Автор |
Съобщение |
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 6:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Всъщност не много [се отклонихме] ,защото замислял ли се е някой дали е милостив към себе си?
А в едно семейство съпругът/-ата се приема като нещо най-близко.т.е. когато показваме неуважение към него/нея,това говори какво мислим за самите себе си.
Та милостиня първо на най-близкия.Тъй смятам,че е редно |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 6:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Пак грешиш ...
Милостиня на този, който действително я заслужава и действително я оценява?!
За неуважението си прав ... и е без значение към кого се проявява! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
valeria-anita
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 2:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, никак не ми се искаше да се включвам, но не се сдържах вече. Напоследък нещо не ми се пише. Аз, обаче, имам проблем с даването на милостиня. Яд ме е, когато злоупотребяват с добрите ми намерения, но това мога да го преглътна. Четох, обаче, че и много милост не е на добро, защото се "свързваш" с просещия и може дори да "поемеш" част от неговата съдба, ако много се раздаваш и прекалено много го съжаляваш. И така - реших да не давам повече на никого милостиня. Обаче какво стана: Редовните висящи циганки по улиците не ме вълуват, но един старец преди около два месеца го запомних. Той проси редовно, но толкова ми дожаля за него... Просто не знам какво ми стана. Вярна на принципа си го отминах 2-3 пъти. Не съм го виждала скоро, но странното е, че и не мога да спра да мисля за него и съжалявам, че не му дадох някое левче. Просто не мога да се отърва от чувстовот за вина! Защо точно към него не мога да си отговоря, защото той не е единствения. Просто не знам, но още ме гложди. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 6:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Има някои, на които трябва да дадем. Точно на тях и на никого друг. Възможните свързаности са доста, но ако интуицията ти подсказва да дадеш нещо на някого, по-добре го направи. Интуицията ти няма защо да те лъже |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 7:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Има някои, на които трябва да дадем. Точно на тях и на никого друг. Възможните свързаности са доста, но ако интуицията ти подсказва да дадеш нещо на някого, по-добре го направи. Интуицията ти няма защо да те лъже |
И аз си мислех точно същото да напиша, може би с по-различни думи, но в същия смисъл, наблягайки на интуицията, която ни подсказва в отделните случаи как да действаме. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Именно и аз исках да кажа точно това през цялото време ... давам само на тези, на които ми казва интуицията, че трябва да дам! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:09 pm
Заглавие :
|
|
|
А, аз доста често ми се случва да давам и на други, дето не ми е подсказала интуицията,понякога да се оттърва от обземащата ме досада /срам ме е, но и това се случва,те го предизвикват /, почти във всички такива случаи ми работи интуицията/жалко, че не и за други неща/,друг е въпроса дали винаги я слушам. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:13 pm
Заглавие :
|
|
|
"На оживена улица просяк спира случаен минувач:
- Днес имате голям късмет, господине! В рамките на моята рекламна кампания можете да направите петдесетпроцентно намаление на онова, което мислехте да ми дадете..." |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:10 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|