НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 6:36 pm Вижте мненията без отговор
Какво може да е това?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
cherry

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 11:14 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте!
Като видях каква “диагноза”сте ми сложили,ми стана ясно,че каквото и да кажа то за вас все ще е “симптом”.

"Дали е само любопитство, Дидоче?!

Нека преспим през нощта - спокойно или не! - пък утре ще видим!

Ние сме научили поне някои нещица - макар и мъничко! - като търпение и смирение!

Така, че ще попреспим и ... ще видим! "

Вие сте ги научили а аз ги прилагам от както се помня.
А дали е само любопитство…За други паралени светове не е нужно да ме убеждавате,че съществуват.Това,че за пръв път виждам подобно явление и съм решила да поразпитам “що е то”не значи,че не съм наясно със съществуването на подобни.Такова мнение за случката не са ми давали,но е хубаво,че има и подобно,защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Имам го из предвид.
А това дали някой ще ти влияе зависи от теб самия.Защото както хора с по силна психика могат да влияят на други така и други същности могат да го правят.А за своята сигурност не се притеснявам,защото винаги мога да разчитам на това което съм.Благодаря на всички за загрижеността и съветите!Виждам,че сте преживели доста.Вашият опит е полезен.Благодаря!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 1:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

cherry написа:
Здравейте!
Като видях каква “диагноза”сте ми сложили,ми стана ясно,че каквото и да кажа то за вас все ще е “симптом”.

cherry, къде видя диагноза!!! Shocked Shocked Shocked

На това, което ти се е случило му се казва "астрално изгаряне", което по-късно се превръща в "астрално кървене" ...
... но когато се убедиш в това, ще бъде твърде късничко за теб!

Високомерието и надменността винаги биват "възнаграждавани" щедро и прещедро, защото ...

Маг Селена написа:
"Дали е само любопитство, Дидоче?!

Нека преспим през нощта - спокойно или не! - пък утре ще видим!

Ние сме научили поне някои нещица - макар и мъничко! - като търпение и смирение!

Така, че ще попреспим и ... ще видим!"

cherry написа:
Вие сте ги научили, а аз ги прилагам от както се помня.

Само Бог може да ги прилага ... от както се помни!

А доколкото е видно, ти лично, дори не можеш да си водиш правилно, стройно и организирано нито речта, нито мисълта, нито писането ...

Права бях като ти казах за смирението! Добре е да се освестиш в надменноста и високомерието си о време, в противен случай ще береш още много горчиви плодове в живота си "колежке надбожествена" ... и много ядове, и много страдание ... и ще насъбереш сигурно много омраза и озлобление не само към хората, но и към целия свят!

Неприятна работа значи, ама твоя си работа ... като искаш да страдаш,страдай, като искаш да си трупаш зловредна карма - ами трупай си пък сега! - твоя воля! Rolling Eyes

Между другото ще ти кажа под секрет, че имаш сериозни проблеми с функцията на мозъка, а по-точно с артериалното кръвобращение, което е главния фактор за оросяването на мозъчните клетки!

Не е лошо да се консултираш с невролог преди да понечиш да лекуваш следващия нещастник!!!

А тогава може би ще вземеш наистина и да помниш повечко неща ...

cherry написа:
А дали е само любопитство…За други паралени светове не е нужно да ме убеждавате,че съществуват.

Това,че за пръв път виждам подобно явление и съм решила да поразпитам “що е то”не значи,че не съм наясно със съществуването на подобни.

Дали е само любопитсво?! Хм, ами ти така твърдеше, мила ми cherry, че е само любопитство ... или вече го забрави?!

Пък и самата ти каза, че не вярваш в такива неща?! Cool Или и това забрави, паметливке?! Cool

Но явно не само си забравила, ами и изобщо не ги познаваш дори ... нищо, че ги "прилагаш откакто се помниш" ... Cool

cherry, ти добре ли си?! Нещо много-много не те разбирам какви ги бръщолевиш! Уж прилагаш "знанията" си откакто се помниш, а пък за пръв път виждаш подобно явление?!

Пък и след като си наясно "със съществуването на подобни" явления защо питаш тогава мен, нищожната, какво представляват "те"?!

Не е зле да си проследиш писанията и да видиш какви лични противоречия има в тях! Много те моля, не ставай повече за смях! Срамота е, значи ...

Ама ... ако ти е навик да се излагаш на публични места - продължавай - твоя воля ... Laughing

cherry написа:
Такова мнение за случката не са ми давали,но е хубаво,че има и подобно,защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Имам го из предвид.

А това дали някой ще ти влияе зависи от теб самия.

Защото както хора с по силна психика могат да влияят на други така и други същности могат да го правят.

Ами то все някога някой ще ти даде и "такова мнение" за първи път ... То не може всеки непосветен в духовните науки да си дрънка всякакви небивали простотии, нелепици и глупости, породени от ограничения му и невеж ум, заслепен от емоционални и необуздани пси-изблици, заблуждавайки и другите непросветени около себе си ...

Хъкъмкхъм, именно това имах предвид - че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат и каквито ги възприемат повечето хора.

А в случая ти и хората около теб възприемате описната от теб случка като твърде позитивна, но за жалост тя не е такава, а ... напротив - твърде зловредна е.

Имай го "изпредвид!", по-добре щеше да е, ако го имаш впредвид ...Confused

А що се отнася до твърдението ти "дали някой ще ти влияе зависи от теб самия" изобщо не мога да се съглася с теб, защото има психотронни и психотропни методи, на които ако бъдеш подложена ще си забравиш направо и "майчиното мляко" ... Дано да не те спохождат подобни "весели приключения", тогава да те видя колко ти държи

Голям залък преглътни, ама голяма дума не казвай!

Просто е смешно ... Rolling Eyes

cherry написа:
А за своята сигурност не се притеснявам,защото винаги мога да разчитам на това което съм.

Благодаря на всички за загрижеността и съветите!

Виждам,че сте преживели доста.

Вашият опит е полезен.Благодаря!

Пак ти повтарям, твоя работа си е дали ще се грижиш за себе си или не, лично мен това не ме интересува ... та аз "бледнея" направо пред теб ... Laughing

Ооооо, и ние ти благодарим за това, дето ни раздвижи и "поосвежи" форума!

Ние видяхме какво ще преживеш напред във времето пък ти ... Бог да ти е на помощ, ако може изобщо да ти се помогне, де!

И твоя "опит, от както се помниш", беше полезен да потребителите ни ...

Благодарим тиии ...

... ама до толкова, доколкова виждам какво "си" направо ми си плаче от състрадание, значи ...

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 1:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами поплачи си.А и не съм ти колежка,нито се имам за нещо повече от който и да било.Не съм имала намерение да засягам никого,но кой както си го разбира...Всичко добро ви желая!
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 1:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

cherry написа:
Ами поплачи си.А и не съм ти колежка,нито се имам за нещо повече от който и да било.Не съм имала намерение да засягам никого,но кой както си го разбира...Всичко добро ви желая!

Ей това е озлобление ... човешко,значи !

Благодаря ти ... ти си жив пример за човек,които аз не желая да бъда !

И аз ти пожелавам всичко добро ! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 2:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

cherry написа:

Ами защо да не си поплача, cherry, за теб?! Very Happy

Само чрез сълзите от човешкото тяло излиза отровата наречена империл, която може да поеме човек от хора като теб ... Rolling Eyes

Защо трябва да се "разкрасявам" със злоба след като мога да си поплача от състрадание към поразени като теб хора и опитващи се да поразяват отгоре на това други хора?!

Тя и "маг Сибила" твърдеше, че не ми е "колежка", когато се появи със същите питания като теб във форума ни, ама й лъсна после дупето, че "Е" ... хайде холан!

Хем се занимаваме с окултизъм, ама хем не сме си "колежки"!!! Shocked Razz Laughing

Никого не си засегнала от присъстващите тук във форума и ... слава Богу!

Но със сигурност вече си засегнала много от онези, които си лекувала ... жалко за тях, наивниците ... Rolling Eyes

Не кой както си го разбира, а кой както ги вижда и усеща - мисля, че е по-правилно. Confused

Ами и аз ти желая всичко добро, защото определено ще имаш въпиюща нужда от него! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 6:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво ли е пък всичкото това по-долу, а?!

Какво ще кажете вие, уважаеми потребители?!

Поразгледайте, позабавлявайте се и ... ако имате коментари, просто ги дайте ...

Кой гледа зад стъклото на вратата?!

А кой се крие зад дървото?!

--------------------------------------
albums.jambolnet.com

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 6:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ето ви и още паранормални явления с духове ... и т.н. нещица от фините астрални светове, все от нисшите ...

Уникално! Това е само за религиозни фанатици ... Да видят, че и в иконите на Исус Христос дори може да появи образа на дявола!!!

Светлина, а, светилна! Ами то и тук я има, ама никак не е благотворна! То като е светлина не винаги означава, че тя е самото въплъщение на доброто ...
--------------------------------------
albums.jambolnet.com

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 7:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Уважаема Маг Селена тези дни попаднах на материал на Карлос Кастанеда- разговори с мексиканския "чародей" Дон Хуан , в които ставаше дума същества от астрала наречени "летачи",хранещи се с с отрицателните емоции и енергии на хората/ предимно страхът/. Дали това са съществата, за които пишете по темата?
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Апр 25, 2008 7:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Само за Кастанеда да е говорим, защото много от неговите последователи най-откровено полудяха ... Confused Rolling Eyes

Всъщност и за тях става въпрос ... то в астрала е пълно с какви ли не зловредни същности!

Е, разбира се, че Дон Хуан точно с тях запознава Кастанеда. Ами то като се надрусаш с пейот (или каквото и да било) и дойдат халюцинациите какво друго можеш да видиш?!

Да не би Висши Духовни Същности?!

Виждаш всичката гмежавина нисша от най-долните астрални слоеве ... сори ... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта