебе и да му говориш подобни неща, като тези тук, във форума?! При това той не е нито психолог, нито психотерапевт, нито пък психиатър ...
Всеки има нужда от спокойствие и всеки си подрежда нещата така, щото да се сдобие с него, за да продължи живота си и работата ,която е свързана със здравето на хората.
Вярно е, че детего плаче, за да му обърне внимание майка му, но ... има деца на които след като им се обърне внимание, и им подадеш ръка за помощ, те са склонни да ти я отхапят до под мишницата!!!
Аз не страдам от никакви подобни скрупули, че видиш ли някой нахълтал пак във форума, за да ме изнудва емоционално и как ли не щеш още, и видиш ли от страх, че мога да бъде разобличена в отказ за помощ, да треперя и козирувам на някого си, щото щял да излее някакъв бълвоч във форума по мой адрес или по адрес на лекарите, които съм му препоръчала.!!!
Правя това, което чувствам, че трябва да направя.
Така, че Павка, с твоите тънки и деликатни изнудвачески намеци и похвати - не си познал.
Имаш си родители, нека те се погрижат за теб ...
Тук те приехме съвсем радушно, но ... съжалявам ... нотки на желания за смърт тук няма да бъдат толерирани!!!
А дали има смисъл от физическата болка?!
Да, има смисъл от физическата болка, защото тя ни учи да бъдем търпеливи и внимателни с хората около себе си - поне това. Защото чрез страданието си започваме да разбираме живота, а не да го отхвърляме.
Останалото вече е хленч и ... болестно състояние на психиката, т.е. тежка депресия, която не е за невролог, а в най-добрия случай е за психотерапевт или в по-тежкия, но по-сигурен ... за психиатър.
Ако Павката продължи да се държи в този дух, просто ще бъде баннат (това вече е трето предупреждение до него), като същевременно ще бъде уведомен и провайдъра му.
ОСВЕН ТОВА ПАВКАТА Е НЕПЪЛНОЛЕТЕН И НЯМА МЯСТО ВЪВ ФОРУМА НИ СПОРЕД УСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА В НЕГО!!!
С ИЗКЛЮЧЕНИЕТО - ДО ТУК!
А сега уважаеми потребители, нека си закачим още една обица на ухото, че всяко едно изключение ни вреди абсолютно много, както и всяко едно съжаление.
Затова нека само състрадаваме на подобни хора като Павката и да не им правим добро - на всяка цена - защото ПЪТЯ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ, нали така беше!!!
Казах. |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пет Дек 14, 2007 1:56 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 12:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | Това е живота,които сме си избрали да живеем ,така че ще се наложи да се примирим! |
Не, Диди, това е живота, който ще трябва да приемем, защото ако не го приемем и той няма да ни приеме, и ще ни отхвърли от себе си, което означава болести - жестоки и нелечими.
А ако се примирим с него, това ще означава, че не ние сме се примирили, а нашият "хитър" ум ни е приковал към себе си и не ни дава да се освободим от оковите му.
Така, че ако искаме да живеем и да сме здрави, трябва да приемем радостта от това, че сме в тези тела и имаме възможността да се учим чрез тях на духовно съвършенство ... живеейки в тях. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
admin
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 1:14 pm
Заглавие : ?????? ?????????
|
|
|
Присъствието на потребителя pafkata е нежелано в тези форуми (независимо от формата и никовете) поради нарушаването на следните писани правила:
1. Изискване за навършени години.
2. "Предвид спецификата на сайта и прилежащите форуми, в тях няма да се насърчават изявите на фанатици - религиозни или окултни. Нито религиозна и окултна пропаганда. За това си има други тематични форуми из интернет."
3. "...Винаги има как да споделим и най-голямото си огорчение без да обиждаме.";
както и поради нарушаване на следните неписани, но недвусмислено подразбиращи се и направо очебийни правила:
1. Тук не е място за хора с мании и непреодолими "духовни трепети". Знаем, че са привличани от окултното като муха от светлината на свещта, но също така знаем какво става с мухата, когато достигне пламъчето.
2. Недопустима е всяка форма на насърчение или възхваляване на самоубийството като противопоставеност на тежкия (или така възприеман) живот. Ако някой има подобни идеи, нека ги запази за себе си и за терапевта си.
3. Обидното и неуважително отношение към притежателите на сайта и прилежащите форуми е нежелателно, предвид възможните негативни последствия - юридически и окултни.
4. Ако някой се колебае дали притежава или не някаква си там сила, нека не занимава редовните потребители с глупостите си, а директно да отиде да диагностицират силата му. Имаше неколцина тук с разни сили, но не се оказаха особено читави ментално.
Всяко от горните е достатъчно за банването на който и да е потребител.
Което и направих.
Извинявам се за неволното закъснение при забраняването на този потребител, дължащо се на закъснял сигнал за нередности. Ако имате въпроси и възражения, обърнете се лично към мен.
Толкова по въпроса! |
|
|
|
|
|
Didi
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 2:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Didi написа: | Това е живота,които сме си избрали да живеем ,така че ще се наложи да се примирим! |
Не, Диди, това е живота, който ще трябва да приемем, защото ако не го приемем и той няма да ни приеме, и ще ни отхвърли от себе си, което означава болести - жестоки и нелечими.
А ако се примирим с него, това ще означава, че не ние сме се примирили, а нашият "хитър" ум ни е приковал към себе си и не ни дава да се освободим от оковите му.
Така, че ако искаме да живеем и да сме здрави, трябва да приемем радостта от това, че сме в тези тела и имаме възможността да се учим чрез тях на духовно съвършенство ... живеейки в тях. |
Много е трудно Селена!
Аиде няма и аз да влагам негативизъм във форума,че ни стига за днес ... !
Знам че не е нужно да го казвам и съм сигурна,че ме разбираш!
Мир и любов |
|
_________________ |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|