НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Ное 23, 2024 6:56 am Вижте мненията без отговор
КАК ИЗГЛЕЖДА ПСИХИЧНАТА АТАКА?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 01, 2008 5:11 pm
МнениеЗаглавие : ??? ???????? ?????????? ??????!
Отговорете с цитат

Тези дни уважаеми и редовни потребители, някакви си две потребителки нахлуха във форума ни, "за да ни дадат урок" ... Confused

Но лично аз искам да ви покажа как точно изглежда една истинска психична атака, казвам и показвам само и много накратко:

1. Заливат те с безройно много и "ударни" въпроси;
2. Следва "втора ударна вълна" - търси ти се сметка от някой, който изобщо няма нищо общо с това, което вършиш ти;
3. При "третата ударна вълна" следват "разобличителни материали или доказателства";
4. И ако не те "улучат" с някой от трите типа психични нападения следва "четвъртата ударна вълна" - обиди, квалификации и т.н. от този род.

Тук искам да спомена, че психичната атака не винаги се прилага в този последователен ред, защото задължително трябва да съществува елемента на объркването относно набелязаната жертва.

Цитат:

1. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:27 pm
Заглавие :
Защо имате раздел УСЛУГИ във вашия сайт?
Каква е идеята на този раздел? Защо го има?

2. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:39 pm
Заглавие :
Добре тогава, объркала съм думичката. Защо в сайта ви има подвеждаща обява?

3. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:57 pm
Заглавие :
За радост и щастие говорим от позицията на "тук, днес, сега". От тази позиция в обявата ви има подвеждаща информация, или хайде непълна. А когато инфото не е "пълно", се създават предпоставки за заблуда.
Просто го сменете ...

4. Hekata

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 1:17 pm
Заглавие :

Маг Селена, която тотално ми падна в очите се държи тотално невъзпитано, и като циганка на улицата...има наглоста да коментира теми, които са толкова важни по този тинейджърски начин. Освен това както се вижда, за нея живота се е развил само до товава, защотото след пуберитета човек развива един по цялостен поглед на живота и разбира, че нещатата не са бели и черни.
Така и друго, ако не ви пука..мила ми г-жо вие явно наистина не сте човек, който има право да говори за такива теми.

5. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 3:09 am
Заглавие :
Маг Селена, твърдо ли стоите зад тези свои думи?

Ако "ДА"това означава ли, че маг Живин е мошеник или пък нищо не разбира от карма и духовни науки?

6. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 3:21 am
Заглавие :
Както вие имате право на свободен избор, така и аз имам право на такъв и избирам къде,какво и как да пиша. Търся отговор на въпроси и предполагам всички ние потребители и потенциални ползватели на услугите на маг Селена и маг Живин имам право да поискаме.

7. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 4:50 am
Заглавие :
Разбирам, че вие дори не може да разберете какво казвам, което прави безпредметен разговорът ми с вас.
Свърших своята работа в маджикаура и изоблечих невежеството и шарлатанията в лицето на Румяна Атанасова и Рени Анастасова от магическото училище.
Сега се радвам да съм сред вас. Нали не се страхувате от въпроси?

8. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 11:47 am
Заглавие :
Не зная защо виждате гняв, там където го няма - всъщност знам, това са вашите преноси, но форумците това не ги интересува предполагам.

Да се върнем на конкретиката на темата.

Точно защото съм си направил труда да прочета и точно защото буквализма не особено полезен, съм си позволила да ви задам тези въпроси.

Защо има "подвеждаща реклама", защо в раздел УСЛУГИ не пише, че консултирате човек по отношение на стъпките и мерките които трябва да предприеме за да подобри кармата си? Дори ако искате да знаете, драги ми маг Живин, за народа това е доста по разбираемо отколкото кармична корекция.

9. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 11:54 am
Заглавие :
Маг Селена, всички знаем че сте умела в словестните еквилибристики, но защо го правите, когато има директно зададен въпрос? Аз не получих отговор.
Правите го защото не искате да дадете отговор или защото не можете?

След като маг Живин бе така добър да ми обясни какво е "кармична корекция" защо не ви е обяснил на вас? Ако вие знаехте това, което той ми каза - тогава защо определяте хората които правят кармична корекция мошеници и незапознати с духовните науки. Може би и те консултират народа по отношение на меркит еи действията които трябва да предприемат за да подобрят кармата си.

10. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 11:59 am
Заглавие :
Сигурен съм че ги интересува, маг Живин, още повече ако за това ще заплатят някаква сума, срещу някаква услуга.
Аз искам да попитам каква е услугата Very Happy
Бъдете така добри да ми отговаряте точно и ясно на въпросите които ви задавам точно и ясно. Друго не е нужно. Другото (праха в очите и алабализмите) се появяват само, когато някой има какво да крие.
Прекрасно е че можем да дискутираме тук на ваша територия, но ако не ви е удобно аз мога да дискутирам и във всяко друго публично пространство, да развия своите тези там - с една разлика - там (където и да е )вие няма да имате контрол.
Избирайте, докато може да избирате. Давам ви прекрасен шанс с отговорите които ще дадете на моите неудобни въпроси.

11. Eriniq

Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 12:12 pm
Заглавие :
Маг Селена, вие сте духовен човек, поне за такъв минавате или на такъв се правите - това ни предстои да разберем, но искам да ви попитам как уравновесеността на извисения разум кореспондира със стилистиката ви на писане - малки букви, големи букви, разни размери, цветове, картинки...въобще нека да е шеренко.

Това е истинската картинка за психичната атака. Полюбувайте й се и ако искате я коментирайте, аз имам още какво да добавя, но ... малко по-нататък ... Wink

Вчера нарочно не бяха баннати още в самото начало въпорсните 34-35 год. "дами", въпреки, че от самото начало знаехме кои са всъщност.

Нарочно поведохме с тях разговор само и само за да можем да ви направим демонстрация на истинска психична атака - е, успяхме!

Днес "Eriniq" беше засипала с мейли ел.пощата ми защо са така натирени с нейната приятелка?!

А вие как мислите: защо са така натирени, а???!!!
Laughing Razz Wink

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 01, 2008 8:29 pm
МнениеЗаглавие : Re: ??? ???????? ?????????? ??????!
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
А вие как мислите: защо са така натирени, а???!!! Laughing Razz Wink

Razz Laughing Щото не се държат прилично./шегичка/ Razz Laughing
А на сериозно пак същото,като изключим психичната атака,на много от въпросите си можеха сами да си намерят отговори/ако действително ги е интересувало/,колко страници тук са се изписали по тези теми - и във форумите и в публикациите."Що пише това,що пише онова,отговаряйте веднага!".
За да разобличиш някого,най-малкото трябва да си му на нивото,ако не си над него.Не е много трудно да изобличиш някого,който е всяка седмица в ефир по тв и отговаря на импулсни телефони -имам предвид онези,за които говорят, от "таиния" портал/ако още са там - по тв, че от мн.месеци не съм поглеждала/ и който се афишира и рекламира пак по тв. И аз ако си го бях поставила за цел сигурно бих се справила успешно с подобно изобличение.Няма да споменавам и че понарушиха правилата на форума,а това е първото условие.Та това мисля аз лично,понеже стана на въпрос. Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 01, 2008 9:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не случайно с Маг Селена и Маг Живин обсъждахме във форума тази тема за психичната атака и то доста дълго!!

Не случайно има толкова много материали по темата в раздел "Публикации" !

Жалко за тия хора !

Лично аз много кипнах онази вечер , но след като разбрах кои са ми стана ясно,че няма смисъл да им се ядосвам!

Това са ограничени хора,злобни и завистливи ,точно за това реагирват така и търсят причини да плюят и обиждат другите,но както Маг Живин казва,то това си идва от тях и е отправено към тях....Само дето не го осъзнават! Confused
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 12:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не го осъзнават ли?!

Не, Дидинка, те мислят, че са над всички и над всичко!

Те си мислят, че са неуязвими, защото са големи "майстори" и "велики манипулатори", но ... не знам защо си мислят така, значи?!

Сигурно защото са много болни, нали ... Wink Laughing

И понеже в нашия форум им отнехме възможността за какъвто и да било достъп до него, те (както винаги, естествено) са отишли да плюят в "клубовете" на dir.bg

И "най-толерантно" ми съобщиха това чрез личен мейл ... като не забравиха естествено отново да ми потърсят сметка защо са натирени тъй гадно?!!!

Ама явно едно не знаят, че когато човек отработи в едно направление кармата си, то той вече никога не реагира по същия начин, по който е реагирал преди това на подобни явления в живота си, които е преодолял и отработил веднъж ... що така не се сещат тия хора, значи?!

Явно щото са "вещи специалисти" по кармата ... Razz Wink

Вие как мислите?! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 12:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ооо дааа .... те са най-големите "специалисти "
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 12:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
... когато човек отработи в едно направление кармата си, то той вече никога не реагира по същия начин, по който е реагирал преди това на подобни явления

И аз така смятам. Cool

Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 1:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаряяяя ... както винаги, странно защо, пак сме на едно мнение! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 1:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ако е било замислено като психична атака, то май не е много успешно проведена. В началото Еремия я подкара общо взето добре, но намесата във вид на "помощ" от Хеката много оплеска работата. Следващият път трябва да работят поединично. Very Happy Изтъкването на дипломи в интернет- пространството отдавна се възприема като лош вкус и първи сигнал за губене на почва под краката. Изобщо - правилата на "интернет войната" с цел омаскаряване на конкурент си има своите макар и неписани правила и до тях се е стигнало с много пот и мазоли по клавиатурата, та не е зле да се разучат първо, пък после да се прилагат на практика. Very Happy Мястото на подобен стил наистина е във форумите на dir-а, тъй като те отдавна са известни като recycle.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Яну 02, 2008 2:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пуснато наПуснато на: Чет Яну 03, 2008 8:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Днес получих едно кратко сидхи под формата на мъдрост: "Нещо, което си струва, не се пази лесно!"

Поразмислих се и установих, че е така ... Shocked

Малко трудничко опазваме форумчето си, нали?! Значи си струва - определно - нали така?!

Та ... по този повод искам да ви разкажа и още нещо.

Писала съм и друг път, че Ошо е умрял от отравяне с талий. Кой мислите, че го е тровил?! Естествено неговите най-приблежени ученици?! Ошо е бил тровен в продължение на цели 3 години време ...

Как не е разбрал ли?! Естествено ,че е знаел ... но малко трудничко е да се каже отравянето с ... талия, тъй като то тогава все още е било по-рядко явление. А и има специфика при откриването му ...

Защо ли е бил отровен?! Защото ... просто си е струвал.

Знаете ли, гледах филма, на който е заснета смъртта му ... никога не съм гледала по-невероятно нещо от това.

Той излъчваше такава сияйност, такова спокойствие и невероятна сила!!! Лицето и тялото му бяха спокойни и лъчезарни, без каквито и да било видими конвулсии ... целият той беше едно великолепие!

Докато "великите му отровители" бяха сгърчени като селски галоши ...

Има и други Просветлени Учители, които са били отровени също - един от тях е Миларепа.

А един от тях пък бе разпнат на кръста ... Rolling Eyes

Всъщност ... те не са мъртви! И вие прекрасно знаете ,че е така, нали?!

Та кой злобен и хищен невежа може да убие истината за Познанието?! Sad
------------------------------------------------------------------------------
А междувременно получих и други мъдрости чрез сидхи още вчера:

"Всеки, който импонира на другите и се маскира като хамелеон сред тях не е Личност. А един човек не е ли Личност, то той няма и собствени мнения."

"Жаргонните, груби и непристойни изрази са характерни за хора, които имат вътрешен конфликт в себе си, породен от Егото и болезнените му комплекси."

"Никой не може да се представя за каквото и да било, където и да било, ако не е това, което Е."

"Нито едно действие, нито една мисъл, нито един жест не са без значение. Всичките те до - последно всичките - са наши излючителни Учители! Все едно е да кажете: "Аз съм достатъчен на тази планета.", защото не сте. Цялото това богато мироздание, в което се помещават малките ни животи, не е достатъчно, за да излезем от заблудите си и невежеството си. Така, че всичко, което ни води до Просветлението към Онова, което няма нито начало, нито край ни е въпиющо нужно."

"Благодарение на собственото си заслепение човека никога не може да различи що е то това невежество."

"Минавайки през злото, което ни причиняват хора изпълнени с незнание и заблуждения, ни поставят в изпитания, които преодолявайки ги чрез собственото си страдание винаги можем да превърнем, да трансформираме в добрина, красота и ... тържество на пълна хармония."

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Яну 06, 2008 12:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Чет Яну 03, 2008 10:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Знаете ли, че от днес сме "атакувани" от "Групата на Шаро в тройка на разсъмване"?! Говоря ви за пси-внушения чрез пси-свирки по телефона и ... GSM-а ... Cool

Впрочем ... от днес нататък "Групата на Шаро в тройка на разсъмване" има ново име ...

То е: "3+1"!!!

Мммииии ... щото това символизира "Групата на Шаро в тройка на разсъмване" плюс ... наша Катероника!!! Razz Laughing

Действат по зададена поръчка. От кой ли?! Предполагам веднага сте се сетили: естествено, че е от "шашнатата шашманка от световно неизвестна величина - шаманката на България - Гълъбина Лозанова"!!!

Раздрънкала е злотото в торбичките и ония несретници от "3+1" както са я окъсали и са се скрили в Бургас, незабавно са откликнали на молбата за "мократа й поръчка", като на мига са глътнали торбичките със златните дрънкулки на Гълъбина Лозанова, които ги е сваляла от ръцете, ушите и шиите на нищо незнаещи и доверчиви хора, отишли за помощ при "шашманката" ... лично аз съм била свидетел на такива покъртителни картинки ...

Ноооо ... трябва да ви кажа, че сме направили записи на пси-свирките, разкодирали сме ги и сега трябва да си правят нови "свирки" дрогерите нестретни от "3+1" ... така, че нека си се хабят!!!

И нека скитат от град на град, и от село на село, и от паланка на паланка, и от хижа на хижа из дън гори тилилейски, за да не ги сгепцат данъчните за злоупотреби вече възлизащи на 500 000 лв. и да ги метнат на съд чрез прокуратурата ...

Всеки път ще бъде така ... ефекта е никакъв поради причината, че веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода ... па на третия взела, че се счупила. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Чет Яну 03, 2008 11:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Shocked Не мога да проумея как така най-приближените ученици на Ошо са отровили и то бавно и методично в продължение на 3 години.Какъв е бил мотивът им и защо по този начин? Rolling Eyes Confused

А тройката + един или колкото са там пък е върха.Няма нищо по-обединяващо на довчерашни врагове от общия враг /макар и съществуващ във въображението им/ или общата омраза. Cool

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

До като има злобни ," бедни " , луди , завистливи хора ,изпълнени с комплекси ,че не са това ,което им се иска да са и че някои друг има точно онова ,което те са искали ,ще има такива изцепки!

Но какво от това? Rolling Eyes Само ги погледнете колко са жалки ... поне за мене са такива!

Те сами са изгубили това,което са имали ! Всеки един от тях е бил,където сме сега ние всички редовни потребители,но са го изгубили от алчността си и егоизма си !

Кои им е виновен?

Но разбира се че за тях всеки друг е виновен ,но не и те и това му се казвало голям човек .....
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Shocked Не мога да проумея как така най-приближените ученици на Ошо са отровили и то бавно и методично в продължение на 3 години.Какъв е бил мотивът им и защо по този начин? Rolling Eyes Confused

Завист, Кати, завист ... и страх!

Страх от превъзходство над бедните им и жалки душици ... нищо друго. На това ако може да се каже мотив, значи е мотив ... Sad

А за 3+1 си много, много права ... И при теб ли "текат" сидхи???!!! Shocked Shocked Shocked Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:57 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
... и това му се казвало голям човек .....

Laughing Laughing Laughing На години ли искаш да кажеш голям или ... иначе?! Laughing Cool

Щото Ерения пък и дребното пале около нея Хеката, на години са точно два пъти колкото теб ... Shocked Razz Laughing ... ама не им личи особено, нали?!х Не на физиката, а на акъла не им личи - да се конкретизирам ...

Иначе Ерения е като пъпчива бабичка - с гнойни пъпки, обриви и ... много лунички, което говори за силна предразположеност към ракови заболявания, а Хеката дори не е и 1,50 м висока и изглежда точно като булимичка ... отворете им сайта и вижте дали ви лъжа!!!

За да забележите подробностите по лицата им увеличавайте формата на снимките ... така ще видите и "голямото им велико могъщество" ... хахахахаха ... от денонощните им разпивки и дрогиране ...

Е, няма как, липсват им родителските грижи и внимание още когато са били деца, пък и как да разбират, като постоянно се дрогират с яки стимуланти+як алкохол?! Razz Shocked

А ако говориш за голям човек в смисъл разбиращ и можещ, и знаещ ... забрави, там вече е необходимо най-малкото да имаш поне нормална функция на мозъчното вещество (и не само естествено!!!), за да си в добра кондиция какво говориш - поне - къде и ... как. Аааа ... и най-важното - на кого всъщност говориш?!

Защото има едни дето говорят сами на себе си, пък ... мислят, че си говорят с този, който е в лудото им въображение или халюцинации, нали така?! Razz Laughing

И се мислят за най-могъщите на света, а се не видят как се крият по хижичките из Средногорието и "Рилските езера", за да не ги сгащят данъчните да им опънат един як съд!

Ееееее ... като казах "Рилските езера", че се сетих какви снимки са изтипосали на лудия си шеф "3+1" ... Там той се прави на Учител, и че ... има курсисти, които обучава и им показва едни знаци по камъните ... Всъщност той мисли, че е прероденият Петър Дънов ... Shocked Razz Laughing Laughing Laughing

Та като казах Петър Дънов пък се сетих за "Бялото Братство" ... Знаете ли, че вече не знам за кой пореден път ръководството им ме кани да им стана лектор, защото съм мислела точно като Петър Дънов ... Shocked

За съжаление нямам време да им удовлетворя молбата, ама ... кой знае, току-виж съм се съгласила! Razz Very Happy

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта