НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Ное 22, 2024 7:41 am Вижте мненията без отговор
СТРАХЪТ ЛИ ДВИЖИ ЖИВОТА ВИ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юни 24, 2008 10:32 pm
МнениеЗаглавие : ??????? ?? ????? ?????? ???!
Отговорете с цитат

Напоследък един социопат, дето се подвизаваше под ника "индиго" не само из нашия форум, ами и из форумите преди всичко на "Маджик аура", както и "Мистичното" на нещастните "шашманеси" и къде ли не още, защото му намерих гнусният почерк и из други форуми на нет пространството, та ... същото това нещастно създание налага жесток психически тормоз на някои от нашите потребители, като им звъни непрекъснато по GSM-мите в най-неподходящото време - тогава, когато са претоварени от ежедневните си задачи в бизнес делата си и тогава, когато вече са си легнали да спят вечерно време ...

Та ... всички те ми се оплакаха от социопатските инвазии на това психично болно и безумно зло и отмъстително получовешко същество.

Какво правело това демонично изчадие?!

Ами всички вие, които сте редовни потребители на форума и сайта знаете, че небезисзестната Вероника Георгиева Койчева, която поради некадърнастта си като "окултен деятел" се отегли от това поприще и в момента се занимава с неща, които също не са свойствени за самата нея, но това вече е друга тема, та ... така наречената от нас Катероника е "свела" информация на лудото "индиго" и му е дала телефонните номера на някои наши потребители.

Това дало пък възможността на тоя получовек самонарекъл се "индиго" да трови ежедневно живота и спокойствието на нашите потребители и ако някои от тях дръзнат да дават мнения във форума ни биват незабавно, ама на секундата "освирквани" чрез контролни прозвънявания едновременно и по GSM-ма и по телефона - до пълно каталясване, разбира се ...

Уважаеми потребители, само не си въобразявайте, че този нестретен и болен нещастник упражнява върху вас "психотронно въздействие" ... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing защото той си въобразява ,че прави именно това с всички вас, на които звъни.

Не, той просто от собственото си безсилие, че не може да ми навреди е решил да сплаши някои от вас - особено тези, до които Катероника му е осигурила достъп - за да се дистанцирате от форума ни и той да залезе съвсем безславно, като по този начин залеза и аз. Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пиша и отварям тази тема за да ви съобщя, че са взети незабавни мерки относно телефонните инвазии на лицето Станислав Андонов от гр. Пещера, наречен сам от себе си "индиго" чрез молба-обръщение до прокуратурата.

Същото това лице "тормози" или поне така си въобразява с безумния си мозък и нас - по същия начин, по който го прави и с вас.

Но на нас не ни пука от него, въпреки че подобни личности, които са категоризирани и определени от психиатрията като социопати са опасни и дори могат да ... убиват.

Ако някой трябва да се страхува, то това съм аз, защото аз съм взета на прицел от лудият му ум.

Но ... тъй като вече са взети съответните законови мерки и лицето се издирва, на мен лично не ми пука пък и никога не ми е пукало.

А вие уплашихте ли се?!

Защото така изглежда - поне ...

Ако ви държи все още, то можете да коментирате темата ... Cool

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:18 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Сигурно е доста неприятно някой непрекъснато да те тормози или да се опитва да го прави по този начин !

Нормално е човек в един момент да се уплаши ... но по- важно е да разберем ,че такива хора не само нямат място в живота ни , не заслужават вниманието ни ,а по -важното е че самите те се ръководят от страха ! Техния живот е страх ... !

За какво друго говорят действията на побърканото Индиго или оная изчаткалата с буйната къдрава коса .. се едно е бръкнала в някой контакт ... ми така де ... ! Колко време мина вече ?От кога се занимават с "премахването" на Селена и плашеното на потребителите ?
То фалшиви сайтове не бяха , то писма,заплахи .. сега и това ... Те журналистите нямат такъв интерес към политиците примерно ,както Катероничката ... към форума и Селена !

И това не било страх ли ??? Че за какво друго да го правят ,освен от злоба,ненавист ,че не са това,което искат да са ,че нямат това,което някой други хора имат .... и не говоря за материални придобивки , всички се досещате какво намеквам ! Ако не ще поясня !

