НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 1:39 pm Вижте мненията без отговор
ЧОВЕКЪТ Е ПОВЕЛИТЕЛ НА "ДУХОВЕТЕ" В СЕБЕ СИ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:04 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ? ????????? ?? "????????" ? ???? ??
Отговорете с цитат

Добрите ни мисли привличат положителна енергия.

В същност човек не е нещо еднородно, а се състои от множество същества, които живеят в него, така, както живеят хората в един голям град. А човешкият Дух трябва да регулира и уравновесява дейността на тези същества.

Най-простите и най-интересните същества

които се намират в човека са неговите органи - сърце, бъбреци, черен дроб. Те живеят живота си - често боледуват или обратното, работят добре.

Ако някакъв орган се разболее, то Човешкият Дух би могъл да го помоли да заработи добре и тогава този орган се вслушва. А ако го помоли с особена сила, то болестта изчезва.

Но ако човешкият Дух не е развит, то всички същества ще започнат да работят поотделно и се появява заболяване.

Човекът трябва умело да управлява всички същности, намиращи се вътре в него. В него например, се вселява Духът на физическата сила (този Дух често се вселява в спортистите).

Може да се всели Духът на красотата и младостта. Но в определено време тези Духове напускат човека, напускат го младостта, силата и красотата. Така може да го напуснат и някои други качества.

През живота си човекът може силно да се промени.

При него се проявява ту едно, ту друго качество, а някое от качествата му може внезапно да изчезнат. Това изменение дори се отразява на външния му облик. Но има и зли Духове, населяващи нашето същество.

И вие може да ги прогоните, като не им дадете възможност да се проявят. Помнете, че човекът е като големия град, който се състои от множество Духове, от множество същности, вселили се в него. И всички те живеят и действат в този град.

Когато човек застане на пътя на духовното съвършенство

към него започват да пристигат Духове, които го превъзхождат с величието си, които го превъзхождат с мащабите си.

Направо пред очите ни може съвършено да се промени, да стане мъдър, духовен, защото в него се намира Великата Същност на Духовността, Великите Духове започват да го посещават.

Целият ни свят е енергия. Той е жив, състои се от множество същности и повечето от тях стават гости на човешкото тяло. В зависимост от това може да се променя настроението, а понякога и живота на човека. Затова е много важно да привличаме в себе си положителните сили на Духа.

Всеки от нас трябва да е много внимателен, да следи какъв Дух е привлякъл с вътрешното си настроение, каква сила излъчва през себе си в света, какво въплътява и какво прави.

Опитайте се да откривате колкото се може повече Силата и да я излъчвате в света, без да се отвличате от други лоши дела.

И ако изпълнявате волята на великия Дух, волята на силите в света, тогава огромната енергия на Бога ще ви изпълни и ще преобразува съществото ви, ще преобразува живота ви, ще започне да променя състоянието ви.

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:15 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Сигурно лошите и нездравословни навици са плод на надделяването на лоши духове,на които не сме успели да се противопоставим. Confused Embarassed

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Абсолютно вярно, още повече, че самите ние създаваме тези духове в себе си.

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Съгласен!
Затова не съм против пушача,например,а срещу цигарите.Като не забравям да му напомня,че е по-силен от тютюна и че има пълната ми подкрепа,по всяко време!

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 5:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чудех се дали да напиша във форума нещо, което открих за себе си. Струва ми се доста лично, но пък от друга страна - може да помогне и на други хора и затова реших да пиша.Историята: на 30-ти се разболях.

В началото много се ядосах - отдавна не бях боледувала и баш сега ли ще ми се случи!После реших да не му обръщам внимание, щото - гости, аз - домакиня и т.н. Номерът не мина. Ставаше по-зле.Реших да пробвам с позитивно мислене от типа: "нищо ми няма, само малко съм болна, но утре ще съм много по-добре".

И този номер не мина.Системите ми започнаха да сдават багажа една по една /няма да описвам в подробности/.Тогава седнах и реших да стигна до причината за моето боледуване.Взрях се в себе си и я открих.Хич не ми хареса, но това си беше истината.

Разбрах, че всъщност не аз съм болна, а просто тялото ми иска да ми услужи като ми предостави на разположение болежки, които пък да ми дадат извинението да не участвам в нещо си.

Потънах в себе си и започнах да си представям органите ми, с които имах проблеми един по един - не анатомично, а- просто представи.Примерно сърцето ми беше едно много ухилено лице на момиче, което малко приличаше на мен като млада и малко на майка ми.

Белият ми дроб беше един кон, който препускаше по ливада с цветя и т.н. Просто тези асоциации и представи излязоха.Май много шантаво звучи. Crying or Very sad Обръщах се към всеки един с любов и го помолвах да се успокои, казвах му, че го обичам и ми е още потребен да сме заедно и т.н.

Лека-полека те всичките наистина се успокоиха.И така от вчера - изведнъж започнах да оздравявам.

Е, има още малко за оправяне, но сърдечните пристъпи престанаха, дробът започна да диша сам ,без инхалатори, за другите чаркове няма да казвам, щото - малко неудобно, но и те се оправиха.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 5:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Много интересно и поучително!
Истина е,че болестта се е явила на време да ти покаже нещо и да те предпази от друго! И на мен ми се е случвало и почти съм разбирала защо е така,след като първо се ядосам порядъчно,че е в неподходящ момент!
Нищо не е случайно.А това за визуализирането и "разговора" с органите е супер,ще ми се аз така да успея по принцип.Бях чела за това,но не съм пробвала на сериозно.Правилното разбиране на ситуацията е важно преди всичко! Cool

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2008 1:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Само дето трябва да се справиш с тютюнопушенето ... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си