Не знам колко трябва да ти е скучен живота ,лишен от онези хубави,радостни мигове , от любов и споделяне на чувства и т.н. ,за да действаш по този абсурден начин ! За мен тия хора са точно такива , лишени от живот ,от красиви мигове,от радост ,от приятели ... Всичко което виждат очите им е мрак и понеже ги е страх да бъдат сами в този мрак ,искат да вкарат във филма си и други хора , хора които имат онова ,което те нямат !

Ми това ми е мнението ...

Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 12:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И то е напълно правилно и основателно

Цитат:
Колко време мина вече ?От кога се занимават с "премахването" на Селена и плашеното на потребителите ?

Много време мина, не мога да броя чак до толкова!!!

А що се отнася до Катероничка тя отдавна разтръби по всички всевъзможни "инстанции", нет пространство и познати, и "приятели", че съм болна от рак, и че скоро ще ме копат, защото беше удавена (а и продължава да е) в собствената си злоба и завист и невиждана мъст, а това вече е патология ...

Впрочем тя така говореше, ако си спомняте, и за бившия си шеф психейски, но аз съм жива, пък и той също - впрочем за второто не знам, щото не съм проверявала да видя, пък и не ме интересуват подобни "личности" ...

Жива и здрава съм, само дето съм поотслабнала, но и това съм направила по собствено желание, защото е много неприятно да не можеш да си обуеш обувките от тлъстините по корема си, нали така! А Катероника, горката, е яко дебела ... УЖАСССССССССС... Sad

И по-нормалните хора знаят, че само болни "личности" с натрапливи и параноидни мисли в умовете си могат да правят "преследват" с такова настървение "жертвите" си чрез подобни извратени псиизстъпления и дори бих казала престъпления, защото е престъпление да смущаваш душевния мир на някого, като натрапваш присъствието си по начина, по който го правят тези два болни мозъка - на "индигото" и на Катероника.

Те двамата специално винаги ще живеят в неистов страх, защото с това са закърмени още от раждането си, още от първата им глътка въздух.

Но друга ми беше мисълта: защо умни и разумни личности се впрягат от "лудата телефонна шумотевица" на лудото "индиго" и неговата "учителка" Катероника?!

Смятам, че те са достатъчно стабилни в психическо отношение за разлика от тях.

Впрочем Диди, доколкото виждам само ти вземаш отношение към темата - явно на останалите не им е интересно илллллииии ... Cool не знам, времето ще покаже! Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 12:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Другите може да не са влизали още да го прочетат, за това. А на мен не ми идваше на ум какво да кажа по този повод, защото такова поведение не го проумявам. Мисля, че е присъщо за хора с действително психични проблеми, но за съжаление като се замисля и привидно "нормални" прибягват до какво ли не, ако се касае за някаква конкуренция в дейността или бизнеса.

В нашата държава някои дори медийно известни и дори авторитетни личности вършат какви ли не безобразия спрямо тези, за които са решили, че им пречат по някакъв начин - законно или незаконно, та какво остава за такива дербни душици /за инфо - следете новините - царе сме по подливане на вода и мятане на кал/ Това може да е едно от "разумните" обяснения за подобен род изстъпления, ако целта е да залелезе форума. Но това няма как да стане, поне в близкото бъдеще, освен вие самите не го решите. Защотото потребители винаги ще се намерят, дори някои от постоянните да се оттеглят по някакви обективни причини /липса на време, на нет и пр./, винаги ще има нови.

Въпросните личности сами на себе си усложняват живота най-вече - лесно ли е да набираш непрекъснато телефоните на разни хора и да следиш непрекъснато кой какво пише тук не за да научиш нещо полезно и интересно, а да набелязваш поредния обект на атака. Кога им остава време да си гледат тяхните си работа и живот - явно нямат такива... Rolling Eyes

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 12:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А тя не е дебела ... тя направо е за дебелариум !
Болна от рак ?Ти ли Селена... ??? Аз не съм виждала по жизнен човек от години .Понеже наскоро се видяхме мога да твърдя това !

Болна е тая дето го говори това ... тоест получовека Катероника Laughing

Но на въпроса ти защо се впрягат на тази "телефонна шумотевица" не мога да отговоря .. всъщност имам предположение ... заглавието на темата съвпада с моето мнение на въпроса ти Селена , но може и да не съм права

Българина е свикнал да си мълчи и да си търпи и ако го попитам "Защо мълчиш и търпиш?" тои или тя обикновено пак мълчи !

Тормозят ги и психически от там и физически .... и вие си мълчите ???
Интересно решение на проблема !

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да Кати .. именно ,те просто си нямат личен живот !
Ти при условие ,че си имаш детенце,семейство ,хубава работа и си доволна от живота си били постъпила така ? Не ,разбира се !

Живота им е толкова скучен , любимите им хора отдавна са дигнали ръце от тях и не получават и капка любов ... единствено безразличие и нищо повече ! И така ден след ден ,а те все повече тънат в озлобление и вместо да си кажат "Чакай малко какво става ?Какво правя?" ... те продължават да потъват още и още !

Човек винаги попада в капана на подобни ОП-ве ,които ще направят всичко възможно да ги отклонят от пътя им ... но винаги имаме избор ... предаваме се или продължаваме !!! Страхуваме ли се или решаваме да движим живота си с любов ? Избора винаги го правим само и единствено ние !

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Другите може да не са влизали още да го прочетат, за това.

Не, Кати! То се вижда колко хора са прочели темата, както и колко са взели отношение към нея - да не говорим, че може да се види "зад завесата" кои са хората, които са прочели темата ... но просто не желаят да вземат отношение по нея.

А това не е никак добре, защото тази незаинтересованост просто е "храна" за болни мозъци с патологично изкривяване като тези на Катероника и "лудото "индиго".

Тях това ги удовлетворява!!!

Пък и колкото повече се мълчи по едни проблем или отбягва същият, той толкова повече расте, защото така не се решава, а само се отхвърля и и прикрива като боклук под чергата, ама никого не можеш да накараш да прави това, което на теб ти се иска ... сори.

kati написа:
Въпросните личности сами на себе си усложняват живота най-вече - лесно ли е да набираш непрекъснато телефоните на разни хора и да следиш непрекъснато кой какво пише тук не за да научиш нещо полезно и интересно, а да набелязваш поредния обект на атака.

Въпросните "личности" се сдобиват с невероятна сила, когато трябва да мъстят, нищо че след това тя се "изпарява" тотално от немощните им тела и те биват самосразени на мига, но ... какво ли сне прави лудостта?!

Не напразно съществува поговорката: "Луд умора няма."

kati написа:
Кога им остава време да си гледат тяхните си работа и живот - явно нямат такива... Rolling Eyes

Разбира се, че нямат. Sad

Те живеят животите на другите, които мразят, защото са недостижими за тях самите. Затова са и болни!

Те не се раздвояват, както е при шизофренията, а се "многохиладояват" (бря - какво дума измислих само! - ми как да кажа, че влизат в кожите на хиляди хора до които се докосват в болните си фантазми???!!! Sad

Аз също се очудвам непрекъснато как може един човек да живее с мислите си за мъст над някой друг човек, само защото видите ли същия този не иска и да знае за болния мозък на другия!!! Sad

Та това си е неистово самоизтезание, самомъчение ... УЖЖЖААААСССССССС ...

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не опира само до това как ни е подреден живота. В един момент имаш всичко, в друг губиш нещо - я работа, я здраве, могат да се появят и семейни проблеми. Но това не значи, че трябва да се озлобим към света около нас - другите, дето са добре не са ни виновни, та да си го изкарваме на тях. Пък има хора, дето уж личните неща са им наред, но не го проумяват и не се радват на това, което имат, а отвътре им идва да пречат на другите и да ги тормозят, защото вечно са недоволни от нещо и така си избиват комплексите. Тук явно действа принципът:"Я не сакам да съм добре, а сакам Вуте да е зле", защото не виждам каква им е "далаверата" от такива действия, освен изхабяване на собствената им енергия. Вместо да напраявт нещо полезно най-вече за себе си, а от там и за другите, им идва да рушат и да съсипват каквото докопат около себе си. И не прумяват колко много си вредят - на себе си повече, отколкото на другите. Ами като са тръгнали да се самоунищожават - нека, никой не може да го направи по-добре от самите тях... Rolling Eyes Cool

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Didi написа:
Българина е свикнал да си мълчи и да си търпи и ако го попитам "Защо мълчиш и търпиш?" тои или тя обикновено пак мълчи !

Хм, че робската душа на българина винаги си е била такава! Кой народ може да стои или е стоял цели 500 години под робство, а?!

Didi написа:
Тормозят ги и психически от там и физически .... и вие си мълчите ???
Интересно решение на проблема !

Да, ама аз реших, въпреки че не ми се занимава с тия двамата, да акцентирам вниманието не само на нашите форумджии, ами и на полицията, и на някои други наши органи на властта да се позанимаят с тези двата случая - не, че ще им бъде за първи път, деее ... те и без това са дежурни по привикване от кварталните отговорници на МВР-то в градовете, където живеят... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Извинявам се .. направила съм правописна грешка ... исках да напиша
"Тормозят ги и психически и физически и те си мълчат ?" ..

Защото наистина си мълчат ,а са пряко засегнати и знам ,че има какво да напишат по темата !

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 1:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Ами като са тръгнали да се самоунищожават - нека, никой не може да го направи по-добре от самите тях... Rolling Eyes Cool

Дали да не им помогна, Кати! Да стане просто по-бързичко, аааааъъъ ....

Нали Живин ти е разказвал оня виц за сина на жената, която била изнасилена от ходжата?!

Как Аллах му помогнал на този ходжа?!

Е, аз ще позадвижа още по-усилено някои хора на властта за да приключат тези просташки инвазии на умопомрачените изроди. Very Happy

Защо например Катероника да не остане без проспериращ бизнес, за който и двамата с маг Живин й помогнахме толкова много - има какво да се направи там, нали?!

Защо лудото "индиго" да не го вкарат в психиатрията - най-после - и да го полекуват от лудостта му с конски дози от хапове, има нужда момчето, какво сега?!

Това са все хубави неща и за двете страни ... нали?!
Cool

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За съжаление не се сещам за вица. Rolling Eyes Но това не е важно, важното е тези личности да бъдат озаптени ако има начин да спрат да тормозят хората, никой не е длъжен да ги търпи, особено и като вършат незаконни неща. Може би някакви действия в тази насока не са излишни, когато човек трябва да се защити. Само да не се стигне до там - удар - отвръщане на удара и да ви въвлекат един омагьсан кръг на някаква война до безкрайност - явно това ги "храни". Ако бъдат принудени да си седнат на четирибуквията доброволно или доброзорно и да спрат да издевателстват върху хората, няма да заслужават повече никакво внимание.

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ХЪКЪМ ... ГОВОРИМ ЗА ХУБАВИ НЕЩА! Very Happy

Никакви удари, никакви възмездия ... а КАРМАААА, кармична отплата му се казва, значи ... Cool

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не съм наясно с историята на тези персони, но ще взема и аз отношение по принцип. Мисля, че сте постъпили правилно като сте уведомили прокуратурата, защото никой няма право да досажда на хората и да ги безпокои и Вие като Модератор сте се погрижили за спокойното функциониране на форума и за потребителите му.
Начина на въздействие на тези хора е толкова елементарен, че ми напомня времето когато бяхме деца и докопали телефон звъняхме на хората, мълчахме в слушалките и после се смеехме. После си получихме заслуженото, защото разбира се ни разкриха. Само, че това беше преди много, много години, когато телефонът беше рядкост и лукс и бяхме в малките класове.
И на друго се чудя! Как е възможно хора с претенции за просветление
"окултен деятел" и напреднал в еволюцията "индиго" да се занимават с такива примитивни прийоми като заплахи, клевети, отмъщения и т.н.
Къде им е възвишеното за което претендират, още повече да лекуват и помагат на хората. Пази Боже такъв да ти помага и лекува!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 25, 2008 2:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Право да си кажа, имам си достатъчно задачки и не ми се занимава с глупости. Тово звънене за мен си е най-обикновен спам. Единствената разлика е, че не е на PC-то, а на GSM-а. Явлението не е плашещо, а е досадно. Що се отнася до "институциите", аз отдавна съм отвикнала да разчитам на тях. Пък и не се сещам някой по света да е бил защитен от спамаджии, освен - със съответния софтуер, който в случая, за съжаление - липсва. Друг би бил въпроса, ако спаменето се превърне в нещо друго. Но тогава пак не бих разчитала на официалните институции. Имам си достатъчно ефективни методи сама да си реша проблем, ако той възникне. И от тях повече боли. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта